Tämän joulun yksi suosikkilahjoista on ollut pupuperhe asuntovaunuineen ja autoineen. Saatiin koko setti blogin kautta, mutta taisivatpa saada meistä asiakkaat. Onko Sylvanian familiesit teille jo entuudestaan tuttuja? No, jos ei, niin kohtapa on!

 

Pupu-äiti valmistelee asuntovaunussa ruokaa ja silittelee samalla pyykkejä, kätsää!

Asuntovaunun mukana tuli kaikenlaista pienen pientä sälää kuten vessapaperirulla ja palasaippua, mutta laitettiin ne jemmaan toistaiseksi, kun Repsukka on vielä niin pieni. Muovinen auto on kyllä aika kestävää tekoa ja se onkin tässä viikon aikana joutunut aikamoiseen tulikokeeseen, voin kertoa…

Rebekka laittelee pupuja nukkumaan ja autoon vuoronperään ja Viivi tekee toinen toistaan hienompia asetelmia. Meidän vanhempien mielestäkin puput ja muut eläinperheet voittavat pikkuiset mallinuket (mitä näitä nyt onkaan) mennen tullen :)

 

”Nää lapset istuskelee täällä sohvalla ja tää äiti tässä hääräilis”

 

Viivi ja Repsu on aika hyvä leikkitiimi. Viivi on niin iso tyttö jo, että antaa paljon periksi pienemälle ja Rebekka hyväksyy Viivin hyvät ehdotukset aika usein. Tosin välillä kaikilla pupuilla tuli yhtäaikaa nukkuma-aika, eikä mikään muu tullut kyseeseenkään.

 

Keitolla…

 

Kylppärin kaapin saa auki ja sieltä tulee wc-pönttä, kuinka hienoa?

 

 

Viiviä naurattaa Repsun jatkuva puhetulva ja hassut jutut, TIIIVIII!

 

 

 

Jos innostuit pupuista tai muista eläinperheistä, niitä voi shoppailla ainakin täällä! Me käytiin Viivin kanssa ihastelemassa jo niitä taloja ja muita eläinperheitä <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Pilvi 31.12.2011

  <3

  Oi, tuli oma lapsuus mieleen, parhaalla ystävälläni oli noita eläimiä. :)

  Vastaa
 2. Kolmen Äiti 31.12.2011

  Ai että miten suloinen pupuperhe autoineen!! Pieni kompakti vaunu, ihana :)

  Vastaa
 3. R 31.12.2011

  Minä ja siskoni (molemmat 80-luvulla syntyneitä) leikimme aika laillan koko 90-luvun alkupuoliskon noilla :) Meillä oli ainakin karhu-, pupu-, virtahepo-, norsu-, apina- ja hiiriperheet :) Mitään tuollaisia hienoja asuntovaunuja tai muita asutuksia ei ollut, vaan kaikki asuivat vanhassa nukkekodissa tai itse rakentamissamme kodeissa :) Silloin aikanaan ne kyllä (ainakin meillä) kulki nimellä ”pikkaraiset” :)

  Vastaa
 4. nuage 31.12.2011

  Kyllä on noi täälläkin tuttuja. Me leikittiin siskojen kanssa noilla kans 90-luvulla. Mulla oli kärppäperhe, jota oli kovasti toivottu joulupukilta. Valitettavasti joulupukki ei löytänyt kärppäisää koskaan kaupoista, joten meidän leikeissä kärppäisä oli aina työmatkalla.. Sain myös Sylvania families kyläkaupan ja voi sitä onnea ja niitä satoja pikku osia, joita piti suojella, ettei pikkusiskot hävittäis. Kaupassa oli mm. aitoja kangaspakkoja myynnissä ja pienen pienet karkkipurkit, joissa oli irrotettavat kannet. Olin jo vähän isompi tuolloin, joten kaikki pienet osat säilyivät tallessa. :D

  Kerran rakennettiin kokonainen kaupunki siskojen kanssa mun huoneeseen, oli pormestarin perhe (pandat, jotka asuivat nukkekodissa), rovastin perhe (karhut, jotka asuivat kukkatelineessä. Kukkateline oli kirkontorni) ja muita kaupungin asukkaita, jotka asuivat kuka missäkin mielikuvituksellisessa rakennelmassa. Voisin sanoa, että nuo on jääneet mun lapsuudesta mieleen parhaimpina leluina, melkein kaiken muun annoinkin kasvaessani pikkusiskoille, mutta nuo laitoin laatikkoon ja merkkasin isoilla kirjaimilla oman nimeni päälle ja vein maalle. (Harmillisesti en vaan löydä sitä laatikkoa sieltä mistään, mielelläni toisin nyt omaan kotiini ja laittaisin vaikka johonkin vitriiniin ja ihastelisin.)

  Vastaa
 5. NeitiN 31.12.2011

  Voi ei vähänkö ihania nyt tiedän mitä kummitytön paketeista saattaa löytyä kun hän vielä vähän kasvaa :)

  Vastaa
 6. Tuuli 31.12.2011

  HITSI KUN SÖPÖJÄ! Haluun lapsia ja heti! haluun että ne söpösti leikkisi tollaisilla :)

  Vastaa
 7. JonnA 31.12.2011

  Meidän 2-vuotias pieni neiti tykkää kanssa kovasti näistä Sylvanian families hahmoista. Meiltä löytyy ainakin mangustiperhe ja sekalainen seurakunta erilaisia vauvoja ja yksi isä kissa grillausvälineineen :) Synttärilahjaksi tyttö sai Applewood Cottagen, jonne sai kaikki pikku otukset asumaan. Tekisi mieli koko ajan ostella lisää noita pieniä kun äitikin tykkää puuhailla niiden kanssa ;)

  Vastaa
 8. Siiriliinu 31.12.2011

  Mullakin oli noita pienenä! Voi että, ne olivat niin ihania. Mun omat puput elivät kylläkin nukkekodissa, en ole tollasta hienoa autoa omistanut :D

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 9. inkku 31.12.2011

  Ihania! Hyvä lahjavinkki lapsenlapsille, legojen lisäksi. Onkohan näitä saatavana leluosastoilta?

  Vastaa
 10. CristiinaM 31.12.2011

  Voi eikä kun ihana! :D Tekisi ihan mieli itsekin alkaa leikkiä noin suloisella lelulla. Hah.

  http://cristiinam.blogspot.com

  Vastaa
 11. Tanja 1.1.2012

  Tuota autoa ja vaunua meilläki toivottiin Pukilta, mutta Pukki oli sitä mieltä että kaksi isoa perhettä tarvii ison talon. Ja hyvin on Dalmatialais-ja Pupuperheet asettunu saman katon alle! :) Ne on niin sulosia, ja tulee kyllä oma lapsuus mieleen. Nykyään lelut on usein niin ”muovisia”, kertakäyttötavaraa. Näissä on jotain muistoja omasta lapsuudesta. Niistä vanhoista hyvistä ajoista. ;)

  Vastaa
 12. Maiju 1.1.2012

  Mullakin oli näitä kun olin lapsi. Ne oli eri nimellä sillon ja mietin tässä jo kuumeisesti sitä nimeä. Mutta joku tiesikin jo tuossa kertoa, että pikkaraisiahan ne olivat :) Mulla oli ainakin pupuja ja karhuja :)

  Vastaa
  • Maj 2.1.2012

   Aaaw :) Mä en ollut noteerannut näitä aikaisemmin mitenkään, ennen kuin nyt tutustuin & ihastuin!

   Vastaa
 13. Kuono 3.1.2012

  Mikä ihana pupuperhe! Lavereitten kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei pikkupuput putoile;)

  Vastaa
 14. Janika 3.1.2012

  Voi vitsi kun söpöt! Mäki haluun tollaset nyt :P No, onneks pojalla on synttärit helmikuussa jos sille ostasin kans jonku setin, saavat sitten pikkusiskon kanssa leikkiä :) Kiitti vinkistä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *