1. 2 kpl käsipyyhkeitä 7,95     2. Tyttöjen topit, 7,95 3. 2 kpl keltaisia kynttilöitä, 5,95    4. tyynynpäällinen 7,95

 

Nettishoppailin H&M:ssä ensimmäistä kertaa sitten vuosiin, klik vaan ja ostoskoriin, kuinka helppoa! Eroan varmasti muista bloggareista siten, että tilaan älyttömän vähän mitään netistä. Haluan tunnustella materiaaleja omin käsin, käännellä, väännellä ja hypistellä tuotetta, ennen kuin harkitsen ostamista. Toki netistä tilaaminen on helppoa, sillä kotosalla ehtii hyvin tutustua tuotteeseen ja jos se ei olekaan sellainen, kuin piti, niin voihan sen aina palauttaa… Minulle vaan tuppaa käymään niin, että en saa aikaiseksi palauttaa, vaikka olisi tehnytkin ”hutiostoksen”.

Pari päivää sitten tänne tuli vasta talvi, mutta fiilistelen kovasti jo kevättä ja keltaista väriä, kotiin siis. Ostin myös alesta Aarikan ihanat uudet lakanat, joissa on tuota himoitsemaani keltaista väriä. Miika haaveilee myös tästä Hayn pöydästä, pitäisikö hankkia se keltaisena? Pöytä toimisi kätevästi myös tuolla meidän pikkuruisella parvekkeella…

 

-Maj

0 Comments

 1. Soikku 9.1.2012

  Nuo keltaiset kynttilät on varmaan aika piristävät! Onko ne tuoksukynttilät? Itse olen allergisena vähän herkkä hajusteille.

  Vastaa
  • Maj 9.1.2012

   Tuotetta kuvataan vain näin ”Kynttilä värillisessä lasissa. Koko 8×9 cm. Paloaika 45 tuntia.” eli ei kai?

   Vastaa
   • Soikku 9.1.2012

    Ei se varmaan sitten ole, kiitos vastauksesta!

    Vastaa
 2. PP 9.1.2012

  Samma här, pakko päästä hypistelemään ennen kuin ostaa. Kenkiäkin löytyisi vaikka mitä ihania, mutta nekin haluaa aina ensin kokeilla jalkaan ja… Noh, ihan yhtä laiska ja saamaton palauttelija olen, eikä sitä kuitenkaan sitten haluaisi sopimatonta roinaa kotiinsa tilaa viemään. Huonekaluja tai astioita voisin jopa harkita tilaavani ja kirjoja olenkin paljon tilannut, mutta vaatteet ja kodin tekstiilit on niin paljon kivempi käydä kaupasta ostamassa.

  Vastaa
  • Maj 9.1.2012

   Muutenkin sellaisten ”varmojen juttujen” tilaaminen on mun mielestä parasta eli tarkoitan tuotteita, jotka oklen nähnyt/sovittanut tms. jo aikaisemmin jossain muualla.

   Vastaa
 3. Sara 9.1.2012

  Oon lukenu sun blogia vuoden, mutta en oo ikinä saanu aikaseksi kommentoida mittään, mutta nyt mää sen teen vihdoin :D :

  Kivoja nuo käsipyyhkeet, ja topit. :)))

  Vastaa
  • Maj 9.1.2012

   Ne topit tulee Rebekalle :)

   Vastaa
 4. Noora 9.1.2012

  H&M Home-sivustolla nettisurffailu on kyllä liiankin helppoa! Viime viikolla laitoin tilaukseen kyseiseltä sivustolta uuden kodin kaikki kylppäritekstiilit samalla visiitillä. Noh, kuka niitä kuoseja ja materiaaleja muka voisi vastustaa.. :D <3

  Vastaa
  • Maj 9.1.2012

   Niin ja kaiken kivan lisäksi ne ovat tosi edullisia :)

   Vastaa
 5. Tiia 9.1.2012

  Noita samaisia pyyhkeitä olen ihastellut itsekin :) Tykkään kovasti tuosta siksak kuosista :P

  Vastaa
 6. Night at Vogue 9.1.2012

  Aivan ihania noi kynttilät!

  Vastaa
 7. JonnA 9.1.2012

  Minäkin klikkailin ostoskoriin kevään uutuuksia, lähinnä tytölle vaatetta ja Home-juttuja. Noita samoja pyyhkeitä mietiskelin, mutta jätin ne vielä muhimaan.. Näyttävät ainakin kuvien perusteella kivoilta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *