Tammikuu

 

Vuosi vaihtui leppoisasti Kuusamossa vanhempieni mökillä. Peppe lähti Vietnamiin vaihtoon ja me vain haaveiltiin ulkomaanreissusta. Miika oli isyyslomalla ja mä tein vuorostani töitä. Ulkona oli aivan hyytävän kylmää. Käväistiin juhlistamassa Helsingissä Indiedaysin 1-vuotis synttäreitä. Etsitiin uutta asuntoa…

 

Helmikuu

 

Löysimme sopivan asunnon ja ankara remontointi alkoi. Oltiin tosi innoissamme, Miika oli yötäpäivää remonttireiskana, mä hoidin kodin ja pakkasin tavaroita… Aloittelin myös vuoden tauon jälkeen uudestaan treenaamisen PT:n johdolla. Kuukausi oli jotenkin tosi hektinen, mutta ehdittiin kuitenkin piipahtaa jopa Ylivieskassakin.

 

Maaliskuu

 

Maaliskuussa muutettiin väliaikaisesti Miikan vanhemmille, mutta siirrettiin kamat jo uuteen asuntoon. Saatiin paljon remontti- ja muuttoapua mm. mun siskolta, hänen mieheltään sekä Miikan vanhemmilta. Ollaan edelleen kiitollisuuden velassa. Haaveiltiin jo sisustamisesta ja kuun lopulla päästiin muuttamaan, ihan mieletöntä. Mä edistyin treenailuissani mukavasti ja postailin tänne blogiinkin aika paljon aiheesta. Jälkikäteen ajattelen, että miten ihmeessä me ehdittiin tehdä kaikki tuo ja kuinka kummassa kerkesin ravamaan salillakin…?

 

Huhtikuu

 

Huhtikuu on jäänyt mieleeni jotenkin aivan erityisen ihanana. Vietettiin heti kuun alussa Rebekan synttäreitä tässä uudessa asunnossa, saatiin Peppe takaisin vaihdosta ja Sapekin ehti käymään meillä. Aurinko alkoi paistelemaan ja pääsiäisenä oli jo oikein ihana keli. Tein muutaman päivän viikossa töitä, treenasin ja nautin keväästä. Rebekan kanssa ulkoiltiin ja tutustuttiin uuteen asuinalueeseen.

 

Toukokuu

 

Kotona tavarat löysivät pikkuhiljaa paikoilleen ja me viihdyttiin oikein loistavasti. Vappuakin juhlistettiin ja Rebekka sai suurimman pallon, mitä torilta löydettiin. Käytiin 1-vuotis kuvassa ja vietettiin maailman ihaninta äitienpäivää, kiitos Miikalle siitä. Mummun kanssa laitettiin partsi kuntoon ja ostettiin ulos kukkasia, oli jo kovasti kesäinen fiilis.

 

Kesäkuu

 

Kesäkuussa tapahtui niin paljon! Ainoana negatiivisena asiana oli Tepon silmähaaveri, mutta onneksi siitäkin selvittiin. Rebekan ”hoitotätistä” Sarasta tuli ylioppilas ja meidätkin oli kutsuttu juhlimaan. Olin Helsingissä useampaan otteeseen, kuvattiin Fashion Tv:tä ja vietettiin Juulian synttäreitä… Oltiin Tampereella kavereiden tupareissa, Viivin synttäreillä ja muistaakseni joissain muissakin kivoissa kekkereissä. Juhannuskin oli oikein mukava ja ikimuistoinen. Kesäkuussa ilmat oli mitä loistavimmat, joten oltiin lasten ja kamujen kanssa paljon rannalla, kylläpä meidän kelpasi!

 

Heinäkuu

 

Olin koko heinäkuun lomalla ja tehtiin vaikka mitä kivaa! Oltiin koko perheellä mökillä ja lähdettiin tyttöjen kanssa vähän pidemmäksi aikaa Ylivieskaan. Käytiin Viivin kanssa ihan kahdestaan Jukuparkissa, ajeltiin Kalajoelle ikkunat auki, kun Pepen autosta oli ilmastointi rikki :) Huh, sitä hellettä. Kotopuolessa saatiin serkkuni perheineen kylään ja käytiin isommalla porukalla Särkänniemessä, sielläkin riitti kaikilla ihmeteltävää. Loppukuusta kärsinkin jo raskauspahoinvoinnista ja otin levon kannalta…

 

Elokuu

 

Elokuussa olin aivan raskauspahoinvoinnin kourissa, selvisin kuitenkin työreissuistani Helsingissä, mutta vain just ja just. Rebekka aloitti päivähoidossa hyvällä menestyksellä. Oksenteluni paljasti raskauteni tässä vaiheessa jo muutamalla ihmiselle ;) Oikeastaan muistan elokuusta vaan pimenevät illat (True Bloodin) ja etovan olon.

 

Syyskuu

 

Sitten tuli syksy ja olo taisi helpottua, onneksi. Vietettiin paljon aikaa ihan vaan kotosalla, mutta taas ehdittiin kyläillä myös Ylivieskan mummulassa (mitä, mehän ollaan oltu siellä melkein joka kuukausi…).

 

Lokakuu

 

Lokakuun alussa lähdettiin viikoksi etelän aurinkoon, loma ei olisi parempaan saumaan voinut tulla! Reissusta jäi todella hyvä mieli meille kaikille ja ajateltiin ensi vuonnakin lähteä jonnekin.

 

Marraskuu

 

Marraskuussa olin paljon töissä. Rebekka sairasti korvatulehduksia toinen toisen perään, me oltiin vuorotellen Miikan kanssa pois töistä. Ostettiin lastenhuoneeseen isompi sänky ja mulla oli (ja on edelleen) hirmuinen pesänrakentamisvietti. Marraskuussa meitä kuvattiin Microsoftin toimesta Kotivinkkiin.

 

Joulukuu

Itsenäisyyspäivänä meillä oli mun sisko kylässä, leivotiin pipareita ja touhutiin joululahjojen kimpussa. Aloitin äitiyslomani 22. päivä ja pääsinkin viettämään joulua leppoisissa tunnelmissa.

 

Kulunut vuosi on ollut hyvin tapahtumarikas, voin kertoa, että tylsää meillä ei ainakaan ole ehtinyt olemaan. Erityisesti kesäaika on jäänyt mieleeni oikein lämpöisenä ja ihanana.

***

 

Saapa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan?  Toivottavasti me sadaan vauva turvallisesti tähän maailmaan, Rebekasta tulee niin ihana isosisko. Uuden perheen jäsenen myötä meille tulee taas aivan erilainen vuosi,

vauvavuosi 2012.

Kiitos kaikille Magicpoksin lukijoille tästä vuodesta,

te teette tämän blogin.

<3

0 Comments

 1. emma 31.12.2011

  Aivan ihana postaus:) Hyvää uutta vuotta 2012!

  nahkatakilla.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitokset :))

   Vastaa
 2. Nella 31.12.2011

  Ihanaa uutta vuotta sinne! Ja kiva postaus. Täällä on kauheasti lunta:)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Epistä! :)

   Vastaa
 3. Leena-A 31.12.2011

  Ihana postaus! Mukavaa vauvavuotta 2012 Teille!

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Toivotaan, että vuodesta 2012 tulee upea!

   Vastaa
 4. Minä 31.12.2011

  Ihana postaus! Tästä tuli niin keväinen olo. Kyllä me talven yli päästään, kohta se on taas lämmintä! Pitää varmaan varata myös joku reissu ensi syksyyn, niin kiva tuo uimakuva lokakuulla :D

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Täällä mietiskellään aivan samaa, mutta minne sitä lähtis?

   Vastaa
 5. jensba 31.12.2011

  PALJON HYVÄÄ UUTTAVUOTTA TEILLE :)

  on ollut kiva lukea teidän vuodesta täälä blogin puolella :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos kaikista kivoista kommenteistasi vuoden mittaan! On kiva kun oot jaksanut jakaa täällä ajatuksiasi <3

   Vastaa
 6. hedda.stina 31.12.2011

  Hyvää Uutta Vuotta 2012 ja kiitos blogivuodesta 2011! Olen koko vuoden ihanaa blogiasi seuraillut, mutta nyt taidan vasta ensimmäisen kerran kommentoida…

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Ihanaa, että moni on uskaltautunut kommentoimaan ensimmäistä kertaa tähän postaukseen, arvostan kovasti :) Jätähän jatkossakin viestiä käynnistäsi!

   Vastaa
 7. Liina_ 31.12.2011

  oot paras :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   missä? :DD

   Vastaa
 8. :) 31.12.2011

  Kiitos vuodesta 2011 ja hyvää Uutta Vuotta teille!

  ps. Oli tosi kiva postaus, kiitos siitä :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Tätä postausta oli erityisen kiva tehdä, koska samalla itse summasin kuluneen vuoden tapahtumat :)

   Vastaa
 9. D 31.12.2011

  Voi miten ihana postaus. Sai hymyn mun kasvoille :) tykkään niin paljon blogistasi,toivottavasti et lopeta kirjoittamista! Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän perheelle ja paljon voimia sulle loppuraskauteen <3

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Ihana, kiitos sinulle. Tämmösten kommenttien takia jaksan aina kirjoitella :)

   Vastaa
 10. S.C. 31.12.2011

  Ihania kuvia vuoden varrelta :)

  Hyvaa Uutta Vuotta sinne <3

  http://iseesc.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos, kävin kurkkaamassa blogiasi, kivalta näyttää :)

   Vastaa
 11. Minä 31.12.2011

  Mukavaa luettavaa ja ihania kuvia. :) ♥

  Mutta KÄÄK, onko tuon Pepen lähdöstä jo kohta vuosi !? Tuntuu, että just vasta sun blogistas saatiin lukea, että hän lähtee reissuun. :) Ja muutenkin tuntuu, että vuosi on mennyt ihan hurjaa vauhtia. :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Niin, vuosi vuodelta aika vaan kuluu nopeampaa… Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Vastaa
 12. mummu 31.12.2011

  Ihana postaus. Lueskelin ja muistelin vuotta, ihan tuli kyynel silmäkulmaan! mummu ja pappa toivottaa OIKEEN IHANAA vuotta 2012. Odotellaan innolla uutta pienokaista!

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Täälläkin odotellaan… Kiitos kaikesta <3

   Vastaa
 13. Anni 31.12.2011

  Ihana postaus!

  Mahtavaa Uutta Vuotta teille :))

  Ansku

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos Ansku, samoin sinne :)

   Vastaa
 14. Mantelikakku 31.12.2011

  Kiitoa Maj ihanasta blogivuodestasi, ja todella Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle! t. eräs joka harvoin kommentoi, mutta lähes päivittäin käy blogiasi kurkkaamassa:)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos tuhannesti, ihana, että jaksoit kommetoida nyt!

   Vastaa
 15. Rode 31.12.2011

  Ihana postaus, ihania kuvia, ihana blogi, ihana sinä. Ei mitään negativiista (paitsi pahoinvointi ;) ) vaan iloa ja onnea. SItä toivon teidän perheelle ensi vuodeksi. Uudenvuodentoivotukset Oulusta <3

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Muutamia pieniä vastoinkäymisiäkin oli, mutta kokonaisuudessaan vuosi oli onnellinen ja ihana :)

   Vastaa
 16. Kata 31.12.2011

  Ihanaa tulevaa vuotta koko teidän ihanalle perheelle!

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Jee, thänks Kata!

   Vastaa
 17. Kolmen Äiti 31.12.2011

  Mukava postaus, kuten yleensäkin :) Aion blogiasi varmasti lukea myös ensi vuonna mutta kommentoi en, sen lupaan :) En voinut ymmärtää että otat kommentit niin negatiivisesti ja käsitykseni sinusta muuttui totaalisesti… Anteeksi jos puutuin mielestäsi liikaa. Useamman lapsen kokemuksella helposti jakaa omia kokemuksiaan, pahaa tarkoittamatta. Herttaisuutta se ei ole, etkä sinä ole tyhmä ja emme todellakaan ole samanlaisia :D

  Mukavaa vuotta 2012

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   No, varmasti ihmisillä on monenlaisia käsityksiä minusta, mutta harva niistä pitää paikkansa. Mun on pakko todeta vaan, että olen tuiki tavallinen ihminen, joka joskus myös ärsyyntyy ja provosoituu, enkä voi sille mitään. Kaikkea hyvää!

   Vastaa
 18. Niina 1.1.2012

  Valloittava menneen vuoden postaus, tuli niin paljon muistoja mieleen kun sinua ja perheesi menoja ja touhuja olen koko ajan ollut mukana seuraamassa : ) Kiitos tästä vuodesta, odotan niin innolla vuoden 2012 vauvavuotta, hihi! <3 Toivon teille kaikille terveyttä, rakkautta, iloa, onnea ja hippusen myös yllätyksellistä aikaa myös seuraavan vuoden aikana!

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos miljoonasti Niina, kaikkea samaa sulle :)

   Vastaa
 19. May 1.1.2012

  Voi kun toivoisin että ensi vuosi olisi meilläkin vauvavuosi, mutta ei taida käydä niin. Tiedän itsekin että järkevämpää on saattaa vihdoin tutkinto loppuun ja hankkia oikea työpaikka osa-aikatyön tilalle, mutta biologisen kellon tikitystä on vaikea vaimentaa. Harmittavampaa kuitenkin on, ettei mies vieläkään syty vauvahaaveille, edes vuoden säteellä. Saa nähdä vuoden päästä onko hylätty vauvahaaveet vai mies :(

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Voi että, toivottavasti pääsette sopuun miehesi kanssa :) Nuo miehenketaleet ovat usein hitaasti lämpeneviä, joten ehkä se vielä siitä?

   Vastaa
 20. Tarja S 1.1.2012

  Paljon on mahtunut vuoteesi ja toivottavasti nykyinen vuosi on vähintään yhtä ihana! Suuria muutoksia on tulossa.. KIITOS ihanasta niin todellisesta blogista, jatka samaan malliin :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Kiitos kannustavasta palautteesta, nyt jaksaa taas :)

   Vastaa
 21. mm 1.1.2012

  laita masusta kuvaa ilman paitaa, näkys oikeesti onko iso/pieni maha :)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Nyt ei tunnu siltä, että laittaisin :)

   Vastaa
 22. vanamo 1.1.2012

  Suloinen postaus, tykkään kovasti sun blogista! :) Nyt on muuten pakko kysyä että onko tossa yhdessä kesäkuun kuvassa Anna Abreu vai onko vain samaa näköä? Miten hänet olet päässyt tapaamaan vai katonko mä jo väärin… :D

  Vastaa
  • Maj 1.1.2012

   Onhan siinä Anna :) Me ollaan tutustuttu yhteisten ystävien kautta.

   Vastaa
 23. Jamelia 1.1.2012

  Ihana postaus ja kiva oli katella kuvia:)

  Oikeen kivaa uutta vuotta

  sinne<3

  Jamssi

  Vastaa
 24. Ninni 1.1.2012

  Aivan ihana postaus!! Ihania kuvia ja oli kiva alkaa muisteleen omaakin vuotta :) ja tuo kesä oli kyllä huippu kuumilla päivillä! :)

  Tää sun blogi on tosi ihana, jatka samaan malliin! Ihanaa alkanutta vuotta ja tsemppiä loppuraskauteen! :)

  Vastaa
 25. anlie 4.1.2012

  Tosi kiva postaus viime vuodesta! Mukavaa on ollut seurata blogiasi kuluneen vuoden aikana, kiitos kun jaksat sitä kirjoittaa! Kaikkea hyvää perheellenne :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *