Tänään on ollut päivä, jolloin olen tehnyt jotain ensimmäistä kertaa elämässäni. Ette varmasti arvaa mitä…. Kävin katsomassa kaksi futispeliä peräkkäin. Tai no, siis futsal-peliä. Ensimmäisessä katsomassamme pelissä olivat vastakkain Ylivieskalainen joukkue Sievi-futsal ja Ilves. Toisessa pelissä meidän ikioma iskä oli kentällä. Rebekka hihkui Pepen sylistä ”hyvä iskä” ja hinkusi itsekin kentälle. Meidän iskä teki yhden maalinkin, mutta heidän joukkue hävisi niukasti siltikin, höh.

Yksi asia mulla on ollut mielessäni tämän koko veljeni seurassa vietetyn päivän ajan. Veljeni Peppe  ja mieheni Miika ovat hyvin samanlaisia keskenään, yhdeksän vuoden ikäerosta huolimatta. Kummatkin ovat horoskoopiltaan kaksosia, viettävät synttäreitä samalla viikolla. He ovat intohimoisia jalkapallon harrastajiaa. Jos he eivät pelaa futista itse, he katsovat sitä telkkarista (tai livenä) ja aina tilaisuuden tullen takovat Fifaa pleikkarilla -eilenkin kolmeen asti yöllä. Tiedättehän sen ihmistyypiin, joka on aina hiukan ”kilpasilla”?  Pienenäkin Pepen oli pakko antaa voittaa muistipelissä välillä (tai se alko itkemään) ja Miika ei voi antaa periksi hituskaan lauta- tai missätahansapeleissä, ei edes lapsille :D

Kumpikaan heistä ei ole järin puheliasta sorttia, mutta toisaalta eivät aivan tuppisuitakaan. He hermostuvat samanlaisista asioista, mutta ovat tosi pitkäpinnaisia monessakin asiassa. He ovat saamattomia ja ärsyttävän hitaita monella tapaa, mutta jotenkin onnistuvat silti aina hoitamaan asiansa, tosin viime tipassa. Voisin jatkaa tätä  listaa loputtomiin… mutta tärkein yhtäläisyys noissa kahdessa kuitenkin on, että he ovat ovat todella tärkeitä ihmisiä elämässäni, luonnollisestikin <3

Hih, joskus tuntuu, että nuo kaksi ovat aina samalla puolella (minua vastaan tietysti) ja viihtyvät ihan keskenään (ilman mun ihastuttavaa seuraa) liiankin hyvin :D

-Maj

0 Comments

 1. Suski 21.1.2012

  Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden, nyt oli pakko kommentoida ekan kerran. Blogisi on tosi piristävä ja huumoripitoinen… siis kaksoset… ajattelin ensin jotain muuta…

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Kiitos, kun jaksoit kommentoida :) En väsymykseltäni kovinkaan pohtinut tuota otsikkoa, se on kieltämättä hiukan harhaanjohtava :D

   Vastaa
 2. Murmeli 21.1.2012

  Otsikon luettuani pinkaisin tänne heti ja olin siis varma, että odotatkin kaksosia. :D

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Haha, en olisi voinut salata sitä :D

   Vastaa
 3. Paula 21.1.2012

  Mikä sä olet horoskoopiltasi?

  Mä Kauris. :)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Leijona, grauuu!!!!!!!! :D

   Vastaa
 4. minna 21.1.2012

  Kivat verhot sulla ikkunassa. Saako kysyä mistä ? =)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Moi Minna! Saat toki kysyä, verhot ovat Ikeasta :)

   Vastaa
 5. Siw 21.1.2012

  Heh mä jo luulin että kaksoset siellä köllöttelee massussa! :D

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Yks täällä vaan köllöttelee :D

   Vastaa
 6. Maria 22.1.2012

  Olen myös ajatellut otsikko odottamaan kaksoset))) Kuinka vanha on veljesi?

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Veljeni on 23-vuotias :)

   Vastaa
 7. sini 22.1.2012

  Voi että säikähin! Otsikon luettuani ajattelin että oot synnyttäny ja saanukkin yht’äkkiä kaksoset :-D

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   En yhtään ajatellut…. :D Moni näköjään on erehtynyt luulemaan näin!

   Vastaa
 8. Maija 22.1.2012

  Musta on vähän harmi että että valikoit kommenteista tietyt kommentit mihin vastaat, ja osaan jätät vastaamatta… Kyllähän varmaan olisi kiva saada kommenttiin vastaus, vaikka ei mikään kovin tärkeä aihe olekaan. Mutta ymmärrän kyllä, että on kiire vastata kaikkiin kommentteihin kun niitä niin paljon saat. Mutta blogisi on kyllä yksi lemppareistani ja tosi mielenkiintoinen :)

  Ps. Itekin ajattelin eka että vau, onko sittenkin kaksoset masussa! :D

  Vastaa
  • Maj 22.1.2012

   Poimin välillä satunnaisesti kommentteja joihin kirjoittelen vastauksen, jos en kerkeä (vaikka haluaisinkin) ihan kaikkiin kommentteihin vastailla. Yritän huomioida myös mahdolliset kysymykset ja vastata ensimmäisenä niihin, aina vaan en huomaa/muista kaikkea. Jos moni on kirjoittanut saman tyyppisen kommentin, kuten vaikka ”kiva matto!” niin en välttämättä vastaa kaikkiin, että ”kiitos, pidän siitä itsekin”, jos ymmärrät mitä tarkoitan?

   Ajattele, mulla näyttäis olevan tuossa blogialustalla n. 15 000 hyväksyttyä kommenttia, kuinka kauan aikaa minulla olisi mennyt, jos olisin vastannut ihan kaikkiin?

   Vastaa
 9. Minna 22.1.2012

  Voi eei, mäkin luulin heti että vauva kaksoset ;P En onneksi näemmä ollut ainoa.

  Tosi kaunis teksti elämän tärkeistä miehistä! :)

  Meillä on muuten NHL se peli mitä hinkataan aamuyöhön asti…. :)

  Vastaa
 10. SM 22.1.2012

  Mä taas jotenkin ajattelin et he ovat tahoillaan molemmat kaksosia – siis että heillä on kaksoisveljet, ja ihmettelin kun et ole siitä ennen maininnut mitään. :-D Voi apua, aikamoista blondikerhoa täällä koolla näin aamusta.. puolestapäivästä.. ;)

  Huomaan myös usein perhe- ja ystäväpiirissä näitä ”ihmispareja”, ja on hauska huomata kuinka itse on yhdistänyt nämä tyypit ja kuinka hyvin tulevatkaan toimeen. :) Ja itse olen myös sitä sorttia, että poikaystäväni muistuttaa monessa tapaa veljeäni (vaikka useinhan sanotaan että muistuttaisi isää..) – kuten juuri tuo obsessio urheiluun, meillä tosin jääkiekkoon, ja sen lisäksi tietynlainen huumori ja muut kiinnostuksenkohteet. Mutta sehän on vaan hyvä, ja tuskin ihan sattumaa :-)

  Ja muuten, futsalhan on ihan kivaa katsottavaa, huomattavasti nopeatemposempaakin kuin isolla kentällä pelattu futis :) terkuin entinen futsal-pelaaja ;)

  Vastaa
 11. Jenni 22.1.2012

  Mun piti kans heti ekana sännätä tänne, kun näin otsikon :D Mä oon yleensä meillä se, joka vahtaa lätkää ja futista ja pelaa NHL:lää pitkin yötä. Kaikilla muilla menee sitte hermot!

  Sun veli on muuten aika komee tapaus!(;

  Vastaa
 12. H 22.1.2012

  Nyt on pakko kommentoida,sillä meidän perheessä on ihan sama homma..mieheni on kaksonen ja samoin pikkuveljeni.Ikäeroa on 4 vuotta mutta samalla aaltopituudella ovat ja tuo aaahh niin ihana futis ja futsali on se mistä puhutaan,jos ei puhuta niin pelataan. Olivat juuri eilen myös katsomassa yhdessä tuota samaista Ilves fs-Sievi peliä(mieheni kun pelaa tässä tamperelais joukkueessa).

  niin tiedän tuon tunteen kun kaksi ovat samalla puolella ;)

  Vastaa
 13. Kärty 22.1.2012

  ”tai se alko itkemään” :—D Voi ihanaa, kun on tolleen samanlaiset niin varmana tulee juttuun!

  Vastaa
 14. Nekku 22.1.2012

  Täällä edelleenkin fanitetaan Peppeä! Se on niin suloinen ;)<3

  Vastaa
 15. Antonia 22.1.2012

  Miten toi Fifan pelaaminen aamukolmeen kuulostaakin niiiiin tutulta. :D Mun poikaystävä ja sisko ovat myös ”kaksosia” he eivät tosin ole samaa horoskooppimerkkiä mutta muuten jotenkin aivan älyttömän samanlaisia. :)

  Vastaa
 16. Juuli 23.1.2012

  Mulla taas ei tullu mieleenkään tuo, että sinä oottasit kaksosia. Vaan heti alla olevasta kuvasta aavistin että puhut miehes ja veljes yhtäläisyyksistä. Vaikka en kumpaakaan heistä tunne kuin tämän blogin kautta, oon itekki huomioinu saman, että ne on jotenki tosi samanlaisia. Eikö se vähä nii oo, että nainen ettii alitajuisesti isän tai veljen ”tyylistä” miestä itelleen. Ite ainaki oon huomannu :D

  Vastaa
 17. Tuuli 25.1.2012

  Ajattelin tossa lukiessani tätä postausta, että minun vanhimmalla veljelläni ja nuorimmalla veljelläni on ikä-eroa 16 vuotta. Haha! Todella paljon kun ajattelee!, mutta he ovat melko samanlaisia. :)

  Vastaa
 18. hanska 27.1.2012

  mua alkoi kiinnostaa, että missä joukkueessa miika pelaa? itsekin jalkapalloilijan/futsal-laitalinkin vaimokkeena tulee vietettyä paljon aikaa kentän laidalla ja varsinkin futsal on ihan huippujännää :) huomenna taas futisvaimoksi :D

  Vastaa
 19. Pirkko 28.1.2012

  :) Siis moni muukin lukijoista ajattelin samoin kuin minäkin , oletin että odotat kaksosia :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *