Asumme kolmiossa,  joten meillä ei ole tilaa mitenkään mahdottomasti. Kerroinkin jo aikaisemmin, että hankimme Ikeasta lastenhuoneeseen kerrossängyn, jossa on 140 cm leveä alapeti ja 90cm yläpeti. Viivi nukkuu aina meillä ollessaan yläsängyssä ja Rebekka opettelee nukkumaan alhaalla, toki sänkyä vähän pienennetään tyynyillä, mutta likalla on silti aika leveät 0lot. Joka kerta kun Rebekka on nukkunut yksin lastenhuoneessa, kuuluu jossain vaiheessa yötä pikkuisten askelten töminää ”Isää, äitii?” ja sieltä se kipsuttaa meidän viereemme jatkamaan uniaan. Onneksi kerrossängyn alapeti on niin leveä, että vauvan synnyttyä Miika voi vaikka mennä Rebekan viereen unille…

 

En keksi oikeastaan mitään huonoa sanottavaa sängystä, se on ollut kaikinpuolin toimiva. Meillä käy tosi paljon yövieraita ja heidätkin on helppo sitten majoittaa. Mummu ja Rebekka nukkuivat viikonlopun ajan vierekkäin alasängyssä <3  Vähän kyllä jännittää, että malttaako tuo tytsy luopua kokonaan pinniksestä ennen vauvan syntymää? Toivottavasti :) Varatoimena meillä on yksi kehto jemmassa…

 

Kohta meillä on kolme lasta  (joista yksi ei kylläkään varsinaisesti asu meillä) ja vain yksi huone. Vauva nyt ei aluksi paljon tilaa, eikä huonetta tarvitse. Säilytystilaa löytyy kahdesta ikkunan alla olevasta lipastosta, avohyllyköstä (jossa on umpinaisia laatikoita), sängyn alla olevasta suuresta vanerilaatikosta ja kolmesta täyspitkästä kaapista. Kröhm, paitsi että kaikki kolme kaappia on toistaiseksi minun käytössäni. Kuitenkin, mielestäni lasten tavaramäärä pitäisi kyllä pysyä sellaisena, että se mahtuu näihin edellä mainittuihin säilytystiloihin. Tietysti jossain vaiheessa me varmasti muutetaan suurempaan asuntoon, mutta näin toistaiseksi.

 

Sängyllä köllöttelevät Monkin pehmolelut, barbis, siili ja takaa kurkistelee Rebekan lahjaksi saama itsetehty heppa! Äiti lupasi antaa vanhan päiväpeittonsa (jonka aikoinaan annoin hänelle) takaisin meille jouluna, kun ollaan kotipuolessa autolla liikenteessä. Kierrätystä!

 

Tepon paikka on tuolla jalkopäässä taljan päällä ^^

 

Veikkaan, että jouluna meille ilmestyy muutama lelu lisää kokelmiin… O-ou ;)

 

-Maj

0 Comments

 1. janina 12.12.2011

  Ihanan selkeä, mutta värikäs tuo teidän lastenhuone! Barbis näyttää symppikselta tuolla isojen pehmojen sylissä. Ihanaa joulunodotusta. :)

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Se on selkeästi paremmalla tuulella, kuin nuo vierustoverit :)

   Vastaa
 2. Hus nummer nio 12.12.2011

  Ihan samoissa ajatuksissa oltiin mekin! Tosin meillä kaksio. Nyt oma talo on valmistunut ja voi kuinka odotellaankaan muuttopäivää! Vielä reilut kolme kuukautta…

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Kaksio olis kyllä vähän pieni meille tai riippuu varmasti tosi paljon pohjasta :) Onnea uuteen (tulevaan) kotiin!!

   Vastaa
 3. Johanna 12.12.2011

  Nyt putosin kärryiltä, miten teillä on kolme lasta? :)

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Lueppas tuosta oikeasta sivupalkista, missä kerrotaan meistä ja blogista.

   Vastaa
 4. inkku 12.12.2011

  Onpa raikas ja värikäs niinku lastenhuoneen pitääkin. Kauan vielä menette tuossa asuntokoossa, monestihan lapset kaipaa omaa huonetta vasta kkoululaisena, josko sittenkään. Itse sitä ikää että kolmekkin sisarusta samassa kamarissa:))

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Niin varmasti, pitää tuijotella vähän omaa napaa, jos tavarat eivät mahdu kaappeihin :)

   Vastaa
 5. Mrs Munster 12.12.2011

  Lasten tavarat kylla jostain syysta valloittaa joka ikisen huoneen talossa. Miedan pieneen nelioon ei varmaan mahtuisi edes toista lasta (kaksi koiraa vie jo paljon tilaa!) Tuo joulun tuovien uusien lelujen maara itseakin hirvittaa. Olen vahan vanhempia leluja salaa laittanut muovikasseihin ja jos poika ei ole niita kaipaillut viikkoon, niin olen lahjottanut ne takalaisille kirppareilla (charity shop) – ilkea aiti :)

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Onneks meidän koira ei vie tilaa oikeastaan laisinkaan ;) Lelujen lahjoittaminen on tosi hyvä idea!

   Vastaa
 6. Johanna 12.12.2011

  Oi, voi anteeksi, olen ihan vastikään alkanut lukea blogiasi enkä ole huomannut tuota kuvausta lukea. Näin ajattelinkin :)

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Eipä mitään, ei ollut tarkoitus vastata mitenkään napakasti. Tuota samaa kysymystä vaan kysellään viikottain monta kertaa :)

   Vastaa
 7. kisuliini 12.12.2011

  Kiva kun Tepollakin on oma paikka. :) Meillä on myös pieni koira joka ei oikein tykkää lapsista ja vähän jännittää miten se tulevaan vauvaan suhtautuu..

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Teillä on sit jännät paikat tulossa, onko mitään plan B:tä jos koira ei tuu lapsen kanssa juttuun yhtään?

   Vastaa
   • kisuliini 14.12.2011

    Olen vähän varoitellut vanhempia, että teille saattaa tulla koira :D Mutta vanhempani ovat sen verran iäkkäitä, ettei koiraa voi ainakaan ihan kokoaikaisesti heille jättää. Saa siis nähdä miten käy, uutta kotia en koiralle haluaisi etsiä. Ihana tuo uusin teppo ja rebekka postaus, sydän suli! <3

    Vastaa
 8. aino 12.12.2011

  Hei, kuules, oon törmännyt tohon pöllöön aiemminkin jossain lehdissä tai jossakin.. kertoisitko minkä merkkinen tuo ihanuus on? :) Vai oliko sekin Monkista? Eläinprintit on niin ihania, että voisin haluta itsellenikin tuollaisin pehmolelun!

  Vastaa
  • Maj 12.12.2011

   Juu, sekin on Monkista! Itseasiassa posti toi sen yhtenä päivänä ihan yllärinä mulle :)

   Vastaa
 9. MillaH 12.12.2011

  Mä oon katsellut tuota siilipehmolelua kaupassa! Se on niiiiiiin suloinen! :)

  millamainen

  Vastaa
 10. iiiida 12.12.2011

  Tosi kätevä tuo sänkysysteemi,meillä on samantyylinen vanhempien luona :)

  Kauan oot muuten seurustellu Miikan kanssa? Muistan ku joskus kirjoittelit,että kärsit yksinäisyydestä ku erosit entisestä poikaystävästä ja ennen ku tapasit Miikaa. Olitko kauankin sinkku?

  Itse erosin hetkienn sitten 5 vuotta kestäneestä suhteesta ja jotenkin kans tuntuu yksinäiseltä nyt ,mut kaipa se tästä ;)

  Olis kiva saada joku rakkauspostausta teistä sekä muista kuvailla paljon sit pientä lasta :) <3

  Paljon tsemppiä,oot todella reipas nainen! :)

  Vastaa
 11. Lissu 13.12.2011

  Sopu sijaa antaa :) Teidän lastenhuone näyttää tosi kauniilta ja toimivalta järjestelyltä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *