Kuvissa asuansa esitteleekin tänään minua paljon söpömpi Rebekka, joka on iltapäivällä lähdössä leikkimään ”herraseuraan”. Menemme kavereille kylään, siellä meitä odottelee yhteensä 5 pientä poikaa <3 Rebekka on se hassu pikkutyttö, joka sanoo kaikista tavaroista, että ”minun” kommentoi yksi pojista :D

 

Neule, shortsit ja sukkikset ovat kaikki H&M:ltä. Tämäkin lempparilelu on Viivin vanha käsinukke, johon voi tarroilla laitella kiinni erilaisia hattuja, silmiä, hiuksia… Luulen, että Miikan serkku on se joskus aikoinaan jenkeistä lähettänyt lahjaksi.

 

”Jep, mulle riitti tämä leikki…”

 

 

Voisin itseasiassa pukea jotain samantapaista itsellenikin, mitä tuumitte? Rento vaalea neule, farkkushortsit ja paksut sukkikset olisivat yhdessä aika rento ja ihanan keväinen setti. Rebekan on helppo vetäistä tuohon päälle toppapuku automatkalle…

 

-Maj ja Rebe

0 Comments

 1. nkku 18.1.2012

  VOI MITEN SÖPÖ! Kyllä pojat taitaa sanoa, että ”minun” :)))

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Jaa-aa, kyllä poikia kiinnosti ihan muut jutut, mutta kyllä Rebe sai muutaman hellyydenosoituksenkin :D

   Vastaa
 2. Helena 18.1.2012

  Tyylikäs tyttö:) Hyvä äidille;)

  Vastaa
 3. Reetta 18.1.2012

  onks nuo h&m vaatteet nyt saatavissa kaupoista? muistatko hintoja? kiitos vastauksesta!!

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Varmaankin saatavuus vaihtelee vähän myymälöittäin, shortsit olivat ale-rekissä, mutta sukkiksia ja paitoja luulisi löytyvän?

   Vastaa
 4. Ansku 18.1.2012

  Aiiikas magee asu pienellä, hauskalta näyttää sortsit.

  Kivaa päivää teille!

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Joo, ne on kätevät, kun voi talvellakin käyttää paksujen sukkisten kanssa :)

   Vastaa
 5. Katja 18.1.2012

  Voi että miten ihania kuvia ja ihana asu! Oikein naurahdin ääneen viimeisille kuville ja ”tarinamuodolle”. :)

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Oi, ihan huippua :)

   Vastaa
 6. Kamilla 18.1.2012

  Ihana pikku tyttö <3

  Vastaa
 7. Julia 18.1.2012

  Hyvältä näyttää. Farkkushortsit on söpöt.

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Niin, kuten kerroinkin, että voisin ottaa kaikki nuo vaatteet itsellenikin ja mielellään yhtä edullisesti :P

   Vastaa
 8. Rosa 18.1.2012

  Just ihana pikkutytön leikkiasu. Huomenna voisin ottaa Rebsusta mallia ja pukeutua samaan tyyliin :)

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Teitkö niin? :)

   Vastaa
 9. erja 18.1.2012

  Rebekka on niin käsittämättömän söpö ja ihana! tosi kivat myös noi vaatteet :)

  Vastaa
 10. mami go go 19.1.2012

  <3

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Syrämmiä takasi!

   Vastaa
 11. NiinaT 19.1.2012

  Heei, olis taas kiva pitkästä aikaa saada lukea muutaman postaus sun vanhasta blogista? ;)

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Juu, se on aivan mahdollista… Täytyypä katsella, että mitä sieltä löytyy….

   Vastaa
 12. JonnA 19.1.2012

  Aivan ihanan suloinen asu :) Ja toimii varmasti niin isolla kuin pienelläkin tytöllä :D

  Vastaa
 13. S 20.1.2012

  Heissan Maj!

  Aiheeseen liittymättä kiinnostaisi sun näkemys äidiksi tulemisesta ja siihen liittyvistä ”oheis ilmiöistä” :D.

  Elikkäs oon ymmärtänyt, että oot alta kolmenkympin vielä ja ilmeisestikkin lähempänä kaks vitosta ku sait rebekan? Ootko aina tiennyt haluavasi lapsia nuorena? Tiedän, etteihän päälle 25 nyt ole ”nuori” lapsen saantiin,mutta nykyaikana kun ensisynnyttäjien keski-ikä lähenee kolmeakymppiä niin omaan korvaan tuo kuulostaa nuorelta :)

  Kyselen kovin henkilökohtaisia ja ymmärrän jos et kaikkeen halua vastailla. Lähinnä siksi kiinnostaa kun itse olen päälle kaksikymppinen ja jotenkin tuo lapsen saaminen, vaikka hieman päälle kaksvitosena kuulostaa kammottavan aikaiselta, mutta toisaalta aina olen halunnut lapsia. Jotenkin ajankohdan miettiminen on tuottanut kauheita pulmia. Tiedän, ettei lapsia toki aina saa vaikka haluaisi eikä niitä voi vaan ”tehdä koska huvittaa” ja tämäkin tieto vain lisää tuskaa niin sanotusti. Jotenkin ajattelen, että jos tekisin lapset esim. alta kolmenkympin joutuu väistämättä loupumaan joistain asioista mitä haluaisin tehdä nuorena, koska pienten lasten kanssa elämä yleensä pyörii enemmän kodin ym. ympärillä. Enkä tarkoita, että se olisi vähemmän hyvää elämää, mutta ehkä sitä haluaisi vielä matkustella, opiskella yms. enemmän ennen kuin ns. asettuu aloilleen. Toisaalta taas, entäs jos kolmekymppisenä ei olekkaan sellaisessa elämäntilanteessa(parisuhde ym.), että voisi lapsia tehdä, niin joutuisiko katumaan, ettei lapsia tehnyt nuorempana, huhhuii ja Voi voi.

  En tiedä ymmärsitkö mitään, hirveän vaikea kirjoittaa tällaisia ajatuksia selkeästi. Kysymys ehkä siis kuului, että jouduitko itse pohdiskelemaan paljon ns. eri vaihtoehtoja elämälle ennen kuin päätit tehdä lapset vai oliko se heti selvää? Entä ennen lasten saantia ja jälkeen, oletko koskaan kokenut joutuvasi luopumaan joistain unelmista lasten ja perheen vuoksi?

  Kiitos kauniista blogista. Tosiaan asiat ovat melko suuria ja henk. kohtaisia enkä odota mitä syväluotaavaa analyysia tai muuta, vaan jos haluat vaikka ihan pintapuolisestikkin kommentoida omia pohdintojasi ennen lasten saantia asian suhteen, se voisi jo hieman auttaa omaan pieneen kriisin poikaseeni :)

  -S-

  Vastaa
  • Maj 20.1.2012

   Moikka ”S”!

   Täytin 24 vuotta samana päivänä, kun sain tietää odottavani Rebekkaa. Nyt olen 26-vuotias, mutta välillä tuntuu kyllä, että olen tässä kahdessa vuodessa henkisesti kasvanut kymmenen vuotta. En ole oikeastaan koskaan suunnittelut elämääni kovin tarkasti, olen vaan mennyt, tehnyt ja katsonut, että mitä seuraavaksi tapahtuu. En nuorempana tosiaankaan kuvitellut saavani lapsia vielä näin ”aikaisin”, mutta sitten se yllättäen tuntuikin Miikan kanssa aivan oikealta ja luonnolliselta. Olen aika spontaani ihminen, elän vahvasti hetkessä ja teen nopeasti päätöksiä. Elämä harvoin kuitenkaan menee niin, kuin sen suunnittelee…? Mielestäni kuitenkin pystyn kokonaisuudessaan ajattelemaan suhteellisen järkevästi tätä omaa elämääni ja tajuamaan mitkä ratkaisut sopivat minulle/meille ja mitkä eivät.

   En ole koskaan ajatellut tai kokenut menettäväni mitään lasten takia, päinvastoin. Olen saanut niin paljon lisää sisältöä, tarkoitusta ja rakkautta elämääni, että sitä on vaikea pukea sanoiksi. Ajasta ennen Rebekkaa minulla on ikävä joskus ehkä pitkiä yöunia, mutta niidenkin aika tulee vielä, sitäpaitsi en osannut ennen äitiyttä edes arvostaa kunnolla nukuttua yötä, joten mitäpä siitä sitten… :D En myöskään ajattele, ettenkö voisi edelleenkin opiskella ja matkustella, sillä sehän on vain järjestelykysymys. Mielestäni kuitenkin totuus on, että lapsen saamisen myötä jokainen nainen tulee muuttumaan valtavasti tavalla tai toisella ja elämästä tulee erilaista, sitä, että minkälaista se tulee olemaan, ei voi tietää, eikä edes kuvitella etukäteen.

   Toivottavasti pääset ylitse ”kriisistäsi” ja opit tuntemaan itsesi niin, että tiedät mikä sinulle on tärkeää ja mikä tekee sinut todella onnelliseksi.

   Kaikkea hyvää,

   Maj

   Vastaa
 14. nappisilmä 20.1.2012

  Voi mikä söpöläinen :) !!

  Ja näin off-topic, katselin tossa silmämeikkipostauksessa yllättäen silmiäsi.. :D Sulla on väriltään ihanan luonnolliset nuo piilarit. Minkä merkkisiä käytät?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *