Tänä jouluna meitä ei oikein säät suosineet, oikeastaan päinvastoin. Täällä Ylivieskassakin on ollut aikamoinen myrsky tänään, mutta lumesta ei ole tietoakaan. Pulkkamäet ja muut jäivät haaveeksi, mutta ollaan kulutettu jouluruokakiloja sporttailemalla sisällä, kiitos Xboxin.

 

Takapihalla on ollut parina edellisenä jouluna kinoksittain lunta, nyt näkymä on aivan säälittävä :(

 

Saiko kukaan Xbox Kinectiä pukilta? Jos tänä vuonna ei käynyt tuuri, niin malttia, sillä vielä olis hyvät mahkut…

 

 

Mummu innostui Dance Centralista, tässä meidän taidonnäytteet ;) Onnistuin päihittämään mummun, vaikka alankin olemaan yhtä paksu kuin pitkäkin.

 

Veljeni Peppe ja Miika innostuivat enemmän urheilupeli, Sports Season 2:sta. Taitoja mittailtiin niin dartsissa ja tenniksessä kuin myös slalomissa ja golffissa. Joulukilot karisevat mukavasti ja ihan huomaamatta pelaillessa. Peli näyttää aina suorituksen jälkeen arvioidut kuluneet kalorit, mikä on ihan hauska lisä sinänsä.

 

Kinect -sensori tallentaa istunnon aikana parhaita paloja suorituksista, ja näyttää ne sitten lopuksi. Aika hassun näköistä touhua välillä :) Arvatkaapa kumpi voitti?

 

Kinect-sensori liitetään Xbox-konsoliin usb-liittimellä, se mahdollistaa oman kehon käyttämisen ohjaimena pelatessa. Aikaisemmin olen pelannut muiden valmistajien vastaavia pelejä, mutta niissä on aina tarvittu jonkinlainen ”kapula” käteen.

 

Audience: 1 hlö.

 

Dance Central-mestari vetää aina tyylillä! Jossain kohtaa mulle tuli niin lämmin, että täytyi käydä varastamassa Miikalta t-paita :D

 

 

Microsoftilta otettiin yhteyttä ja luvattiin, että saan järjestää pienen kilpailun lukijoilleni. Palkintona lähtee yhdelle onnekkaalle Xbox Kinect -setti. Osallistutte arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa, että missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä? Kilpailu on voimassa tämän vuoden loppuun.

EDIT: Vastaa kaikkiin kolmeen edellä mainittuun kysymykseen! Vastaukseksi ei hyväksytä esimerkiksi ”haluisin tuon ja pelaisin lasten kanssa.”

 

-Maj

0 Comments

 1. julia 27.12.2011

  Niinä päivinä kun ulkona sataa kissoja ja koiria ja salikaverit on hukassa, voisi napata poikaystävän seuraksi ja pelata Xbox Kinectiä ihan kotosalla. :)


 2. Einski 27.12.2011

  Moi! Kinectiähän vois pelailla milloin tahansa, mutta luulen että kovimmassa käytössä se olisi iltaisin kun ipana on saatu nukkumaan niin isännän kanssa otettaisiin pikkuskabaa :)


 3. Tuija 27.12.2011

  Oman mieheni kanssa järjestettäsiin viikonloppuisin pelistudio. Olemme aloittelemassa kuntokuuria uuden vuoden vaihteessa, joten tämä olisi hyvä treenailu väline :)


 4. Heijoo 27.12.2011

  Pelattaisiin kavereitten kanssa näillä myrskysinä ja sateisina päivänä sisällä lämpiminä kinectiä ja pidettäisiin hauskaa, kun ei ulkona voisi liikkua :) Joulupukkikaan ei tainnut saada tänä jouluna tätä toivetta perille asti :(


 5. JJ 27.12.2011

  Ystävä porukalla, kun mies on jossain muualla. Tai kun ulkona on typerä keli, tai miehen kanssa ”pelleillä”.. yms:)


 6. Maija 27.12.2011

  Hei Pelaisin peliä kotonani rovaniemellä. Kavereideni kanssa illan istujaisissa joita järjestän aika useasti! :) uuden vuoden bileet olisi jo seuraavat! :) Olen kauan haaveillut jostain pelistä, mutta varaa ei ole ollut hankkia. Olisi ihana jos onni kerranki tärppäisi.


 7. andres 27.12.2011

  Joko bileissä kavereiden kanssa, harmaana sadepäivänä poikaystävän kanssa ja ehkä jos sellainen peli olisi, niin saattaisin saada äidinkin mukaan pelailemaan. :)


 8. heidi 27.12.2011

  Päivinä, kun tuntuu, että kaipaan piristystä ja vaikka yhdessä koko perheen kanssa :)


 9. Ninni 27.12.2011

  Tuommosia ois kiva pelata illanistujaisissa kavereiden kanssa tai sitten viettää tylsiä syksyn (tai näin ”talven” kröhöm..) sadepäiviä :)


 10. JenniS 27.12.2011

  Ihan huippuhauskan näköistä touhua! Osallistun siis arvontaan jos vaikka onni suosisi :) Pelaisin suurimman osan ajasta varmaan yksinäni yötä myöden :D heh, oikeesti haastaisin veljeni ja äitini joka viikonloppu pelaamaan! Ja jospa 4-vuotias poikanikin tuosta innostuisi niin saisi toki pelata tai siis ”urheilla” :)


 11. Miia 27.12.2011

  Sillon tulisi pelattua kun kaverit on kylässä, eikä millään jaksaisi lähteä minnekkään, ulkoilma ei nappaa, mutta kuitenkin olisi ylimääräistä energiaa tapettavaksi. Tästä olen haaveillut pitkään mutta ei ole koskaan tullut tilaisuutta sitä itselle hankkia. Varmasti olisi mieluinen ja kovassa käytössä. Tällä voisi saada virtaa myös perheiltoihin.. Mukavaa uutta vuotta ! :)


 12. JonnA 27.12.2011

  Onpas aivan mahtava arvonta! Me pelattaisiin koko perheen tai oikeammin koko suvun voimin. Kutsuisin kolme nuorempaa siskonani skabaamaan meille herkkujen kera ja voisin useampana iltan testailla tuon oman miekkoseni kilpailuviettiä (se kun rajoittuu tällä hetkellä Monopolin tahkoamiseen, vähän liikettä lanteisiin sillekin). Anopilla on olemassa Wii, joten voitais sit vertailla että kummalla on paremmat pelit ja vehkeet ;) Ja varmasti tuo tyttärenikin alkaa vuoden parin päästä kiinnostumaan näistä peleistä… :) Ja voisihan tuolla piristää illanistujaisia kavereiden kesken!! Keksisin kyllä varsin monta pelikertaa tuolle laitteelle…


 13. Tiia 27.12.2011

  Tietenkin parhaiden ystävien kanssa tupaantuliaisissamme tammikuun lopulla :) meiltä löytyy pleikkari jo joten voisi tehdä eri pelipisteitä singstarista – kinectiin olympialaishengessä ja vaikka sekajoukkueittain!


 14. Iida 27.12.2011

  Hah, tää on niin helppo kysymys! Pelaisin isäni kanssa, joka on kaikkien yllätykseksi täysin hurahtanut tämän kaltaisiin peleihin :D Luulen, että pelattaisiin viikonloppuisin ja juhlapyhinä enimmäkseen kun kyläillään hänen luonaan. Voi vitsi, tollainen olisi niin siistiä antaa iskälle, toivottavasti onni olisi myötä :)


 15. mamiliini 27.12.2011

  Huippukiva palkinto! Pelailisin perheen kanssa varsinkin huonolla säällä, kun ei viitsi nokkaansa ulos pistää! Nyt olisi juuri sellainen keli että tuota tarvittaisiin. =)


 16. mintteli 27.12.2011

  pelaisin avomieheni kanssa joka päivästä toiseen valittaa kuinka en urheile tarpeeksi..näin sais kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli yhteistä aikaa ja sitä unohtunutta liikuntaa :D


 17. MillaH 27.12.2011

  Pelailisin Xbox Kinectillä ystävieni ja perheeni kanssa silloin kun haluan viettää heidän kanssaan yhteistä ”laatuaikaa”. Veikkaan, että seuraavan viikon naurukiintiökin täyttyy pelatessa. ;)


 18. Anne 27.12.2011

  Kaveriporukkaan kuuluu huiman hauskoja ihmisiä ja usein olemmekin miettineet sopivaa tekemistä illanviettoihimme. Xbox Kinect voisi tuoda uusia puolia esille tutuistakin ihmisistä!


 19. Henna 27.12.2011

  Pelaisin ystävien ja perheeni kanssa talvilomalla, koska aikaa ei ole ollut pariin vuoteen ystäville. Opiskelin ja kävin töissä ja nyt olen valmistunut ja vapaa-aika ei ole enää aivan vieras käsite meillä :)


 20. Tuuli 27.12.2011

  No uutena vuotena olis kiva porukalla pelailla, tosin ei taitais ehtiä uudeksi vuodeksi ;)


 21. Jenni 27.12.2011

  Olisi mukavaa ottaa kotosalla pikku pelit mieheni kanssa perheen pienimmän mentyä nukkumaan! Muuten kun joutuu aina vuorottelemaan kumpi pääsee salille :)


 22. ansku 27.12.2011

  Pelaisin pikkuveljeni kanssa kotona :) Pikkuveikka toivoi joulupukilta Kinectiä mutta meidän perheellä ei ollut varaa sitä hommata joten tää olis ihan loistava myöhäinen joululahja sille!


 23. Pipa 27.12.2011

  Kyllä nyt vois olla hyvä aika päivittää supernindendo tälle vuosituhannelle… :D Haastaisin kummipojan tässä, joka tosin varmaan veis tätiään 6-0.


 24. Anna-Maria 27.12.2011

  Kotona mammalomalla miehen ja lasten kanssa ehdottomasti, näyttää kyllä kivalta peliltä.


 25. TVEJ 27.12.2011

  Voisinpa pelailla XBOX KINECTillä perheen kanssa, ja pitää pieniä skaboja perheen, sekä ystävien kesken. Voisinpa luulla, että saisin tyttärestäni (4v) hyvän vastuksen tanssi peliin..:) Näillä ilmoilla ei kauan ulkona viihdytä olisi kiva vaihtelu perus konsoli peleihin.


 26. Katriina 27.12.2011

  Oi vitsi! Pelaisin iskän kanssa sitä aina ku mahdollista (asutaan eri paikkakunnilla). Ollaan kummatkin niiiin kilpailuhenkisiä, että kaikki on voitettava olipa kyse mistä vaan :D Meillä tulis olee niiiin hauskoja hetkiä tän pelin kanssa etten uskalla edes haaveilla, koska en kuitenkaan voita ikinä mitää. Mutta jos sattuisin voittamaan (tai saamaan joskus lottovoiton, että voisin itse ostaa) niin veisin sen kotikotiini, että voisin haastaa siellä myös 5-vuotiaan serkkupoikani, jonka kanssa aina pelaillaan kaikkia pelejä (lautapelejä, koska meillä ei ole pelikonsolia).


 27. Tanja 27.12.2011

  Pelattaisiin koko perheen voimin, kun mies pääsisi työreissusta kotiin! Sitä saa odottaa aina useamman viikon ja sen jälkeen onkin aina ihana viettää aikaa ihan vain oman perheen kesken. Kinect piristäisi kyllä koti iltoja! Ja perheen pikkusetkin varmasti osaisivat vähän pelata :)


 28. Hannah 27.12.2011

  Aviomiehen kanssa, kotosalla iltaisin tanssittaisiin salakavalasti hiipineet parit ylimääräiset kilot pois ;D etenkin nyt kun juuri ja juuri uskaltaa avata oven edes töihin lähtöä varten kun on niin inhat ilmat koko ajan, niin tulisi sitten kotona puuhasteltua jotain mukavaa, yhdessä :)


 29. siitu 27.12.2011

  Miehen ja tyttären kanssa kotona silloin kuin ei huvita lähteä ulkoilemaan :) Tai ihan muutenvain löhöpäivien piristykseksi / hauskanpitoon! :)


 30. katih 27.12.2011

  Hmm, varmaankin ihan yksikseni kun pikkuinen on päiväunilla, siinäpä olisi oiva keino sulatella ylimääräisiä kiloja huomaamatta…


 31. tiitu 27.12.2011

  Pelaisin veljen kanssa kun olisi vapaata. Näin tulisi mukavaa yhdessäoloa. :)


 32. Meezuuu 27.12.2011

  Xbox kinectiä pelaisin poikaystäväni kanssa ensimmäisessä yhteisessä kodissamme. Olemme seurustelleet siitä asti kun itse olin 12 vuotias ja poikaystäväni 15 vuotias :D nyt olen 18w ja poikaystäväni 22 vuotias. Antaisin Xbox kinectin myöhäiseksi joululahjaksi poikaystävälleni, kun opiskelijana ei varaa ollut kenellekkään lahjaa ostaa:(

  Xbox kinect toisi mukavaa piristystä pimeisiin ”talvi-iltoihin” ja mukavaa urheilua tämän nuoren parin elämään :P

  onnellista uutta vuotta koko poppoolle!


 33. Tiku 27.12.2011

  Olisi ihanaa viettää kotona peli-iltoja yhdessä kahden huippu kämppikseni kanssa ja kutsua muitakin kavereita pelailemaan! Tämä postaus sai minut kyllä kiinnostumaan tästä kyseisetsä vempaimesta, kumpa arpaonni suosisi :-)

  Mukavaa Uutta Vuotta 2012!

  -Tiku


 34. Hsusanna 27.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä illanistujaisissa ystävieni kanssa viinilasin äärellä. Saisimme hyvät naurut ja samalla kuluttaisimme herkuttelun lomassa hankittuja kaloreita :)


 35. Satu 27.12.2011

  Heippa!

  Pelaisin pikkusiskoni kanssa Xbox Kinectillä kylmänä myrskyisenä talvi-iltana kotonani :)


 36. Tintti 27.12.2011

  Ehdottomasti järkkäisin jotkut Xbox-illan illanistujaiset ystäville ja perheelle ja skaba alkakoon. :)


 37. R 27.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti kotona avomiehen kanssa silloin kun meillä on samaan aikaan vapaa-aikaa – meillä kun ei oikein ole mitään yhteisiä harrastuksia :) Joudun myös lopettamaan salijäsenyyteni, koska tämä opiskelijan talous ei enää sen maksamiseen veny. Tällainen kotitreenailu-väline tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen, varsinkin kun olisi tota painoakin jonkun verran pudotettavana :)


 38. Nantsu 27.12.2011

  Kotona pelaisin, sateisina päivinä ja mieheni kanssa sillä meidän molempien täytyy vielä saada muutamat raskauskilot pois! :P


 39. Maira 27.12.2011

  Pelaisin kaksoissiskoni kanssa, koska olemme niin tasaväkisiä lajissa kuin lajissa ;) Missä ja Milloin? No kotona, kun ulkona sataa ja tuulee miljoonaa ettei koiratkaan tahdo lähteä pihalle :D


 40. enmi 27.12.2011

  Ehdottomasti kotona, ja miehen ja pikkuveljen kanssa silloin kun pikkuveljen meille kylään saa :)


 41. Tilkku 27.12.2011

  Kotona nautiskelisin varmasti ihan päivittäin tällaisesta ”kuntoilusta”, kun muuten olen niin huono liikkumaan (varsinkin näin talvisin, kun ulkona on pimeää ja paleltaa, HRR!). Reilu pari vuotiaan poikani kanssa kovasti urheilisin, on hän äärimmäisen innostunut (muka) pelaamaan ja juoksemaan seuranani kun käymme ystäväperheen luona kuluttamassa kyseistä konsolia.

  Mukavia pelailuhetkiä teille!


 42. Tiina 27.12.2011

  Järkkäisin kotonani sporttisten sinkkutyttöjen peli-iltoja :) Me tykätään aina tyttöjen illoissa herkkujen ja viinin lisäksi harrastaa liikuntaa, yleensä aloitetaan ulkoilulla, mutta nyt voisi liikkua ihan sisälläkin kun ilmat tosiaan on mitä on.


 43. Maija 27.12.2011

  Kun vettä tulisi taivaan täydeltä ja uloskaan ei voisi mennä niin kutsuisin kaverini viettämään sadepäivää pelaten Xbox kinectiä :D myös mukavia peli iltoja voisi järjestää ympäri vuoden.


 44. arja 27.12.2011

  Pelaisin kinectiä rakkaan avomieheni kanssa. Ja koti-iltana tietysti! Leffa vaihtuisi rentoon?sporttailuun ja kyllähän siinä pieni kilpavietti myös iskisi.. ;)


 45. Nora 27.12.2011

  Pakko kysyä, että onko tuo ihana ja komea veljesi vielä vapailla markkinoilla oleva yksilö vai onko joku hänet jo napannut omakseen?:)


 46. Kerttu 27.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä varmaan lähes päivittäin kotona ainakin yksin kuntoilumielessä sekä varmasti poikaystäväni kanssa leikkimielisesti kisaillen. ;) Tämä tulisi käyttöön varmasti myös illanistujaisissa kavereiden kanssa. :) Aika must have!!


 47. Joulutorttu 27.12.2011

  Huonolla säällä Kinect olisi hyvä sekä myös kun lähtee viihteelle kavereiden kanssa, mikäs mukavampaa kun hyvän porukan kanssa pelailla ja alotella :)


 48. Nansku 27.12.2011

  Voii, ihana Peppe! :)

  Mä pelailisin siskojen, joita mulla löytyy peräti 4 tai vastaavasti kavereiden kanssa. Tylsien päivien iloiksi sekä niiden päivien, jolloin ei kotoa jaksa poistua. Ja nyt kun mun au pair-ajasta on puolet jäljellä, pelailisin sitä myös täällä Saksassa hostlapsien kanssa :) Tykkäisivät varmasti!


 49. Ansku 27.12.2011

  Yksin jos ilma ei salli ulkoilua, mutta varmasti vieläkin kivempaa kaveriporukalla mitellä toisiaan vastaan!


 50. Kirsi 27.12.2011

  Mukaan nappaisin perheeni. Olemme kaikki sangen kilpailuhenkisiä, joten taistelu ja meteli olisi taattu :D …plussaahan on, kun/jos siinä kinkkukin sulaisi ;)


 51. Mari 27.12.2011

  Kotona pelaisin töiden jälkeen tai muutoin laiskoina hetkinä kun ei jaksa lähteä muualle urheilemaan vähintään yhtä laiskan poikaystävän kanssa. Hyvää joulun jälkeistä aikaa ja tulevaa vuotta! :D


 52. Katariina 27.12.2011

  Yrittäisin raahata miehen pelaamaan kanssani täällä kotona, sen sijaan että nökötettäis molemmat sohvalla läppärin kanssa, niinkuin illat yleensä meillä menee.


 53. essijohanna 27.12.2011

  Juuri tällaisena myrkyisenä päivänä, jolloin ei hirveästi houkuta lähteä ulos lenkille (itse palasin juuri lenkiltä, 5 km oli täyttä tuskaa vastatuulessa) ja silti haluaisi saada hieman hikeä pintaan. Voisi pyytää pari kaveria samalla kylään pelailemaan! :)


 54. Pelihirmu 27.12.2011

  Pelaisin Kinectillä ehdottomasti tulevissa oman kodin tupaantuliaisissa ystävien ja suvun kanssa :) Jatkossa peliä pelattaisiin usein isolla porukalla, mutta kai sitä salaa yrittäisi itse koittaa treenata sen verran ettei ihan viimeisenä listoilla viipottaisi :)


 55. Emppu 27.12.2011

  Olen muuttamassa piakkoin eron jälkeen ensimmäiseen OMAAN kotiini, joten Xbox Kinect voisi olla varma keino saada seuraa yksinäisiin iltoihin…kaveriporukalla siis! :-)


 56. Jeni 27.12.2011

  Aivan taatusti pelaisimme perheen kesken, viikonloppuisin. Kahden lapsen äitinä kun ei muutenkaan ns omaa aikaa ole niin kauheasti, niin on hauskaa tehdä yhdessä lasten kanssa, ollaan vaan, ulkoillaan, mutta kyllä tämä konsoli olisi ihana korkata lauantaina tai muuna iltana ja tehdä jotain erilaista!


 57. Hanna 27.12.2011

  11 v poika hyppisi innoissaan jos saisi Kinectin


 58. Terhi 27.12.2011

  Lasten kanssa, tai miehen tai ihan vaan itsekseni! Olisi loistava raskauskilojen sulattaja takuulla!! Ihan kotosalla tai mummulassa, kun koko suku paikalla olisi oikein mukava viihdyke!!


 59. Kikka 27.12.2011

  Pelailisin töitten jälkeen iltaisin kotona, pelikavereita ei olisi varmasti vaikea löytää :D. Tuo olisi mukavaa kuntoilua niille päiville, kun ei jaksa enää lähteä lenkille tai muualle urheilemaan.


 60. pla pla 27.12.2011

  Milloin vain, ja kaverien luona, itsellä ei ole tilaa kotona pelata :)


 61. Marjohei 27.12.2011

  Perheen kanssa tai kavereiden ja kotosalla sateisena ja vähän harmaana päivänä, kun ei viitsi lähteä mihkään.. : ))


 62. Nanne 27.12.2011

  Minä pelaisin silloin, kun tyttö on parvekkeella nukkumassa. Neiti ei nuku liikkuvissa vaunuissa, joten tuo olisi hauska tapa kuluttaa niitä kavereita. Kaveriksi kelpaisi oma mies, löytyisi mukavaa puuhaa yhdessä touhuiluun :) Kaveriksi kelpaisi toki niin ystävät kuin sukulaisetkin.


 63. Sabrina 27.12.2011

  Pelaisin luultavastin omassa tai poikaystäväni kotona sitä. Ajankohtana ilta voisi olla hauskin, sillä silloin saattaa olla jo hieman hihhuli olo pienestä väsymyksestä päivän mittaan, mikä toisi siihen extra hauskuutta :D. Pelaisin sitä mitä luultavimmin poikaystäväni kanssa, sillä olemme molemmat pelifriikkejä. Mutta miksi ei myös kavereita voisi tutustuttaa hauskalla tavalla pelien maailmaan :D!


 64. tiuku 27.12.2011

  Sillon kun isä tulee kylään. Auttais takuulla laihdutusprojektissa!


 65. mape 27.12.2011

  Kokeilin Xbox Kinectiä ystäväni tupareissa. Koko ilta meni kuin siivillä ja tuli samalla tutustuttua moneen uuteen ihmiseen! :)


 66. Eve 27.12.2011

  Pelaisin joko meillä, veljeni luona tai vanhemmillani ihanaa veljeäni vastaan. Pelailemme aina jotain kun näemme ja tuosta riittäisi pelejä vaikka kuinka pitkälle. Leikkimielinen kilpailu kuuluu edelleen meidän sisarussuhteeseen, vaikka itselläni on ikää 23 vuotta ja veljellä jo yli 30 :)


 67. el-- 27.12.2011

  Toi olis ihan paras koko perheen yhteisiin hetkiin, kun kerrankin kaikki oltais koolla. Tähän vois kaikki osallistua. Ihan mahtava!


 68. Mari 27.12.2011

  Pelaisin kotona kavereiden ja poikaystävän kanssa uuden vuoden jälkeen, kun joulukinkut ja skumpat vaatis sulattelua ;)


 69. essi 27.12.2011

  OIII maailman paras kilpailu!! mie pelaisin sitä kotona kavereitten kans ja sitten tietysti myös kuntoilisi yksin, kun ei jaksa salille lähteä;)


 70. misu 27.12.2011

  veisin sen vanhemmilleni ja pelaisin siellä 8-vuotiaan pikkusiskon kanssa!


 71. jenna 27.12.2011

  Ehdottomasti pelaisin ysävien kanssa! Kutsuisin ystävät luokseni, pidettäisiin hauskaa yhdessä, joulukilot karisevat huomaamatta ja kaikilla on hauskaa, sen sijaan että pitäisi yksin lähteä rehkimään kuntosalille tai lenkille!


 72. Johanna 27.12.2011

  Pelaisin kotona yksin ja mieheni kanssa, joskus ehkä myös ystävien. Olisi varmasti aika hyvä tapa karistaa raskauskilojani ;)


 73. Heini 27.12.2011

  Kinect on kuin luotu minun tuleville 30 vuotis päivilleni :D Olen kutsunut lähimmät ystäväni meille hyvän ruuan äärelle ja peli toimisi mitä mainioimpana ohjelmana kutsuillani!


 74. India 27.12.2011

  Kinectiä käyttäisin pitkälti samaan kun teidän tapauksessakin, perheen kanssa :) Ja etenkin näin kinkun sulatteluun se sopisikin erinomaisesti! Ja saisi viettää laatuaikaa perheen kanssa :)


 75. Riikka 27.12.2011

  Ihan ehdottomasti omien vanhempieni!

  Eivät ole mitään tekniikan ihmelapsia, edellinen pelikone mikä meillä oli, on Nintendon 90-luvun laatikko malli (edelleen tallessa) :D Peleistä kuumimmat oli Mario ja sorsan ammunta. Huh! Sais iskään(kin) vähän liikettä tuolla uudella aparaatilla! :)


 76. Jemma 27.12.2011

  Pelaisin poikaystävän ja perheen kanssa. Peli sopisi hyvin myös monenlaisiin ystävien keskeisiin illanviettoihin! :)


 77. Karo 27.12.2011

  Pelaisin kotona avokin ja kavereiden kanssa! Ja tietysti myös kummityttöni kanssa!


 78. Outi 27.12.2011

  No tällainen myrskypäivä olis ihan ehdoton pelin pelaamiseen!!

  Varmaan loogisin olis miehen kans pelata, kun tyttö on mennyt nukkumaan!! Toisaalta, varmasti tyttöki sais paljon iloa katsomalla, ku iskä ja äiskä hyppii ja heiluu xD


 79. muru 27.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä poikaystäväni luona aina viikonloppuisin hänen kanssaan! <3 :)


 80. Meri 27.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä ystävieni kanssa, peli olisi loistava viihdyttäjä illanistujaisiin paukkuvina pakkasiltoina :)


 81. Riikka 27.12.2011

  Pelaisin kotona miehen kanssa Xbox Kinectiä. Lisäksi järkkäisin myös peli-illan kavereille, meno olisi taattua! :)


 82. Jenna-Mariina 27.12.2011

  Mielestäni olisi todella kiva viettää iltaa parhaiden ystävienkanssa ja pelailla Xbox Kinectiä, sopisi hienosti iltaan kuin myös miksei muutenkin päivällä tylsyyden tilalle pelailla :)


 83. Loude 27.12.2011

  Tämä olisi mahtava!pelailisin kotonalaste ja miehen kanssa joka päivä…


 84. Saila 27.12.2011

  Oi, tää ois mahtava! Hommaisin sen zumbapelin tuolle Kinectille pelattaisiin koko perheellä (lapset 5 ja 4vee ja mies 28)! Ai, että hauska tuo kun näyttää lopusta parhaat palat. Tää kruunais koko perheen hauskuuden ku ”isi” aina vetää niin tunteella ja lopussa sais sille itelleenki näyttää miltä se meno näytti muiden silmissä. Nauran ääneen jo pelkästä ajatuksesta täällä!! :D


 85. Salza 27.12.2011

  Poikani kanssa pelattaisiin, olisi varmasti mukavaa yhdessä oloa ja saisi tämäkin mamma urheilua samassa kun näin yksinhuoltajana sitä ei niin usein pääse harrastamaan kuin haluaisi, niin Xbox Kinectillä saisi sekä kuntoilun että ihanaa tekemistä yhdessä pojan kanssa. :)

  Ihanaa uutta vuotta teille sinne!! :)


 86. katya 27.12.2011

  Mieheni on pelihullu, pelailee x-boxilla kaikkia semmoisia pelejä mistä minä en ymmärrä mitään. Tää Kinect vois olla kiva peli meille molemmille, saatais yhteistä ajanvietettä kotosalla ollessa ja samalla sais kuntoillakkin ;)


 87. Kaisa 27.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti avomieheni kanssa kotona. Mies ei ole juurikaan jaksanut innostua liikunnasta, ehkäpä tällä saisi liikunnan kipinän taas syttymään :)


 88. sonja 27.12.2011

  kotona poikaystäväni kanssa tulisi pelattua usein vapaa iltoina ja vkl! myös kilpailuhenkisten vanhempien ja veljen kanssa olisi kiva pelailla!


 89. uppe 27.12.2011

  Pelaisin lapsuuden kodissa sisarusteni(+heidän kumppaniensa) kanssa silloin kun samaan aikaan sinne kokoontuisimme!!!meitähän on nykyään aikamoinen määrä joten hyvät skabat saataisiin aikaan……ja varmasti olisi hauskaa!


 90. Helen 27.12.2011

  Miehen kanssa tietenkin kotona, samoin aina kun meille tulee pelihenkisiä vieraita… :)


 91. iina 27.12.2011

  Voi mikä ihana kilpailu! Tätä ois ihan mahtava pelata joko koko perheen voimin jonakin ihanana talvi-iltana tai sitten kaveriporukalla laatuajasta nauttien. Ihan mahtavuutta olis. Tosin jos sais tän niin pitäs varmaan ostaa se xboxiki mutta kyllähän se ois sen arvosta! :—–)


 92. Annu 27.12.2011

  Mikä olisikaan parempaa kuin kisata rakkaimpiensa kanssa samalla kun istuttaisiin iltaa ihan kotosalla. <3

  Hyvää alkavaa vuotta 2012!


 93. Anniina 27.12.2011

  Pelaisin kotona, pyytäisin vanhempani pelaamaan kanssani. Vanhempani ovat innokkaita liikkumaan, mutta ihan onnettomia nykytekniikan kans. Olis niin kiva näyttää miten liikuntaa voi myös sisätiloissa harrastaa eikä se oo mitään ”humpuukia” tekniikan kans :)


 94. pihla 27.12.2011

  Pelaisin varmaankin miehen kanssa enimmäkseen. Myös kavereiden ja siskojen kanssa olisi mukava pelailla. :)


 95. tweet 27.12.2011

  Pelaisin peliä ystävien ja perheeni kanssa. Olisi kiva järjestää illanistujaisia, kun olisi jotain tälläistä hauskaa ja liikunnallista tekemistä. Huippukiva tapa liikkumiseen sisätiloissa ja saisimme urheiluhullun miehen kanssa yhteisiä hauskoja hetkiä tämän pelin kanssa :)


 96. maijku 27.12.2011

  Pelailisin kotona ystävieni kanssa, se olisi myös oiva tapa viettää aikaa perheen kesken. Nykyään se tuntuu menevän vain sohvalla löhöten ja leffoja katsellen..:( ehkä saisin myös äitimuorini innostumaan liikunnasta sitä kautta!!:)


 97. Rafuliina 27.12.2011

  Voiiiih..pelaisin ja kuntoilisin todellakin yhdessä miesystäväni kanssa. Arki on tällä hetkellä ihan kamalaa, koska molemmat on töissä eri kaupungeissa. Joten aina kun viikonloppuisin treffataan tekisi mieli yhdessä urheillakin, mutta….sitä ei vaan millään malttaisi edes lähteä yhdessä kuntosalille, koska siellä ei mitenkään kehtaa suukotella ja halia niin paljon kun haluaisi! Siispä parasta olisi jos saisi harrastaa liikuntaa yhdessä kotona..välillä pussaillen ja halien…ihan parasta!!!!!


 98. koop 27.12.2011

  Ihana kilpailu! Pelailisin kyllä perheen kanssa varmaan joka ilta, kun muutenkin harrastetaan kaikkia pelailuja yhdessä :)


 99. Nora 27.12.2011

  Kinect olisi ihan mahtava meidän screeniltä yhdessä miehen kanssa, kavereiden kanssa, perheen kanssa ja kenen kanssa tahansa! :)


 100. piaS 27.12.2011

  Kotona oman perheen kanssa, miehen, pojan ja tyttären.


 101. Riikka 27.12.2011

  Täällä on kans vietetty joulu sisällä pelaillen Kinectiä ja kyllä meinaan on nyt joka ikinen lihas kipee kaikista tanssimisesta, urheilemisesta, ninjan leikkimisestä ja viidakossa seikkailemisesta. Ihan mahtava peli ja kyllä meinaan tulee liikuttua ton härvelin ansiosta ;)


 102. Veera 27.12.2011

  Mä pelaisin porukoilla! Itellä ei ole telkkaa ja pikkuveljiltä löytyy huiman kokonen, joten sinne menisin pelailemaan.. Ja pelaisinkin sitten varmaan yötä päivää.. :-)


 103. Cia- 27.12.2011

  Kesällä Linnanmäellä oli mahdollista kokeilla Kinectillä pelaamista, kummipoikani joka silloin 4,5v

  vastustaja Minä ison mahanki kanssa rv. 35+, Oli aika maittava näky uskoisin! Tietenkin kummipoikani voitti minut! muistaakseni pelissä jossa piti hyppiä esteiden ohi, kinect adventures oikein muistaakseni!

  Olisi kiva pelata uudestaan ja katsoa kumpikohan nyt voittaa kun masuanikaan ei enään ole! ;)


 104. janniii 27.12.2011

  Kotona perheen kanssa, ainakin pikkuveli innostuis varmasti mun kanssa pelaamaan! :)


 105. Sara 27.12.2011

  Tuota peliä olisi todella kiva pelata sukulaisten ja perheen kesken. Varmaan olis tosi kivaa ajankulua! :)


 106. Hannele 27.12.2011

  Minulla alkaa muutaman viikon päästä töiden ohella koulu,joten vähäisen vapaa-aikani käyttäisin mielelläni tuollaista pelaillen,avomieheni kanssa :) Olisipa kiva,kun kotona olisi joskus muutakin yhteistä tekemistä,kuin leffojen katselu :D


 107. emppu 27.12.2011

  Pelaisin Kinectiä kotosalla poikaystäväni kanssa. Hän on jo pidemmän aikaa miettinyt kyseisen laitteen hankkimista, lähinnä siksi että saisi minutkin innostumaan pelaamisesta. :D Itselläni on tapana suhtautua hieman nuivasti videopelien pelaamiseen (varsinkin, kun mieheke saattaa innostuessaan kuluttaa niihin useita tunteja..), mutta luulen että tästä voisin itsekin tykätä. Olisi mukavaa, jos meillä olisi kotona tällainen yhteinen, hauska ajanviettotapa, minkä avulla saisi vielä liikuntaakin!


 108. Mervi 27.12.2011

  Tässä opettelen olemaan yksin (kissojen kanssa), kun tytär lähti opiskelemaan Lontooseen. Sairauslomakin oikeasti jo painaa, joten olisi ihanaa pelailla yksin, kun se saisi ajatukset muualle enkä vain miettisi ”miten se tyttö siellä pärjää”.

  Tai sitten siskon pojan (8v) kanssa olisi ihana pelata kaikkea kivaa.


 109. mariel 27.12.2011

  Pelaamisen aloittaisin uuden vuoden aattona ison ystäväporukan kanssa. Hauskaa illan vietettä, johon kaikki pääsee osallistumaan. Ja pienenä vinkkinä peli toimisi myös uuden vuoden lupaukselle: painoa alas ja kuntoa ylös!


 110. Chiqui 27.12.2011

  Olen haaveillut tästä juuri sen ”kapulattomuuden” takia! Pelaisin silloin kotona, kun sää ei suosi lähtemään salille ja toki myös kavereiden kyläillessä tanssipelejä yms. Olisi myös mahtavaa yrittää liikuttaa poikaystävääni tämän avulla ylös sohvalta… ;) Ihanaa uutta vuotta ja auringonpaistetta talveen!


 111. Lalla 27.12.2011

  Kotona iltaisin rakkaan mieheni kanssa kilpaa kun lapset nukkuvat, tietysti. ;)


 112. Kärty 27.12.2011

  Koska poikakaveri on tollanen pelihenkinen ja mä en osaa edes Sonicia pelata, niin täällä Jn luona (asutaan siis erillään ja mä useimmiten oleskelen viikonloput ja lomat hänen luonaan) pelattais varmasti aina yhdessä! Mulle tulee hirvee morkkis jos en pääse viikonloppunakin lenkille ja olis ihan kiva hyödyntää se liikkumishalu niin, että molemmilla olis mukavaa.. :-) Ollaan kuitenkin molemmat sellaisia, että ihan mielellään kokeillaan erilaisia tapoja liikkua!


 113. laura 27.12.2011

  ÄÄk! Kotona aina ja kaikkien kanssa! Joulu- ja kesäkilot on ja pysyy, jos tolla sais ne liikkeelle.


 114. Sumi 27.12.2011

  Kotona, viikonloppuisin, oman perheen kanssa. Pelaaminen on kivaa!


 115. Suvi 27.12.2011

  Kotona poikaystävän, perheen ja ystävien kanssa :)


 116. vivi 27.12.2011

  Olisi mukava lisä kavereiden kesken viettettäviin saunailtoihin! :)


 117. Kaisa 27.12.2011

  Avopuolison kanssa tulisi pelattua tota ja tarpeeksi treenattuamme kutsuisimme tietysti naapurit meille häviämään kisat :) Varmasti kutsuttais myös kummilapset peli-iltaan!


 118. Metsämarja 27.12.2011

  Pelaisin sitä ihan ehottomasti hyvien kavereitten kanssa kämpillä, tai sitten kipittäisin koko komeuden kanssa vanhempien luo, ja ylipuhuisin vanhuksetkin pelaamaan sitä! :D


 119. tenniverkko 27.12.2011

  Haha, no haastaisin varmaan ihan vaan ystäväpiirin :) Kivaa vaihtelua lautapeli-illoille, kun ei oikeen normaalin videopelin vieressä aikaa viitti kuluttaa.


 120. MiKi 27.12.2011

  Kotona, illalla ja pojan kanssa


 121. miisku 27.12.2011

  meillä pelattaisiin laatuaikaa koko perheen kesken, eli vanhemmat ja 13-v kaksoset. Muuten niitä voi olla tuossa iässä hankalaa saada tekemään vanhempien kanssa yhdessä jotain, mutta peliin haastaminen saattaisi onnistua. Ja miksei myös aikuisten kesken voisi pelata ihan milloin tahansa. Voisi ainakin kuntoilla kelistä riippumatta :)


 122. Pete 27.12.2011

  Juu. Kyllä pelaisin Xbox Kinectiä kaksoisveljeni luona. Hän kun on niin besserwisser ja paras kaikessa, niin kerrankin löisin luun kurkkuun ja voittamalla hänet jossain pelissä..


 123. Tuikku 27.12.2011

  Haastaisin kaverit kunnon pelikimaraan. Varmasti tulis hauska ilta!


 124. Emppu 27.12.2011

  Kotona treenihullun poikaystäväni kanssa, ni saisin välillä pidettyy sen kotonaki,ettei se aina huitelis salilla, lenkillä, nyrkkeilytreeneissä ja ties millon missäki ja ois yhteistä tekemistä :D Ja vois sitä iteki yrittää nyt ihan oikeesti ens kesäks rantakuntoon ;D


 125. Piabella 27.12.2011

  Tätä pelattaisiin kotona, jossa pelikavereita riittää monilapsisessa perheessä. Jospa murrosikäisetkin viihtyisivät enemmän kotosalla!


 126. veea 27.12.2011

  Uutena vuotena, kotona perheen kera ( etenkin isoveljien) kanssa ;) Kilpailuhenki kun on meijän perheessä kova.. + myöskin tulevilla synttäreille olisi mahtavaa viihdettä ! :)


 127. Elina 27.12.2011

  Pelailtua tulisi varmasti mm. silloin, kun jumppaan lähteminen tuntuisi ylivoimaiselta, mutta itse urheileminen ei kuitenkaan :) Jostain syystä se tuntuu olevan niin, että itse jumppaamisen kanssa ei ole mitään ongelmaa ja sitä tekee mielellään, mutta sinne paikan päälle lähteminen tuntuu ihan liian usein ylitsepääsemättömän vaikealta.

  Jos kotona olisi siis mahdollisuus moiseen heilumiseen, voisi välillä jäädä ihan hyvällä omallatunnolla hetkeksi vielä sohvalle ja hoitaa kuntoilun kotoa käsin! :)


 128. Vira 27.12.2011

  Pelailisin Kinecticia mieheni kanssa kotona, sillä hän vihaa ulkoliikuntaa yli kaiken etenkin näin talvella. Minä saisin kaipaamaani liikuntaa, hän samoin, ja myös parisuhdeaikaa tulisi vietettyä samalla :)


 129. manjo 27.12.2011

  tuonhan pelin voisi ottaa mukaan minnevaan ja voisin pelata sitä myös jokaisen kaverin ja perheenjäsenen kanssa milloin vain, koska pelihän näyttää sopivan kaiken kokoisille ja ikäisille ihmisille :) voisin kuitenkin kuvitella sen parhaassa käytössä jossain mökkireissulla kavereiden kanssa. :)

  jospa se onni suosii ja päästään kuluttamaan kinkkukalorit pois tanssimalla :D


 130. Tari 27.12.2011

  poikaystäväni on kovan pelaamaan pelejä, mutta harmittaa että meillä ei ole löytynyt oikein yhteistä peliä, mitä voisimme molemmat yhtä aikaa pelata viikonloppuisin. olen haaveillut, että saataisiin hommattua sellainen peli, josta minäkin tyttönä pitäisin. tämä olisi aivan huippu juttu, kun voitaisiin kamppailla yhdessä, eikä tarvisi toisen istua nurkassa läppäri kourassa sillä aikaa, kun toinen pelaa. ja tulisipa samalla urheiltuakin!


 131. Outi 27.12.2011

  Pelaisin ystävieni kanssa! Paras tapa viettää aikaa;)


 132. Aurora 27.12.2011

  Olisi mukava viettää iltaa rakkaiden ihmisten kanssa ja samalla touhuta jotain hauskaa, joka on vielä hyödyllistäkin. Tämä voittaa kyllä kaikki singstarit 6-0! : )


 133. Tiia 27.12.2011

  Kotona kavereiden kesken bileissä ja sitten ihan kaksin miehen kanssa ja tiestysti yksin ihan kuntoilumielessä:)


 134. milli 27.12.2011

  Pelaisin kotona poikaystävän kanssa aina kun se pääsee intistä lomille :D


 135. anninka 27.12.2011

  Tämä olisi mitä parhain lisä siskoni ja minun järjestämiin peli-iltoihin, mikä yleensä pitää sisällään kortin plätkäystä ja oluen juontia, että tällä jos saataisiin lopulta liikettäkin ihteemme ja noihin laiskan-pulleisiin puolisoihimmekin!


 136. emma 27.12.2011

  kotona perheen kanssa iltaisin ja viikonloppuisin ! olisi varmasti mukavaa ajanvietettä ! ja myös hyvä keino urheilla ja saada muukin perhe sohvalta ylös ! hyvää joulun jatkoa ja iloista uuttavuotta teille kaikille ! :) terveisin: ”vannoutunut lukijasi” :D:D


 137. saikku 27.12.2011

  Pelaisin poikaystävän kanssa sohvalla löhöämisen ja telkkarin kattelun sijaan. Sais poikaystävänkin varmaan liikkumaan :)


 138. Mirako 27.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä mieheni ja vanhimman (7v) poikani kanssa kotona iltaisin. Se voittaisi kyllä ehkä Kimblen peluun, jota on tullut syömisen ohella harrastettua tässä joululomalla ;) Saisipa tuo Xbox miehenikin nostamaan takapuolensa sohvalta…

  Sulla on rento ja kiva blogi:)


 139. Johanna 27.12.2011

  Pelaisin peliä neljän lapsen ja mieheni kanssa kotona silloin, kun koko perhe on koolla ja olisi mukava viettää hauskaa aikaa yhdessä.


 140. nnoora 27.12.2011

  Pelaisin avomieheni kanssa, joka on niin älyttömän kilpailuhenkinen, että joutuisin rehkimään ihan täysille että pärjäisin sille. Siinä todellakin palaisi joulusuklaat vyötäröltä :D


 141. Ilona 27.12.2011

  Tätä ollaan pähkäilty meille kuukausitolkulla, joten ehdottomasti pelaisin miehen kanssa :) Olis kivaa yhteistä tekemistä kun lapset on nukkumassa :)


 142. MerviK 27.12.2011

  Tästä sais perinteinen uuden vuoden laihis hyvää buustia!

  Houkuttelisin miehen kaveriksi pelaamaan vatsamakkarat pienemmiksi…

  MerviK


 143. Marppa 27.12.2011

  Opiskelen sosiaali- ja terveysalalla, joten mikä voisikaan olla parempi tapa viettää _hieman_ erilaista opiskelijan viikonloppuiltaa kuin pelaamalla opiskelukavereiden kanssa Xbox Kinectillä. ;)


 144. nipsuu 27.12.2011

  Aina, joka paikassa ja kenen kanssa vaan!


 145. L 27.12.2011

  Kotoina pelailisin miehen kanssa, milloin tahansa aikaa liikenisi :) Jouluksi ostin pari videopeliä miehen mieleksi, mutta en niitä jaksa oikein itse pelata… peppu puutuu ;) En niin välitä sohvalla istuskelusta. Sen takia kinect olisi mahtava, pääsisi mieskin liikkumaan :) Tykättäis varmaan molemmat, yhteistä harrastusta kun ollaan etsitty ;)


 146. D 27.12.2011

  Pelaisin tietenkin mieheni kanssa iltaisin peliä, kun lapsemme nukkuu (tai miksei myös hänen ollessaan hereilläkin). Nyt varsinkin peli tulisi todella tarpeeseen, kun joulukinkkuja ja lantiolle jääneitä raskauskiloja täytyisi sulatella :) :)


 147. Rachel 27.12.2011

  Pelattiin juuri tällä ystävien luona, ihan huippu hauska laite, jolla karisee kyllä kilot huomaamatta :)


 148. turkulainen 27.12.2011

  missä milloin kenen kanssa

  Omassa kodissa, tai vanhempien kotona pelaisin ystävieni tai perheeni kanssa :) Mikäli sataisi vettä, tai en jaksaisi lähteä kotoa ulos urheilemaan niin silloin varmasti pelailisin :) ja aina joulun jälkeen tietysti ;)


 149. Maija 27.12.2011

  Sopisi illanviettoon sisarusten kanssa. Harvoin on mahdollista koko porukalla tehdä jotain.


 150. Riikka 27.12.2011

  Poikakaverin kanssa voisin pelata! Voisi yrittää edes puolet siitä ajasta kun normaalisti katsoo telkkaria niin pelatakin tota, ois hauska ja tehokas tapa urheilla! Siinä saattaisi kyllä vähän perheriitoja tulla kun oon ehkä hieman kilpailuhenkinen, hih..


 151. Heidi 27.12.2011

  Xbox Kinect olisi paras laite peli-iltoihin! Muutamme poikaystäväni kanssa uuteen asuntoon ylihuomenna ja xbox kinect olisi maailman paras tuparilahja. Sen avulla loppuisi tylsät koti-illat kun saisin haastaa kilpailunhaluisen poikaystäväni kaksin taistoihin;)


 152. Hanna 27.12.2011

  Lasten kanssa tää olis varmasti huippu! Mutta miks ei kavereiden kesken illan istujaisiinkin ;)


 153. Mirwis 27.12.2011

  Kilot karisee pelailemalla rakkaiden sisarusten ja kavereiden kanssa. Hyvänä kilpakumppanina käy myös mieheni, mutta välillä kilpailu voi käydä liian kovaksi, koska mieheni suvussa ollaan hyvin kilpailuhenkisiä :D Paras vastus on varmaankin oma pikkuveli. Salassa muilta voisin myös treenata itseni tanssimestariksi! :D


 154. Niiiiiiina 27.12.2011

  Kotona perheen ja ystävien kanssa :)


 155. Henna 27.12.2011

  Meillä on neljän ystävyksen porukka ja vietämme aikaa aivan liian harvoin yhdessä. Ennen näimme päivittäin mutta nykyään voi olla monta kuukautta välissä. Nyt olisi suunnitelmana viettää rauhallinen uusivuosi ihan vain kotosalla ja Kinect olisi ihan loistavaa ajanvietettä! :)


 156. Saana-paana-pallonaama 27.12.2011

  Oon ihan fiiliksissä tästä arvonnasta nytte kuules! Samoin myös meillä pelattiin Kineticillä joulupyhät kinkkua sulatellen, mut nyt kun alkaa taas arki, jää konsoli pitkien kilometrien päähän ja minä palaan Suome Turkku pelailemaan korkeintaan Nintendo 64:sta, eikä! Pelaisin siis omassa kotikolossa avopuolison ja kaikenkarvaisten kavereiden kanssa. Tää on ihan super!!


 157. ssade 27.12.2011

  Pelaisin peliä kahden kilpailuhenkisimmän frendini kanssa ja johan saatais mittelöt pystyyn! Hikikarpalot vaan lentäis


 158. Pia 27.12.2011

  Meille pukki toi tuon saman koneen sekä tuon tanssipelin:) Osallistun silti kilpailuun, jos vaikka onni potkisi niin voisin ilahduttaa jotakuta läheistä. Pelailimme myös paljon joulun pyhinä perheen ja sukulaisten kanssa. Saatan tulevaisuudessa pelailla myös ystävien kanssa illanistujaisissa:)


 159. Katjah 27.12.2011

  Missä? Kotona

  Milloin? Joka päivä!

  Kenen kanssa? Mieheni – asumme ulkomailla ja joku yhteinen harrastus tekisi meille taatusti hyvää. Ja saisi nauraa yhdessä, mikäs sen parempaa. <3


 160. eikku 27.12.2011

  Itsekseen voi hyötykäyttää aikaansa hyppimällä ja heilumalla :)


 161. louvre 27.12.2011

  pelailisin kavereiden ja siskojen kanssa kun haluaisimme viettää hauskaa aikaa porukalla ja tietysti myös silloin kun olisi tekemisenpuutetta =) vaikuttaa tosi mahtavalta!


 162. Maija 27.12.2011

  Kotona yksikseni, verhot kiinni ja siihen asti, että lihakset ovat varmasti kipeät seuraavina päivinä :D Testattu erittäin toimivaksi Wiillä, eli eiköhän se Kinectilläkin toimisi!


 163. pp 27.12.2011

  Ehdottomasti uutena vuonna ystävien kesken! Ei haittaisi, vaikka olisi paukkupakkaset – tämän pelin avullahan lämpiäisi varmasti rakettien räjäyttelyssä kylmenneet sormet ja varpaat :)


 164. bikbok 27.12.2011

  Tolla vois viettää mainiosti iltaa opiskelukavereiden kanssa. Toimii varmasti tyttöjen kesken sekä sitten seka porukalla.:) kaverit vaan koolle ja pelit pystyyn!


 165. Viivi 27.12.2011

  Pelaisin peliä heti aamujumpaksi yksikseni ennen kouluun raahautumista :) Tulisi virkeä olo ja päivään heräisi paremmin :)


 166. Terhia 27.12.2011

  Tämä laite m inulle, kiitos!:) Olen jo useamman kuukauden haaveillut tästä, mutta pukki ei toiveistani huolimatta tuonut toivottua pakettia kuusen alle. Perheen ja kavereiden kanssa pelaisin tätä aivan ehdottomasti! Olemme jo useamman vuoden ajan sekä perheen että kavereiden kanssa järjestäneet peli-iltoja säännöllisesti, mutta kyseistä konsolia kukaan meistä ei vielä omista. Kinecti olisi ääääärettömän toivottu lisä peli-iltoihimme :)


 167. Tytönhupakko 27.12.2011

  Ellun luona uutena vuotena mun synttäribileissä kaveriporukassa,

  loppiaisena kotona perheen kanssa,

  tyttöjen kanssa mökkiviikonloppuna Himoksella :)

  Kyllähän niitä tilanteita löytyis…


 168. annastiina 27.12.2011

  ui! pelaisin kotona, yksin tai miehen kanssa, niinä päivinä kun ei muilta menoilta ole ehtinyt muuten urheilla. ja näitä päiviähän on runsaasti! tuon ansiosta pienen urheiluhetken saisi mahdutettua vaikka jokaiseen iltaan! :)


 169. nif 27.12.2011

  Kotona pelailisin, ja tulis kyllä tarpeeseen, kun pitäis alkaa kohottaa kuntoa, ja rapakuntoinen tarttee jotain tarpeeksi kevyttä aluksi ja hauskaakin.


 170. Annu 27.12.2011

  Todennäköisesti kotona miehen, 3 v. pojan ja maha-asukin kanssa pelailtais tulevan kevään mittaan ja tietysti jatkossa masu-asukki ois sitte iteki pelaamassa kunhan kasvaa. Ja välillä vois pyytää kavereita peli-iltamiin. =)


 171. miuku 27.12.2011

  ehdottomasti kotona miehen kanssa noin alkuun, ja sen jälkeen kutsuisin kavereita kylään turnaukseen!

  vastaavaa olen kokeillut nintendo wiillä ja playstanion3 movella (??) kavereiden ja sukulaisten luona, mutta kinect on ainoa, joka meille kotiin voitaisiin ottaa (nimittäin toinen puolisko vannoo vain ja ainoastaan xboxin nimeen ;))


 172. zenyh 27.12.2011

  Pelaisin parhaan ystäväni kanssa, joka on lokakuusta asti ollut myös kämppikseni. Meillä on suht tilava asunto ja täällä kyllä mahtuisi hyvin pelaamaan. Rakastan liikuntaa ja tykkään kävellä/juosta/pomppia (:D) paikasta toiseen. Nämä säät eivät vain ole oikein innostaneet lenkkeilyyn. Ennen joulua kävin lääkärissä nilkkani vuoksi, nivelsiteet ovat aiemmin menneet poikki ja lääkäri kehotti vahvistamaan niitä mahdollisimman paljon. Luulen, että tuo peli olisi aika hyvä siihen tarkoitukseen eikä taatusti jäisi nurkkaan pölyttymään! ;) Veikkaan kyllä, että pelaajia riittäisi ihan jonoksi asti, ainakin omat sisarukseni varmasti viihtyisivät vähän liiankin hyvin täällä. :D Töiden jälkeen tai ennen töitä olisi paras aika pelata. Töissä saa kivan alkulämmönkin, kun kävelen koko päivän ja vielä kotiinkin. Toivotaan, että onni suosisi, tuo oli juoksuhousujen lisäksi lahjalistallani, mutta ei pukki tuonut kumpaakaan! Muuta tarpeellista kylläkin. :)


 173. Kätsy 27.12.2011

  Ehdottomasti rakkaan natoni kanssa, joka on myös mammalomalla, kuten minäkin. Minit päiväunille ja mammat kuluttamaan iltapäiväkahvien kanssa syötyjen pullien kaloreita, hih!


 174. Epa 27.12.2011

  Pelaisin tuota varsinkin näin loma-aikaan rakkaiden isosiskojen kanssa, koska nähdään niin harvoin että tuollainen hauska tekeminen ei ois ollenkaan paha! :–)


 175. Riikka 27.12.2011

  Tämän konsolin saaminen olisi poikaystävälleni maailman paras ylläri. Koti-illat sujuisivat paljon mukavammin, kun sohvalla löhöömisen sijaan saisi heilua ja horjua pelin tahdissa. Konsoli olisi varmasti kovassa käytössä niin kesällä kuin talvellakin :)


 176. zuv- 27.12.2011

  Miehen kanssa, jos sen jälkeen näytettäisiin vähemmän porsaspariskunnalta :) Tai ehkä ensin kokeilisin itse salaa ja sitten haastaisin miehen, eihän sitä hävitä passaa ;)


 177. nanni 27.12.2011

  Kotona pelailisin yksin tai perheenjäsenten/kaveriporukan kanssa, varmasti tulisi joka päivä tehtyä jotakin ja samalla kulutettua ylimääräsiä kaloreita:D vaikuttaa sen verran hauskalta tuo!!


 178. Neela 27.12.2011

  Kotona kavereiden kanssa, ja juurikin tällaisina myrskypäivinä olisi ihanaa pelailla…:))


 179. Roosa 27.12.2011

  Opiskelija kämpillä kavereitte kanssa :)


 180. Hannah 27.12.2011

  Kotona poikaystävän kanssa! :)


 181. mirkku 27.12.2011

  Pelasimme veljemme perheen kanssa. Huikea juttu!


 182. mirkky 27.12.2011

  pelaisin kinectiä perheeni, ystävieni ja sukulaisteni kanssa! mahtava tapa viettää laatuaikaa perheen tai ystävien kanssa!


 183. Kivi 27.12.2011

  Rökittäisin kotona poikaystäväni, hahahaa! ;)


 184. Ninna 27.12.2011

  Ehdottomasti raahaisin konsolin poikaystäväni kämpälle! Ei siksi etten itse sitä pelaisi vaan poikaystävän asuinkaupungissa meillä on hyvä peliseura, ystävä pariskunta. Olemme tähän asti pelailleet muita pelejä ystäväpariskunnan luona oman konsolin puuttuessa. Olemme siis velkaa ystävillemme! ;) Olisi hienoa huitoa menemään 30 neliöisessä yksiössä :D


 185. - haaveilija 27.12.2011

  Veisin Xbox Kinectin ”heti suoraan” Turkin mummolaani, jossa voisimme pelailla nuo tuiskuiset illat ( ei sijaitse rantaloma kohteilla..), sukulaisteni kanssa, meillä ei ole yhteistä kieltä niin voisimme nauttia toistemme seurasta näin hulvattoman pelailun merkeissä.


 186. Siru 27.12.2011

  Minäpä voisin pelata Xboxia mielellään jopa ihan itekseni! Kuntoilumielessä sitä tulisi treenattua ja olisin maailman onnellisin silakka kaikkien petokajen joukossa valtameressä, jos tuollaisen itselleni voittaisin! Varmasti tulisi pelattua myös ajanvietteenä miehen ja ystävien kanssa! Ei varmasti jäisi nurkkaan pölyttymään!!


 187. Jenni 27.12.2011

  Pelaisin Xboxilla poikakaverin kanssa tylsinä koti-iltoina.


 188. ansku! 27.12.2011

  keräisin kaverit kasaan ja järjestäisin hieman erilaisen illan kun yleensä hauskan yhteisen pelailutuokin merkeissä:) Paikkana olisi oma kotini ja hetkeksi sopisi juuri tällainen ilma kuin nyt, tuulee niin kamalasti että ulos ei tee mieli laittaa nenäänsäkään! Kinect pitäisi tytöt liikkeessä sisätiloissakin:)


 189. NeNe 27.12.2011

  Pelaisin poikaystävän kanssa aina hänen luona vieraillessa. Eipähän harmita, että salitreenit jää vierailun takia väliin! Asumme valitettavasti nykyään eri kaupungeissa.

  Voih, kun onni potkisi!


 190. Jokkeri 27.12.2011

  Kavereiden kanssa mökillä hiihtolomalla :)


 191. Hilma 27.12.2011

  Pelattaisiin ehdottomasti miehen ja meidän ystävien kanssa :)


 192. Fair 27.12.2011

  Ihana kilpailu! :)

  Kotona pelailisin. Käyttöön tulisi heti vaikka iso vauvamassu löytyy myös täältä. Ja oman miehen kanssa.


 193. Lotta 27.12.2011

  Haluaisin pelailla tulevissa tupareissa ja muissa illanistujaisissa kavereiden kanssa. Saisi vähän suklaita sulateltua joulun jäljiltä. :)


 194. Keepe 27.12.2011

  Heippa! Olemme muuttamassa pian uuteen kotiin ja siellä olisi uudessa olkkarissa aika mahtavaa haastaa perhe ja rakkaimmat ystävät turnaukseen :) Jos vain kävisi onni myötä, niin olisi kyllä niin huippua!


 195. LadyW 27.12.2011

  Perheen kanssa olisi tosi mukava pelailla:)


 196. Lucine 27.12.2011

  Pelaisin kotona joko itsekseni, vaikuttaa todella mahtavalta tavalta lisätä liikuntaa arkeen, tai sitten avopuolisoni kanssa voisimme kutsua kavereita kylään ja pelata kaikki kimpassa! Ihanan vänkän oloinen laite kyllä. =)


 197. Mari 27.12.2011

  Kavereiden kanssa tietenkin :) Kivat kisat pystyyn, ja naurua varmasti riittäisi ja ihan huomaamatta tulisi reippailtuakin siinä samalla :D Ja kyllä yksinkin innostuisin varmasti pelailemaan ja treenailemaan kotona, jännä olisi päästä testaamaan eri lajeja!


 198. Henna 27.12.2011

  En yleensä otaa osaa blogien arvontoihin, mutta tähän on pakko, koska vastaus kysymykseen tuli heti mieleeni! Täällä Helsingin ”tätilässä” käyvät kyläilemässä siskojen ja veljen lapset (1-10v), jotka toisinaan kyllästyvät kovasti kaksion neliöihin (tai niiden puutteeseen) sekä vähäisiin virikkeisiin, lapsia kun minulla ja miehelläni ei vielä ole. Olen ihan varma, että poikavoittoinen katras innostuisi pelailusta kovasti ja viihtyisi pelin ja tädin ( ;) ) kanssa pitkään! Uskon pelin sopivan myös ihan minun ja mieheni yhteiseksi puuhasteluksi (varsinkin kun sää ei kauheasti lenkille houkuttele) sekä viihdykkeeksi kaveri-iltamiin. :)


 199. Emilia 27.12.2011

  Kutsuisin rakkaimmat ystäväni – jotka ovat olleet tukeni ja turvani eroni jälkeen – juhlistamaan 30-vuotis syntymäpäiviäni luokseni loistavan ruoan, juoman ja hauskan pelailun merkeissä :)


 200. r 27.12.2011

  Hitsi mikä arvonta! oon niin kauan jo halunnut jotain tällaista pelijuttua, mutta ei opiskelijalla koskaan ole juurikaan

  ylimääräistä rahaa. pelailisin tätä mieheni kanssa pitkien koulupäivien jälkeen kotona iltasella.

  toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä että kerrankin voittaisin arvonnan!!! :)


 201. katy 27.12.2011

  Pelailisin veljen tytön 4v kanssa ja kamujen kanssa ja yksin ihan koko ajan!!:D


 202. Jenni 27.12.2011

  Hah, tällä saisivat kyytiä työkaverit :) kenelle niitä jouluherkkuja sinne vyötärölle jäikään :)


 203. erja 27.12.2011

  Pukki ei tuonu tänä jouluna xboxia joten tämä tuli kuin tiluaksesta! Eli siis olis ihana pelailla ihan vaan kotosalla iltasin tai vklp juhlissa yms. omien rakkaiden, ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Tutuilla ollaan joskus pelattu ja saatiin niin mahtavat naurut, että! :)


 204. ecccp 27.12.2011

  Pelailisin kotona poikaystävän kanssa! Ollaan molemmat niin kilpailuhenkisiä,että mitähän siitä tulisi.. ;D


 205. tiiti66 27.12.2011

  Nuorin lapsista sai joululahjaksi XBox:in sillä taka-ajatuksella, että siihen sitten hankitaan äitiä ja isosiskoa varten Kinect. Voisi tulla vähän liikettä iskäänkin, ehkä, toivottavasti…


 206. Johannnaaa 27.12.2011

  Ei voi luokitella pelkästään tiettyä ”ihmisporukkaa” kenen kanssa pelata. Mielestäni peliä olisi mukava pelata niin ystävien kuin perheenkin kanssa!:) miksi lähteä lenkille sateiseen säähän kun kiloja voi pudottaa mukavalla tavalla kotonakin! Ystävien kanssa valitellaan aina että kun ei ole mitään tekemistä, veikkaan että jos omistaisin pelin niin ei olisi tekemisenpuutetta! Miksi ei myös perheen kanssa jäisi joskus kotiin perjantai-iltana ja viettäisi mukavan hetken Xbox Kinectiä pelatessa, lähentäisi varmasti myös perheen yhteishenkeä kun olisi jotain mitä voisi tehdä koko porukan kanssa! :)


 207. nanni 27.12.2011

  pelaisin kotona perheenjäsenten kanssa millon vaan :) olis huippua!


 208. Noona 27.12.2011

  Peliä voisi pelata iltaisin kotona mikäli ei salille ehdi rehkimään. Tai miksei vaikka aamulla ennen töihin lähtöä :)


 209. Terhi 27.12.2011

  Pelaisin kotona koko perheen voimin silloin, kun muualle muuttanut siskoni tulisi käymään kotona. Olisi varmasti huippukivaa hommaa ja mukavaa yhdessäoloa !:)


 210. Ondoyer 27.12.2011

  Pelailisin tota ihan ehdottomasti mun mielettömien ystävien kanssa, jotka on onneks yhtä hurahtaneita tollasiin humputuksiin kuin minäkin. :–)


 211. Jenni 27.12.2011

  Poikaystävä on niin kova haastamaan minua kaikessa, joten pienen harjoittelun jälkeen pelaisin poikaystävääni vastaan täällä kotosalla. Huonon ilman yllätettyä, menee pelaaminen varmasti urheilusta. Toisaalta peli toisi myös ohjelmanumeron bileisiin ja juhliin, joten pelaisin myös kavereiden kanssa ainakin meidän tulevissa tupareissa.:)


 212. sni 27.12.2011

  kaveriporukan kanssa illanistujaisissa, esimerkiksi vaikka tulevana uudenvuoden aattona, olisi mahtavan hauskaa pelata! kyseinen peli aiheuttaa taatusti kippurassa nauramista ja mukavaa on myös sykkeenkohotus ja hikoilu ;)


 213. Rosa 27.12.2011

  Minä pelailisin tuota ilman muuta äitin kanssa. Polkaistiin yhteistuumin käyntiin laihdutusskaba (tammikuu, kesäkuntoon, uusi vuosi ja mitä näitä nyt olikaan) ja kyllä sitä näinä synkkinä aikoina tarttis muutakin liikuntaa kuin tuo iän ikuinen lenkkipolku. Ja tekisi tämä peli hyvää iskällekin, vaikke se suostunutkaan lähtemään kiloista kilpailemaan…


 214. tammimasu 27.12.2011

  Ihana arvonta ja juurikin passeli minulle ja perheelleni. Tämä olisi paras uudenvuoden lahja meille:)

  Pelaisin lapseni/tai mieheni kanssa. Täydellinen juuri meille, jotka tykkäämme liikkua, mut pienen vauvan vuoksi ei onnistu vielä lähteä jumppaamaan.


 215. Minna 27.12.2011

  Poikaystävä on jo monta kuukautta valittanut että maha alkaa kasvaa kun urheilu on jonkun kummallisen laiskistumistaudin seurauksena unohtunut kokonaan…. Olis kiva antaa sille vaikkapa myöhäiseks joululahjaks tollanen peli minkä takia ei tarvii vaivautua ulos ovesta, riittää kun vähän nostaa takapuolta sohvasta ;) Ja olishan siitä toki iloa mullekin, alkaa tuntua että laiskistumistauti on tarttuvaa sorttia………


 216. Lispe 27.12.2011

  Pelailisin kotona ja haastaisin kaikki kylään tulevat..


 217. Pirkko Poutiainen 27.12.2011

  Olispa upea lahja. Pelaisimme kotona kolmen likkalapsen kanssa. Koirat saisivat olla yleisönä. :)


 218. Netta 27.12.2011

  Kotona perheen kanssa, 7 henkinen perhe kun on niin olisi hauskaa ja mukavaa ajan vietettä myös kavereiden kanssa! :)


 219. sarppa 27.12.2011

  Pelailisin luultavasti eniten poikakaverin kanssa, mutta varmasti tulisi kutsuttua myös kavereita meille kylään pelailemaan =) Tosin perheenjäsenetkin varmaan kiinnostuisivat pelistä.. Ja varmaan viikonloput olis semmosia hyviä päiviä pelailla :) Hih.


 220. Netteriina 27.12.2011

  Pelaisin mieheni ja lastemme kanssa ihan kotosalla, aina kun kun kaipaisimme kivaa yhteistä tekemistä=)


 221. Jenni 27.12.2011

  Itse pelaisin kinectillä veljeni kanssa. Molemmat ollaan yli parikymppisiä mutta edelleen pelit vaan koukuttavat ja varsinkin nämä missä pääsee itse kunnolla liikkumaan :)


 222. iitres 27.12.2011

  Mitä todennäköisimmin pelikavereikseni saisin opiskelukavereita ja ystäviä. Opiskelukavereiden kanssa ollaan vuoden ajan suunnitteltu jo yhteistä lenkkiä tuonne ulkoilmaan, mutta jotenkin kummasti se aina peruuntuu sääolosuhteiden takia.. nyt ei pystyttäisiin enään jänistään:) itse sain ennen joulua pudotettua herkkulakolla 3kg painosta alas ja nyt joulun pyhien jälkeen kaikki on tullut takas eli tarpeeseen tulisi tämmöset kinkunsulattelusessiost :D


 223. elina 27.12.2011

  Pelaisin ison perheeni kanssa, ystävien, poikakaverin, sukulaisten, kenen vaan :p vaikka naapurien :D


 224. anna m 27.12.2011

  wautsi! tämän kotimamman haave!!! kun salilla käyminen ei onnistu tällä hetkellä pikkuisen kanssa niin tämä olisi dream come true. tulisi kova kisa mieheni kanssa!


 225. Laura 27.12.2011

  Pelailisin tätä peliä ystävien, poikaystävän, sisarusten ym kanssa ja ihan missä tahansa! Kuulostaa ja näyttää todella hauskalta peliltä ja mikäs vois olla sen parempaa, että kun se on hauskaa niin se vieläpä kuluttaa kaloreita ja näyttää, että paljonko niitä on kulunut ;) Pelailisin tätä varmaan koko ajan :-D Mutta esim. uutena vuotena kun mäkin olen menossa viettämään mun poikaystävän kanssa uutta vuotta mun kotiin johon tulee kaikki mun 5 sisarusta + heidän poika ja tyttöystävät niin ois kyllä tosi mukava tämmönen peli saada :)


 226. neppari 27.12.2011

  Pelailtaisiin kavereiden kanssa, joita me saadaan usein kylään. Tämä myös lähentäisi meitä kaikkia mukavasti, sekä saataisiin nauraa toisiamme kippurassa, mahat kipeänä :)


 227. jennnaa 27.12.2011

  Xbox kinectiä pelaisin ehdottomasti äitini kanssa, jolla on paljon työkiireitä eikä meille jää kahdenkeskistä aikaa juuri ollenkaan. Lisäksi isäpuoli vois innostua pelistä, on nimittäin vähä kinkut kerääntyneet vyötärölle ;) Kinect voisi muutenkin lähentää tätä perhettä arjen kiireiden keskellä :)


 228. mepa 27.12.2011

  kavereitten kanssa pellaisin ja vaikka mun luona sit ku oon voittanut ton itselleni ;)


 229. Tinny 27.12.2011

  Wauwiiiiiii! Jos voitto osuisi kohdalleni, niin ihan ehdottomasti tulisi pelailtua omassa koti-olkkarissa, uuden vuoden kemuissa, oman kullan kanssa 5-vuotis vuosipäivää viettäen! :) Poikaystävä ei saanut toiveestaan huolimatta pleikkaria Joulupukilta, ni ois aivan mahtavaa voittaa sille vaikkapa vuosipäilahjaksi tää paketti!! :) Ja omallekin kohdalle ois mukava päästä karistelemaan näitä kertyneitä raskauskiloja! :D


 230. Ode 27.12.2011

  Moip! Pääsemme muuttamaan uuteen kotiin parin päivän kuluttua, ja kodistamme puuttuu vielä tuo peli. Pelaisin sitä uuden kodin tupaantuliaisissa ystävieni kanssa.


 231. PauPau 27.12.2011

  Pelaisin kotona miehen kanssa ja yleisönä saisi toimia meidän puolivuotias tyttönen! :) Joskus voisi kutsua myös kaikki kaverit kunnon peli-iltaan!


 232. redu 27.12.2011

  Heippa:) jo jonkin aikaa on ollut toiveissa saada itselleen Xbox Kinect, vaikkei pelikonsolit ikinä tätä ennen ole kuuluneet toivelistalle :D liikunta on lähellä sydäntä ja mielenkiinto peliä kohtaan oon suuuri, koska sitä voisin pelata sekä yksin että ystävien kesken milloin tahansa:) enkä myöskään usko, että poikaystävälläni olisi mitään peliä vastaan.. haha:) terkuin, Redu


 233. Reia 27.12.2011

  Ehdottomasti kavereiden kanssa tyttöjen iltaa viettäessä. Ensin herkkuja pöytä täyteen, pelaamaan jonka jälkeen hyvällä omalla tunnolla syömään :) Parasta ajanviihdykettä pimeille talvi-illoille!


 234. Heidi 27.12.2011

  Pelaisin kotona mieheni kanssa ja tietysti muitakin läheisiä pyytäisin skabailemaan!


 235. Ilona 27.12.2011

  Pelaisin varmana kotona perheen kanssa. Illanistujaiset saisivat vähän uusia tuulia kun olisi tämä peli. :)


 236. sheidi 27.12.2011

  Rankan opiskeluviikon jälkeen olis kiva pelata parhaiden kavereiden kanssa. :-)


 237. farre 27.12.2011

  MISSÄ: meillä kotona pitäisin oikeen juhlat! MILLOIN: joku sopiva ilta jolloin kaikki parhaat kamut pääsee paikalle KENEN KANSSA: parhaat kaverit + poikaystävä ja sen kaverit! hahaa voin niin hyvin kuvitella =) ja sitten muuten vaan kotona kahdestaan poikaystävän kanssa!


 238. meri 27.12.2011

  Just oon puhunu äidille että pitäis saada tällänen niin pystyttäis kotona liikkuu ja kuluttaa kaloreita, kun joskus tuntuu et on liian vaikeeta lähtee lenkkeileen tai salille! Joten tää ois ihan loistava lahja ens vuodelle, samalla tulis tehtyy uudenvuodenlupaus: muutama kilo pois Kinectin avulla! :)


 239. Paerpi 27.12.2011

  Pelaisin tuota kaikkien mahdollisten kanssa, koska muiden päihittäminen erilaisissa peleissä on ihan huippua! ;). Eniten ehkä kuitenkin haluaisin pelata tuota isoveljeni kanssa vanhempieni luona, jotta todistetusti voitaisiin vihdoinkin sopia kuka on meidän perheen kingi ;)


 240. Pilke 27.12.2011

  Kyllä tuota peliä tulisi pelattua ihan näiden omien murkkuikäisten lasten kanssa. Meillä kaikilla on tuota painoa päässyt kertymään vähän turhankin paljon ja nämä nykyiset kelit kun eivät innosta ketään meistä tuonne pimeään ulkoilmaan enempää kuin on ihan pakko. Saisin ehkä samalla lapset vähentämään tuota tietokoneen vieressä istumista…


 241. Kede 27.12.2011

  Xboxin kinectillä saisi kyytiä koko perhe ja pääsisi kevään yötä kesäkondikseen.


 242. Emmy 27.12.2011

  Milloin? Iltaisin!

  Missä? Kotona, opiskelujen jälkeen vähän tuuletusta!

  Miten? Huumorimielessä

  Kenen kansssa? Yksin ja yhdessä (poika-)ystävän kanssa!

  Happy New Year!! :-)


 243. Janni 27.12.2011

  Pelaisin poikaystäväni kanssa kotona, koska hän aina valittaa kun ei harrasteta mitään liikuntaa yhdessä. En oikein ole mikään innokas lenkille lähtijä mutta tämä kuulostaa testaamisen arvoiselta! :)


 244. Elle 27.12.2011

  Kaikista mieluiten pelaisin rakkaan kaveriporukkani kanssa omassa olohuoneessa. Järjestäisimme kunnon peli-illan jonain viikonloppuna :D


 245. iibee 27.12.2011

  Ystävien illanvietoissa toi ois aiiiika mukava lisä ;-) Eli siellä ja toki myös perheen kanssa ja yksinkin.


 246. mirrre 27.12.2011

  Kavereiden kanssa aina kun on tylsää,eikä oo mitään jännää tekemistä,olis kiva pelailla (:


 247. jjansku 27.12.2011

  Pelaisin kotona poikaystävän kanssa! Ja siis että milloin, niin mahdollisimman usein, koska yleensä vaan löhöillään eikä tehä mitään järkevää joten tossa tulis kuntoiluakin! :)


 248. annnjika 27.12.2011

  pelaisin xboxia pikkusiskojen kanssa tylsinä koti-iltoina ja kavereiden kanssa, sillon kun he sattuisivat kyläilemään meillä :-)


 249. Nannu 27.12.2011

  Jumppailisin kotona ystävien ja miehen kanssa vähän joulusyöntejä ja lokakuisia synnytyskiloja pois helmikuista ulkomaanmatkaa varten ;) kiire tulee!


 250. Essi 27.12.2011

  Huh, aika mahtava kisa! Mä olenkin vinkunut pelikonetta meille jo vaikka kuin pitkään muttei tuo miekkonen ole suostunut :D Pelaisin ehdottomasti mun 4v pojan kanssa, se tietysti ystävien..ja mikä jottei pakottasin myös tuon miehen pelaamaan :D


 251. Molla 27.12.2011

  Hei!

  En omista kihlattuni kanssa minkäänmoista pelikonsolia. Vielä! Tämä olisi kyllä oiva tilaisuus saada tuollainen kotiin! :-)

  -Molla


 252. noora 27.12.2011

  pelaisin miehen kanssa jokapäivä!! :) täällä kotona.


 253. alf 27.12.2011

  Pelattiin Kinectiä Porin opiskelijatalolla ja voi että sitä materiaalia, mitä syntyikään. Harmi (ja nolous) kun se materiaali on siellä opiskelijatalon masinaassa, eikä minulla. Muut voi naureskella pelailuillemme – no hauskuuttaa se varmasti jotakuta :D

  Kokoaisin saman opiskelijaporukan pelaamaan Kinectiä, nyt vain minun luokseni. Silloin se oli hauskaa, varmasti olisi nytkin.


 254. sir 27.12.2011

  uuden kämppikseni kanssa ja tupareissa ainakin. varmaankin aina kun on mahdollista, koska oon kerran kokeillut ja se oli huipuinta! ja ihan kuntoilun vuoksikin toki.


 255. Sanna 27.12.2011

  Ihana blogi ja mukava bloggaus! En juuri koskaan pelaa konsoleita tai tietsikkapelejä, vaikka armas puoliskoni onkin niistä superinnoissaan. Taannoin totesin, että tällainen ”urheilupeli” ois ainoa jota suostuisin ehkä kokeilemaan. Etenkin ne tanssipeliversiot :) Siispä kotona miehen kanssa kahden pelailisin minä. Taitaisinpa houkutella 17v pikkusiskonikin meille yökylään pelisessiota varten!


 256. skip-bo 27.12.2011

  Oi! Pikkuveli sai tuon joululahjaksi ja myös minä hurahdin! Oon kattonu noiden hintoja netistä mutta ei taida juuri nyt sopia budjettiin. Pelaisin ihan oman kunnon takia ja haastaisin poikaystävän pelaamaan ja häviämään. ;) Ei tarvitse aina katsoa vierestä kun poikaystävä pelaa PESsiä. :D


 257. Jentsii 27.12.2011

  MISSÄ? Kotona, möksällä, ympäri vuoden ku ei riitä kelit ulkoiluun. MILLOIN? Ihan millon vaan. KENEN KANSSA? Haastettava nro I olis ehottomasti rakas avomies, saattas olla pienen leikkimielisen parisuhekriisin paikka kaikella rakkaudella, ku meikä veis 100-0. Mies on ehkä kilpailuhenkisin ihminen jonka tiiän. ;) Eli MULLE! :D


 258. N 27.12.2011

  Poikaystavan kanssa! Tahan asti ollaan pelattu Wiita ja alkaa jo tehda mieli kokeilla uusia juttuja… :)


 259. Marianne 27.12.2011

  Mielestäni tämä olisi oikein mukavaa ajanvietettä niin kavereiden, poikaystävän kuin perheenkin parissa.

  Erityisesti poikaystävän kanssa tulisi pelailtua ja otettua toisesta mittaa kun niin kilpailuhenkisiä olemme!

  Sopisi myös hyvin tyttöporukalla pelailtavaksi.. muistan nimittäin kun kavereiden kanssa kerran ennen baaria pelailtiin kaverin luona wii:llä tanssipeliä ja oli muuten hauskaa, pienissä tumuissa varsinkin ;) Nyt jos onnetar suosisi minua niin voitaisiin kavereiden kesken järjestää täst edes tälläisiä illanviettoja minun luonanikin :)


 260. Sarana 27.12.2011

  Kuulostaa tutulta. Meilläkin meni joulu pelatessa golfia! Puolison veli sai lahjaksi Wii pelikonsolin ja nyt puoliso on vakuuttunut siitä, että mekin tarvitaan sellainen. Tosi mukava vehje ja peli, jossa saa liikkua. Pelattaisiin sitä kavereiden ja perheen kanssa yhdessä illanistujaisissa. Ja ehkä joskus salaa kahdestaankin… ;)


 261. lelluska 27.12.2011

  Pelailtaisiin ehdottomasti mun vanhempien luona järjestettävissä peli-illoissa, joita pyritään pitämään kuukauden välein :D Ja pelattaisiin tietysti maailman parhaiden sisarusten ja vanhempien kanssa, ja eiköhän sinne mukaan mahtuis muutamat tyttö- ja poikaystävät ja siskonlapsetkin! :) tähän mennessä ollaan menty lautapeleillä, mutta eiköhän nyt tehdä asiaan muutos ;)


 262. Maria 27.12.2011

  missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä?

  Vuosi sitten pikkujouluissa uusien työkavereiden kanssa! Muutin uuteen kaupunkiin uusien ihmisien keskelle ja pääsin tutustumaan muihin hien lentäessä.

  Pikkujouluissa oli loistava ilmapiiri, ihmiset iloisia ja vauhti päällä. Porukka piti hauskaa kannustamalla muita tanssikisassa ja pitihän sitä itsekkin koittaa siinä sivussa, reeniä vaatisi kyllä vielä köh.

  Liikepelit on huikeita ja avaa ihan erilaisen maailman interaktiiviseen pelaamiseen, odottelenkin mielenkiinnolla millaista on pelaaminen vuonna 2030.. :)


 263. Maria 27.12.2011

  Haha, luin kysymyksen ” missä, milloin ja kenen kanssa PELASIT” :D lisäyksenä siis edellesiin, pelaisin missävain, kotona tai kaverilla, eipä se yks boksi paljoa paina kantaa kyläilemään. Pelata voisi ihan jokaisen kanssa joka kotiin astuu kyläilemään! Pakottaisin ainakin vanhemmat tutustumaan laitteeseen, eiköhän siitä parit naurut irtoaisi :)


 264. A 27.12.2011

  Pelaisimme kotona 8-vuotiaan poikani kanssa =)


 265. Pinja 27.12.2011

  Oi, ihana mahdollisuus. Pelaisin poikaystäväni kanssa sitä. Hän toivoit sitä jouluna lahjaksi, mutta minulla ei ollut varaa ostaa niin kallista lahjaa. Mikä yllätys olisikaan toimittaa se näin jälkikäteen, eipä osaisi arvata ja saisin varmasti maailman paras tyttöystävä- palkinnon.


 266. Anne 27.12.2011

  Pelailisin kotona itekseni tai suloisten veljen tyttöjen kanssa


 267. Elisa 27.12.2011

  Oi kuinka ihanaa oliskaan saada oma xbox! Niin paljon hyvää siitä olen kuullut. :)

  Pelailisin ehdottomasti miehen kanssa kotona koska ollaan molemmat niin kilpailuhenkisiä niin olis oikeen mukava tapa viettää koti-ilta! :D Toki voisi kutsua myös kaverit mukaan. :)


 268. Ledna 27.12.2011

  Pelaisin kotona mieheni kans aina, ku saatais kahden keskistä aikaa. ;)


 269. amria 27.12.2011

  Pelailisin varmaan töissä, ja tottakai parhaimmalla porukalla :D Eli työkavereiden kesken <3 Työskentelemme eräänlaisessa päivystyspalvelussa joka on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Öisin/iltaisin on joskus tosi hiljaista ja katselemme enimmäkseen elokuvia. Tollainen peli olisi aivan loistava käytettäväksi töissä, juurikin näihin hiljaisiin hetkiin ja yön tunteihin. Nukkua emme saa töissä, ja tällänen peli olisi aivan loistava ajankulumiseen ja virkeänä pysymiseen :)) Kun joskus se hereillä pysyminen on yhtä tuskaa, joten xboxi olisi loistava virike meille yön työläisille :))


 270. MillaS 27.12.2011

  Ostin poikaystävälle piiiitkän harkinnan jälkeen synttärilahjaksi tuossa joulukuun alussa Xboxin (koko opiskluaikana ei sitä itse hankkinut, propsit siitä että sai tutkinnon suoritettua älyttömän nopeasti!) ja Kinect oli harkinnassa, mutta jäi vielä hankkimatta. Pelailtaisiin varmaan siis yhdessä :D päästiin testaamaan sitä joulupyhinä kavereiden luona ja hauskimmaksi peliksi jäi mieleen aitajuoksu :DD


 271. Rode 27.12.2011

  Pelaisin kotonakotona Kainuussa pikkusiskojen kanssa, hieman kilpailua sisarusten välille ;)


 272. Pullopostia 27.12.2011

  Pelaisin kotona kaveriporukalla iltaa viettàen. Ensin pizzaa ja sitten pelià.


 273. Heidi 27.12.2011

  Meiltä löytyy Xbox isoveljeni huoneesta. Veli on nykyisin kotona hyvin vähän aikaa, milloin koulussa, töissä tai ulkona kavereiden kanssa… Tai sillon kun veljeni on kotona (syömisen ja nukkumisen lisäksi) hän on omassa huoneessaan pelaamassa Xboxillaan. Harmittaa oikeen kun en enää vietä aikaa veljeni kanssa oikeastaan yhtään. Ehdotin veljelle Kinectiä, niin voitaisiin vaikka yhdessä pelata, hän ihan innostui ideasta! Mutta rahoitus tössäsi koko homman :/


 274. MissK. 28.12.2011

  Pelaisin sitä tietenkin ystävien kanssa:) Olisi hyvä syy kutsua ystäviä kylään ja illanistujaisiin. Ja sit kun on hankittu hiki pintaan, niin seuraavaksi saunotaan!


 275. aprilli 28.12.2011

  Missä vain mahdollista, kaikki seura kelpaa ja pelaisin aina kun ehtii, sillä vaikuttaa aika koukuttavalta peliltä :D


 276. Emppu 28.12.2011

  Kokeilisin sitä itsekseni illan ratoksi tai mieheni kanssa muuten vain.


 277. Lauriczek 28.12.2011

  Pelaisin Suomessa pelihullujen ystavieni kanssa, joita ikavoin talla hetkella kovasti taalta Irlannista. Pelinhenkeen kuuluu perinteisesti kova kilpailu ja haikailematon taktikointi, joista puhutaan viela vuosien jalkeenkin!


 278. Katariina 28.12.2011

  Pelaisin kotona poikaystäväni, perheeni ja ystävieni kanssa! Vielä olisi tammikuun kahdeksanteen päivään asti lomaa, jolloin aikaa pelailuun löytyisi. Siitä eteenpäin voisi viikonloppuisin pistää peli-illat pystyyn! Tosin, mikäli joku minut uskaltaisi ottaa vastustajakseen, joutuisi hän tyytymään kakkossijaan… Päihittäisin kaikki 6-0!! ;)


 279. tyttönen 28.12.2011

  No varmasti tulisi ainakin käyttöön :-) Pelaisin aina kun aikaa ja intoa riittäisi (luultavasti siis usein.. ainakin tuon innon kannalta). Peliseuraksi pääsisi varmasti niin kaverit kuin perheenjäsenetkin. Kotona olohuoneessahan tuota tulisi pelattua, taitaisi vain pieni chihumme jäädä jalkoihin, o-ou!


 280. Unea 28.12.2011

  Pelaisin kotona kera mieheni, joka päihittää minut joka ikisessä liveurheilulajissa. Ehkäpä virtuaalimaailmassa minullakin olisi mahdollisuuksia.


 281. tanja 28.12.2011

  Pelaisin kotona, iltaisin poikaystäväni kanssa kun lapset ovat iltaunilla.:) Toki myös kavereiden kanssa!


 282. Laurell 28.12.2011

  Poikaystävän kanssa tulisi varmaan enimmäkseen pelailtua, hän kun on xbox pelien suuri fani vähän kuin teidän Miikka :D

  Olisi myös tosi kiva lisä tyttöjen iltoihin kun voisi tanssahdella ja kuluttaa kaloreita samalla :)

  Ikinä en mitään voita kilpailuista, mutta nyt oli kyllä pakko osallistua ku oli niin mahti palkinto! :::)


 283. hetajau 28.12.2011

  Jos tollasen huippupalkinnon voittaisin niin veisin sen ehdottomasti kotiin vanhempien ja sisarusten ja pelaisin perheen kanssa ! Ollaan vähän omituista porukkaa kun ei oikein tykätä kukaan samoista asioista mutta musta tuntuu että toi olis just sellanen jota voitais iltaisin yhdessä pelailla ! :) Ihan huippuarvonta, toivotaan että onni suo ;)


 284. peijone 28.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä kotona olohuoneessa tai jossain muussa paikassa jossa on tilaa liikkua!

  Arkena pelailisin enimmäkseen perheen kanssa, mutta lomilla ja viikonloppuisin olisi kiva pelata myös kavereitten kanssa :) yömyöhään tottakai..


 285. S 28.12.2011

  Pelailisin siskoni kanssa :D Hauskaa olisi!


 286. Christina 28.12.2011

  Tahtoisin kutsua veljen lapset kylään pelailemaan. Etenkin 5-vuotiaalle kummipojalle on välillä niin vaikeaa keksiä piristävää ohjelmaa, kun energiaa on niin paljon ja kerrostaloasunnossa on vähän huonot edellytykset majan rakentamiseen sun muuhun. Ja yhteistä laatuaikaahan ei ole koskaan liian usein, joten kummipoika olisi kyllä aina tervetullut pelailemaan! :)


 287. Hensku 28.12.2011

  Pelaisin Kinectillä poikaystäväni kanssa kotosalla.. ja tarkoituksena olisi tietenkin päihittää hänet joka ilta jonkin hyvän pelin parissa :-) heh.


 288. Heli 28.12.2011

  Kotona, viikonloppuisin, peli-ikää lähestyvien lasten ja kroonisessa peli-iässä olevan lasten isän kanssa.


 289. Liina_ 28.12.2011

  Pelaisin kaikkien kanssa! Kotona veljien kanssa ja pyytäisin kavereita kylään pelailemaan :)


 290. maisa 28.12.2011

  Pelaisin mun kämppikseni kanssa, koska se on syönyt mun kaikki joulusuklaat ja se haluaa aina laulaa SingStaria pleikka kakkosella. OIkeesti, pleikka kakkosella?? En kehtaa laulaa sen kanssa hirveen lujaa, koska se on niin hyvä, ni ehkä toi fyysinen puoli olis enemmän mun juttu. Me pelattais mun huoneessa, koska mulla on enemmän tilaa lattialla ainakin tällä hetkellä, ku mä en saanu niin paljoo joululahjaksi vaatteita ku se. Me ehkä pelattais koko ajan, kun oltais niin onnellisia. Kämppiksen poikaystäväkin saisi ehkä koittaa hetken sitä slalomia.


 291. Mii 28.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti oman rakkaan kanssa aina yhteisellä ajalla :) Entisinä kilpailu-urheilijoina saataisiin varmaa hyvät kisat aikaseks :D


 292. Maam 28.12.2011

  Varmaan pelaisin kaikkien, jotka konsolin ääreen saisin suostuteltua, kanssa, mutta eritoten poikakaverini ja hänen pikkusiskonsa kanssa. Kilpailu on silloin raakaa ja rehellistä, mikäs sen parempaa :)


 293. Amanda 28.12.2011

  kotona kämppisten kanssa! näyttää niin hauskalta ja tehokkaalta (pelkkää plussaa!!) :)


 294. Pipa 28.12.2011

  Haha! Toi olis niin hauska! Yritetään miehen kanssa päästä kuntoon, kun ollaan lähdössä matkalle ja tää nyt vaan olis ihan super mahtava siihen tarkoitukseen, kun ulos lenkille ei tosiaan tee mieli lähteä! :D eli siis kotona, miehen kanssa ja ystävien sitten kun meillä tosiaan on tuparit Helmikuussa, olis aika hyvä tunnelman nostattaja!! :)

  Hyvää kisa onnea kaikille! ;)


 295. sara 28.12.2011

  Pelaisin varmaan (aluksi) yksin, koska yksiöni on niin pieni ja vaadin suoritukseen paljon tilaa. :D Ja pelaisin aina kun on aikaa, lähinnä iltaisin, että ehdin treenin jälkeen vielä suihkuun.


 296. Peppa 28.12.2011

  Uutena vuotena ihanien ystävien kanssa joko meillä tai sitten heillä!


 297. marika 28.12.2011

  Minä pelaisin tuota mielelläni kotonani ystäväporukkani kanssa varsinkin viikonloppuisin, kun usein kokoonnumme yhteen. Ei tekisi yhtään huonoa näin joulun jälkeen, kun housujen vyötärö hieman kiristää :P


 298. rita 28.12.2011

  Pelaisin varmasti niin perheenjäsenteni kuin ystävienikin kanssa – olisi ihana rentoutua ja hassutella tällaisen pelin äärellä kaiken stressin keskellä!:)


 299. iikku 28.12.2011

  Oi miten kiva kilpailu!! Ja noi vikat kuvat Miikan t-paidassa on loistavia :)) Itse pelailisin varmastikin kotona ja enimmäkseen poikaystävän kanssa. Kun jostain syystä sinne lenkkipolulle/salille ei aina niin helposti tule lähdettyä, niin kunnon kotitreeni voisi tehdä terää :) itse asiassa harkitsinkin jo erään toisen merkin vastaavan sporttipelikokonaisuuden ostamista, mutta täähän kuulostaa vielä paremmalta, jos omaa kehoa voi käyttää ohjaimena !!


 300. niina 28.12.2011

  Ensimmäisenä tuli mieleen tyttöjen illat! Olisi mahtava uusi lisäpuuha! Nykyään ne tyttöjen illat noudattaa samaa kaavaa, eli jotain uutta olis hauska keksiä ja mikäs sen mukavampaa kun vähän ”kilpailla” keskenään! Parhaalle pelaajalle tietty palkinto!


 301. piipi 28.12.2011

  Tyttären pojan kanssa.


 302. L 28.12.2011

  Poikaystävän kanssa! Sillä on vaan räiskintäpelejä = se pelaa ja mä katon tylsistyneenä vieressä.

  Tota Dance Centralia oonki katellu, että ois kiva pelata. :)


 303. Rosa 28.12.2011

  Kotona pelaisin kavereiden kanssa :))


 304. Tuuli 28.12.2011

  Pelaisin kavereiden kanssa. Kummipojun kanssa en uskaltaisi, sillä häviö olisi taattu.


 305. Merenkävijä 28.12.2011

  Pelaisin iltaisin kotona vaimon kanssa xbox kinectiä.


 306. Sofia 28.12.2011

  Oi että täähän on mahtava juttu! Pelaisin ehdottomasti iltaisin kotona ja ankaran harjottelun jälkeen haastaisin naapurini kilpailuun! Varmasti olis hyvä startti sille jokavuotiselle kesäkuntoon -kamppanjalle :p


 307. jkaneli 28.12.2011

  Vau! Tälläisistä ei meidän perheessä ole tietoakaan.. saatika mistään muustakaan hienouksista peleihin ja telkkuun liittyen. Tsägäl pystyy DVD:t kattoo :D ELI kyllä kelpaisi viimoin ja viimein joku tälläinen peli jonka tapasta on himoittu jo vuosia! -Eli peliä jota ei ole tehty vain paperista :D

  Pelaisin varmasti jatkuvalla syötöllä niin yksin, veljien kuin kavereidenkin kanssa ja niin täällä kotikotona kuin sitten veisin ehkä mukanani kun muutan ensi vuonna omaan kotiin. ;) Ihanaa ajanvietettä ja mahti liikuntaa! Eniten varmasti pistäisi peli tanssijalan vipattamaan kun nytkin harmittaa että monesti tanssittaisi mutta ei nyt viiti siinä olkkarissa pistää jalkoja koreaksi ihan tuosta vaan :D Eli peli, enemmän kuin odotettu ja tarpeeseen!


 308. Maijju 28.12.2011

  Toi olis mulle, ikuiselle laihduttajalle ehkä täydellinen myöhäinen joululahja:) Uudenvuoden lupauksena haluaisin tosissani karistaa liikakilot pois, nyt kun ne kilot ovat viimein menneet painoindeksin mukaan sinne ylipainon puolelle. Voisin kuvitella että pelien parissa kalorien polttaminen olisi rutkasti hauskempaa kuin perinteisellä lenkillä. Oon ihan hirveän saamaton laiskuri myös kaikenlisäks, joten ehkä toi Xbox-kinect motivois mua viimeinkin liikkumaan..? Sitä tulis pelailtua varmasti niin yksin, kuin poikakaverinkin kanssa. Ja tietysti meidän kodissa välillä vierailevien ystävien/sukulaisten kanssa, erityisesti kohta 5-vuotta täyttävän kummipojan kanssa. Toivottavasti mua kerranki lykästäis, olisin ikionnellinen tyttö:’)


 309. Karoliina 28.12.2011

  Pelaisin ihan kotona mieheni ja ystävieni kanssa vapaa-ajalla. Virkistävää ajanvietettä !


 310. Lellu 28.12.2011

  Pelaisin pikkuveljen kanssa vieraillessani kotona viikonloppuisin tai sitten järjestäisin bileet, jossa sitten voisi kavereiden kans pitää kaksintaisteluita.


 311. lindam 28.12.2011

  Pelailisin avomiehen kanssa viikonloppuisin kun muut ryyppää :D


 312. Heidi 28.12.2011

  Pelaisin kotona ihanien ystävien kera vapailla! :) olisi mahtavaa saada viettää näitä myrskysäitä tuolla tavalla urheillen, etenkin ystäväni kera, jonka kanssa ala patistamaan toinen toistamme nostamaan kuntomme uusille tasoille tänä keväänä ;)


 313. Mimma 28.12.2011

  Ihan ykkösenä pelaisin yksin! :D Etenkin yövuorojen (joita siis teen usein) välissä tää ois hyvä niin ei tarviis salille raahautua. :) Myös siskon ja poikaystävän kanssa tulisi varmasti kilpailtua. :) Tää ois niin hyvä apuri mun uudenvuoden lupauksien toteuttamiseen,joita ei varmaan oo vaikea arvata: Laihtua ja kiinteytyä. :D


 314. Katrir 28.12.2011

  Pelaisin omien lasten ja siskon lasten kanssa. Ja kun en pelaisin katsoisin kun muut pelaa ja kannustaisin.


 315. viipeiii 28.12.2011

  Eniten varmasti tulisi pelattua vanhempieni luona, saattaisin jopa lahjoittaa voiton sinne. Kaksi pikkuveljeäni hyppisivät seinille sellaisen lahjan saatuaan :) Toki kavereiden ja puolison kanssa pelailu olisi myös hauskaa!


 316. tiiy 28.12.2011

  Tossa ois kiva haastaa poikakaveri, kun se voittaa aina kaikki pelit, tossa jopa minä voisin pärjätä :D (muuten en välitä pahemmin pelailla mitään, mutta toi vaikuttaa huipulta ), motivois myös liikkumaan jos ei ulos lenkille huvita lähteä :)


 317. petra 28.12.2011

  ”pakottaisin” kaikki vieraat pelaamaan :D


 318. Heidi 28.12.2011

  Pelaisin kotona miehen ja 4-vuotiaan pojan kanssa. Olisi mukavaa yhteistä tekemistä näille synkille talvipäivillekin, kun mitään normaaleja talvijuttuja ei pääse tekemään, kun ei ole lunta eikä järvi jäässä.


 319. irene 28.12.2011

  Koko perheen voimin jouluaattona ja joulupäiväkin siinnä nopsasti meni.


 320. Niina 28.12.2011

  Haluaisin pelata niin ystävien, perheen kun sukulaistenkin kanssa! Eniten tulisi varmaan pelattua perheen kanssa :) Oon haaveillu tuosta kyllä jo pitkään!!


 321. Tsinnia 28.12.2011

  Pelailisin tätä ihanan 4 vee kummityttöni kanssa ja tietenkin kisaa olisi otettava myös aviomiehen kanssa :)

  Ja tämähän olisi huippuhauska ajanviete myös illanviettoihin ystävien kanssa!


  • Tsinnia 28.12.2011

   Unohdin siis laittaa, että missä pelaisin… Kotona varmasti iltaisin ja helppo olisi ottaa mukaan vaikka kenen luokse missä ikinä iltaa vietetäänkään :)


 322. =) 28.12.2011

  Tyttären kanssa pelaisin :)


 323. SusannaS 28.12.2011

  Kotona, reissussa, yhteisissä illanvietoissa, perheen/ystävien/puolison kanssa. Niistä ne mukavat illat tehty on.


 324. riiksuli 28.12.2011

  iskä meinas meille ostaa pelikonsolin mutta met kielsimä ko aikuset kläpit käymä niin harvoin enää kotona, että kaikki aika menisi siihen. Mutta jos saisin xbox kinectin nii kyllä met sillä iskän kansen pelatttas täällä kaukana pohjoisessa. Iskä kyllä tykkäis mahdottomasti ko saisi pelata meidän kanssa. Tietenkin se alkais iteki pelaamaan sillä ja met emmä saisi ollenkaan pelata. Juuri niin kuin lapsenakin tilanne oli ;)


 325. karelius 28.12.2011

  Tyttöystävän kansen pelaisimma, Se voisi tykätä lahjasta olisi aivan innoissaan


 326. Mantelileipä 28.12.2011

  Pelaisin poikaystävän kanssa kotona. Voisi olla kiva yhteinen harrastus :) Lisäksi peli olisi hauska lisä illanistujaisiin ystävien kesken. Ja eiköhän tätä voisi pelata myös kummitytön kanssa hänen kyläillessä meillä.


 327. aikku 28.12.2011

  lapset olisi maailman iloisempia konsolista. Eivät saaneet joululahjaksi paljoa mitään kun ei varaa ole.


 328. Kati 28.12.2011

  Kinect olisi täydellinen pikkuveljen viihdyttämiseen, saisin hänet pois tietokonepelien parista ees hetkeksi! :D Eikä isosiskoa haittaisi myöskään mahdollinen kalorien kulutus samalla, eli kaks kärpästä yhdellä iskulla: hauskaa tekemistä rakkaan pikkuveljen kanssa sekä timmiytyminen ensi kesän rantakelejä varten!


 329. Virpi 28.12.2011

  Pelaisin pikkuveljeni perheen kanssa, he ovat kovin sporttisia ja videopelihenkisiä. Kinecti jäis varmaan heille koska en itse mitään härpäkkeitä omista, mutta tykkäisin lahjoittaa voiton eteenpäin :)


 330. majsan 28.12.2011

  Tuo peli olisi loistava lisä kaveriporukan illanistujaisiin! Varmasti kaikilla olisi hauskaa, ei pelkästään pelaajilla :D


 331. Karoliina 28.12.2011

  Pelailisin kotona avomiehen sekä ystävieni kanssa :)


 332. mimmu3 28.12.2011

  Voi siis tämä kruunais koko joulun! Tätä pelattaisiin ehdottomasti avomiehen ja tämän lapsen kanssa (7v). Mahtavaa kun voisi kuntoilla mukavalla tavalla ihan omassa kodissa koko perheen kanssa!


 333. Raisa 28.12.2011

  Pelaisin ystäväporukalla sekä yksin ”muutaman” ylimääräisin kilon kanssa, jotka yritän saada karistettua moninaisin keinoin. Ystävien kanssa viikonloppu iltaisin sekä kilojeni kanssa aina kun mahdollista!


 334. Marla 28.12.2011

  Pelaisin tätä kotona kera teinipoikani ja sitten vielä kummilapsieni Neiti Nökkösen ja Muru Makkaran kanssa


 335. Ansku 28.12.2011

  Pelaisin saman kaveriporukan kanssa, joka aina kokoontuu yhteen. Ehkäpä tulevissa tupaantuliaisissamme tammikuussa..? :)


 336. lindaa 28.12.2011

  Kavereiden kanssa iltaa istuen! :))


 337. Pauliina 28.12.2011

  Kyllä tätä pelattaisiin kotona perheen kanssa ahkerasti iltaisin :)


 338. milla 28.12.2011

  Pelaisin XBoxia kotona lasten kanssa, jos siis saisin pelivuoron… Pelaaminen olisi huippuhauskaa tekemistä koko perheelle!


 339. ell 28.12.2011

  Kotosalla pelailisin, ihan vain kahdestaan miehen kanssa tai pienen ystäväporukan kera. Vauvan nukkuessa alkaa aika käydä pitkäksi, joten uutta kivaa tekemistä kaivattaisiin todenteolla! Ja miksei vähän liikettäkin;)


 340. Salla 28.12.2011

  Voi mahotonta, mä niin tahtoisin tuon. Pelaisin avokkini kanssa, yksin, kavereiden kanssa, siskon ja veljen lapsien kanssa. Voikun onni potkaisisi:)


 341. moona 28.12.2011

  Kotona,vapaaajalla ystävien kanssa


 342. Janika 28.12.2011

  Pelaisimme Kinectiä täällä kotosalla ystävien kera. Ja aika ajoin olisi tietysti mukava näyttää miehelle ”se kaapin paikka” tuon pelinkin kautta ;)


 343. Mimosa 28.12.2011

  Pelailisimme varmasti eniten avomieheni ja pikkusiskoni kanssa :-) Joista edellämainitulla onkin heti tammikuussa synttärit ja jotakin kivaa tekemistä olisi hauska keksiä ystäväporukalle! Tästä riittäisi kyllä iloa pitkäksi aikaa, me kun vietämme paljon aikaa kotona. Ja kun isoveljeni saapuu takaisin suomeen helmikuussa, uskoisin että kinectistä olisi paljon iloa koko perheellemme illanviettojen merkeissä! Oi että :-)


 344. Tea 28.12.2011

  Pelaisin ystäväni polttareissa, joita vietetään 14.1. Savossa. Ollaan varattu tunnelmallinen mökki, ja aktiviteetit läheltä…mutta eilen saatiin viesti, ettei koiravaljakkoajelu onnistu – johtuen tästä kehnosta säästä :( Harmin paikka! Tämä Xbox Kinect olisi oiva ”korvike” ulkoaktiviteetille, ja varmasti innostaisi kunnon mittelöihin illan aikana.

  Polttareiden jälkeen peli olisi kovassa käytössä lasten kanssa kotona.


 345. Magda 28.12.2011

  Olen myös raskaana, kuten hyvä ystäväni, kummipoikani äiti. Luulisin, että pelailisin tätä ensi kesänä Suskin kanssa tarkoituksenamme päästä molemmille tulleista raskauskiloista eroon. :)


 346. TiinaV 28.12.2011

  Ottaisin mielelläni ton Kinectin x-boxin kaveriksi. Vaikka meille häälahjaksi, häitä kun vietetään 3 päivän päästä :). Mikäs olisikaan sen mukavempaa kun honeymoonilla pelailla :D Onkin jo alkanut pelkkä änärin seuraaminen kyllästyttää :D


 347. Sabina 28.12.2011

  Hei!

  Tutustuin (pleikkarin?) Moveen kaverillani, ja sitä sitten hakattiinkin kapulan kera myöhään yöhön asti hauskaa pitäen. Pelaisin Kinectiä ehdottomasti kavereideni kanssa, sillä meillä on kunnon skabat aina Crash Nitro Kartin kanssa, niin ehkä olisi aika kokeilla jo jotain muuta peliä? :) Kinectiä pelattaisiin aina illanistujaisissa, kun kaverini saapuisivat muista kaupungeista meille viikonlopuksi, kun olen joutunut muuttamaan kauas muista.. Nyt heillä olisi siis myös joku muu houkutin kuin pelkästään mahtava seurani tulla meille useammin ;)

  Ja tokihan pelattua tulisi varmasti mieheni kanssa ihan normaaleina arki-iltoinakin! :)

  Kiitos aidosta blogistasi!


 348. Maria 28.12.2011

  Minä pelaisin kolmen lapseni ja mieheni kanssa. Konsoli tulisi tarpeeseen jotta saisin karistettua lasten myötä tulleet ylimääräiset kilot.


 349. Mari 28.12.2011

  Kinkkua Kinectin tahdissa pääsisivät sulattelemaan poikaystävä ja parhaat kaverit. Tulisi kyllä tämän ahmimismaratonin jälkeen tarpeeseen! :D


 350. Suhmura 28.12.2011

  Veisin ehdottomasti liikkeeseeni ja esim.vanhempiensa mukana odottelevat lapset voisivat kuluttaa aikaansa, kun äiti tai isä istuu hiusten leikkuussa :)


 351. satsa 28.12.2011

  Pelaisin kotona lasten kanssa. Lapset hyppivät muutenkin jo seinille, kun sää on ollut sellainen, ettei ulkona oikein viihdy.


 352. Baroquean 28.12.2011

  Ihan kotosalla kavereiden kanssa kisailtaisiin. Tietenkin salassa tarvitsisi itse yksinäänkin harjoitella jo tuommoinen kotoa löytyisi.. ;)


 353. Tiina 28.12.2011

  Tämä olisi mahtava! Wiistä olen haaveillut ja tämä olisikin hyvä vaihtoehto sille! Tällä pelaisin kahden poikani kanssa.. Varmasti pojat saisi ylimääräiset energiat kulutettua ;) Miehen kanssa voisi pelata kahdestaan kun lapset nukkumassa ja ihan loistava myös illanistujaisiin.


 354. mjai 28.12.2011

  Kotona ystävien ja poikaystävän. -mikäs sen mukavampaa kuin liikunnallinen touhuaminen:D


 355. Riki 28.12.2011

  Pelaisin oman muruni kanssa kotosalla. :)


 356. tiu 28.12.2011

  Ois kyllä luksus!

  Pelaisin miehen, ystävien tai perheen kanssa tai vaikka yksin. =) Joulukiloja olisi kätevä karistaa kotona, eikä aina tarvitsisi tuulen ja rännän läpi lähteä tarpomaan kuntosalille.

  Tulevat raskauskilotkin saisi karistettua sillä aikaa kun vauvva nukkuu eikä tarvisi aina miehen työvuorojen jälkeen suunnata minnekkään. Yhteistä aikaa saisi näin myös huomattavasti enemmän<3


 357. Mimmu 28.12.2011

  No näin joulun jälkeen tulee tietysti ensimmäisenä mieleen tuo kinkkumahan sulatus, mutta normaaliolosuhteissa kutsuisin varmaankin pari vuotta nuoremman pikkuveljeni luokseni pelailemaan kanssani Xbox Kinectiä… Olemme molemmat aika kilpailuhenkisiä, joten eiköhän siitä hauskaa tulisi ;)


 358. roosa 28.12.2011

  Järjestetään ystävien kanssa aina välillä illanistujaisia meillä, joten tuo olisi aivan mahtavaa ajanvietettä!


 359. Emppu 28.12.2011

  Pelailisin ehdottomasti kolmen veljeni kanssa. Tuolla kapistuksella saisi varmasti muuten ”niin kiireiset” veikkoset hetkeksi viettämään hauskaa yhteistä hetkeä!


 360. marde 28.12.2011

  Ensin pelaisin miehen kanssa yksin kotona suljettujen sälekaihtimien takana (juuri kiljumaan oppinut 3kk:n ikäinen tyttö voisi kannustaa äitiä ja iskää.. ;) ), ja myöhemmin tietty tylyttäisin kavereita ja muuta perhettä!


 361. Ninni 28.12.2011

  Meillä on muutto edessä nyt viikonloppuna, ja tuparit tiedossa myös tässä lähiaikoina. Mikä olisi parempi keino kuluttaa aikaa tupareissa kavereiden kanssa kuin tuon pelaaminen? Varmasti hauskaa ja hyödyllistä :)


 362. Jennim 28.12.2011

  Pelailisin kamujen kanssa kotona ja mikäpä estäisi ottamasta kinectiä mukaan myös sellaisille henkilöille, joilla itse xbox jo on. Saisivat vähän esimakua ja kinect-kärpäsen puraisun :) Illanistujaisiin mahtava aktiviteetti. Sopii kaikille ja se on tärkeintä.


 363. Tanja 28.12.2011

  Mä oon aina halunnu wiin tai jonku vastaavan ,mutta mies on henkeen ja vereen xbox miehiä joten siitä asti tää tuli niin on tätä halunnu ja pukkikaan ei ees tuonu. Joten kotona pelaisin lasten kanssa jotka ois varmasti erittäin innoissaan tästä mutta varmasti haastaisin myös miehen tanssipeliin :D Sais jopa karistettua tätä elonpainoa jota on salakavalasti kertyny!


 364. Mirjam 28.12.2011

  Kotona, miehen kanssa, lasten nukkumaan mentyä illalla. Ja myös vieraiden kanssa kun kutsumme heitä kyläilemään. :)


 365. Sikuriina 28.12.2011

  Vau! Näyttää kivalta!

  Pojan päiväuniajat ja kun rupeaa yöunille olis parasta aikaa pistää peli miehen kanssa kotona pyörimään. Sais niin ku yhteisen harrastuksen ja liikuntaa samalla kertaa,poistumatta kotoa ;-)


 366. Taru 28.12.2011

  Tähän on helppo vastata! Heivaisin olohuoneesta maton ja tuolit sivuun ja pelaisin tätä kotona, paremman puoliskoni kanssa tammikuun puolestä välistä eteenpäin JOKA PÄIVÄ. Vastaan myös vielä kysymykseen miksi? No, koska tuolloin takana ovat joulu + uusivuosi + New Yorkin matka, jotka yhdessä tarkoittavat kinkkua + suklaata + hotdogeja eli ylimääräisiä jenkkakahvoja. Koska pukinkontista ei pelikonsolia paljastunut ja ruokafiestan jälkeen julkisille paikoille meno hirvittää, uskon, että Kinect saisi meidät välttämään uusien – kokoa isompien – vaatteiden ostamisen ja säästetyt rahat voisi upottaa kaikkiin hauskoihin peleihin :)


 367. Nella 28.12.2011

  Pelaisin ensi maaliskuussa, kreisin uusiosukumme kanssa, isäni ja hänen vaimonsa Lohjalle valmistuvassa talossa.


 368. Elisa 28.12.2011

  Oii !! Meidän olohuone toimisi hyvänä urheiluhallina milloin vain, kutsuisin kaverit, vanhemmat ja avoukon vanhemmat pitämään kivaa ja hikoilemaan :)


 369. riikka 28.12.2011

  Täälä yksi maalismasuinen tarvitsisi hauskoja liikuntamuotoja, tuon ulkonaliukastelun sijaan. Ku tsuttaisiin ystävät pelaamaan ja viettämään liikunnallista iltaa. Yksinäni taitaisin harjoitella kovasti tanssiosioita, tykkään tanssia, mutta muuttunut ulkomuoto ei houkuttele hytkymään julkisilla paikoilla ;) Lisäksi saisimme miehen kanssa yhteistä tekemistä, kun päivän suosikkihetkemme tv:n katselu ei enää kiinnosta huonosta tarjonnasta johtuen.


 370. Iina 28.12.2011

  Pelaisin kotona miehen ja kavereiden kanssa ! Mukavaa puuhaa illoiksi ja viikonlopuksi.. :)


 371. mirame 28.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectillä kotona poikakaverin kanssa, häntä kun ei saa millään keinolla raahattua ulos lenkille kanssani! :D Uskon että tää kiinnostais enemmän (miehet ja pelikoneet…), niin saataisiin yhteistä tekemistä ja samalla sitä liikuntaa! :) Tätä tulis varmasti pelattua ihan päivittäin.


 372. Ilves 28.12.2011

  Tulisi varmaan pelattua pääasiassa viikonloppuisin kotona miehen kanssa tai sitten tulisi mentyä peli kainalossa ystäväpariskunnalle.


 373. hele 28.12.2011

  kotikäyttöön menisi meilläkin..isäntä repäisi ja innostui,pudottamaan painoa ennen joulua,ja voin kertoa että on mitä tiputtaa,(130 kg) ja keinot on tällä hetkellä kävely ja kuntopyöräily,joten olis vaihtelua ja uskoakseni melko tehokasta ainakin hänelle..ja minullekin kun poljin jo tuosta edellä mainitusta kuntopyörästä hihnan poikki yhden kerran…pooring:( lapset tuskin saisivat koskea koko värkkiin…:)


 374. sara 28.12.2011

  Mä sulattelisin raskauskiloja pois peli-iltojen merkeissä ystävien ja sukulaisten kanssa. Ja sitten haastaisin mun miehen kisaamaan eri lajeissa ja katottais kum´pi on mestari! =)


 375. Sheldon 28.12.2011

  Tulee ihan liian vähän pyydettyä omia tai poikaystävän kavereita kylään nykyään! Kotona kököttäminen (koneella istuminen, facbook….) vievät aivan liian suuren osan illoista, kun vois vaan yrittää olla asialla ja tavata ystäviä oikeasti! Tuo vehje olis varmasti hyvä syy kokoontua kaveriporukalla yhteen ja kokeilla noita pelejä, taitais olla suurimmalle osalle ihan ensimmäinen testaus :) Eli kavereiden kanssa, meillä kotona, jos vaikka ottais tavaksi kerran kuukaudessa kookoontua :)


 376. Moma 28.12.2011

  Minä pelaisin tuota Kinectiä 8-vuotiaan poikani kanssa,tässä kotosalla kun ollaan ja pitkää joululomaa vietetään. Ja kun ei tuonne ulos tee oikein mieli.. (lammikot pihassa, tihkusadetta..:) Olisi siis huisin hauskaa vähän kilpailla ja näyttää jälkikasvulle että tuollaisen pelaaminen onnistuu varmasti myös meiltä äideiltä!:D


 377. Tiia 28.12.2011

  Oi kuinka ihana arvonta!

  Pelaisin miehen, ystävien tai perheen kanssa tai vaikka yksinkin. Tehokasta liikuntaa ja hauskanpitoa ja ihan kotona! Olis ihana!


 378. aiida 28.12.2011

  Minun olisi tarkoitus järjestää kotonani kuukauden päästä illanistujaiset vanhojen kavereiden kesken ja tuohan olisi vallan mainiota viihdettä:) Varsinkin kun ollaan kaikki vielä aika kilpailuhenkisiä…Laite tulisi varmasti muutenkin kovaan käyttöön kun pitäisi taas pudottaa vähän näitä joulukiloja…


 379. anna 28.12.2011

  Moi, asun tällä hetkellä barcelonassa poikaystäväni luona ja hänellä on xbox, olisi ihan mahtavaa kun voisin ”omia” koneen välillä itsellenkin ja treenailla:) ja olisihan tämä yhdessäkin hauskaa! kuluisi myös kalorit hyvin kun toi lenkille lähtö yksin on välillä vähän tylsää….:)


 380. Epa 28.12.2011

  Kunhan tämä lapsukainen pullahtaa ulos masusta (toivottavasti ihan kohta) niin tämä pelihän olisi omiaan tuhoamaan nämä ”raskauskilot” tai ainakin pitämään mamman hyvässä kunnossa. Luulisi että sitä ehtii hetken pelata vauvan uniaikoina, vai mitä :) Mies varmaan innostuisi myös noista urheilupeleistä, mutta tanssia saisin varmaan yksin!


 381. Inkku 28.12.2011

  Oiiivoiii!!!!!! Hah, nyt kun onni potkaisiskin, nimittäin minä juuri hehkutin poikaystävälle kuinka hauska tällainen olisi, koska pidämme uuden vuoden bileet, ja mä TODELLA haluaisin rökittää kaikki bileissä olijat jossakin tanssipelissä! Jouluna näitä jo kokeiltiin ja kyllä se siltä näyttäis, että uusi tähti on syntynyt ;)


 382. Laura 28.12.2011

  Pelaisin mieheni kanssa kotona tätä peliä. Tästä pelistä saisi hauskan kilpailun aikaan.. :)


 383. allidaalia 28.12.2011

  Ottaisin kotona kunnon tanssi/urheilu matsin mieheni kanssa. Jos mikään muu paikka ei tässä tohinassa kipeytyisi niin saisimme ainakin poskilihakset kipeiksi nauramisesta. Varmasti olisi hauskaa! :)

  Jos voitan pelin…järjestäisn peli-illan myös kamuille!


 384. mary 28.12.2011

  Pelailisin poikaystäväni kanssa, hän varmasti tykkäisi kun on vähän tuommoinen urheilullinen heppu. Mun kotona, viikonloppuisin, ei varmaan kauheesti keretä muulloin nähä kun hän lähtee opiskelemaan eri paikkakunnalle. Olishan toi aika mahti!


 385. taikaa 28.12.2011

  Pelailisin veljeni kanssa ilmanmuuta,ja varmasti myös ystävieni kera.:) Tuollainen olis kyllä mahtava!!


 386. Jennuu 28.12.2011

  Omassa olohuoneessa kokoperheen voimin pelailtais aina iltasella. Tulis tehtyä muutakin kun istuttua katsomassa telkkaria :) Wii -peliä toivottiin, mutta ei saatu kun kapula voi kuulemma lentää ties minne, mutta toihan ois kätevä!


 387. dmn 28.12.2011

  Pitäisin pienen kaveriporukan kesken rauhallisen viikonloppuillan. Kotitekoista sapuskaa, lautapelejä ja Kinetic, vaihtoehtoilta juhlahumulle! Eikä tuo konsoli kyllä nurkkaan pölyyntymään jäisi senkään jälkeen. Avokin kanssa voisi ottaa skaboja harva se ilta.


 388. marika 28.12.2011

  Pelaisin peliä seiskavuotiaden kaksostyttöjen kanssa. Kun ilma on kurja ja mies iltavuorossa, niin silloin Zumbaamme, mutta kyllä palaaminen olisi tosi kivaa välillä. Tytöt saisivat kuluttaa energiaa ja äiti taas saisi energiaa pelaamisesta! Varmasti on hauskin peli mitä voi saada!


 389. kiruska 28.12.2011

  järjestäisin kotona kunnon pelipippalot tammikuun lopussa kun vanhimmainen täyttää 20 v , kutsuttaisiin pelaileen hänen ja kahden muun lapsen kavereita :D


 390. Elli 28.12.2011

  Moikka! Olen juuri harkinnut itse tuon ostamista, sillä ongelmanani on tällä hetkellä se, että en ehdi pienen tytön äitinä juurikaan liikkumaan, vaikka hinku olisi kova! Tämäpä toisikin helpotuksen tähän ongelmaan sillä pelailisin sitä itsekseni kotona silloin kun pieni tyttäreni nukkuu päiväunia!


 391. Reetta 28.12.2011

  Pelailisin tätä vaikka joka päivä avokin kanssa omassa huushollissamme, olisi varmaan hauskaa (ja hieman riskialtista tilanpuutteen takia) :)


 392. paulanna 28.12.2011

  Järjestäisin ehdottomasti hieman myöhäiset tuparit ja haastaisin vieraat ottamaan mittaa toisistaan pikkuisessa olohuoneessani :) Ja seuraavana päivänä olisikin minulla varmaankin vuorossa omat tupariherkkujen sulatustalkoot samaisessa olohuoneessa pelailun merkeissä :D


 393. Ristae 28.12.2011

  Meillä peliä pelattaisiin avomiehen ja ystävien kanssa, mutta luulen kuitenkin että eniten pistetilejä sieltä löytyisi minun nimissäni. :D Haaveilin joulupukilta lahjaksi tanssipeliä, joka kuitenkin näytti unohtuneen joulupukin kassista pois, nyt olisi hyvä täydentää pienen tytön toiveet. .D


 394. Johanna 28.12.2011

  Tälle olisi tarvetta kun alkaa tulla onniteluja ihan ilman syytä ;) Eli siis yöllä täällä kotosalla varmaan pitäisi itsekseen pelailla jotta tulisi tulosta ja pääsisi kesäksi bikinikuntoon (= ei kestä päivänvaloa ainakaan aluksi). Ja voisihan tätä lastenkin kanssa pelailla (sitten kun on itse ensin hieman treenannut). Mutta tärkeimpänä syynä kuitenkin tuo vyötärön esiin saaminen!


 395. Miaminttu 28.12.2011

  Oi mikä mahtava kisa!! Pelaisin tietysti puolison kanssa kotosalla varmaan joka ikinen ilta! :D Kilpailuhenkeä löytyy molemmilta ja jotain kivaa kuntoilua ollaan tuumittu, että pitäis harrastaa. Nii-in, PITÄIS. :D Tämän masiinan jälkeen ei jäisi hommat enää pelkkään tuumailuun!


 396. maikkiK 28.12.2011

  Lapset ovat halunneet peliä jo pidempään, joten käyttöä löytyisi varmasti. Iltaisin voisimme ystäväporukankin kanssa viettää aikaa pelin äärellä! :)


 397. jennie 28.12.2011

  Kinectillä pelattaisiin täällä meillä kotona, sellaisina iltoina, kun ystävät/sukulaiset tulevat viettämään iltaa:) Hikipelailun jälkeen sitten saunaan! Ja hiljaisina päivinä pelaisin sillä yksin yrittäen kohottaa kuntoa:)


 398. ingaaa 28.12.2011

  Me pelattasiin varmastikin miehen kanssa viikonloppuisin täällä kotona kavereiden kanssa tai sitten ihan vaan keskenään, niin hauskalta näyttää ja on ollu pohdinnassakin, et pitäisikö tuollainen ostaa mut oishan se nyt paljon hienompaa kerrankin voittaa joku tuollainen!:)


 399. Ninsku 28.12.2011

  Pelaisin kotona perheeni kanssa,lapset varmasti tykkäisivät ja me vanhemmat myös :)


 400. rrrous 28.12.2011

  Meillä on siskon kanssa tapana järjestää erilaisia tapahtumia. Äskettäin meillä oli mm. arvostele mun illallinen -tyyppinen juttu, jossa oli mukana myös meidän vanhemmat. Nyt olisi tarkoitus järjestää ”lumirieha”, missä olisi kaikkia erilaisia ulkoilujuttuja (lumi vain puuttuu) . Joten mahdollisesti, sen voisi korvata pelikonsolin muodossa. Hauskaa näyttää teilläkin riittävän ;D Tätä pelaisin siis ehdottomasti turnauksen muodossa vanhempieni kotona ja mukana olisi koko meidän perhe mukaan lukien meidän lapsien tyttö- ja poikaystävät :) …ja milloin, niin siitähän voisi ottaa vaikka tavan, että aina kun koko poppoo on koolla!


 401. am 28.12.2011

  Tässä olisikin hyvä mahdollisuus ottaa mittaa puolison kanssa ja vaikkapa jakaa kotityöt! ;) Tottakai täytyisi kutsua myös ystävät kylään ja otaa skabaa isomman porukan kesken. Aivan mahtavaa ajanvietettä!


 402. Marja 28.12.2011

  Todennäköisesti eniten tulisi pelattua poikani kanssa. Hänkin kun on toivonut uutta pelikonsolia. Meillä on pleikkari 2, mutta tarvetta olisi uudelle pelikoneelle. Tämä Xbox kinectc saisi mammankin kikkuja sulamaan :)


 403. Siw 28.12.2011

  Kotona pelailisin poikaystävän kanssa iltaisin kun kaipaa jotain kivaa vaihtelua salilla käymiseen. Veikkaan että meidän koiruus olisi ihan pähkinöinä kun pelattais :D Ja tietty tyttöjenillat (ja veikkaan että myös poikaystävän poikienillat) saisivat vähän potkua tästä pelistä!

  (HUOM! Jos mulla kävisi niin hyvä munkki että voittaisin tämän, niin olen internetin ulottumattomissa Thaimaan saarella 13.1 asti eli sitä ennen en voi ilmoittautua sähköpostilla mutta heti sen jälkeen kyllä!)


 404. Suvikki 28.12.2011

  Pelaisin kotona avomieheni ja kavereittemme kanssa. Olisi vähän vaihtelua ainaiseen jalkapallon pelaamiseen, josta en itse niin välitä…


 405. Marika 28.12.2011

  Tälläinen peli onkin mennyt miulta ihan ohi! Mutta kyllä kelpaisi, sen verran kivalta näytti. Kotona pelaisin varmasti joka ilta poikaystävän kanssa :D Pikkuveli saattaisi myös innostua ja yökyläily varmasti tuplaantuisi… Tässähän olisi aika hyvä tilaisuus aloittaa taas treenikausi kun joulu on mennyt lähinnä syömisen merkeissä! Tyttöjen/poikien iltaan tämä sopisi myös varmasti ja luulenpa, että tuon nauhoittavan ominaisuutensa ansiosta saataisiin hyvät naurut! :D


 406. Kartsa 28.12.2011

  missä: tietysti kotona, milloin: koko tammikuun ja varmasti vielä sen jälkeenkin, kenen kanssa: koko nelihenkisen perheen voimin


 407. ak 28.12.2011

  Varmaankin kotona tuota tulisi pelattua joko perheen iltaisin, tai kaveriporukan kanssa illanvietossa :)


 408. hapa 28.12.2011

  Hei tässähän olisi aivan mahtava pelipaketti keski-ikäisille vanhemmilleni, jotka jo ensimmäisestä kerrasta hullaantuivat tähän! Haluvat minun ja poikaystäväni luona aina testailla uusia sportteja! :D


 409. Sanni 28.12.2011

  Äitin kanssa kotona vielä tän vikan vuoden kun yhessä asutaan. Vika vuosi koulua menossa ja meijän aikataulut menee aina niin ristiin ettei ikinä päästä esim. jumppaan yhessä niin oisi kiva joskus illalla sitten jumppailla vähän vaikka tätä pelaten.


 410. Anu 28.12.2011

  Pelaisin Kinectiä kotona puolison ja kavereiden kanssa. Laite olisi oivallinen kinkun sulattaja mutta myös hyvä liikunnan lisääjä alkavana vuonna. Lenkkeily ei aina jaksa innostaa jolloin kinectin voisi laittaa päälle ja liikkua sillä tavalla.


 411. Minnii 28.12.2011

  Mahtava kisa! Pelaisin ystävien ja puolison kanssa ja varmasti lähes päivittäin, erityisesti illanvietoissa olisi varmasti hitti! Ja toki kinkunsulattelu täälläkin mielessä! :D

  Paikka olisi oma koti ja varmasti peli tulisi kovaan käyttöön! :)


 412. aamukahvi 28.12.2011

  Kutsuisin kaverit kylään kotiini jonain synkkänä ja ankeana loskaisena maanantai-iltana ja otettais kunnon Xbox Kinect turnajaiset!


 413. Tuulia 28.12.2011

  Luulisinpa että tätä saattaisi tulla pelailtua miehen kanssa iltaisin kun tytär on nukkumassa. Kunhan tuo tyttö tuosta vähän kasvaa niin saattaisi peli olla hänellekin mieluinen. :) Testailin jouluna siskojeni Kinectiä, ja olihan se tosi hauska peli! En yleensä niin välitä konsolipeleistä, mutta nämä erilaiset liikkumispelit ovat kyllä ihan huippuhauskoja!


 414. linsku 28.12.2011

  ehdottomasti esimerkiksi kavereiden kanssa viikonloppuisin:)


 415. Tarja 28.12.2011

  Pelaisin kotona tyttäreni kanssa yhdessä.


 416. Petri 28.12.2011

  missä?

  Pelaisin kotona pohjanmaalla ja tarpeen tullen voisin ottaa konsolin mukaan myös reissuun.

  milloin?

  Yleensä iltaisin kun aikaa enemmän, mutta viikonloppuna sitä kerkeäisi pelamaan myös päivisin.

  kenen kanssa?

  Perhe ja ystävät. Aina tapana käynnistellä peliä kun kamuja tulee käymään. Mikä sen hauskempaa kun ottaa pikku skabaa :)


 417. sarah 28.12.2011

  Mie pelaisin yksinäni, uusien ihanien työkavereiden kanssa(jään särkemiseksi liikuntaa?!?) sekä ihanaaki ihanemman poikaystäväni kanssa. Olen aloittanut uuden työn ja olen suunnitellut tutustuvani työtovereihin työpaikan ulkopuolella, omassa kotonani, epämiellyttävien hiljaisten hetkien vuoksi peli olisi oiva apu tutustumisessa, ja luultavasti naurulta ja rennolta tunnelmalta emme välttyisi.


 418. Maisa 28.12.2011

  Varmasti tulisi pelattua päivittäin kotosalla. Kaverilla olen pelannut move fitness pleikka kolmosella ja jäin siihen koukkuun. Siinäkin nämä kivat kalorinkulutus jutut. Kunhan muistaa noudattaa niitä liikkeitä kunnolla niin saa hyvää liikuntaa myös :). Kyl mä patistaisin ukon pelaamaan myös näitä kinetic pelejä. Tekis ihan hyvää myös hänelle liikutella hieman sitä rumpumahaa myös joskus ;).


 419. Marita 28.12.2011

  Hei, tämähän onkin sellainen peli että sen voisi ottaa myös mukaan erilaisiin ystäväporukan pippaloihin ohjelmanumeroksi sen lisäksi että kotona koko perheen kesken pelailisi yhteisinä vapaahetkinä ja tietenkin äiti – tytärkisa, isä-poikakisa, veli vastaan veli etc…. meidän perheessä riittää kisailijoita! Nyt peukut pystyyn….


 420. Suski 28.12.2011

  Pelaisin perheen voimin ja tyttäreni on toivonut tätä pelikonsolia ja varmasti olisi kovassa käytössä


 421. Heka 28.12.2011

  Ensin kyllä harjoittelisin salaa yksin kotona, ennenkuin kutsuisin kavereita pelaamaan.


 422. volyym 28.12.2011

  Mä pelaisin kotona omien kavereiden kanssa iltaa istuessa: ) tai siis pelatessa! Ja varmasti kuntoilumielessä itsekseni kotona kun avomies ei oo paikalla :) Meillä löytyy Pleikkariin Move, mut se on jotenkin köpö, tää koko kropalla pelattava ois kyllä ihan huippu. Nii, ja veljellä löytyy xboxille Indiana Jones lego-peli joka on maailman paras! Sit voisin pitkäaikais lainata sen itselleni ;)


 423. Jenni 28.12.2011

  Pelaisin kinectillä kotona poikaystävän kanssa! Molemmat on välillä vähän laiskoja lähteen salille, joten aina sellasen tunteen tullessa, voisi tätä pelailla hyvällä omallatunnolla. Oon jo pitemmän aikaa toivonut tuota, mutta poikaystävä ei ole oikein innostunu, joten nyt olisi hyvä mahdollisuus näyttää millanen tuo peli on!


 424. Riksu 28.12.2011

  Nyt kun kinkku on syöty olisi varmaan hyvä puolison kanssa pelata hiki pintaan ja kertyneet kilot pois.


 425. Satu 28.12.2011

  Pitäis varmaan viedä poikaystävän luo koska mulla ei ole telkkaria tai näyttöä mihin yhdistää tai sitten olisi ainakin hyvä tekosyy ostaa telkkari itselle ;) Ja koska järjestetään ystäväporukan kanssa brunsseja (aika täyttäviä sellaisia) niin sen jälkeen olisikin hyvä sulattaa kaloreita. Monesti sitä vaan istuskelee pöydän ääressä joten olisipa kerrankin tytöille viihdykettä.


 426. miia 28.12.2011

  en ole koskaan pelannut. mutta haluaisin pelata yksin tai puolisoni kanssa kotona varsinkin silloin kun on kamala ilma eikä viitsi salille lähteä


 427. Myya 28.12.2011

  Xbox löytyy ja Kinectistä on haaveiltu jo jonkun aikaa :)

  Pelaisin sillä kotona, iltaisin ja viikonloppuisin, avomiehen ja kavereiden kanssa, varmasti ihan loistavaa ajanvietettä! Ja eihän sekään paha oo että saa vähän liikuntaa samalla..


 428. ellu 28.12.2011

  pelaisin kyllä suurimmaksi osaksi sisarruksieni kanssa, ja myös kavereiden. Tämä peli olisi varmasti kätevä varsinkin näin talvella kun ei houkuta lähteä ulos kuntoilemaan:) kotiin minä tuon laittaisin omaan huoneeseen , ja kun muutan pois kotoa ottaisin mukaan:) hyvää ilta vietettä:D


 429. k3i 28.12.2011

  Pelasin Kinectiä ensinmäisen kerran tämän joulun aattona avomieheni porukoilla hänen siskojensa kanssa. Ei kyllä ollut minun juttuni mutta avomiehestä tuli pieni lapsi pelatessaan, se olikin minusta kaikkesta hauskinta ;)


 430. Maiu 28.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectillä ehdottomasti kotona parhaan kaveriporukan kanssa! Olisi mukavaa vaihtelua illanviettoihin, kun vanhat tasohyppelypelit alkavat olla jo aika loppuun kulutettuja.. Ja miksei sitä konsolia voisi välillä pakata laukkuunkin ja suunnata vanhemmille ottamaan matsia perheen kanssa. ;)


 431. Saara 28.12.2011

  Heippa Maj!

  Minulla on suunnitelmissa lopputalvesta yllättää mieheni kolmekymppistensä kunniaksi. Suunitelmissa olisi järjestää yllätysjuhlat lähimpien ystävien kanssa, ja sinne tarvitsisin hauskoja ohjelmanumeroita. Tässäpä olisikin sitten yksi!:D Antaisin tuon pelikonsolin miehelleni lahjaksi ja samalla voitaisiin kaikki pelata sitä yhdessä. Olisi varmasti kivaa, sillä mieheni rakastaa kaikenmaailman pelailua! Nyt olisi sitten kerrankin peli, jota minäkin (ja muu naisväki) voisi pelata! Eipä ole minua nimittäin aiemmin Fifat sun muut kiinnostaneet..:)

  Kiitos kivasta blogista!:)

  Saara


 432. nani 28.12.2011

  Harjoittelisin tapojeni mukaan salaa ensin itsekseni ja sitten voisin haastaa mieheni mittelöön. ;) Pelattaisiin varmaan kotona. Toisaalta tuo tanssipeli olisi hyvä etkoille tyttöjen kanssa pelattavaksi, korkkarit jalkaan ja pelaamaan!


 433. rottaellu 28.12.2011

  Pelaisin tätä ehdottomasti ylimääräisten kilojeni kanssa kotona ja siihen aikaan kun kukaan ei näe! :D

  Kyseistä konsolia ja peliä olen salaa haaveillut jo niin kauan kun se tuli! Muutenkin voisin kutsua kotiini rakkaat ystävät joita ei ole nähnyt pitkään aikaan ja viettää heidän kanssaan mukavaa lauantai iltaa pelaillen ja jutustellen :)


 434. tiia 28.12.2011

  Pelaisin kotona, vapaa-ajalla ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Peli saattaisi päästä matkaamaan myös ystävien luona järjestättäviin iltoihin. Mukaan pääsisivät niin poikaystävä, kuin ystävät! Äidin ja sisarukset saattaisivat myös innostua ja niin illanvietto ois valmis!

  Loistava vaihtoehto salille/ryhmäliikuntatunneille, silloin kun ei rännässä rämpiminen kiinnosta. Eikä tarvitsisi verrata itseään muihin! Huonompi itsetuntoinen saisi liikuntaa myös hyvällä itsetunnolla. ; ) Hyvä keino myös karistaa tulevat raskauskilot lapsen nukkuessa…


 435. Annii 28.12.2011

  antaisin konsolin lahjaksi siskolleni ja hänen poikaystävälleen ja pelaisimme sitä aina kun olisin käymässä heillä. Saisin yhden syyn lisää käydä heidän luonaan ja vierailuni eivät olisi enää epäterveellisiä kahvitteluja munkkien kanssa, vaan liikunnallisia, mutta silti hauskoja ja ikimuistoisia. Olemme siskoni kanssa hyvin kilpailuhenkisiä, joten kovat geimit olisi siis luvassa! :))


 436. Elisabeth 28.12.2011

  missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä?

  Pelaisin vanhemmillani, vanhempien ja sisarusteni kanssa. Asun ulkomailla ja pelaamme aina lautapelejä paljon kun olemme vanhempieni luona. Vanhemmillani ei ole varaa tuota peliä ostaa, tämä olisi mainio lahja meidän koko porukalle! Lisäksi kokoonnumme vanhempieni luona aina myös kaverieni kanssa, joten pelistä olisi iloa todella isolle porukalle.


 437. Reetta 28.12.2011

  haastaisin mieheni pelaamaan,hän kun on aina uhonnut voittavani minut,mutta naapurissa pelaillessa olen ollut voittaja miltein aina:D


 438. M_ 28.12.2011

  Haastaisin ystäväni tavoittelemaan ensi kesän bikinkuntoa :)


 439. Suvi S. 28.12.2011

  Moikka

  Joulukiloista ja lopuista raskauskiloista pitäisi kyllä päästä eroon eli olisi käyttöä tällä laitteelle tässä taloudessa. Pelaisin iltaisin lapsemme jo nukkuessa aviomiestäni vastaan =) paras voittakoon… ja varmasti kaverit haluasi myös pelata!


 440. Retu 28.12.2011

  pelaisin peliä mieheni kanssa kotonamme aina iltaisin:)


 441. Kielo 28.12.2011

  Pelaisin varmaankin suurimmaksi osaksi kotona itsekseni tai mieheni kanssa. Olen aiemmin päässyt testaamaan Kinectiä veljeni luona. Yleisurheilu oli ihan huippu! Yllätyin minkälaisen hien pelillä sai aikaan. Veljeltäni löytyi myös jokin trainer -peli (tms.), jossa oli zumbaa, joogaa yms, jota myös kokeilin. Sellainen olisi tosi kätevä niihin hetkiin, kun jumpalle ei muuten ehdi.


 442. TiNttuRa 28.12.2011

  Pelaisin peliä veljen vaimokkeen kanssa, kun ei meillä pienten lasten äideillä ole aikaa lähteä salille tms. huhkimaan. Voitaisiin ainakin iltaisin hyppiä itsemme hikeen, kun pienet piltit on simahtaneet! Näillä keleillä ei myöskään kiinnosta pukea pieniä toppa- + kurakamppeisiin, että voisi lähteä edes kävelylle. Sitä paitsi kävely on ihan tylsääkin, pelaaminen varmasti paljon hauskempaa! Peli olisi kovassa käytössä myös kotona miehen kanssa. -Hän, kun ei oikein lautapeleistä innostu.


 443. Maria 28.12.2011

  Aivan superilta näyttää tuo teidän urheileminen :)

  Minä pelaisin kaikkien niiden kanssa, joiden kanssa yleensä on lautapelejä pelattu eli sukulaisten ja ystävien. Voisin kyllä viedä työpaikallekin testattavaksi. Pääasiassa kuitenkin vapaa-ajalla ”urheilisin” kotona 5-henkisen perheeni kanssa.

  Tulihan vastattua kaikkiin kolmeen kohtaan ja toivottavasti edes joskus arpaonni suosisi.


 444. Miia 28.12.2011

  Meillä on tapana suhteellisen usein kutsua viikonloppuisin ystäviä syömään. Kinectiä pelaisin illallistamisen jälkeen ystävien kanssa meidän omassa tilavassa olohuoneessa. :) Wiitä olen kokeillut, mutta kyllä tämä vaikuttaa huimasti paremmalta konsolilta!


 445. Riu 28.12.2011

  Antaisin mööpelin lahjaksi ”vauvalleni” joka täyttää alkuvuodesta 7 vuotta! voitaisiin sitten juhlan kunniaksi pelata yhdessä kotona!


 446. roosa 28.12.2011

  Pelaisin kotona, aina kun mahdollista ja kavereiden kanssa! Näyttää hulvattoman hauskalta, ja meidän kaveripiirin tuntien tuo olisi jättimenestys!


 447. Rytsis 28.12.2011

  Mökillä, uutenavuotena, kavereiden kanssa! Ehdottomasti!

  Skumpat auki ja pelit kehiin =)


 448. Elli Giselle 28.12.2011

  Pelailisin kotona lasten ja mieheni kanssa vapaapäivinäni. Vuorotyön vuoksi yhteistä aikaa on todella vähän, niin näin tulisi yhdistettyä liikunta ja perheen yhdessäolo kätevästi. Jospa myös miehen vatsanympäryksen saisi pienenemään ;). Pyytäisin myös varmasti siskoani lastensa kanssa meille pelailemaan.


 449. Tiinainen 28.12.2011

  Tämäpä oliski huippua voittaa :)

  Pelailisin varmasti eniten poikaystävän kanssa, koska ollaan molemmat nii kilpailuhenkisiä. Ollaan just muuttamassa uuteen isompaan asuntoon, joten siellä tilaakin olisi tanssahdella. Nyt kun talvi on ollut mitä on, niin iltaisin töiden jälkeen voisi räntäsateella jäädä sisälle hyppelemään.


 450. Ninni 28.12.2011

  Xbox Kinectille olisi varmasti käyttöä kotiin jäädessäni keväällä! Esikoisen syntyessä keskikeväästä kotona treenailu vaikka sitten yksin vauvan nukkuessa kuulostaa hauskalta. Karisisi raskauskilotkin :D Uskon miehestä ja ystäväpiiristäkin löytyvän innokkaita pelaajia, joten yhteistä tekemistäkin äippälomalle olisi tiedossa.


 451. Jutta 28.12.2011

  Pelaisin kotona iltaisin kultani kanssa kun lapset ovat menneet nukkumaan eikä ulkoilu yksin ulkona kurjassa kelissä innosta.


 452. Anskuinen 28.12.2011

  Pelaisin kotona olohuoneessa poikaystävän kanssa iltaisin, jolloin meillä olisi yhteinen liikuntaharrastus. :)


 453. Mira 28.12.2011

  Meidän kaveriporukalla on tapana kokoontua viettämään välillä lauantai- tai perjantai-iltoja yhdessä jonkun kotiin, joten ehdottomasti pelaisin kinectillä heidän kanssaan silloin kun kokoontuisimme minun ja avomieheni luona! Seurana siis oma poikaystävä ja pari kaveripariskuntaa, meidän luonamme (tai miksei vietäisi peliä mukanamme muidenkin luokse) ja viikonlopun piristykseksi :)


 454. Lululemon 28.12.2011

  Ha haa, ehdottomasti haastaisin kummipoikani omassa olohuoneessamme, kun tulevat usein viikonloppuisin meille kyläilemään! Kyllä varmaan hauskaa riittäisi ;)


 455. jari 28.12.2011

  tammikuun puolessa välin pelailisin kotona kavereiden kanssa.


 456. Hennis 28.12.2011

  Ehdottomasti olohuoneessa illalla yksin tai mieheni kanssa, kun lapset vihdoin nukkuisivat!!! :) Ja kinkut sulaisivat… Olisi kiva viettää täten kahdestaan yhteistä aikaa LIIKKUEN, sillä muuten se on harvoin mahdollista, kun lapset ovat pieniä ja heitä ei voi jättää yksin kotiin.


 457. Leena-A 28.12.2011

  Toinen lapsemme syntyy parin kuukauden sisällä. Tässä on saatu kasaan taas lähemmäs 20 raskauskiloa. Vahvasti kumminkin uskon ja toivon, että tälläkin kertaa kilot on tullut turvotuksesta ja jäävät suurimmaksi osaksi laitokselle. Mutta liikunta tämän odotuksen aikana on joka tapauksessa jäänyt harmittavan vähälle. Joten synnytyksen jälkeen Xbox Kinectin avulla voisin aloittaa kadonneen kunnon metsästyksen. Siinä samalla saisimme viettää iltaisin kotona (lasten nukkuessa) yhteistä laatuaikaa mieheni kanssa, kun se muuten tuppaa jäämään kovin vähälle. Ja voisihan sitä pyytää myös ystäviä mukaan pelailemaan, kun olisi laitteet kohdallaan.


 458. elephantti 28.12.2011

  Uskon, että Oulun korkeuksille on vielä tulossa talvi joka tuntuu: kylmääkin kylmempää ja tuuli joka tuplaa pakkaslukemat. Noina päivinä kotosalla poikien apinaenergian tuhlaukseen laite olisi äärimmäisen tarpeellinen ja hauska. Pelaisimme koko sakilla ja saisimme päivän urheilut siinä samassa kun hulivilienergia häipyisi kineticin mukaan!


 459. Jenni 28.12.2011

  Pelaisin mieheni kanssa olohuoneessamme silloin kun pieni poikamme on päiväunilla. Tykkäämme liikkua ja urheilla yhdessä, mutta tällä hetkellä se on mahdotonta kun tuo poikamme vaatii aina toisen meistä.. Kinectin avulla tämäkin onnistuisi ja varmasti olisi hauskaakin!! Toki pelaisin myös ystävien ja sisarusteni kanssa silloin kun he olisivat meillä kylässä. (:


 460. ninni 28.12.2011

  Ehdottomasti pelaisin iltaisin ”mummulassa.” Silloin myös serkkuni pääsisivät mukaan, ja ties vaikka mummun ja papankin tanssijalka alkaisi vipattamaan!


 461. Jade 28.12.2011

  Pelaisin meillä kotona kummipojan kanssa aina kun hän tulee vierailemaan kotikaupungistaan. Kyseinen poitsu on ihan pelihullu ja tälläinen liikunnallinen pelaaminen olis hyvää vaihtelua! Ja tekis se liikunta hyvää mullekin…:)


 462. Salla 28.12.2011

  Kohta neljä vuotta täyttävä poikani olisi ykkösvaihtoehtoni pelikaveriksi. Olen hämmästynyt kuinka taitava hän on pelatessaan Ipadilla tai joulupukin tuomalla Nintendolla, joten en epäile yhtään etteikö meiltä yhteispelit tälläkin laitteella pienen harjoittelun jälkeen onnistuisi. Kotona iltaisin ja viikonloppuisin pelattaisiin ja yleisönä olisi pikkuveli ja iskä. Mieheni kanssa tietysti pelattaisiin kovia kisoja, sitten kun lapset väsähtää:)


 463. Janni 28.12.2011

  Iltaisin oli mukava pelata poikaystävän kanssa, ei tarvitisisi lähteä aina vaan lenkkeilemään :)


 464. Kaisuli 28.12.2011

  Peli on jo vähän aikaa ollut lasten toivelistalla.

  Pelaisimme peliä kotona, vapaapäivänäni. Minä ja lapset, tytöt 9 ja 11v.


 465. zeepia 28.12.2011

  Haastaisin tyttären ja kummitytön. Hiki roiskumaan!


 466. martta 28.12.2011

  Sisareni sairastui juuri ennen joulua vakavasti ja hänen kuntoutumiseen tämä voisi olla oikein oiva peli,mikäli hän tilanteesta selviytyy. Sitä ennen käyttäisin tätä hyödyksi vanhan äitini liikkeellä pitämiseen, koska lenkille lähtö tällaisella kelillä (peilijäällä)on hänelle oikeastaan mahdotonta. Tätä olisi tietysti mahdollisuus käyttää jatkuvasti,päivittäin.

  -martta-


 467. Ida 28.12.2011

  missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä?

  Pelaisin sitä neljän pikkusiskoni kanssa aina kun pääsen Pohjois-Suomesta Etelämpään moikkaamaan heitä! Pikkusiskot ovat hulluna pelikonsoleihin! Tapahtumapaikkana olisi siis perheeni omakotitalo ja ajankohtana viikonloppuillat silloin tällöin!


 468. Klaara 28.12.2011

  Haluaisin niin tuon Kinectin. Pienen lapsen äitinä ja kiireisten työpäivien jälkeen ei tahdo jäädä aikaa urheiluharrastuksille. Mikä olisi ihanampaa kun illalla yhdessä perheen kanssa pelailla ja mikä parasta tuo liikunta puoli hoituisi samalla :)


 469. maija 28.12.2011

  Hih olisipa hauska laittaa meidänkin ”vanhukset” eli omat vanhemmat vähän ottamaan matsia milloin missäkin lajissa. Viimeksi juuri joulunpyhinä yrittivät pelata lastenlasten kanssa rallipeliä, ja eihän siitä oikein mitään tullut vaikka ensin jakelivatkin ”hyviä” neuvoja ja ohjeita takavasemmalta ;) Myös kaveriporukalla tämä olisi varmasti hauskaa, kuluisi siinä illanistujaisten napostelutkin kuin itsestään, ja miksei ihan itsekseenkin treenaillessa kotona! :)


 470. Ninnu 28.12.2011

  Kyllähän tuommonen ois kotiin kiva asentaa, tämä vyötärönympärys kun on aika kohtuullinen niin sen sulattelu olis enemmän kun paikallaan että saisin joskus kanssa sitten kasvatella uutta elämää sisuksissani :)

  Miehen kanssa varmaan tulis eniten pelailtua, ja eiköhän kavereitakin alkais lappaa kylässä enemmänkin kun tollanen löytyis, ehkä jopa äitikin siitä innostuisi :) Ja tuotahan pitäisi ”hakata” varmaan joka päivä että vaatekoko alkais pienenemään ;)


 471. minnie 28.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectillä

  a)missä? Kotona, olkkarissa;D

  b)milloin? Perheen kanssa iltaisin ja illanistujaisissa

  c)kenen kanssa? Perheen ja kavereiden :)


 472. Bonnie 28.12.2011

  Näin äitiyslomalla peliä tulisi pelattua enimmäkseen kotosalla, kun lapset nukkuvat (hyvä tapa poistaa raskauskilot ;) ). Toivoisin, että saisin miekkosen innostettua mukaan pelailemaan, mutta jos häntä ei kiinnostaisi, enköhän saisi kavereita houkuteltua seurakseni. Ja tosiaan peliä tulisi varmasti pelattua iltaisin, sillä se on ainoa hetki vuorokaudesta, kun aikaa siihen löytyy.


 473. sitikka 28.12.2011

  Peliä tulisi pelailtua poikaystävän kanssa, kun meillä on tarkoitus aloittaa nyt heti tammikuusta eteenpäin uusi terveellinen ja urheilullisempi elämä! :D tuon pelin avulla saisi vaihtelua sitten normi lenkkeilyyn/salilla käyntiin :)


 474. Nanna 28.12.2011

  Wau mikä kilpailu! :D Pelaisin mieheni ja kavereiden kanssa vasta valmistuneessa kodissamme. Yläkerrassa on iso aula ja siellä olisi mahtava iltaisin ottaa matseja! :) Voin kuvitella jo monet naurut ja varmasti sen xbox kinectin parissa häipyis viimeisetkin rakennusstressit! :)


 475. Jake 28.12.2011

  Pelaisin kotona, illalla ja yksin ;)


 476. Neilikka 28.12.2011

  Pelaisin peliä meillä kotona olohuoneessa yhdessä miehen tai kaveriporukan kanssa, kun pidämme saunailtaa kotona :)


 477. Christa 28.12.2011

  Toiveissani oli saada pukilta kyseinen laite, mutta toive ei valitettavasti toteutunut. Pelaisin kotona tulevilla ensimmäisillä treffeilläni erään pojan kanssa, sillä haluaisimme jotain mieleenpainuvaa ja hauskaa tekemistä ensitreffeille. Tässä olisi ainakin hauskaa ja rattoisaa puuhaa yhdessä.


 478. maccyk 28.12.2011

  Heippa,

  mä pelaisin tuota yhessä mieheni kanssa. Myös sisarukseni saisivat kutsun skabaan. Pelipaikkana oma koti ja peliaika aina silloin ku siltä tuntuu ja lapset antaa myöten. Kyllä kinkut sais kyytiä! ;)


 479. lpl 28.12.2011

  Pelaisin kotona perheen ja kavereiden kanssa. Aina kun on huono ilma ulkona, kaipaa jotain tommosta hauskaa sisäpeliä!


 480. emilia 28.12.2011

  Pelaisin varmaan eniten poikaystäväni kanssa yhteisessä kodissamme, johon ei vielä ole pelikonsolia saatu hankittua, mutta varmasti myös kaverit ja sisarukset saisivat jakaa riemuni Xbox Kinectin parissa. Tällä saisi hyvin pudoteltua kertyneitä kiloja pois varsinkin talvella kun ulos ei huvita lähteä paleltumaan ja liukastelemaan. Ja varmasti tulisi pelattua myös kesällä sateisina päivinä :)


 481. Mymmeli 28.12.2011

  Meillä on tiivis mammakaveriporukka ja tapaamme lähes päivittäin, lapset tietenkin mukana menossa! Tämä voisi olla loistojuttu piristämään näitä ”talvisia” päiviä. Eli pelaisin ihanien mammaystävien kanssa lapsineen meillä kotona, arkiaamuisin, jos puistokelit ei miellytä. Muutoin sitten heti päikkäreitten jälkeen jo pimeän tullessa :)

  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!


 482. Saranen 28.12.2011

  Hei,

  Opiskelukavereiden kanssa olemme koko syksyn pelanneet Kinectillä! Lempparipelinäni nyrkkeily; ensimmäisen erän jälkeen raajat huutavat jo hoosiannaa ja siihen pojat reippaana huutavat ”vielä on kaksi erää jäljellä, jaksaa jaksaa” :D Aamulla saakin sitten aina ihmetellä miksi on niin tönkkö, että jo sängystä nouseminen tuottaa vaikeuksia… Mutta pelaisin rakkaiden ystävien, perheen sekä koulutoverien kanssa! Laite pääsisi olkkariini kunniapaikalle ja saisi kovaa käyttöä ystävien kanssa etkoilla, juhlilla ja jatkoilla :) Omaksi iloksi se auttaisi myös kuntoilussa! Peli pääsisi aina käyttöön opiskelujen ja töiden jälkeen. Mun tarvitsee päihittää pojat vielä ja eikö harjotus tee mestarin ;)

  Hyvää odotuksen jatkoa koko perheelle <3


 483. eveliina 28.12.2011

  mun tosi hyvällä ystävällä on synttärit tulossa ja tarkoituksena ois järjestää jotain spessumpaa tekemistä. Kinect ois aivan mahtavaa tekemistä synttäreilä jotka on tulossa parin kuukauden päästä. ja mikä voiskaan olla parempaa seuraa kun mun oma pieni ystäväporukkani:)


 484. Riina 28.12.2011

  Pelaisin kämpälläni iltaisin kämppikseni kanssa, mutta myös kaveriporukalla järjestettäisiin välillä kunnon reenipeli-iltoja yhdessä! Vaikuttaa tosi mukavalta ja hauskalta, olisi tosi hauska lisä normiurheilulle! :)


 485. Ramona 28.12.2011

  Koska olen tällä hetkellä Kiinassa vaihto-oppilaana lähtisi Kinect – setti perheelleni Suomeen ja heti kesäkuussa palattuani pelailisimme tietenkin yhdessä ja nauttisimme yhteisestä ajasta liikkumisen merkeissä. Meillä olisi varmasti mahtavia skaboja veljen, isän ja äidin kanssa unohtamatta tietenkin isoäitiä, joka varmasti valtaisi pelikonsolin itselleen :)


 486. h3idi3 28.12.2011

  Täällä tunnustautuu ihminen, joka on pelannut viimeksi Nintendo64:sta, eli siitä on todellatodella pitkä aika! Olisikohan aika päivittää itsensä nykyaikaan? Uudenvuodenaattona muutto ja tammikuussa järjestettävät tuparit – siinä vasta mainio tapa viettää tupareita mukavien ihmisten seurassa ; )


 487. Johki 28.12.2011

  Oon aina halunnu tällaisen. Meillä kun on tuo xbox ja itselläni siihen ei ole mitään peliä tai vastaavaa, vaan avomies sen kanssa aina leikkii, joten tämänhän kautta saisi mainiosti meille yhteisen illan vieton, kun ennen minä olen istunut sohvalla lukien, kun mies pelaa niitä sotapelejään. :) Eli Boxi löytyy jo, mutta siitä ei tällä hetkellä ole hyötyä kuin toiselle osapuolelle,


 488. hanna-mari 28.12.2011

  pelaisin kavereiden kanssa, meillä on usein tapana kerääntyä luokseni kahvittelemaan ja elokuvia katselemaan. ja elokuviahan ei voi katsoa ilman irtokarkkeja tai jotain raksuja. joten vuosien varrella meistä on tullut aikamoisia löllyköitä.kuntoilun aloitamme noi kerran kuussa, mutta syyksi jättää kävelylenkki väliin riittää kostea tai kolea ilma. voisin kuvitella kavereideni ällistyksen kun he saapuisivat luokseni muka leffaa katsomaan ja laittaisin heidät liikkumaan kieltämättä kyllä hyvin hauskalla tavalla.


 489. Iiris 28.12.2011

  Pelaisin kotona siskojen kanssa, aina kun aikaa olisi. Varsinkin nyt joululomalla pelaisin, kun ulkona ei ole lunta eikä sinne huvita mennä.


 490. -R- 28.12.2011

  Pelaisin kotona, ystävien kanssa aina kun mahdollista ja olisi innostusta :) tykkäisin ihan hulluna pelata tollasia liikkumispelejä ja meillä on jo xboxi, mutta tulee ite harvemmin pelattua sillä kun ei oo oikeen itelle sopivia pelejä :/ miehellä kyllä on aina joku sota menossa :D


 491. jenni 28.12.2011

  Pelaisin kotona, viikonloppuisin kavereiden kanssa, jos ei keksitä muuta ajanvietettä! (-:


 492. mamma 28.12.2011

  Huikee arvonta ja täydellinen meille!

  Missä pelaisin: kotona

  Milloin: aina, kun sopiva hetki liikkumiselle löytyy, aamulla,päivällä ja illalla :)

  Kenen kanssa: lapsen, miehen, sisarusten ja kavereiden kanssa.


 493. Anastasia 28.12.2011

  ”Avokin” kanssa pelaisin


 494. minis 28.12.2011

  Pelaisin poikaystävän kanssa kotona iltaisin/aamuisin. Vuorotyön takia en voi aloittaa mitään säännöllistä harrastusta niin olisi kiva kotona pelailla ja kuntoilla siinä samalla. Veikkaan myös että kaveritkin tästä innostuisivat. :)


 495. S-J 28.12.2011

  Pelaisin puolisoni kanssa, koska meillä on pieni vauva ja pelaamisella saa hyvää irtiottoa arjesta jopa kotona! taaai kaverit kylään ja pelit pystyyn :)


 496. bbella 28.12.2011

  Kotona pelaisin, sisarusteni ja kavereitteni kanssa. pelaisin tosi ahkerasti varmaaki nytten joulun jälkee, ku on tultu syötyy niin paljon(:


 497. Naomi 28.12.2011

  Xbox Kinect olisi loistava ajanviete esimerkiksi kun ystäviä tulisi käymään. Pelaisin siis kotona ystävien kanssa, luultavasti etenkin viikonloppuisin :)


 498. Sertsu 28.12.2011

  Tommonen laite olis hurjan hauska ja pelaisin varmasti kavereiden ja perheen kanssa näin lomailtaisin tai vaikka hyvänä aamutreeninä! Luultavasti olkkariin pääsisi tuo laite tönöttämään niin välillä vois ottaa matsit.

  (lisään muuten tähän että ikää löytyy kohta vasta 16v jos se on niin että täytyy olla jo täysikäinen…)


 499. Salla 28.12.2011

  Pelaisin luultavasti avokin kanssa työpäivän jälkeen aina pikku skaban :D Viikonloppuisin peli olisi kiva lisä kavereiden kanssa vietettäviin iltoihin ja juhliin! Olen myös haaveillut polttavani nämä muutamat joulukilot, joten Kinectillä jumppailu olisi ehdottomasti hauska tapa kuntoilla :)


 500. Ellu 28.12.2011

  Olohuoneessa tulis varmaan viikoittain hutkittua, sopivasti tilaa touhuta :)

  Sairauslomalla toi olisi hyvä tapa kuntoilla, kun liikkuminen vielä vaikeaa, tapaturman vuoksi,

  mutta kuntoutumista tuo voisi tuoda hienosti! Kuin oma kuntouttaja :))

  Poika kyllä taitaisi aina voittaa polvettoman :D


 501. halla 28.12.2011

  Pelaisin tätä ehdottomasti työkavereiden kanssa, jotka olen kutsunut uuteen kotiini tupaantuliaisiin tammikuussa!


 502. Satu 28.12.2011

  Dance Central peliä kiinnostaisi kokeilla, yksinhän sitä häpeissään varmasti aluksi pelaisi, mutta siskon kanssa varmaan saataisiin hyvät jamit pystyyn. Miehekkeen kanssa voisin kuvitella sporttipelejä pelailevani. Myöskin kavereiden kanssa yhteisissä illanvietoissa olisi varmasti paljon hauskempaa, kun yhdessäoloon yhdistettäisiin Kinect ja sen kanssa pelailu.


 503. Megabass 28.12.2011

  Missä?

  Kotona pelaisin, sohvaa pitää vähän siirtää taaemmas ;) Mutta muuten kyllä mahtuisi pelailemaan.

  Milloin?

  Aina kun on mahdollista. Varmastikkin joka viikko varsinkin Viikonloppuisin.

  Kenen?

  Merenneidon kanssa olisi kiva päässä Kinectiä kokeilemaan, kun hän tykkäisi vähän jammailla ja minä tykkään pistää vähän tahtia. :D


 504. Ellysi 28.12.2011

  Pelaisin itseni, avomieheni ja kavereideni kanssa! Omassa kotona olisi ihana pelailla, ja tuohonhan saa vissiin sen zumban? Olisi ihana juurikin myrskyisinä ja sateisina päivinä kun ei jaksa rehautua salille!


 505. HannaM 28.12.2011

  Pelailisin tulevassa kodissani, johon muutamme avomieheni kanssa :) Iltaisin kavereiden kesken ja aamuisin, että sais unihiekat silmistä pois! Eniten tulisi varmaankin pelailtua mieheni lapsen kanssa.


 506. JemppaTomppa 28.12.2011

  Tätä on tullut kokeiltua muutamissa juhlissa (mm. juhannus- ja ylppäri-) isommalla porukalla ja hauskaa oli, ikään ja kokoon katsomatta! Edelliseen asuntoon ei kuitenkaan voinut hankkia tilanpuutteen vuoksi mitään tällaista, mutta nyt uudessa kodissa ja isommissa neliöissä kyllä kovasti kutkuttaisi…

  Kinectillä laitettaisiin tanssit ja koskenlaskut pystyyn ainakin avopuolison kanssa, mutta ehdottomasti myös isommalla porukalla – vaikka tupareissamme keväällä! Peli on hauskaa ajanvietettä porukalla, kuin tämän päivän ”lautapeli” :)


 507. mari 28.12.2011

  Pelaisin tata pelia uutena vuotena kaveriporukalla mokilla.


 508. Hanna 28.12.2011

  Pelaisin kotona, itsekseni, miehen, ystävien ja sukulaisten kanssa. Vapaa, arki tai juhla varmasti innokkaita pelaajia löytyy! Mitä parhain tapa viettää myös aikaa, verraten sohvalla ainaiseen löhöilyyn! :)

  Onnellista uuden vuoden odotusta! :)


 509. siina 28.12.2011

  Pelaisin sitä tietysti kotona, mieheni ja ystävieni kanssa. Meillä on muutenkin tapana pitää peli-iltoja

  (nyt lautapelien merkeissä) tämä olisi oiva lisä iltoihimme! ;) Seuraavan kerran olemme kokoontumassa

  taas tammikuussa joten siiheksi tämä olisi nappi juttu!


 510. Siny 28.12.2011

  Meille pukki toi kinectin ja voi että se oli hauska päästä pelailemaan sillä.

  Lämmin kyllä tulee kun jonkun aikaa heiluu, mukava kun voi ihan kotona niitä jouluruokia sulatella :)

  Meillä vaan täytyisi just nyt ostaa lisää erilaisia pelejä tuolle, mutta kivaa ajanvietettä puolison kanssa kyllä ehdottomasti!


 511. Anne 28.12.2011

  Pelaisin kotona, yhdessä poikieni 9 ja 11 v. kanssa iltaisin ja viikonloppuna, yhteisinä hetkinä.


 512. Viviente 28.12.2011

  Ystäväni menee naimisiin maaliskuun alussa, ja meillä on tyttöjen kanssa tarkoitus järjestää hänelle pieni hemmotteluilta edellisenä viikonloppuna. Riehakkaat polttarit on siis jo pidetty, mutta halusimme vielä toisenkin yllätyksen järjestää hänelle. :) Alkuillan ja illan suunnitelmat ovat jo selvät, sillä olemme kutsuneet kosmetologin tekemmän kaikille hoitoja ja meikkejä, jonka jälkeen suuntaamme kaupungin yöhön. Päivän suunnitelmamme ovat vielä auki, sillä haluaisimme jotain yhteistä hauskaa ennen syömistä ja saunomista.

  Xbox Kinect sopisi meidän päiväämme aivan loistavasti! Voisimme porukalle nauraa mahamme kipeäksi ja saada pienen hien pintaan. :) Morsmaikku on sporttinen ja kilpailuhenkinen flikka, joten uskoisin hänen nauttivan juuri tämän tyyppisestä tekemisestä!


 513. E 28.12.2011

  Pelaisin kotonani olkkarissa mieheni, koirani, kummilasten ja kavereiden kanssa varmaan niinä iltoina kun ei jaksaisi lähteä ulos lenkkeilemään tai punttikselle – oispa ihanaa :)


 514. riikkaiikka 28.12.2011

  Oih, mä niin haluaisin tollaisen. Meillä ei lapsuudessa ollut minkäänlaisia pelikonsoleita, enkä ole ikinä moisella pelannut. Haluaisin pelailla lasten (4 ja 5v) ja miehen kanssa, se kruunaisi viikonloput ja antaisi perheelle yhteisen ”harrastuksen”. :) Eli siis, pelaisin perheen kanssa kotosalla viikonloppuisin. :)


 515. esprit 28.12.2011

  Haastaisin poikaystäväni erilaisissa urheilupeleissä. Eniten tulisi pelailtua varmasti kotona viikonloppuisin.


 516. sara 28.12.2011

  Pelaisin viikonloppuisin kotona mieheni kanssa, lapset saisivat rauhassa odotella vuorojansa:)


 517. matta 28.12.2011

  pelaisin kotonani illanistujaisissa ystävien kanssa tai lapsuudenkodissa jonain juhlapyhänä perheeni kanssa.


 518. Tia 28.12.2011

  Pelaisin kotona ystävieni kanssa esim. illanistujaisissa, mukavaa ajanvietettä! Härvelin sijoittaisin pikkuyksiööni, sille olisi oikein sopiva kolo ja koska opiskelijabudjetti ei anna myöden tuota itse ostaa, olisi huippua voittaa tuo :) Lisäksi aivan loistava, jos aina ei jaksa salille lähteä!


 519. jennika 28.12.2011

  Valitan useasti poikaystäväni pelailusta. Tämä peli näyttää niin hauskalta puuhalta, että saataisiin yhdessä tekemistä. Pelaisin siis kotonamme poikaystäväni ja ehkäpä ystäviemme kanssa myös :D mukavaa yhteistä ajanvietettä ja vaihtelua muille peleille, josta minä en järin innostu. Liikunta ei myöskään ole pahasta koskaan!


 520. Tiina 28.12.2011

  Mukava palkinto! :) Pelaisin tätä iltaisin kotona poikaystävän kanssa, sillä ollaan haaveiltu tästä pelistä, mutta kummallakaan meistä ei ole ollut varaa siihen. Peli olisi varmasti myös ahkerassa käytössä illanvietoissa, esimerkiksi tulevissa tupareissa! :)


 521. Lisa Love 28.12.2011

  Rökittäisin pikkusiskoni noissa kaikissa peleissä. Häviö ei tulisi kuuloonkaan! Tietysti pelaisimme kotonani viikonloppuisin kun hän tuntuu viettävän ne kaikki luonani. Se höpöläinen jota on kiva härnätä päihittämällä hänet aina viimeisillä sekunneilla pelissä kuin pelissä. Sitä kiusaa kenestä eniten tykkää. ;)

  Jea!


 522. Emmi 28.12.2011

  Kenen kanssa?

  Kotona perheen kanssa, bileissä kavereiden kanssa tai kilpailuhenkisten kavereiden kanssa voisi ottaa skabaa tässä, että kumpi voittaa toisen lajeissa. Oikeestaan siis kaikkien kanssa, jotka suostuu katsomaan sitä kun meikäläinen ilmehtii ja hyppii ja päästää äänitehosteita samalla.

  Missä?

  Kotona ja kavereiden luona, bileissä, mökillä.

  Milloin?

  Aina kun on hereillä, niin ois hyvä aika. Erityisesti nyt talvella kun tuolla on kokoajan niin pimeetä ettei ulkoileminen muuten oikeen napostele. Kesällähän tuo vois sitten olla mukavaa liikuntalaji vaihtelua uimisen ja ulkonalenkkeilyn rinnalla. :)

  Miksi?

  Muutamien viime vuosien kinkkukilot kaipaavat häätöä vaihdoin ja viimein. Ja siis ne ”kinkkukilot” tässä vuosien mittaan muutenkin. Tuo voisi olla hauska tapa ja kun siihen saa liitettyä vielä perheen yhdessä olon, niin mun mielestä parempaa ei voi olla.


 523. Charlotta 28.12.2011

  Olen muuttanut syksyllä uuteen kaupunkiin yhdessä kaverini kanssa. Vaikka muutto on tapahtunut jo lokakuussa, niin jostakin kumman syystä emme ole vielä ehtineet pitää tupareita kodissamme! Nyt olemme ottaneet tavoitteeksi pitää tuparit alkuvuodesta 2012. Olemme yrittäneet keksiä tupareihimme jotakin yhteistä ohjelmaa, jotta kaikki ystävämme viihtyisivät eikä kukaan tuntisi oloaan ulkopuoliseksi, joten mikä sopisikaan paremmin tupareihimme ohjelmaksi kuin Xbox Kinect, jonka parissa viihtyisi varmasti jokainen! :)


 524. mimi.. 28.12.2011

  Pelaisin varmaan kotona, myös kavereiden kanssa iltaa istuessa, mutta varmasti tulisi pelailtua paljon yksinkin. Nyt joulun jälkeinen aika on juurikin sopiva tuon kaltaiselle kinkun sulattelulle, kun ilmatkin on sellaiset että jos ei ole töiden jälkeen enää aivan pakko mihinkään lähteä, pysyy mieluummin sisätiloissa :)


 525. Sari 28.12.2011

  Hei,

  pelaisin peliä enimmäkseen joko ystäväporukalla tai muksun ja hänen poikaystävänsä kanssa. Ja kotona pelattaisiin ja lähinnä viikonloppuisin, mutta voi olla että menisi arki-iltojakin. Meillä ei täällä valoja tien reunassa, joten korvaisi lenkille lähdön talviaikaan :-)


 526. Mary 28.12.2011

  Rankan syksyn jälkeen (ero) olen asunut väliaikaisessa asunnossa. Maaliskuun alussa pääsen muuttamaan omaan kotiin, ja tarkoitus olisi järjestää kunnon tuparit. Tämä peli kruunaisi tuparit! Ystäviä, ruokaa ja hauskaa tekemistä, voiko sinkkunainen muuta toivoa? ;) Olisin myös niin höhlä, et laittaisin verhot kiinni ja pelaisin sitä yksinäni. Ja olisihan se jatkossa hyvä keino houkutella ihmisiä kylään.


 527. RouvaK 28.12.2011

  Kinect ois loistavaa treenä tuoreelle kotiäidille, eli todennäköisesti pelaisin yksim kotona vauvan nukuessa sekä miehen kanssa:-)


 528. mmm 28.12.2011

  No antasin tietty tän mun kotikotiin pohjanmaalle, jossa mulla on paljon sisaruksia joitten kans pelata! Löytyis yhteistä tekemistä iästä riippumatta :) Kaikista kovin pelimies ois tietenki ekaluokkalainen pikkumies, joka on innokkain pelaaja ja myös kunnianhimoisin :D


 529. stella 28.12.2011

  Pelaisin perheen kanssa. Varsinkin sadepäiville mukavaa puuhaa. Tämän konsolin kelpuutan jopa lapselle, siinä kun saa samalla liikuntaakin :) Ja huippuvehje myös aikuisten illanistujaisiin….


 530. Bino 28.12.2011

  Missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä?

  Pelaisin kotona, sekä ottaisin Kinectin mukaan kun käymme puolison kanssa kauempana sukulaisissa. Sukulaisten luona käydessä paikalla olisi myös pikkuväkeä. Itse kaipaan juuri vastaavanlaista välinettä, jolla kotona treenaaminenkin onnistuisi. Sitä on mukamas arjessa niin kiireinen, ettei tahdo aina ehtiä kuntoilemaan kodin ulkopuolelle, niin tuollaisen avulla saisi yhteistä, hyödyllistä laatuaikaa puolisonkin kanssa! :)


 531. anna 28.12.2011

  Pelaisin kahdestaan arkisin poikaystäväni kanssa ja viikonloppuisin muunkin perheen, tai ystävien kanssa! Varsinkin näillä kamalilla ilmoilla olisi tosi mukava, kun lenkkeily ei voisi vähempää kiinnostaa!:)


 532. hanna 28.12.2011

  Muutan pian ensimmäiseen omaan kotiin yksikseni, joten siellä olisi kiva pelailla ystävien kanssa sekä arkena että juhlana! Tv minulta jo löytyykin, mutta muut tekniset vempaimet vasta toivomuslistalla :)


 533. titta 28.12.2011

  Pelaisin sillä avopuolisoni 30- vuotissyntymäpäivillä kotonamme :)Juhliin on tulossa paljon ystäviämme joten kinectic olisi hauska yllätys rakkaalleni sekä vieraille :D


 534. aada 28.12.2011

  missä?

  pelaisin kotona espoossa

  milloin?

  töiden jälkeen tai viikonloppuisin, varsinkin huonolla ilmalla kun tuntuu olevan mahdottomuus saada itseä liikkumaan:D

  kenen kanssa?

  yksin, pikkuveljen kanssa ja kavereiden kanssa illanvietoissa:)

  olis aivan mahtavaa voittaa tommonen!:)


 535. outi 28.12.2011

  Pelailisin tätä kotona kavereiden kanssa samalla kun istuttaisiin iltaa. Peli olisi varmasti hyvä piristys myös kotibileisiin (:


 536. iitres 28.12.2011

  Pelaisin tätä opiskelukavereideni ja muiden ystävieni kanssa ehdottomasti erilaisissa illanistujaisissa ja sateisina päivinä lenkin tai jumpan korvikkeena kämpässäni. Ystävilläni ja myös minulla on tapana vedota huonolla ilmalla lenkin perumiseen, joten tämmösellä pelillä varmaan saisin liikettä aikaan porukkaan ja vielä hauskalla tavallai! Asun yksin omassa kämpässä, joten olisi mukavaa, jos sinnekin saisi tällä pelillä vähän enemmän eloa:) Olen itse asiassa haaveillut tälläisesta, mutta sen hankinta on sula mahdottomuus opiskelijabudjetilla..


 537. Nevernemo 28.12.2011

  Oh, so nice. Pelaisin kaikkien kynnelle kykenevien kanssa, varmaan harjoittelisin ensin itse, etten ihan tumpelo ois. Ja sitten kutsuisin kaveripojan kylään ja ownaisin hänet. Niinpä niin… :)


 538. Laurelia 28.12.2011

  Minulla on kohta syntymäpäivät ja mikä olisikaan parempi tapa viettää vuosien kertymistä, kuin viettää iltaa ystävien kanssa rennosti syömällä herkkuruokia ja pelailla näitä pelejä? Minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista pelikonsolia, joten tämä olisi suuri syntymäpäivälahjatoive! Pelailisin tällä siis aivan kotona, hyvässä seurassa :) Illanvietot ystävien tai perheen parissa on aivan parasta!


 539. hedonya 28.12.2011

  Mieheni on toivonut kovasti uutta pelikonsolia. Meillä on reilut kuusi vuotta vanha Ps2 konsoli, joka on hautautunut jonnekin kaapin pohjalle, Pelaisin tuolla siis ehdottomasti ihan kotosalla oman rakkaan kanssa viikonloppuisin, kun on hieman enemmän vapaa-aikaa.


 540. vilijana 28.12.2011

  Moi! Me tykataan pelata ja meidan (rikkinainen) pelikone jai suomeen. Me muutettiin tanne ulkomaille, eika meilla ole autoa, laman jalkeen bussireitteja on karsittu ja teiden auraus ei kuulu taala kulttuuriin. Monesti tulee miehen ja lapsen kanssa istuttua vaan sisalla, koska taala myrsky ei oo mikaan kerran vuodessa juttu vaan paivittainen lasna!! :) Ois ihan haska piriste tama pelikone siis :) Eli, pelattas lapsen ja miehen kanssa, jaamaassa, aina kun ois ylimaarasta energiaa purkaa ;D Hyvaa uutta vuotta suomeen!


 541. Jenni 28.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa! En tajua muutoin noista peleistä mitään, mutta innostun kovin tuollaisista peleistä, joissa itse toimii ohjaimena. Wiitä olen muutaman kerran kokeillut ja siitä kovasti tykännyt! Poikaystävä pelailee muutoin jonkin verran pelejä mutta olisipa makiaa rökittää häntä kinectissä! Eniten tykkäisin varmasti urheilupeleistä. Niin, ja omassa olkkarissa, muiden katseilta piilossa!;)


 542. santsumantsu 28.12.2011

  Ottaisin töihin mukaan lastensuojelulaitokseen ja huonolla säällä pelattais junnujen kanssa yhdessä Sports Season 2. Ja sitten kun se olis kotona, niin sitten tietty Dance Centralia :D


 543. Rosanna 28.12.2011

  Hola! Tuolle olisi kyllä käyttöä! Tulisi pelailtua ainakin kotona ystävien ja perheen kanssa! ja aina silloin, kun tekemisen puute iskee niin tuo peli olisi hyvä ratkaisu siihen ihan urheilunkin kannalta, samalla viihdettä ja kuntoilua! eli siitä olisi hyötyä ihan aikuisten oikeesti :D Voi olla, että tulisi myös otettua mukaan kaikkiin illanviettoihin ystävien luokse, niin olisi mielekästä ajanvietettä kaikille.

  Meillä kun ei ole mitään tuollaista pelivempainta, kun ikinä saa säästettyä niin paljoa ylimääräistä muilta menoilta, joten olisipa ilo ja onni koko lähipiirille tämä.


 544. Ninnukka 28.12.2011

  Meillä on harvinaista herkkua, että saadaan sovittua yhden mukavan nuoren pariskunnan kanssa yhteisiä pariskunta iltoja ja nyt vihdoin ollaan sovittu tarkka päivämäärä 14.1 milloin vihdoin vietetään meidän luona pitkän kaavan mukaan iltaa yhdessä.. Joten olisiko parempaa illan ajanvietettä kuin Xbox kinect? Olis ihan huikeeta!


 545. Suvi 28.12.2011

  Pelaisin tätä kotona silloin kun on tylsää ja tietysti kavereiden kanssa bileissä!


 546. mussu 28.12.2011

  Hei, tämähän on erinomainen lisuke meille ”vanhuksille”, jotka pidetään aivan mahtavia kekkereitä yhdessä! Yleensä me roudataan karaokevehkeet jonkun luo, pelataan pelejä tai savolaista mölökkyä, mutta aina hauskaa! Tämän kanssa ilo ja nauru irtoaisi taatusti vielä enemmmän. Ja helppo kuljettaa ihan kenen luo vaan hauskuuttamaan väkeä, voi kun onni potkaisisi :)


 547. Kata 28.12.2011

  Meille pukki toi tuon ja ollaan sitä nyt yhdessä lasten ja miehen kans testailtu. Ja parhaan ystävän kans on suunnitelmissa pelailla netissä, kun ei asuta samassa kaupungissa. Tosi kiva se on! Tanssipeliä vielä kaipaisin, mutta ehkäpä sen raskin jossain vaiheessa hankkia. En siis varsinaisesti osallistu arvontaan, kun en toista tuollaista tarvitse. Lahjaksihan se siis menis, jos sattuisin voittamaan. Lahjanhaluajia olis kyllä varmasti jonoksi asti :-)


 548. Tessa 28.12.2011

  Pelaisin iltaisin kotona poikaystävän kanssa tai sitten isolla kaveriporukalla illanistujaisissa!


 549. a 28.12.2011

  Pelaisin kineticiä kotona puolisoni kanssa. Kun opiskelee ja käy töissä, niin illalla salille lähtö on tuskaista.. Siispä toivoisisin kineticiä, jottta voisin iltaisella jumppailla kotosalla:)


 550. Sarkulin 28.12.2011

  Onpas kiva arvonta, täytyy kokeilla, jos onni olisi mukana matkassa! :) Kotona varmaankin tätä Xbox Kinectiä pelailisin enimmäkseen, perheen ja ystävien kanssa tietysti se olisi kaikkein mukavinta ja milloin, noh varmasti usein etenkin viikonloppuisin. :)


 551. CherryVampire 28.12.2011

  Uutena vuotena on tarkotus kaverin tykönä pelata Xbox Kinectillä. Sulatellaan siinä samalla jouluruokakilot pois ja pidetään hauskaa kaveriporukan kanssa :) Iteltä tätä ei löydy, mutta joskus vielä toivottavasti…


 552. Elviira 28.12.2011

  Pelaisin ainakin kotoana (ehkä myös isovanhempien luona kyläillessä) miehen, nelivuotiaan poikamme kanssa ja varmaan kasivuotiaskin kohta olisi mukana. Otettaisiin tietysti myös serkut välillä meille yökylään ja pelattaisiin porukalla vaikka useampi tunti illasta. Voisi tuo olla kivaa vaikkapa ohjelmanumerona lastensynttäreilläkin!

  Elviira


 553. Tpot 28.12.2011

  Pelaisin ainakin kasvavan massuni kanssa :) Liikkumaan tottuneena tarvisin uusia keinoja liikkumiseen, hengastyn nykyaan heti ja rauhallinen jumppailu ja tulevan isan kanssa kisailu olisi tassa tilanteessa aivan mahtavaa! Voisin pelata million tahansa, kotona, parasta on kun voisi ottaa taukoja niin paljon kuin haluaa. Mahan kanssa pelaisin :)


 554. Möhkis 28.12.2011

  Täällä olis pelaajia kyllä joka illalle :) Mä pelaisin tätä lasten kanssa, lapset pelais keskenään ja ehkä isännän kanssakin voitais ottaa jotain kisaa joskus :) Neljän muksun kanssa pelaillessa sais äitikin ehkä ihan vaivihkaa ”mammakiloja” karistettua (joita ei kyl raskauskiloiksi enää voi väittää, ku nuorinkin alkaa olla pian 2 vee…) Ois ihan huippu peli meidän porukalle :)


 555. Tiia 28.12.2011

  Pelaisin peliä poikaystäväni kanssa hänen luonaan aina silloin kun ulkona on sellainen ilma ettei huvita lähteä ulkoilemaan tai jumppaamaan!


 556. Rouva T. 28.12.2011

  Pelaisin kotona, illalla lasten nukkuessa, miehen kanssa kaksin :) Siinä olisi meille yhteinen harrastus!


 557. Paula 28.12.2011

  Mummolassa wii on kova sana ja keilaus ja frisbeegolf ovat bravuurimme. Kotonakin pelaisin mielelläni tällaisia liikkuvaisia pelejä poikani ja mieheni kanssa joskus kun tylsyys iskee eikä ulos ole asiaa.


 558. Minde 28.12.2011

  Varmasti ystävien kans omasa kotona viikonloppuisin tai ihan arki-iltoinakin. Ois ihan huippua ajanvietettä ja vallanki sadepäivien (tai -iltojen :)) pelastus. Takuuvarmaa hauskanpitoa kera leikkimielisten kisailujen. :)


 559. uk 28.12.2011

  Ohoh!

  Olisikohan tässä ratkaisu työyhteisömme ”väsähtäneeseen” fiilikseen? Pelaisin siis haastaen työkamuni ja toivoisin sen antanvan meille innostusta heittäytyä ja nauraa ja kilpailla keskenämme ja löytää sen kautta jälleen virtaa arkiseen työntekoon! Aivan, näin arkinen olisi toiveeni ja vieläpä joululomalla :0!


 560. Tuulispää 28.12.2011

  Olen pelannut Wiitä, mutta olen kuullut niin paljon kehuja tästä Kinectistä, että himottaisi hankkia sellainen. Pelailisin enimmäkseen mieheni ja satunnaisten kyläilijöiden kanssa.


 561. tinttinen 28.12.2011

  Meillä kotona pelaisin varmaan useimmiten päivisin yksin, mutta iltaisin miehen kanssa sekä viikonloppuisin myös sisarusteni kanssa. Olis kyllä tosi hieno konsoli, tulis oikeesti käyttöön :)


 562. Katja 28.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti uutena vuotena meidän kotona suurella kaveriporukalla! :)


 563. Satuu 28.12.2011

  Pelaisin Kinectiä ehdottomasti kaveriporukalla, esimerkiksi lauantai-iltojen illanistujaisissa jonkun kaverin luona ;) Hieman kuohuvaa, hyvä porukka ja eikun pelaamaan!

  Kinect toimisi myös todella hyvin treffeillä! Voisin pyytää treffiseuraa luokseni kyläilemään ja voisimme pelata tuota; hauskaa ja rentouttaisi aivan varmasti ilmapiirin ;)


 564. iigus 28.12.2011

  Ystävien ja veljen kanssa pelailisin illanistujaisissa kotona Tampereella, ja kulkisi tuo varmasti mukana myös muiden naapureita riemastuttamaan esimerkiksi synttäreillä ja mökkireissuilla :)


 565. Kipa 28.12.2011

  Ehdottomasti kotona ensin päivällä setsemänvuotiaan lapsen kanssa, joka ei ole saanut pelikonetta vielä koska sitten vaan istua kökötetään sen edessä, (mutta sehän ei päde tähän =) ) ja illalla pakottaisin miehen pelaamaan


 566. Pirjo :) 28.12.2011

  Pelattaisiin kotona ja viikonloppuisin kun on enemmän aikaa. Pelaisn mieheni sekä lapsiemme kanssa, saakohan tuohon masinaan sellaista zumba versiota? Se voisi olla mukava :))


 567. Ellu 28.12.2011

  Tämän avulla saisin ehkä kerrankin pidettyä mun ainaisen, kilojen karistamiseen liittyvän uudenvuodenlupauksen! :D Pelaisin tätä ehdottomasti omassa opiskelijaboksissani niin yksin kuin poikakaverinkin ja etenkin maailman parhaimman pikkusiskoni kanssa silloin kun opiskelu alkaa ahdistaa ja saan nauttia läheisteni seurasta :)


 568. Piia 28.12.2011

  Pelaisin kotona ystävien kanssa illanvietossa, tai ihan oman perheen kera ja pikku sisarteni kanssa jotka välillä ovat yöreissulla meillä!(10-,8- ja 6v) :) Oma poikani ei taida vielä osata pelata (1v)


 569. Kaisa 28.12.2011

  Ensi vuonna (2012) huhtikuussa olis tarkoitus lähteä kaveriporukalla Vuokattiin. Siellä xbox kinetic tulisi varmasti kovaan käyttöön. Eli hyvien ystävien kanssa Vuokatin mökissä Huhtikuussa 2012.

  Tosin meillä käy kylässä aika usein semmonen 12 vuotias, joka varmaan sitä käyttäisi kovasti ennen sitä. :)


 570. Maria 28.12.2011

  Pelasin kotonani kaveriporukalla! Ollaan huomattu opiskelijakavereiden kanssa, että ei sitä aina jaksa lähteä ulos. Rahatilanne on kaikilla huono, joten ilta kuluisi varmasti rattoisasti ja ennenkaikkea halvasti pelaillessa kotona :)) Kellään ei vielä näitä uusia hienoa pelikonsoleja olekkaan. :P


 571. Kannu 28.12.2011

  Kahden pienen lapsen äitinä liikunnan harrastaminen jää ihan liian vähiin. Sen vuoksi olenkin miettinyt, että pitäisi joku tuollainen hauska liinkuntamuoto hankkia. Pelaisin peliä avarassa olohuoneessamme mieheni kanssa iltaisin kun lapset ovat nukkumassa.


 572. Ninnnis 28.12.2011

  Pelaisin varmasti kotona poikaystäväni kanssa tätä peliä:) Luulempa että tää peli koukuttaa pahasti ja ois meillä käytössä joka päivä! :D Ois hauska idea myös esimerkiksi järjestää jotain illanistujaisia ystävien kans jossa pelailtas nuita pelejä ja otettais pieni leikkimielinen kisa ja voittajalle ois joku pikku palkinto :) Vitsi tää ois kyllä niin kiva saada!


 573. anni 28.12.2011

  Osallistutte arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa, että missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä? K

  Lihoin vuoden aikana hirvittävän paljon, ja nyt kuntoilu alkaa taas maistua. Salikortti tuli jo ostettua, mutta yleisiin vetkutusjumppiin en kehtaa mennä, joten kotona olisi kiva pelailla noita kuntopelejä yksin ja salassa muiden katseilta… Ja tietenkin aina silloin, kun miesystävä on töissä ja yleisönä on vain koira! ;)


 574. Tove 28.12.2011

  Oman kullan kanssa rankan työpäivän jälkeen omassa olohuoneessa. Sit vaan naurettais toistemme hölmöilylle.


 575. piitu 28.12.2011

  Pelaisin kotona lastenlasten kanssa kun he ovat kyläilemässä meillä. Aika usein on viikonloppuisin ainakin yksi yökylässä ja silloin voisivat opettaa mummunkin pelaamaan.


 576. Tiina 28.12.2011

  Pelaisin luultavasti kotona ystävieni ja avopuolisoni kanssa. Ainakin pelaisin yksin vaikka joka päivä, jossei huvittaisi kurjaan säähään lähteä lenkkeilemään. Olisi mahtaa voittaa tuo, kun pelasin wiillä saman tyylistä aikoinaan ja tykästyin siihen kovin.


 577. -TD- 28.12.2011

  Pelattaisiin ehdottomasti mun vanhempien luona aina viikonloppuisin. Meillä on tapana käydä joka sunnuntai mun vanhempieni luona syömässä, ja sinne tulee myös aina veljeni perhe. eli meitä on siellä 6 aikuista ja meidän tytär ja veljeni tytär. Ja olisi kyllä tosi mukava pelailla koko porukalla, varsinkin kun isäni on todella kilpailuhenkinen. Meillä on jo monta vuotta ollut tapana että viikossa yhtenä päivänä (yleensä siis sunnuntai) kokoonnutaan vanhempieni luokse saman ruokapöydän ääreen. Onneksi ei ole pahat välimatkat, niin onnistuu hyvin! :)


 578. Viivitys 28.12.2011

  Pelaisin kotona, miehen kanssa (ja varmasti yksinkin, varsinkin tanssipeliä :oD). Olisi kivaa ajanvietettä (ja kuntoilua), jos ulkona on huono ilma. Ja tietysti kavereiden kanssa iltaa viettäessä olisi varmasti hittituote!


 579. ella 28.12.2011

  En ookkaa kuullu tollasesta laitteesta:o ois ihan huippu! Voisin pelailla tota sen sijaan et lähtisin aina sille samalle lenkille(alkaa käydä tylsäksi) ja saisin myös pikkuveljeni mukaan(toivottavasti:D) liikkumaan leikkimielisesti,sen sijaan että hän istuu nenä kiinni tietokone ruudussa! Ja olishan toi vähän vaihtelua leffailloille mitä vietetään kavereiden kanssa viikonloppuisin:)


 580. Greu 28.12.2011

  Lapsuudenkodissa, joka sunnuntaisen mättöaterian jälkeen, extended familyn kanssa! Naurattaa jo pelkkä ajatus pyjamahousuisesta sakista heilumassa täysien mahojen kanssa:D


 581. anunen 28.12.2011

  Heip, kutsuisin ehdottomasti kummipojat kylään luokseni Loppiaisena ja sitten vietettäisiin porukalla huisin hauskaa päivää!!


 582. Tanja 28.12.2011

  Ooo, meillekki! Pelaisin ainakin ehdottomasti huhtikuussa kaikkien kavereideni kanssa, omilla 30-v synttäreilläni! Tarkotus oli pitää vähän railakammat bileet, mut laskettu aika sattu päivää ennen omaa synttäriä, joten tämä ois hyvä vaihtoehto! :) Siinä ne raskauskilotki sulas, huomaamatta :D


 583. hehe 28.12.2011

  OOIIII! olen aina haaveillut tuon kaltaisista peli jutuista kerran kokeiltuani :D Pelaisin ehdottomasti tupari vieraiden kanssa uudessa ja ensimmäisessä tulevassa kämpässäni ! :)


 584. Hanna 28.12.2011

  MISSÄ: Ensimmäisessä omassa kodissa, jonne muutan heti pienen pintaremontin jälkeen

  MILLOIN: Tupareissa

  KENEN KANSSA: Vieraideni ja mahdollisesti myös halukkaiden naapurien


 585. emmusa 28.12.2011

  Pelaisin kotona, iltaa viettäen, hyvässä seurassa ystävien kanssa tai ihan vaan kahden kesken miehen kanssa. Parasta viihdettä tuo tarjoaisi sateisena päivänä, tai näin myrskyisinä päivinä, jos vaan sähköjä riittää :)


 586. Nekku 28.12.2011

  Pelaisin Kinectiä kotona kavereiden kanssa niin arjen piristyksenä kuin illanistujaisten aktiviteettinä! Mulla ei ole kotona mitään pelikonetta, joten kavereiden kanssa kaivattaisiin joskus jotain tekemistäkin, vaikka hyvässä seurassa aika kuluu ihan vain höpöttelemälläkin! :)

  Parastahan tossa ois se, että silloin kun ei säät salli ulkoliikuntaa, vois liikkua sisällä noinkin hauskalla tavalla! Saisin varmasti myös nekin kaverit liikkeelle, jotka ei niin liikunnasta pidä :)


 587. henna 28.12.2011

  pelaisin poikaystäväni kanssa kotona tanssipeliä. yksinkertainen vastaus, mut haluan tarkentaa että miksi pelaisin…. siivousvuoroista nimittäin! se jolla on paremmat muuvssit, säästyy siivoukselta! :D


 588. Jassuu 28.12.2011

  Pidämme usein kaveriporukalla peli-iltoja, joissa pelailemme vanhoja lautapelejä ja korttia, silloin tällöin kun lainaan saadaan myös PS2:sta. Kinect olisi mahtava lisä illoillemme ! Pelailtua tulisi usein kavereiden kanssa iltamien parissa tai kun sää on huono ettei ulos huvita lähteä. Vähemmän liikunnasta pitävätkin saataisiin varmasti mukaan !


 589. Helma 28.12.2011

  Kotonani pelailisin ja varmastikin ystäväni kanssa, joka ei niinkään ole urheiluhullu, mutta voitontahto on sitäkin kovempi. Ja varmasti peli sopisi sekä arkeen että viikonloppuun =).


 590. Jansku 28.12.2011

  Tämä olisi aivan mahtava laite pelattavaksi kotona perheen kanssa etenkin tällaisilla surkeilla keleillä. Vastapainoa lautapeleille. Olisi kiva pelata myös yhdessä ystävien kanssa heidän kyläilyreissuillaan. Kinectissä on kivaa se, että sitä voi tosiaan pelata yhdessä. On sosiaalista touhua ja sopii nappulasta vaariin.


 591. Ann 28.12.2011

  Vautsi! Pelaisin tota ehdottomasti tulevassa uudessa kodissa. Tupareissa olisi mahtava, kun on poikaystävän sekä omia kavereita, jotka eivät toisiaan niin tunne. Sellainen icebreakeri kun näyttää niin hauskalta ja helpolta, kun ei edes kapuloita tarvi. Kaikki varmasti tykkäis :) Muutenkin olis kiva just kaloreitakin kuluttamaan.. Voisi kyllä aiheuttaa ensimmäiset riidat yhteisessä kodissa, kun meistä löytyy tota kilpailuhenkeä molemmista aika,kröhöm, mukavasti ;)

  Ihanaa uutta vuotta sulle Maj, ja koko perheelle!! Olen jo pitkään tätä lukenut, vaikka ollaankin niin eri elämäntilanteissa. Jotenkin huokuu jotenkin ihana aitous, sydämellisyys ja hyväntuulisuus sun teksteistä. :)


 592. sannnni 28.12.2011

  pelaisin poikaystäväni, siskoni ja siskoni poikaystävän kanssa meidän yhteisilloissamme kotona. :)


 593. kioto 28.12.2011

  Näin pikaisesti ajateltuna nappaisin tuon kainalooni ja lähtisin liikuttamaan appiukkoa. Meillä molemmilla on työmaata tuon mahan kanssa ;-) Neljä vuotta appi pysyi kunnossa meidän taloa rakentamalla, mutta nyt kun torppa on valmis niin jotain muuta täytyisi keksiä tilalle :-) Tämä voisi tapahtua lauantai-iltana ennen saunaa. Sen päälle anoppi järjestäisi meille perinteiset saunapizzat, ettei nyt ihan oikeastu lähdettäisi kuihtumaan. Vaivalla hankitut kilot ;-)


 594. Kata 28.12.2011

  Esimmäiseksi pelaisin tuota uutena vuotena työkaverieni kanssa kotonamme. (Kun tuollaista en nyt omista niin täytyy keksiä muuta). Mutta olisi ehdottomasti kiva lisä illan viettoihin kavereiden ja sukulaisten kasnssa.


 595. Myy 28.12.2011

  Vaikuttaa paljon kätevämmältä kuin Wii, kun kapulan kanssa on helpompi huijata. :) Pelaisin kotona; niin arkena miehen kanssa kuin kekkereissä (pienessä sievässä) kavereiden kanssa.


 596. henssuuu 28.12.2011

  pelaisin peliä kotona varmaankin ainakin pikkusisarusteni kanssa. Ja kavereiden myös. Ja varmaankin enimmäkseen tulisi iltaisin läksyjenteko-urakan jälkeen pelailtua vähän mieltä tyhjentääkseen :DD

  + olisihan se mukava näitä joulu(ja muita) kiloja karistaa pois perheen kanssa hauskaa pitämällä, varsinkin kun ei sitä ”omaa” urheilulajia, mistä tykkäisi, ole tullut löydettyä :DD


 597. siiri 28.12.2011

  Pelaisin kinectillä kotona perheen ja ystävien kanssa. Viikolla haastaisin perheen jäsenet kanssani pelaamaan, lauantai-iltaisin ystävät. Kenellä riittää kunto?


 598. Leena P. 28.12.2011

  Terveiset sohvalta, kaurakeksikulho somasti sylissä keikkuen ja netin urheilujuttuja hamstraten^^! Hihii! Jos arpaonni minua suosisi, hyppäisin ylös tästä, ottaisin askeleen eteenpäin ja pelaisin, tanssisin, hyppisin ja pomppisin keskellä olohuoneen lattiaa avomieheni huvittuneen katseen alaisena ja hetkeä myöhemmin kisaisin täysillä hänen kanssaan huvittavalla musujen omalla tyylillä! Arki-illat ja sunnuntait on meidän yhteistä aikaa, joten voisin toisinaan helposti voittaa mieheni seuraani jiu-jitsu treenien sijaan!:) Onnea kaikille arvontaan! -V


 599. emmimarika. 28.12.2011

  Pelaisin peliä vanhempieni ja sisarusteni kanssa sunnuntaisin vanhempieni luona. Vanhempani ovat huonoja liikkumaan, joten luulen että tämä olisi hauska tapa liikkua yhdessä perheen kanssa!:)


 600. Riika 28.12.2011

  pelaisin erityisesti niinä sateisina päivinä kun minä ja kämppis, me kaksi karkin himoista kaverusta, ei huvituttaisi lähteä kastelemaan itseä sadesäähän normaalille juokselenkille. sokerista tehtyinä säästyisimme mukavasti pahalta sateelta, vietettäisiin laatuaikaa ja harrastettaisiin ehkä huomaamattamme enemmän liikuntaa kuin yhdellä juoksulenkillä.


 601. h-anna 28.12.2011

  Pelaisin uudessa (ensimmäisessä omassa!) kodissamme, johon muutan kolmisin lasteni kanssa helmikuun alusta. 2 pientä superenergistä tyttöä peliseurana, riittäisiköhän itselle vuoroa ollenkaan? Iltaisin olisi kiva liikkua liikkumatta omasta olohuoneesta kuitenkaan mihinkään. ;)


 602. Anniiinaaa 28.12.2011

  Mieluisinta peliseuraa olisivat omat veljet, keskenämme voidaan olla juuri niin pipipäisen kilpailuhenkisiä kuin huvittaa ilman sivullisten kärsimistä. Vaikkapa meidän kolmen koplan mökkiviikonloppuun tämä olisi iiihan täydellinen!


 603. Vendela 28.12.2011

  Tätä olisi erityisen kiva pelata sisarusteni kanssa. Meillä on ollut tapana joka joulu hankkia jokin uusi peli (lautapelistä konsolipeleihin) ja sitä on sitten treenattu paitsi joulunpyhät, myös muulloin kun ollaan tavattu vanhempiemme luona porukalla.


 604. anna 29.12.2011

  Pelipaikkana toimisi ehdottomasti koti, sillä täällä kehtaa riehua vapaasti. Musta tuntuu, että ainakin aluksi tätä pelattaisi ihan koko ajan :D mutta ainakin silloin, kun ei millään huvita lähteä ulos tai muuallekaan vaan hauska omatoiminen treeni maistuu mieluummin. Seuraksi houkuttelisin ainakin perheenjäseneni ja toivottavasti saisin liikuntaa/urheilua muuten inhoavat kaverinikin innostumaan!


 605. emska 29.12.2011

  Kutsuisin heti kaverit luokseni pelaamaan jos voitan äkspöksin.


 606. AnnaY 29.12.2011

  Heippa! Ostimme juuri uuden asunnon ja sinne hankittiin tietysti uusi xbox ja yhdessä poikakaverini kanssa olemme päättäneet, että tämä olisi seuraava hankintamme. Pelailisin uudessa kodissani, poikakaverini kanssa. Tämän ansiosta minä voisin välillä vallata television käyttööni, sillä nykyään xboxia pelailee vain toinen meistä. Saisimme tämän myötä yhteisen harrastuksen. Pelailisin aamuisin ennen kouluun lähtöä ja opiskelun ja työssä käynnin uuvuttamana tämä olisi iltaisin kiva piristys kotona. :)

  Hyvää uuttavuotta 2012 koko perheelle!


 607. Leena 29.12.2011

  En saanut kineticiä lahjaksi, edellis jouluna sain wiin mutta kapulan pitäminen kädessä on loppuen lopuksi rasittavaa. Ja haluaisin tanssia ilman mitään mattoa ja kapuloita.

  Teillä todennäköisesti Miika voitti :D

  Pelaisin ihan kuntoillakseni yksin koska olen todella huono harrastamaan liikuntaa (liikunnan pitää olla hauskaa!) ja iltaisin miehen kanssa sohvalla makoilemisen sijasta.


 608. Sara 29.12.2011

  Kavereiden kanssa aina niinä iltoina, kun ei jaksa lähteä ulos tai bilettämään, vaan haluaa vaan viettää aikaa keskenään ja pitää hauskaa. Ja kotonahan tämä luultavasti siis tapahtuisi :)


 609. Awa 29.12.2011

  Pelaisin pikkusisarusten kanssa ku viikonloppuisin tuun opiskelijaboksistani kotiin. Jää vähän tuo urheilu talvella vähiin, niin tuota olis hauska koittaa, sais varmaan vatsalihaksetki naurusta kyytiä ;)


 610. Mari 29.12.2011

  Vaikka oman perheen ja tyttärien kavereiden kavereiden kanssa on nyt vuoden verran pelattu Bloboa, niin tuo Xbox Kinect toisi tervetullutta vaihtelua meidän sporttailuun.

  Viimeistään ensi maaliskuussa lasten hiihtolomalla pidettäisiin kunnon kisat siskon perheen kanssa jos/kun saadaan heidät piiitkästä aikaa meille visiitille tänne pohjoiseen!


 611. Saaru 29.12.2011

  Olis mahtavaa voittaa! Pelaisin tällä kotona avomiehen kanssa silloin kun on niin kurja sää ettei ulos uskaltaudu. Ollaan molemmat niin voitontahtoisia, että jälkipeleissä ratkaistais voittaja varmaan leikkipainilla!


 612. Kristiina K. 29.12.2011

  missä: 40 vuotta pystyssä pysyneessä ja osin alkuperäiskuosissa olevassa, meille uudessa ja viimein ikiomassa asunnossamme, joka alkaa ehkä viimein näyttää kodilta ja jossa olisi pelille viimein tarpeeksi tilaa heilua

  milloin: aina, kun ystäväporukallamme keksimme minkä tahansa kissanristiäisen syyksi viettää iltaa yhdessä kuten grillikauden päättäjäiset marraskuussa :)

  kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä: sen sekalaisen ja repalaisen, milloin mistäkin ja kummien mutkien kautta yhteen hitsaantuneen porukan, joka venyy ja paukkuu muttei katkea kriiseissäkään eli tosiystävien <3


 613. Katja 29.12.2011

  Pelaisin tuota kotona ystävieni ja perheeni kanssa, kun on huono ilma eikä viitsi lähteä ulos. Uskon että tuolla tulisi liikuttua paljon, kun taas nykyään liikunta jää melko vähälle. Tuollaisella on myös helppo liikkua, vaikka ennen suihkuun menoa voi aina ottaa vähän hikeä pintaan.


 614. Elli 29.12.2011

  Vanha laiskiainen kun olen, Kinetic auttaisi varmasti pyllyn sohvasta nostamisessa.

  Mukavaa olisi kylla heilua ihan seurassakin ja kilpailla esimerkiksi tanssahtelussa!


 615. JON_I 29.12.2011

  MÄ pelaisin tota kotona mun pikkuveljen kanssa koska se ei saanut sitä joulupukilta vaikka kuinka toivoin. ja tottakai pikkuveikalle pittää olla pelikaverina aina ko se pyytäää (:


 616. retromoderni 29.12.2011

  Moi,

  heivaisin vekottimen yläkerran aulaan jossa tanner sais tömistä kaikessa rauhassa. Siellä mekastettas koko perheen voimin ja välillä sitten illanistujaisten merkeissä skapailtas. Ja jos sitä vaikka itsekin innostus yksin liikkumaan enempi näitä kiloja nääs pois.


 617. hanna 29.12.2011

  Haastaisin tietty miehen kotona – satoi tai paistoi, vaikka lenkin jälkeen loppulämmöksi! :)


 618. Ellu 29.12.2011

  Pelaisin Kinectillä pikkusisarusteni kanssa. Itse asiassa minulla ja miehelläni on jo Xbox Kinect, mutta lahjoittaisinkin toisen Kinectin näille pikkusisaruksilleni, jotka asuvat valitettavasti yli 300 km päässä meiltä, joten emme usein pääse pelaamaan yhdessä :(


 619. Lörppä 29.12.2011

  Kutsuisin kasan kavereita viettämään meille peli-iltoja:) Kinect ois sopiva väline näihin iltoihin!


 620. Mytty 29.12.2011

  Voi apua, tämä olisi unelmieni palkinto! Olen niin pitkään haaveillut tuosta, mutta vielä ei ole ollut varaa hankkia. Todennäköisyys voittaa näin isosta osallistujajoukosta on minimaalinen, mutta täytyy nyt kokeilla silti onneaan ja pitää peukut pystyssä.

  Pelaisin tuota peliä varmasti talvet ja kesät, milloin vaan on tylsää ja pihalla huono sää. Pelihetkiin osallistuisi varmasti tuleva mieheni (no okei, tanssipelit joutuisin varmasti vetää itsekseni) ja nyt uuteen kotiin muutettuamme meillä olisi kunnolla tilaa heiluakin pelin tahdissa uudessa leffahuoneessa, jonne tuota konsolia olen haaveillutkin. Sinne saisi ison näytön ja olisi varmasti hurjan hienoa pelata :)


 621. Sutinen 29.12.2011

  Tätä voisi pelata koska vain yksin tai perheen kanssa kotona. Sateisena kesäpäivänä voisi haastaa naapurin lapsineen mukaan. Olisi myös varmaan mummun ja vaarin avuksi heidän lapsenvahtina ollessaan. Pelejä taitaa löytyä jokaisen makuun iästä riippumatta :)


 622. Heini 29.12.2011

  Peliä pelattaisiin Villen kanssa varmaan useastikin kotona!! päästäis näyttää kunnon däänsmuuvssit :) :) Vkonloppuisin sen voisi ottaa mukaan vaikka mökille ja appivanhemmat pääsis myöskin antamaan taidonnäytteet!


 623. marakatti 29.12.2011

  Onpas ihana arvonta! :) Pelailisin tuota poikaystävän kanssa, koska herra ei jaksa olla kovin kiinnostunut esimerkiksi tylsästä juoksulenkistä, niin tuolla tavalla päästäis yhdessä liikkumaan edes vähäsen! Poikaystävän luona varmaankin tulisi pelailtua, ja siellä ei niin kovin paljoa tekemistäkään ole, niin tuossa olis ratkaisu siihenkin :)


 624. Reetta 29.12.2011

  Ollaan oltu kahden pikkuveljen kanssa pienistä asti ihan hulluja pelaamaan kaikkia pelejä. :) Erityisesti joululomillla niin päivät kuin yöt on kuluneet pelaamisen merkeissä ja lahjatoiveista on aina löytynyt joku uusi peli. Niinpä siis pelaisin ehdottomasti veljieni kanssa meidän rakkaiden vanhempien luona aina silloin kuin oltaisiin kaikki kolme yhtä aikaa vierailemassa siellä. :) Nykyään se ei tapahdu enää niin usein kuin toivoisi, kun jokaisella on omat opiskelut sun muut, mutta vähintään kerran kuussa onnistutaan olemaan koko porukka kasassa. :)


 625. Villiina 29.12.2011

  Pelaisi ensiksi pari matsia poikaystävääni vastaan, koska haluaisin rökittää hänet 6-0. :D Sen jälkeen haluaisin kutsua kaverit paikalle ja pitää kunnon xbox kinetic kisastudion. :D


 626. arzka 29.12.2011

  ois kiva nähä kun mummo veivaa rokkia, mulla on x box mut ei tätä kinetikkiä


 627. Xeve 29.12.2011

  Kerrankin laji, jossa voisin päihittää miehen!

  Voisihan tätä toki testata kavereiden kanssa viikonloppuisinkin, mutta uskon silti, että parhaat naurut saisin aikaan nimenomaan miehen kanssa pomppiessa Kinect-pelejä onnettoman ahtaassa olohuoneessamme! Lamput ja taulut, varokaa!!!


 628. Jaeida 29.12.2011

  Pelaisin Xbox Kinectiä olohuoneessa poikaystäväni kanssa niinä ihanina pitkinä sunnuntaiaamuina <3


 629. jensba 29.12.2011

  Ihan pakkohan tähän on osallistua koska ilman osallistumista melkein pettäisin koko perheen :) Aina kannattaa yrittää, vaikka tälläisestä vastausjoukosta on vaikea erottua :D saatika arvontavoittoa nyhjäistä..

  mutta silti, siis yksi meidän joululahjatoiveitamme oli just toi kinect xboxiin, mutta sitten oikeasti lahjapaljoudesta kärsivinä jouduttiin jostain hankinnoista luopua, koska meillä on nyt uusi koti ja lapsilla oli niin paljon ”isoja” muitakin toiveita (telkkareita ja kannettavia ja muita) :D

  Mutta nää tälläiset pelit ois aivan huikeita! Mä välillä yritän miestä ja miehen poikaa vastaan pelata änäriä siis ihan ohjaimilla ja siitähän ei tuu mitään :D Ois kiva kokeilla tollasta missä oikeasti oma kroppa toimii ohjaimena eikä mitään nappulatietämyksiä vaadita :D Meillä on neljä lasta, kaksi omaa pientä poikaa ja miehellä on kaksi ala-asteikäistä lasta, meillä vanhemmilla on myös leikkimieliset luonteet ja noh .. aika kisamielisetkin ;) Tää ois hauskaa! JA TOSIAAN, mä tunnen olevani niin pulska joulun jälkeen, että jos tää polttais niitä kaloreita sitten ns huomaamatta .. terveisin, jenna jolla on tälläkin hetkellä kasa dumleja suussa….


 630. Mares 29.12.2011

  Olemme mieheni kanssa muuttaneet juuri uuteen asuntoon ja asunnosta puuttuu vielä ”se jokin”,. :) Pelaisin siis mieheni kanssa oikein mielelläni iltaisin hupimielessä uudessa kodissamme ja tietenkin ystäviä voisi viikonloppuisin pyytää kisailemaan tosisaan tai vähemmän tosissaan! :)


 631. tuhatjuttua 29.12.2011

  No tätä pelattaisiin tietenkin isolla kaveriporukalla illanistujaisissa muutaman viinilasin tai siiderin jälkeen kun ilta alkaa hämärtää ja nauru raikaa.

  Tai sitten leppoisana sunnuntai iltana kotosalla perheen kanssa. :-)


 632. Nansku 29.12.2011

  Harvoin osallistun arvontoihin, mutta tähän on pakko raapustaa omakin tarina.

  Sukulaisillamme on häät tulevana keväänä ja mikä olisikaan parempi ”Morsiamen ryöstö”-leikin tehtävä kuin saada tavoitettua korkeat pisteet esim. Adventures-pelissä. Hääpari on myös hyvin teknologiasuuntautunut, eikä toivo häiltään kovin paljon perinteitä, vaan enemmänkin uutta otetta. Perinteikkään häätanssin he voisivatkin tanssi modernisti Kinectin tanssipelillä. Illan tullen Kinect toimisi myös viihdyttävänä ja mielekkäänä lapsenlikkana, jolloin aikuisille jäisi aikaa seurustella keskenään.

  Meillä ohjelmajärjestäjillä on xBox, mutta Kinectia ei ole kellään, joten sen vuoksi arvonnan voitto tulisi oikeaan osoitteeseen. Pelaisimme Kinectiä siis koko suvun kanssa häissä tulevana keväänä. Lopulta Kinect päätyisi hääparin olohuoneeseen, josta tiedämme löytyvän myös xBoxin.


 633. Lollo 29.12.2011

  tän kun sais! kinect ois arki-iltojen ja viikonloppujen viihdyttäjä :) pelaisin kaveriporukan, poikaystävän tai perheen kanssa. tämmösestä on haaveiltu, mutta opiskelijabudjetilla ei pysty hommaamaan. peukut pystyyn, että voitto napsahtaa kohdille!:)


 634. mammy 29.12.2011

  missä ja kenen kanssa?

  – koton kavereiden kanssa, kun ulkona puhaltaa kylmä viima! Xbox löytyy jo kotoa, mutta köyhänä opiskelijana kinectin ostaminen veisi kuukauden ruokarahat tästä taloudesta. Kinectillä illat olisivat pelastetut ja saisi myös itseä liikkeelle näin talvisaikaan :)


 635. henna 29.12.2011

  Minulle tuo tulisi eniten käyttöön ihan omassa kodissa kavereiden kanssa iltaa istuessa! Toisaalta olen jo kauan miettinyt että tuollainen olisi kiva ihan itsekseenkin käyttää, nimenomaan polttamaan niitä kaloreita omassa kodissa, ei tarvitsisi aina lähteä salille saakka. Mutta silti seurana olisi 4 kuukautinen koiravauva joka on kova pomppimaan :D


 636. MariaH 29.12.2011

  Minä taas pelaisin tuota rakkaan 13-vuotiaan kummipoikani kanssa meillä kotona aina kun saataisiin hänet kylään. Pojalle tulee suuria muutoksia elämäänsä lähitulevaisuudessa ja vierailuja tulee tuon johdosta paljon nykyistä enemmän. Parempi peli kuin ne ikuiset sotapelit, mitkä nyt ovat in ja mikäpä olisi mukavampaa yhdessäoloa kuin tanssahtelut kinectin ääressä!


 637. MJS 29.12.2011

  Pelaisin peliä ystävieni kanssa Uuden vuoden bileissä.


 638. Mari 29.12.2011

  Pelaisin varmaankin kavereiden kanssa kotona illanistujaisissa ja perheen kanssa kotona viikonloppuisin. :)


 639. Jaana 29.12.2011

  Pelaisin ehdottomasti pienen tyttäreni kanssa kotona viikonloppuaamuisin, kun heräämme aikaisin. Ehkä näin saisin itsekin uuden päivän reippaammin käyntiin ja itseni hereille ;D


 640. Mayo 29.12.2011

  Isoveljen kanssa, sunnuntaisin, omassa ( ensimmäisessä) kodissani, johon muutin hetki sitten! Veli asuu suht lähellä ja meillä on tapana usein juuri sunnuntaisin vierailla toistemme luona :)


 641. soittajan vaimo 29.12.2011

  Miehen bändikavereiden kanssa, kun ne tulevät meille yöpymään viikonloppuisin. niin on jotain mukavaa tekemistä. Saa jouluähkyn pois.


 642. Sanna H 29.12.2011

  Oioioi! Pelaisin peliä kotona olohuoneessa aina kun mahdollista yhdessä kohta 4-vuotiaan tyttäreni kanssa sekä kaikkien muiden halukkaiden. Nyt jouluna yritettiin pelata Nintendo Wiitä sukulaisilla, mutta juurikin se kapulan piteleminen ei saanut tytärtäni pelaamaan smurffitanssipeliä, joten ilman kapulaa oleva peli olisi oiva kapine!


 643. Hanna 29.12.2011

  missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit

  Tätä tulisi kyllä pelailtua ja PALLLJON! Olis ihan mahtavaa päästä pelaamaan tätä, meillä on aina tapana kokoontua jonkun perheenjäsenen luokse kaikki(äiti + isi + minä + poikaystävä + sisko + siskon mies + heidän tyttö + veli + veljen vaimo + heidän lapsi + toinen sisko + siskon mies + heidän tyttö + poika) pelaamaan lautapelejä + muita pelikonsoleja(wii:tä), wiin pelit on alkaneet pikkuhiljaa kyllästyttää ja tämä olis kyllä aivan huippu! Kuulostaa siltä, että kaikille löytyisi mieluinen laji ja päästäisiin kunnolla ottamaan mittaa toisistamme ;)


 644. Supu 29.12.2011

  Tykkäämme miehen kanssa pelailla, mutta meillä on kaksi alle 2-vuotiasta lasta ja nyt aikaa pelaamiseen ei ikävä kyllä ole jäänyt. Olemme sopineet vanhempieni kanssa hoitovuorosta joka koittaa helmikuussa ja sitä tätä mamma odottaa kuin lottovoittoa!:D Tuolloin olisi ihanaa päästä rakkaan miehen kanssa jälleen pelaamaan yhdessä ja viettämään vähän vaihtoehtoinen loma uuden pelikonsolin äärellä:) ehkä lapsetkin sitten kun vähän kasvavat innostuvat pelaamisesta tällä laitteella, jos siis vanhemmat malttavat antaa lapsille vuoroa;)


 645. hentti 29.12.2011

  Poikakaverin kanssa kotona varmaan joka päivä!


 646. Perhe R 29.12.2011

  Peliä pelattaisiin kotona , miehen, lasten, omíen/lasten ystävien kanssa. Varmaan aina ;) Illanistujaisissa, synttäreillä, perheiltoina… ihan koska vaan.(Luulen, että joutuisin rajoittamaan pelaamista pelipäiville)


 647. Marjo 29.12.2011

  Vau, tuo olisi ”oikeaa liikuntaa” vierastavalle sohvapullallekin mielenkiintoinen vaihtoehto niiden noin kolmen miljoonan jouluna (okei, ehkä ”ihan muutama” joulun jälkeenkin, nimim. konvehtirasia vieressä nytkin) syödyn suklaakonvehdin sulatukseen. Meiltä löytyy xbox (viime vuoden joululahjani miehekkeelle, älkää muut tehkö samaa virhettä :)), jolla mieheke tykkää pelailla, ja toivoisi että minäkin joskus liittyisin seuraan. En kuitenkaan niistä hänen räiskintä-/kaahailupeleistään jaksa innostua enkä niiden päälle ymmärrä, joten yleensä se menee sitten niin, että hän pelaa, minä luen tai istun koneella. Eli ihan yhteisten koti-iltojen riemuksi ja ratoksi sopisi tämä kuin konvehti suuhun. Saataisiin yhteistä ajanvietettä ilman että minun täytyy kiristyksen, lahjonnan ja uhkailun voimalla kangeta hänet rakkaan pelikoneensa äärestä. Ja saattaisihan siitä iloa irrota myös meidän maailman mahtavimman työporukkamme illanistujaisiin :).


 648. Emppu 29.12.2011

  missä, milloin ja kenen kanssa pelailisit Xbox Kinectillä?

  Pelaisin kotona miehen kanssa kun meillä on usein sellaisia iltoja ettei oikein tiedä mitä tekisi ja poika on nukkumassa niin uloskaan ei voi lähteä. On meillä myös vapaailtoja jolloin tätä voisi pelata kaveriporukalla.

  Tuollaista olen odottanut nyt jo kaksi joulua mutta eipä ole pukki tuonut. Meillä kun ei ole minkäänlaista x-boxia tai pleikkaria tai muutakaan.


 649. zägä 29.12.2011

  Pelaisin kotona. Olisikin tosi kätevää, että saisi liikkua lähtemättä varsinaisesti johonkin liikkumaan. Pelaisin iltaisin ja viikonloppuisin ja monta kertaa viikossa ja puolisoni ja lapseni kanssa.


 650. iemel 29.12.2011

  pelailisin kotona mieheni ja viisi vuotiaan tyttöni kanssa. käyn toisella paikkakunnalla opiskelemassa ja yhteinen aika on monesti sohvan pohjalla… nyt olisi hyvä harrastaa kotosalla yhdessäolon lomassa. saisivat kaikki purkaa energiaansa!


 651. Mokkis 29.12.2011

  MISSÄ Pelailisin ihan kotona :)

  MILLOIN Varmaankin vapaapäivinä ja joskus ennen töitä jos sille tuulelle sattuu ja heräämään tarpeeksi aikaisin ;)

  KENEN KANSSA Itsekseni tai sitten poikaystävän, ehkäpä koirakin yltyisi mukaan pelailemaan, heh :D


 652. Johanna Lehtonen 29.12.2011

  perheen eli lasten ja miehen kanssa varmaan aluksi jokapäivä. sitten pitäisi kyllä rajoittaa lasten pelaamista, muutenhan ne peaisivat koko ajan.


 653. sleppaha 29.12.2011

  Oijoi mikä arvonta! Pelaisin kotona, paraatipaikalla olohuoneessa, ja ainakin alkuun varmastikin joka ikinen päivä! Pelikaverina olisi varmasti mies (jonka päihittämisestä tulisi elämäntehtäväni) ja lapset sekä sekalainen seurakunta sukulaisia ja ystäviä.


 654. Niina 29.12.2011

  Pelaisin Kinectillä poikaystäväni kanssa kotona viikonloppuisin ja viettäisin hänen kanssaan silloin laatuaikaa. Tästä hän olisi varmasti mielessään, kun minäkin olisin innostunut, jostakin konsolipelistä. Suosikkipeli tietyisti olisi Dance Central :) Toisaalta voisimme kutsua kavereita kylään jonakin viikonloppuna pelailemaan Kinectillä ja samalla voisimme pitää pienet tuparit puoli vuotta jäljessä muutosta :D


 655. Reetta 29.12.2011

  Heippa ja mukavia välipäiviä!

  Pääsin kokeilemaan peliä isän luona ja voi sitä riemua :D Kaikki oli pelissä mukana.

  Mä pelaisin tätä enimmäkseen uudessa yhteisessä kodissamme poikaystävän ja kavereiden kanssa aina iltaisin kun tenttiin luku tai siivoaminen tökkisi! Eli usein ;)


 656. ripazu71 29.12.2011

  Tervehdys ja kiitos reippaasta lifestyle blogista. Vallan nämä arvonnat tempaavat kommeitoimaan ja osallistumaan arvontoihin. Aikaisemmin mietin viitsinkö vastata naistenlehtien kilpailuihin ja arvontoihin nyt nämä loistavat arvonnat blogimaailmassa tempaavat mukaansa.

  Perjantai iltaisin viettäisimme aktiivista laatuaikaa olohuoneessamme perheen kanssa ( minä, mies ja lapset 14 ja 12 v) ja saisimme oman sohvaperunammekin kilpailuhengen herätettyä ja joulukilot karsitettua


 657. meiju 29.12.2011

  missä: Pelaisin kotona, sillä juuri kotiliikuntaan tuo olisi oikein omiaan! Niitä sopivia ryhmäliikuntatunteja ei aina motivaation iskiessä ole tarjolla ja salilla taas en osaa tehdä mitään. :D

  milloin: Juuri silloin kun huvittaa! Sehän tämän hienous olisikin :) Ehkä alakerran naapureita sääliäkseni kuitenkin jättäisin öiset pelisessiot välistä.

  kenen kanssa: Vakkarina pelikaverina olisi todennäköisesti poikaystävä. Tämän laitteen avulla saattaisin kuitenkin saada myös pienen, kymmenvuotiaan pikkusiskoni useammin kylään!


 658. lina 29.12.2011

  Pelailisin kotona sisarusten kanssa viikolla ja kavereiden kanssa voisi pitää hauskaa viikonloppuna tämän parissa. Tää olis tosi kiva, kun ei pukki pyyntöä toteuttanut jouluna niin voittaa näin jälkikäteen, katsotaan nyt onnistaako;)


 659. Pike 29.12.2011

  Omassa kotona ja joskus pikkumiehen kotona ja pääasiassa hänen kanssaan, ehkä pappakin saa joskus luvan kokeilla, kun tää mummeli huilaa!

  Silloin kun olkkariin on raivattu sopiva tila?!

  Enpä yleensä näihin kilpailuihin osallistu, mutta nyt oli ihan pakko!

  t. Vakkari sivujasi seuraava ”vanha” mummeli.


 660. Johanna 29.12.2011

  Pelaisin Kinectillä siskonpoikani kanssa vanhempieni luona aina kotikaupungissani käydessäni :)


 661. MarijaMikko 29.12.2011

  Missä: Meidän omassa olkkarissa!

  Milloin: Luulisin että lähes joka ilta ;D Tämä olisi ihana lahja koko perheelle ja juuri tällaista toivoisinkin missä itse saa myös liikuntaa!!

  Kenen kanssa: Poikaystävän, äidin, poikaystävän äidin :D, lapseni ja siskojen lasten, naapureiden! Ja mikä mahtava syy kutsua kavereita viettämään iltaa.


 662. Minna 29.12.2011

  Pelaisin meidän pienessä rivariasunnossa, tosin sohva saisi siirtyä siksi aikaa keittiön puolelle. Voisin kuvitella, että tuota tulisi pelattua paljonkin kotona kahdestaan miehen kanssa, mutta ilman muuta kaikki vieraat saisivat osallistua aina kun käyvät :)


 663. ann- 29.12.2011

  Kotona varmaankin, seuraksi kävisi oikeestaan kuka vain halukas! Kaverit ois tosi kova sana, mutta luulen että veljistäki löytyis tosi kovaa vastusta;) Viikonloppuja ois kiva viettää pelaillen ja varsinkin sillon kun ulos ei pääse!


 664. Tiu 29.12.2011

  Hah, poikaystävä on haaveillu Xboxista vaikka kuinka kauan ja tuota voitais sitte pelailla yhesä ja olis sitte hyvä syy hommata se Xbox :D

  Elikkä pelaisin poikaystävän kans täälä kotona aina ku saisin sen pois änärin kimpusta :D

  PS. meki oltiin jouluna ylivieskasa :)


 665. Heidi 29.12.2011

  MISSÄ: Varmasti kotona olkkarissa

  MILLOIN: arki-iltoina ja viikonloppuina. Varsinkin juhlissa peli olisi kova sana!

  KENEN KANSSA: Perheen ja kavereiden kanssa tulisi varmasti pelattua monina iltoina


 666. Esss 29.12.2011

  Pelaisin kavereitten kanssa meillä kun pidetään tyttöjen iltoja :) viinin tahdittamana tietysti! heh


 667. Laura 29.12.2011

  Voi haluaisin vastata tähän että keräisin rakkaat ystäväni mun luo uuden vuoden viettoon joka menisi ko. peliä pelatessa. Ei yhtään innosta limskaa kosteempi vuoden vaihde. :D Mutta koska peli arvotaan ensi vuonna niin vastaus on: mun suuren suuressa (super pieni) olohuoneessa kaikkien vieraiden kanssa jotka tänne ensi vuoden aikana tulevat kyläilemään. Ja eniten vain itseni kanssa koska muuta joulukilo on sulatettavana. Mutta sitäkin tärkeämpänä peruskunnon kohotuksen kannalta. Olen nuori ja haluan että kuntoni on nyt hyvä ja pysyy myös tulevaisuudessa. Se vaan helpottaa elämää suuresti! :)


 668. Tessa 29.12.2011

  MISSÄ: Kotona olohuoneessa.

  MILLOIN: Arkena, viikonloppuisin, aina kun on tylsää, aina kun tekee mieli liikkua ja haluaa pitää hauskaa.

  KENEN KANSSA: Poikakaverin ja ystävien. Koiratkin varmaan innostuisivat mukaan pomppimaan. :)


 669. Johanna 29.12.2011

  Pelaisin miehen ja kavereiden kanssa viikonloppuisin :) Mies olisi kiva päihittää varsinkin siinä tanssipelissä ;)


 670. Tamais 29.12.2011

  Kotona, viikonloppuisin ja kaikkien kavereiden kanssa


 671. kaija 29.12.2011

  Missä, milloin ja kenen kanssa?

  Ensin harjoittelisin kotona yksin viikon, sitten menisin tyttären perheeseen pelaamaan viikonlopuksi. Eipäs niin päihitettäs minua heti, vaikka nuoremmat ovat notkeammat!


 672. suklaasydän 29.12.2011

  Pelaisin kotona olohuoneessa aina iltaisin (ja ehkä joskus vähän aamuisinkin) ja miehen kanssa tietenkin. Ja tietty niitten kavereitten kanssa jotka haluaisivat tulla kylään testailemaan uutta laitetta :)


 673. Lei`a 29.12.2011

  missä? Kotona!

  milloin? Aina kun olisi aikaa!

  kenen kanssa? Miehen ja kavereiden!


 674. Jenni 29.12.2011

  Kotona pienessä kaksiossa poikaystävän kanssa aina kun koulu/työt alkaa tympimään :D Harkittu Kinectiä pitkää mut vielä ei oo raaskinu hommata.


 675. pekka 29.12.2011

  kotona viikonloppuisin itekseni


 676. Emma 29.12.2011

  MISSÄ? kotona tietenkin, mutta ehdottomasti myös helmikuun puolessa välissä järjestettävissä minun+kahden ystäväni yhteissynttäreillä ja muissa illanistujaisissa

  MILLOIN? vapaa-ajallani ja noina yllämainituissa ajankohdissa

  KENEN KANSSA? ystävieni ja perheeni. ja itseni!


 677. Kaisu 29.12.2011

  Moikka, oispa ihana pelata kotona miehen kanssa.. Sais kurvitki kyytiä:) Laite lähtisi mökkireissuillekin mukaan, litteä näyttö vain lisäksi mukaan. Myöskin tyttöjen iltaa vietettäessä sais naiset liikkua.. Olisi kyllä mielekästä saada tämä! Tulis tarpeeseen! Olen mukana arvonnassa :)


 678. Milla 29.12.2011

  Hei,

  Pelaisin noita ihania jumppapelejä tyttäreni kanssa, kun en muuten pääse kuntosalille. Pelaisin varmasti koko kevään ja voisin olla jopa hieman laihempi japaremmassa kunnossa kesällä ;-)


 679. Susq 29.12.2011

  Palaisin Kinectillä ystävien luona, uudenvuodenaaton tai vapun bileissä ja tietysti kaikkien parhaiden kavereiden kanssa! Tai sitten kotona yksinäisenä iltana…tai miehen kanssa lauantai-illan ratoksi…vaihtoehtojahan riittää! :)


 680. Riikka 29.12.2011

  pelaisin aina kun vain mahdollista, ja kun aika taulu antaa periksi ja tietenkin suosittelisin kokeilemaan kaikkia vieraita ketä meillä käy eli perhe, ystävät, sukulaiset.. Ja sijoittaisin kinectin kotiimme mutta tottahan toki se liikkuisi mukana kun menemme vieraille kenen luona sitä ei ole :)


 681. ELbe 29.12.2011

  Kotona, missäs muuallakaan

  aina kun on ulkona liian huonot kelit harrastaa

  tuttujen kavereiden kanssa tottakai


 682. Nekku 29.12.2011

  PS. IHANA PEPPE! ;D <3


 683. norppa 29.12.2011

  Kotona pelaisin mahtavien ystävieni kanssa illan ratoksi :)

  olisi myös oiva tapa lievittää koulustressiä :)


 684. JummiJammi 29.12.2011

  Kotona avovaimon kanssa aina iltaisella.


 685. emmiemmin 29.12.2011

  hei jee täyttäisin tolla kotona tylsät ”mitä tehtäis hetket”. ja onhan toi hauska tapa viettää viikoloppu iltojakin kavereide kanssa kilpaillen! voi syödä hyvällä omalla tunnolla samalla vähän karkkiakin haha :D


 686. Jennni 29.12.2011

  Kotona ja ottaisin kavereille mukaan kun ihanat kaverini kerääntyneet samaanpaikkaan:) toki pikkuveljen kanssa kotona voisi pelata jos tylsyys iskee;D


 687. Teija 29.12.2011

  Pelaisin kotona olohuoneessa (tosin pöytä pitäisi siirtää ensin!) poikaystävän tai parin kaverin kanssa. Viikonloppuisin voisi pitää vaikka pelimaratonin, eipä tartteisi lähteä lenkille räntäsateeseen ja loskaan ;)


 688. Hobitti 29.12.2011

  Olemme erittäin liikunnallinen perhe.Meillä on kaksi pientä poikaa jotka tarvitsevat paljon tekemistä etteivät tylsisty ja ala ”hyppiä seinille”.Kun ilmat sallivat,retkeilemme,kalastamme,lenkkeilemme ym. puuhailemme ulkona. Nyt on vaan ollut niin kurja talvi ja surkeat ilmat että olemme joutuneet olemaan paljon sisällä. Kyseisen laitteen varmasti ostaisimmekin,mutta olen tällä hetkellä kotiäiti,ja mieheni on työtön,eli rahaa ei ole mihinkään ylimääräiseen.Siksi tämä palkinto olisikin kullan arvoinen,etenkin pienille pojille…eli pelaisin tätä kurjilla ilmoilla perheen kanssa sekä illanvietoissa ystävien kanssa aina tilaisuuden tullen.

  peukut pystyssä:

  -Hobitti


 689. Riina 29.12.2011

  OiOi! Makia palakinto! Pelaisin tätä peliä kotosalla, oman ihanaisen mieheni kanssa AIVAN RAUHASSA silloin, kun pikkuväki on mummilassa hoidossa :) Ai, miten niin itsekäs? Minäkö? No, okei. Jossain kohtaa koukuttaisin nuo pikkuriiviöt myös tähän peliin ja viettäisimme mukavia tanssi- ja urheiluhetkiä tyttöporukalla iskän ollessa töissä. Voisin muuten tähän vielä mainita, että joulu- ja muita kiloja olisi sulatettavana PALJON (useammalta joululta…. ja onhan noita vauvojakin tehty kolme…), joten käyttäisin tätä vielä omana pienenä hetkenäni oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kunnon kohottamiseen. Kiitos!


 690. Santsu73 29.12.2011

  Pelaisimme kotona, kun kaikki armaat viisi nukkuisi, vihdoin saisimme miehen kanssa yhdessä oloaikaa lasten nukkuessa mielekkään tekemisen parissa, eikä heti uuvahdettais sohvalle. Ollaan tosi urheiluhenkisiä kaiken lisäksi eli lapsille korvatulpat, etteivät heräisi meidän vanhempien riehuntaan:)Huippua olis! Ja Hyvää uutta vuotta teidän pesueelle.)


 691. Neppana 29.12.2011

  Minun piti ostaa avomiehelleni Kinecti, mutta tänävuonna joululahjabudjettini oli pienempi joten päätin jättää hankinnan myöhemmäksi. Avomieheni harrastaa kamppailulajeja, joten hän haluaisi treenaa myös kotona Kinectin parissa. Minua taasen on aina kiinnostanut Dance Central, ja muut kuten Zumba- pelit. Ideaalia olisi treenata yhdessä: se on hauskaa ja voimme viettää aikaa toistemme seurassa. Xbox löytyy jo ja tämä ihanuus (Kinect) olisi ihana uusi lisäys perheeseemme! <3


 692. Nas 29.12.2011

  Pelaisin olohuoneessa ja ihan yksin kun näillä muodoilla ei mitään julkisia esiintymisiä viitsi antaa.. Jos vaikka antaisi lupauksen pelata säännöllisesti kerran päivässä, niin ehkä harjoittelulla muutkin kuin kissa saisivat liittyä seuraani.


 693. Dina 29.12.2011

  Pelaisin poikaystäväni kanssa yksiössäni Turussa, kun hän pääsee viikonloppulomille armeijasta. :)


 694. annu 29.12.2011

  pelaisin porukoilla iskän kanssa, aina kun käyn kylässä. voittaisin sen takuuvarmasti :D


 695. Annika.O 29.12.2011

  Missä: Meillä kotona olohuoneessa

  Milloin: Näin mammalomalla milloin vaan! :D

  Kenen kanssa: 4kk ikäinen poika saa vielä hetken kasvaa ennenkuin hänestä saa pelikaveria, joten miehen kanssa tulisi pelailtua, ja tietty kavereiden kanssa peli-iltojen merkeissä!


 696. Talvimuumi 29.12.2011

  Kinect on tosi kiva, pääsin kokeilemaan vuosi sitten työssäoppimispaikallani.

  Tuota olisi kiva pelata kaveriporukalla ihan tavallisissa viikonlopun illanvietoissa (joita järjestellään useinkin). Singstar alkaa vähän tuntumaan kuluneelta.


 697. Ninni 29.12.2011

  Pelailisin kavereiden kanssa illanvietoissa tai vapaapäivinä. Tuo olisi ihan huippujuttu, mutta itsellä ei ikinä olisi varaa moiseen:)


 698. jinna 29.12.2011

  poikaystäväni pelaa kokoajan pleikkarilla ällötyspelejään, ja minä kun haluaisin että meillä olisi joku yhteinen peli, josta molemmat tykkäis. tää 100% varmasti olisi sellainen! pelattaisiin viikonloppuisin kahdestaan olohuoneessa upouuden tv:n ääressä (ja mielestäni voisimme todellakin tehdä muutakin kuin tuijottaa sitä tunteja sohvalta käsin). nyt pääsisi uus telkkarikin hyötykäyttöön!


 699. smirre 29.12.2011

  Pelaisin sitä lasteni kanssa, jotka ovat hihkuneet sitä, koska se on arempi kuin Wii! Töiden jälkeen/viikonloppuisin!


 700. Jassumus 29.12.2011

  Pelaisin ystävieni ja mieheni sekä tytön kanssa, (kunhan kasvaisi hieman) kotona iltaa viettäessä sekä muuten vaan omaksi iloksi ja kiloja karisuttaen :)


 701. jampe 29.12.2011

  Tuolla pelailisin tietenkin ihan kotona! Ja melko varmasti isoveljeni ja/tai vanhempieni tai kavereiden kanssa tulis pelattua aina kun aikaa riittää. Tietysti myös yksin vois treenailla ja päihittää sitten muut ;D Pelaisin näin ”lomalla” ennen töitä tai töiden jälkeen ja sitten kun loma on ohi niin sillon kun on vaan aikaa koulun ja töiden ohella. :)


 702. Tiiu 29.12.2011

  Kotona vapaa-aikana ja yksin tai tuttujen kanssa pelaisin


 703. Jenni 30.12.2011

  Peliä pelaisin tietenkin äidin luona Nokialla vapaapäivänä ihanien pikkuveljieni kanssa! Olisi aivan mieletöntä saada tälläinen, varmasti pienet koululaiset innostuisivat!


 704. tiia 30.12.2011

  lupasin tyttökavereille pitää pyjamabileet keväällä remontoidun asunnon kunniaksi. Olisi aikamoinen lisä meidän iltaamme ja voisinpa jopa luvata että vuosisadan muuvit tulisi käyttöön ja hiki lentäisi tytöillä, sen verran kilpailumieltä porukasta löytyy ;)


 705. annarilla 30.12.2011

  pelaisin ainakin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna tanssinäytöksen jatkobileissä dance centralia muiden yhdistyksemme ohjaajien kanssa… otettaisiin kunnon skabat ja katsottais kuka on kovin stara :D tottakai kotona pelailtais pienen 2v. tanssihirmun kanssa kaikenlaista kanssa, mut tuo opeillanvietto olis ihan huippu viettää tän parissa, kyllä olis virkistäytymiselle tarvetta tanssinäytöksen ja tän perään.


 706. Elizabeth Rinne 30.12.2011

  MISSÄ, MILLOIN & KENEN KANSSA:

  Täällä murteiden ihmemaassa eli Pohojanmaalla omassa kodissamme, ympäri vuoden arjen tahdittaessa Xbox kinecttämistä & mieheni kanssa huumorimielellä kisaten ja eiköhön tuo meirän pikku-isäntäkin kannustusjoukkoon liittyisi Manducan avustuksella. Kaiken kaikkiaan olisi toivuttu vehje talouressamme : — )


 707. Elinäf 30.12.2011

  Pelaisin tuota lapsuuden kodissani, jossa yhä vierailen viikottain. Omassa yksiössäni asun opiskeluviikot yksin ja eihän tuollainen peli nyt yksin niin kivaa olisi. Siispä peli jäisi siihen ”oikeaan kotiin” ja pelaisin sitä perheen luona viikonloppuisin vieraillessani. Mukaan hyppelemään ottaisin äitin tai pikkusisarukset ja takuulla olisi hauskaa!


 708. phil 30.12.2011

  Mä halusin tuon hauskan treenipiiskurin ja ihanan ajanvietemööpelin omaan kotiimme! Pelaisin sillä ainakin mieheni kans (voittomahdollisuuskin isompi kuin esim NHL:ssä ) ja miksei kavereiden kanssa iltaa viettäen! Varmasti suurimmaksi osaksi tuota tulisi vielä pelailtua silloin kun lapset ovat nukkumassa, vielä kun ovat niin pieniä!


 709. Mapi 30.12.2011

  Minä pelaisin vanhempieni luona pikkuruisen pikkusiskoni kanssa aina, kun olen heillä käymässä. Antaisin tuon nimittäin pikkusiskolle syntymäpäivä lahjaksi! (pienempänä pelailtiin vanhalla ps2:lla Guitar Heroa, olisi kiva kun päästäisiin taas viettämään yhteisiä pelihetkiä.)


 710. Tuikku 30.12.2011

  Voi, minä pelaisin ilman muuta kotona perheeni kanssa. Mini-ihmiset olisivat varmasti innoissaan. Tietenkin järjestäisimme peli-iltoja ja kutsuisimme ystävät kylään. Mikä olisikaan mukavempaa kuin isolla porukalla ”leikkiminen” :)


 711. Ansku 30.12.2011

  Mökillä pelaisin, perheen kanssa. Ja tietenkin ihan milloin huvittaa!


 712. sepi 30.12.2011

  joko omassa kodissa kavereiden kanssa tai sitten veisin koneen vanhempien luo ja pelaisin siskon ja veljen lapsien kanssa kun olen käymässä siellä.


 713. MP 30.12.2011

  Kotona tätä tarvittaisiin, vähintäänkin ”ihqua” :) ois katsella kun rouva vetää mooveja dance centralilla. Voishan sitä itsekin koittaa taipua ja vaikka anoppiakin vähän kisaan haastaa :) … Parhainta toki olisi perheen uusi yhteisharrastus.


 714. Moi!

  Mehän pelaisimme tietysti koko perheen voimin täällä meillä jonain viikonloppuna, kun saataisiin koko jengi kasaan :) Meitä kun on iso joukko; kotona asustavat minun ja miekkosen lisäksi kolme tyttölasta; 13 v ja tuplat 7 v. Viikonloppuisin kyläilemään saadaan 19 v tyttö ja hänen poikaystävänsä ja hyvällä tuurilla pari poitsua 17 v ja 16 v sekä heidän mukanaan yksi miniäehdokas :)

  Joten täällä olisi pelille kyllä käyttöä ;) Eikä tekisi pahaa ainakaan itselleni suklaansulattelut näin joulun jälkeen. Tuntuu että on taas housut kutistuneet jostain syystä… :o

  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!! Sun masu alkaa olla ihanan iso!! :)


 715. heidil 30.12.2011

  Pelaisin kotona kavereiden tai sisarusten kanssa silloin kun on vapaa-aikaa. Ainakin viikonloppuisin tulisi varmasti pelattua aika paljon.


 716. Henna73 30.12.2011

  Laittaisin kotona joku ilta mieheni kanssa ranttaliksi. Molemmilla on kertynyt keskivartaloon täytettä :( Tarvis hieman liikuntaa


 717. Annie 30.12.2011

  Vau, mikä kiva kisa!Peli päätäyisi varmasti käyttöön kotona pidettävissä illanistujaisissa ystävien, perheenjäsenten ja miksei vaikka naapureidenkin kanssa :)


 718. M 30.12.2011

  Kotona, heti, yksin. ;)


 719. Edit 30.12.2011

  Oijoijoi Xbox Kinectillä pelaisin kotona ja paljon. Meillä ei ole kotona koskaanikinämilloinkaan ollut mitään pelikonsoleita saati sitten ”sinä olet ohjain” kaltaisia hienouksia, koska minä ja sisareni olemme molemmat tyttöjä ja meitähän pitäisi kiinnostaa vain vaatteet ja meikit :D Siinäpä olisi jo pelikaverikin (siis siskoni) ja ajankohtakin (aina) valmiina. Toki myös ryhmäliikuntojen älyttömät hinnat pistävät haaveilemaan vaihtoehtoisista liikuntamuodoista!

  Hyvää uutta vuotta!


 720. sarita 30.12.2011

  Pojan kanssa kotona vapaapäivinä


 721. S 30.12.2011

  Tuo on kyllä ihan mahtava laite, ja oiski ihana saada itselle! Pelaisin sitä ihan kotosalla, päivällä illalla yöllä aamulla arkena vapailla millon vaan tekis mieli, ja välillä yksin treenaillen, miehen kanssa kisaillen ja tietysti pidettäis sitten peli-iltoja perheen ja ystävien kanssa.


 722. Suskii 30.12.2011

  Hihihi:D Mä olen jo tuota tanssipeliä kinecticillä testaillut! Kesällä tanssin muutaman tunnin muutamana päivänä viikossa ja mukavasti jopa muutama kilo karisi:D

  Nyt oikeastaan voisin pelailla tuota kotona avokin kanssa. Meillä on PlayStation 3 ja siihen se Move-setti. Muuten ihan jees, mutta meillä on mennyt jo muutama olkan lamppu rikki, kun on noilla kapuloilla heiluttu!

  Eli olisi mukava saada kotiin ”lamppuystävällisempi” peli.. Olen myös katellut, että tuohon on enemmän pelejä kuin Pleikan Movelle. Meillä on myös tammikuussa tuparit, joten tuo olisi hyvä viihdytäjä illalle:)


 723. Marjo 30.12.2011

  Kotona, yhden 13v teinin alun kanssa (huolitaan se 15v teinikin mukaan)…silloin kun halutaan eli miltei joka päivä. Junnun hinkuna olisi kaikki mahdollinen urheilu ja tytär, silloin voitaisiin ottaa tanssiskaba…yksin ollessani harrastaisin Kineticillä jumppaa…ja koirilla olisi hauskaa kun mamma hyppii


 724. Nau 30.12.2011

  Tulikokeeseensa Kinetic pääsisi uuden kotini tupareissa, joissa sitä tahkottaisiin kavereiden kanssa. Muuten sitä tulisi varmaan enimmäkseen pelailtua yksikseen lenkkeilyn korvikkeena silloin kun pakkanen kipuaa yli sallitun rajan.


 725. AnnaS 30.12.2011

  Itselleni vuosi 2012 tulee olemaan raskausläskin sulatusvuosi joten pelaisin kotona iltaisin miehen kanssa kun vauva on saatu nukkumaan. Parin vuoden päästä pääsisi sit poikanenkin mukaan!


 726. Anu 30.12.2011

  Pelaisin tätä 4,5 vuotiaan kummipoikani kanssa sadepäivinä :) hyvää liikuntaa molemmilla ja saisi pojastakin vähän puhtia pois :)


 727. Kukkis 30.12.2011

  Pelattaisiin yksin/ kaksin kotona, tai kaveriporukalla meillä tai joillakin heistä. Luultavasti peli saisi matkustaa aina vaihtelevaan kotiin mukanamme sillä kaveriporukkamme on ihan intona kaikenlaisiin peleihin. Pelailtaisiin varmaan useasti viikossa hyvänä jumpan korvikkeena silloin kun kuntosali tuntuu tylsältä ja luultavasti yllättäisin avomieheni usein yömyöhään itsekseen pelailemassa mitä hauskimmin moovein! Luultavasti uusista ”vempaimista” innostunut 80-vuotias mumminikin haluaisi kokeilla peliä vierailullaan.. :D


 728. LuruLude 30.12.2011

  Pelaisin kotona aina kun sopiva aika kotiäidin kiireiltä löytyisi ja pelaisin yksin, yhdessä lasten ja miehen kanssa ja kutsuisin myös ystäviä ja naapurit pelaamaan :)


 729. eevis 30.12.2011

  mieheni on suunnitellut, että kinectillä pelaaminen olisi oiva ohjelmanumero varpajaisiin kaveriporukalle, alkuvuodesta odotellaan juhlan aihetta olevan;) ehkä itsekin jossain vaiheessa saan järjestää ”sormijaiset” saman kaavan mukaan!


 730. laura 30.12.2011

  Minä puolestani pelaisin tuota hauskan oloista peliä vaikkapa tulevissa tupareissani ystävien ja perheeni kanssa ensi vuoden puolella, mikäli onni suosii meikäläistä.. :)


 731. Alma 30.12.2011

  Ottaisin mittaa tietysti parhaista kavereistani ja perheenjäsenistä viikonloppuisin kotosalla :) Yhdessä oleminen on parasta ja mikäs sen hauskempaa kun pelailla peliä, jossa saa liikkua ja samalla polttaa kaloreita! Arkisin voin haastaa poikaystävääni mukavana ajanvietteenä :) Pelejä rohmuaisin tietysti useampia, jotta tekeminen ei lopu kesken!


 732. mikko 30.12.2011

  pelaisin kotona kavereiden kanssa koulun jälkeen tai viikonloppuisin ja lomilla. myös sukulaisten kanssa saattaisin pelata.


 733. kati 30.12.2011

  X-box meiltä jo löytyykin, mutta lisäosä olisi enemmän kuin tervetullut. Pelaisimme sitä kotosalla, perheen parissa, joskus mukana voisi olla tuttavaperheiden jäseniä. Kun on mukana monenikäisiä lapsia ja aikuisia harvaa peliä pystyy yhdessä pelaamaan (esim.lautapelit), mutta tällaiseen voi osallistua kaikki ja saa kannustaa muita! Tälläistä peliä voisi kokoontua pelaamaan viikonloppuisin, kun koko perhe on koolla, eikä kenelläkään ole mitään muita harrastuksia esteenä. Hyvää Uuuta vuotta teidän perheelle!


 734. Antenni 30.12.2011

  Itse ottaisin mukaan poikaystäväni ja äitini ja laittaisimme kotonani pelit pystyyn. Molemmille on kertynyt hieman ylipainoa ja olen todennut monen vuoden kokemuksella, että varsinkin tanssi on mainiota rasvanpolttoliikuntaa ja Xboxin tanssipelit ovat aivan loistavia tähänkin toimintaan.


 735. iinkku 30.12.2011

  Pelailisin kotona kavereiden kanssa vapaa-ajalla koulun ja töiden jälkeen! Mukavaa vaihtelua tv:n katselulle tai lautapeleille :)


 736. Sar 30.12.2011

  Tuo pelivehje toisi ehdottomasti lisäpiristystä illanviettoihin ja uskompa, että liikunnalliset pelit toisivat motivaatiota tämän laiskamadon liikkumiseenkin. Monipuolinen paketti siis! Pelaisin sitä ystäväporukan tai perheen kanssa kotona, lapsuudenkotona tai mökillä. Kokoonnumme perheen kanssa säännöllisesti 4 kertaa vuodessa ja illanviettoihin kuuluu yleensä lautapelejä joten tämä jos mikä veisi meidänkin perheen nykyaikaan tuoden iloa ja hyötyliikuntaa kaikille :-)


 737. Annu 30.12.2011

  Esimerkiksi juhannuksena uuden omakotitalon tupareissa (toivottavasti saadaan valmiiksi siihen mennessä!) hyvien ystävien kera. Voisihan tuota aiemminkin yksin treenailla. Näyttää nimittäin tosi hauskalta vekottimelta!


 738. Iida 30.12.2011

  Pelaisin tuolla kotona mukaan kutsuisin paljon kavereita ! Olisi kiva saada juuri tuo peli kotiin.


 739. ninni 30.12.2011

  Kotona, kavereiden kanssa ja vapaa-aikana.


 740. -maisa- 30.12.2011

  Kyllä pelille olisi käyttöä. Pysyisi vetreänä.


 741. aleksiina 30.12.2011

  Pelaisin yksin kotona päivisin näin mammalomalaisena ja mieheni ja kavereideni kanssa aina sopivissa väleissä ;)


 742. Ana 30.12.2011

  Ois huippua voittaa! Pelailisin kotona miehen ja lasten kanssa vapaapäivinä!


 743. erppi 30.12.2011

  Heippa :) Kiitos tästä arvonnasta, olet mahtava!

  Pelaisin peliä kotona perheen kanssa viikonloppuisin. Tietty olisi mahtava pelata sitä myös yksin, mutta paras huvi jaetaan perheen kesken! Upeaa yhdessäoloaikaa kaikille.


 744. Sofia 30.12.2011

  Poikaystävän kanssa pelaisin tuota joka ilta meillä kotona kyllästymiseen asti! :D


 745. Lotta 30.12.2011

  Pelaisin kotona miehen kanssa, kun lapset (kohta 2v. poika ja 3vko vanha tyttö) nukkuisivat. :D


 746. Maria 30.12.2011

  Pelaisin kotona, iltaisin ystävien kanssa :)


 747. Reetta 30.12.2011

  Pelaisin poikaystäväni luona ”mualla”, poikaystävän lasten kanssa (ja sit kun niitten pitäs mennä nukkumaan, niin poikaystävän kanssa) ja lauantai-iltana tietty. Koska lauantai-illan tv-viihdetarjonta on ihan ahterista. :D


 748. Laura 30.12.2011

  Vanhempieni luona pelailisin perheeni kanssa aina kun iskee tylsä hetki! :>


 749. jopunen 30.12.2011

  Pelaisin kotona, sisareni ja ystävien kanssa, ajankohdalla ei väliä – sillon kun fiilis on hyvä ja pelikaveri läsnä!


 750. Haitula 30.12.2011

  Kyllä me varmaan siskon kanssa skaba otettais :) Me nähdään toooosi harvoin koska välimatkaa on 600 km, mutta tammikuussa on pidennetty viikonloppu, siskoviikonloppu, 13-15.1, jolloin kyllä kisailtais, mikäli palkinto siihen mennessä ehtisi postista napsahtaa. Pääsiäisenä sitten seuraava mahdollisuus :) Pelailu tapahtuisi siskoni luona tai sitten vanhemmillani, jos satuttaisiin olemaan vanhuksia katsomassa yhtäaikaa…toki silloin melko varmasti edessä olisi sukupolvien välinen taisto, koska vanhemmatkin haluaisivat osallistua ;)


 751. Outsa 31.12.2011

  Pelaisin sitä perheen ja suvun kanssa kotona, mummolassa ja serkkulassa.

  Käymme usein kylässä Yka:n naapurikunnassa, josta olen kotoisin. Siellä meitä odottaa remuava, vauhdikas ja rakas suku, jonka kanssa vietämme aikaa aina kun mahdollista.

  Saisimme varmasti aikaan mahtavia pelihetkiä niin perheittäin päiväsaikaan, kuin aikuisten kesken illallakin :) Toivotaan siis arpaonnea tähän osoitteeseen…


 752. Sannamaaru 31.12.2011

  Pelaisin peliä siskon kanssa, jotta hän saisi karistettua pian vauvasta jäävät raskauskilot ja itselläkin kohoaisi kunto samalla, kun häntä tsemppaisi mukaan. Peliä pelattaisiin siis Oulussa siskolla siskontyttö numero kakkosen pyörähdettyä maailmaan vuoden alussa :D!


 753. Molla 31.12.2011

  Pelaisin omassa lapsuudenkodissa perheeni, erityisesti sisarusteni kanssa aina lomilla, jotka vietän kotona vanhempieni luona. Itse en omista televisiota, johon konsolin kytkisin, mutta riemua riittäisi aina kotiin palatessani! Olemme kaikki ”lapset” jo saavuttaneet kahdenkymmenennen ikävuoden, mutta lapsenmielisyyttä löytyy yhä ja pelaaminen porukalla kyllä maittaisi! ;-)


 754. Hannsu 31.12.2011

  Missä? Pelaisin kotonani.

  Milloin? Aina, kun tekee mieli saada energiaa liikkumisesta! :)

  Kenen kanssa? Kavereiden kanssa, sekä myös yksinäni kuntoillen.


 755. tanttu 31.12.2011

  Pelaisin kotona lapsen ollessa päiväunilla/yöunilla, kun en usko että muuten saisin pelirauhan ;) Tai sitten niin, että taapero roikkuu housunlahkeessa ja pelaamme yhdessä. Olisi kiva viettää ystävien kanssa aikaa pelaten varsinkin noita tanssipelejä :) Tulisi varman pidettyä useita peli-iltoja, jos tuollainen vempele löytyisi kotoa.

  Tiivistettynä: kotona, kun lapsi nukkuu, yksin tai kotona, illalla, ystävien kanssa.


 756. Jenny 31.12.2011

  Meillä ollaan koko perhe huumorintajuisia, toisinaan jopa lapsellisia. Äidillä(45v) ja tyttärillä(20v & 25v) herkuttelu paheena mutta laihdutus ja lenkille lähtö ylitsepääsemätöntä :D Pikkuveljemme 13v myös hiukan pyöreä, pleikkareiden ääressä kun tuo nykynuoriso viihtyy ;) Pelaisimme Kinectiä siis koko perheen voimin, tutustuaksemme muutkin tähän ”nykynuorison” harrastukseen, kokoontuaksemme yhteen maaseudun rauhaan ja ennenkaikkea MINÄ voisin opetella välillä vaikka häviämään :D (Samalla tietysti voitais kuluttaa kalori tai pari ;D )

  T.Jenny


 757. RiikkaM 31.12.2011

  Olen muuttanut syksyllä uudelle paikkakunnalle opintojen perässä ja paikkakunta on melko pieni…tosi pieni. Ei hirveästi tekemistä, mutta voipahan keskittyä opiskeluun. Tahtoisin välillä kuitenkin irtautua siitä maailmasta ja tuoda kaverit pelaamaan luokseni xbox kinectillä. En ole vielä kokeillut näitä ns liikuntapelejä, vain perus xboxilla pelannut joskus.


 758. Elina 31.12.2011

  Pyytäisin kaikki kaverini luokseni pelaamaan, vaikka asunto on pieni ja saattaisi muuttua saunaksi tanssitessa! Varmasti kuitenkin olisi hauskaa ja narua riittäisi vuoden jokaiseen työviikkoon :)


 759. JohannaJ 31.12.2011

  Oman kodin olkkarissa iltaisin lasten mentyä nukkumaan oman rakkaan mieheni kanssa :)


 760. ansu88 31.12.2011

  Oman kodin olohuoneessa itsekseni, mieheni kanssa tai vaikkapa kavereiden kanssa iltaisin ja muulloin kun vain on aikaa.


 761. julia 31.12.2011

  Pelaisin Kinectia arki-iltaisin ja viikonloppuisin pelihullun avomieheni kanssa. Ehkä vihdoin löytyisi peli, jota voisimme pelata yhdessä! Peli olisi varmasti kovassa käytössä, silllä kumpikin haluaa voittaa. Haluaisin myös löytää tavan kuntoille, josta pitäisin. Tämä voisi olla erittäin hyvä vaihtoehto!


 762. Katri 31.12.2011

  Pelaisin kotona yksikseni samaan aikaan, kun poikkis pelaa sotapelejänsä tietokoneella. :D


 763. Jonna 31.12.2011

  Pelaisin sitä viikonloppuna, kun tulee syötyä liikaa herkkuja ja ei halua mennä pihalle kylmään lenkille. Viikonloppuisin ei muutenkaan tule juuri liikuttua. Ottaisin peleihin mukaan myös ystäviä ja pelaisin perheen kera, koska meillä harvoin on mitään yhteistä tekemistä.


 764. Henriikka 31.12.2011

  Hei! Tosi mielelläni pitäisin moista aparaattia kotonani! Jospa sitä vaikka hieman saisi huomaamattaan kiloja karistettua:) Ja taattuna seurana olisivat mieheke ja koira. Saattaisi olla myös aika nauruhermojakin treenaavaa pelailla kaveriporukan kesken vaikkapa ruokaa tai uloslähtöä odotellessa. Helppohan tuo olisi myös ottaa mukaan vaikka äidin tai siskon luokse:)


 765. Zibeth 31.12.2011

  Pelaisin peliä kotona perheen kanssa arkisin ja lisäksi kutsuisin ystäviä viettämään viikonloppua rentouttavissa joskin liikkuvissa tunnelmissa. Naurua ja fiilistä riittäisi varmasti yllin kyllin. Tällaiset pelit ovat tuntematon ulottovuus, mutta tämä versio houkuttelisi kokeilemaan.


 766. ElinaJ 31.12.2011

  Hei!

  Pelaisin yhdessä mieheni kanssa illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan ja talo hiljenee:) Eli kotona, miehen kanssa myöhäisillassa! Hyvää uutta vuotta kaikille!


 767. hanne 31.12.2011

  Pitäisin ystävien kanssa peli-iltoja meillä kotona


 768. -Nexus 31.12.2011

  Kotona kavereiden ja perheen kanssa aina kun on aikaa. Nykyään ollaan kaikki aika kiireisiä, mutta onneksi keretään ainakin kerran viikossa nähdä isommallakin kaveriporukalla. (:


 769. marino 31.12.2011

  iltaisin ja viikonloppuisin kotona pelaisin vaimoni kanssa, olisi kiva viettää tällä tavalla yhdessä aikaa samalla saaden liikuntaa ja hauskaa yhdessäoloa.


 770. fisunen 31.12.2011

  Pelaisin kotona olohuoneessa, poikani kanssa joka ilta klo 17-18. Lapsille sopivia liikunnallisia pelejä.


 771. Anjuska 31.12.2011

  Ehdinpäs vielä! Pelailisin keväällä kotona 1-vuotiaan poikani kanssa ja toukokuussa meille syntyy vauva, joten kotona kun olen pelaillessa saisi itsensä kuntoon taasen. Hyvää ja onnellista uutta vuotta!


 772. Henna 31.12.2011

  Pelaisin Kinectia veljeni kanssa aina mahdollisuuden tullessa! Asumme eri paikkakunnilla, mutta näemme yleensä viikonloppuisin vanhempiemme luona. Olemme molemmat tykänneet pelata lapsesta asti. Yhdessä ollessamme pelaamme korttia, lautapelejä ja videopelejä, kesällä myös ulkopelejä, kuten krokettia. Joulunakin aikaa kului monta tuntia korttia ja lautapelejä pelaillen. Loistava tapa viettää laatuaikaa veljensä kanssa :)