Me vietiin lauantaina Peppe-eno Ideaparkkiin vähän ostoksille, vähän vaihtelua Kärkkäiselle ja Seinäjoen kaupoille ;) Tällä kertaa en ostanut itselleni yksiäkään kenkiä, mutta Rebekalle tuli hankittua tulevaisuuden varalle muutamat…

 

Violetit Race Marinen kengät löytyivät Stadiumista, alennusmyynnistä tietenkin. Alkuperäinen hinta oli muistaakseni lähempänä 30 euroa, mutta nyt ne lähtivät mukaan 7,40 euron hintaan.

 

Rebekalla on ollut ihan samanlaiset kengät, mutta vaan erivärisenä ja pienemmässä koossa. Rebekka käytti syksyllä kenkiä tarhassa ja puistoillessa ja ostin nämät samaan tarkoitukseen ensi kevääksi.

 

Edelliset kengät olivat 21-kokoa, eivätkä ne mahtuisi enää jalkaan… Kengistä saa pohjallisen irti ja lapsen jalka asetellaan sen päälle, jos se menee noiden valkoisten rajojen sisälle, kengässä on sopivasti tilaa, näin myyjä ainakin minulle kertoi. Mittailtiin itseasiassa myyjän kanssa yhdessä Rebsun jalkaa ja tuumattiin, että koossa 23 on  hiukan kasvunvaraa ja sopii keväällä hyvin.

 

DinSkosta löytyi vähän toisentyyliset kengät, ensi keväänä tai syksynä varmaan sopivat.

Isossa alessa olivat nämäkin, joten tein toivottavasti hyvät kaupat…

 

 

Ja vielä kolmannetkin kengät, aikamoista. DinSkosta nämäkin ja maksoivat muistaakseni 14 euroa… Ovat Rebekalle vielä tosin isot, mutta sitten jossain vaiheessa tulevat sopiviksi, vuoden päästä? :D Miikan ja Peppen mielestä nämät olivat järkyttävän rumat motoristikengät, mutta jätin TAAS niiden mielipiteet omaan arvoonsa, miehet jotka käyttävät pelkästään lenkkareita, eivät tiedä mistään mitään :P

 

 

Sellaisia kenkälöytyjä, mitä pidätte? Alesta löytyy aina edellisen sesongin kenkiä (tässä tapauksessa viime syksyn)  edullisesti. Lapset kun kasvavat nopeasti ja tarvitsevat jatkuvasti uusia kenkiä ja vaatteita, niin voi helposti vähän säästää. Kohta olisi varmaan hyvä aika hankkia ensi talveksi haalareita, jos vaan osaa koon arvioida.

 

-Maj

 

ps. Älkää nyt vaan tulko puhumaan motoristeista mulle yhtään mitään, haha!

0 Comments

 1. Maija 23.1.2012

  Hahahah alko kyllä naurattaan toi motoristijuttu. :D

  Mutta musta noi on kyllä kivat kengät, sopii ehkä myös vähän juhlavimpiin tilanteisiin.

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Kaupunkikengät :)

   Vastaa
 2. Pirkko 23.1.2012

  Löysitpä mukavia ja todella hyvännäköisiä kenkiä näyttävät sellaisilta että ovat myös mukavan tuntuiset jalassa jouten noilla mennä viipottaa :)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Toivottavasti ne olis tosiaan mukavia jalassakin :)

   Vastaa
 3. Soffe 23.1.2012

  Hei :) Mä en olekaan ikinä kommentoinut, enkä toisaalta ole kauaa blogiasi lukenut. :) Sulla on aivan ihana blogi! :)

  Niin ja noista kengistä. Tulee niistä motoristit mieleen, mutta mä tykkään kun lapset pukeutuu välillä muutenkin kun stereotypisesti. Ja noi on upeita kenkiä. Mäkin voisin tahtoa tollaset. ;)

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Kiva, että kuitenkin nyt kommentoit, jee! Lapsille on tosi kivoja vaatteita, joita vois tosiaan itsekin harkita käyttävänsä.

   Vastaa
 4. Niina 23.1.2012

  Ihania kenkiä oot löytäny!! :) meille saa kyllä myydä ne pieneks jääneet pinkit kengät ;) Ihana blogi sinulla kyllä!

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   Katotaanpas jos kaivan ne jostain esille!

   Vastaa
 5. Julia 23.1.2012

  ” Miikan ja Peppen mielestä nämät olivat järkyttävän rumat motoristikengät, mutta jätin TAAS niiden mielipiteet omaan arvoonsa”

  ai, että päivän piristys :D

  ja näin ollen Rebekka sai oikein kivoja kenkiä!

  Vastaa
  • Maj 23.1.2012

   No, ei ole eka kerta, kun joku niiden mielestä on aivan kammottavaa :D

   Vastaa
 6. Ann 23.1.2012

  Tosiaan, eihän noiden motoristikenkien kanssa tarvitse nahkahousuja pitää ;D Pojalleni (tällä hetkellä 3,5 vuotias) ostin toisiksi elämänsä ekoiksi kengiksi, mustat samantyyppiset Racet, kuin nuo lilat. Olivat niin hyvät, että kun talvi oli mennyt ohi, ajettiin reilut 100 km meiltä taas hakemaan uudet Racet sitten kevätilmoihin. Oli paljon käytössä ja täytyy sanoa, että 20 euron kengiksi ne olivat todella laadukkaat. Sekä ulkonäkö miellytti paljon. Kiitos kivasta blogistasi ja hyvää odotusaikaa! Tätä tullut luettua jo vuoden ajan lähes joka päivä :)

  Vastaa
 7. ee 24.1.2012

  Kyllähän nuo motoristikengiltä näyttää, mutta sehän on muotia :D Ite ainakin tykkään tollasista biker tyylisistä vaatteista ym. Tosin itselläni, kun ei lapsia ole :P

  Vastaa
 8. Nellaax 24.1.2012

  Mun suokkarit oli noi lilat! Miehet ei aina ymmärrä, VINK VINK!

  Vastaa
 9. Kirsi 24.1.2012

  Hyviä kenkä löytöjä tosiaan :-)

  Haalareita kannattaa ruveta haalimaan ja nopeasti jos vielä mielii saada alennuksesta ja sopivaa kokoa. Tytöille näytti kyllä olevan enemmän alevalikoimaa jäljellä kuin pojille. Sellaisen neuvon sain kun itse olin haalari ostoksilla, että lapset kasvavat vuodessa keskimäärin 6 cm, joten siitä voi päätellä minkä kokoista haalaria kannattaa metsästää. Reiman koot ovat mielestäni reilumpia kuin monen muun merkin. Meillä poika käyttää nyt 92 cm vaatteita ja ensi talveksi ostin Reiman 98 cm ja Travallen 104 cm haalarit.

  Vastaa
 10. Pia 24.1.2012

  Ihanat noi lilat:) Eikä noi motoristitkaan hassummat ole:P Meillä on ensi talveksi haalari jo hankittuna, mutta eipäs taas tullut mieleen, että kevääksi voisi ainakin kengät hommata jos vaan alesta kokoja löytyy. Kiitos siis vinkistä:)

  ps. ”miehet jotka käyttävät pelkästään lenkkareita, eivät tiedä mistään mitään :P”….samaa mieltä:D

  Vastaa
 11. nammm 24.1.2012

  Moi Maj! Ihan aiheeseen liittymätön kysymys, tuli vaan tässä mieleen kun jätskiä syöpötellen sun blogia luen ;) Mikä on sun suosikki Ben&Jerry’s maku? :) Tai muuten lempi jäätelö?

  Vastaa
  • Maj 24.1.2012

   Mun suosikki on varmaankin minttujäätelö, mutta kaikki menee :D Ben & Jerry’siltä oon maistanut vain muutamia makuja, mutta strawberry cheesecake taisi ainakin olla hyvää!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *