Tänään oli kyläilypäivä, pitkästä aikaa. Meillä on sellainen aika hyvä kolmen kaverin kopla. Tullaan erittäin hyvin juttuun huolimatta siitä, että ollaan kaikki vähän eri-ikäisiä, tosi erilaisia ihmisiä  keskenämme ja myös hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Olen ainut, jolla on lapsi ja lemmikki, mutta kummatkin ovat tervetulleita porukkaan mukaan :D

 

Kaverini Kuonon jalka on tällä hetkellä melko käyttökelvoton. Hän ei kovin helposti pysty poistumaan asunnostaan, joten me menimme hänen luokseen.

 

Kuonolla on kaunis ja viihtyisä koti, jossa on kekseliäitä ja hauskoja yksityiskohtia.

 

Pekka on nähty ennenkin blogissani, mutta olenko koskaan sanonut, että en tunne yhtäkään sinkkumiestä, joka oikeasti osaa olla niin rennon helposti lasten kanssa? Pekka joutui työntämään Rebekan rattaita sohjossa ja kanniskelemaan tyttöä sylissään, koska äiti oli ihan out ja Pekka ilmeisen cool. Sääliks käy sinkkumiestä, kun vastaantulijat hymyilevät lempeästi ”ihana perhe”-hymyään… :D

 

Pekka ja Kuono, kaverini.

 

Kyläily oli kivaa, pitää harrastaa sitä jatkossakin, nyt kun alan sisäistämään, että meillähän on kaikki päivät aikaa…

 

-Maj

 

ps. Mun tekisi ihan hirveästi mieli kirjoittaa tähän todella pitkä avautuminen tämän päiväisestä bussimatkastamme, jonka aikana me molemmat kaaduttiin pariin otteeseen, mutta en halua nostattaa uudelleen verenpainettani, joten antaa olla.

0 Comments

 1. HeidiH 5.1.2012

  Muista seurata vauvan liikkeitä jos oot kaatunu, hui! Ilmeisesti ootte molemmat kunnossa? Tuolla on niin kamala keli, että saa kyllä olla tosi varovainen:/

  Vastaa
  • Maj 5.1.2012

   Kaaduin kyllä bussissa hurjastelevan kuskin takia…

   Vastaa
   • Katy 5.1.2012

    Tiedän tunteen, mahtaako olla sama kuski mikä itsellä joskus Tampereella.Tuli polveen hiusmurtuma kun kaaduin tyttäreni rattaiden päälle, ei ollut mikään miellyttävä kokemus. Kaasutteli ja äkkijarrutteli jatkuvasti, pisti veren kiehumaan kunnolla!

    Vastaa
    • Maj 5.1.2012

     Oikeesti tosi tosi typerää! Me mentiin istumaan, kun kyyti oli sellaista ettei pystyssä pysynyt, niin kuski tuli huutamaan, että tyhjiä rattaita ei jätetä sinne valvomatta… Ei ollut paljon vaihtoehtoja, kun toinen kaahaa kuin mielipuoli :((

     Vastaa
     • Roxy=) 6.1.2012

      Tossa tilanteessa ku se tulee huutamaan mä oisin antanu varmaan aikamoisella mitalla takaisin. Tosin oon just niin onneton, että oikeesti oisin varmaan vaan häkeltyny ja vasta bussin ulkopuolella kiukustunu tarpeeks. Ilmoittaisin varmaan johonki esimiehelle tms. On se kuitenki aika paha jos raskaana olevat ei pysty olemaan turvallisesti kyydissä. Vaikka jostain just luin, että loppupeleissä kaatumiset aika harvoin aiheuttaa keskenmenoja tms. ongelmaa niin on siinä aina se pieni riski kuitenki olemassa.


 2. retromoderni 6.1.2012

  Ei helvetti,olettehan kunnossa. Laita samantein palaute TKL:lle! Sun on pakko, kellonaika, bussinnumero ja kuvausta kuskista niin kyllä saa varmasti noottia. Laitoin seuraavan tarinan takia palautteen kun potutti niin paljon ja ne vastas päivän aikana. Nyt tuo juttu tosin jo naurattaa.

  Mulla kävi kerran, kolmen peräkkäisen päivän aikana niin, että sattui olemaan sama mulkku kuski. Ekana päivänä se hermostui kun maksoin kakskymppisellä, ei muka oo vaihtaria; no päästi ilmaseks. Seuraavana päivänä pönötin samaan aikaan pysäkillä, maksoin taas sillä 20 eurolla joka ei eilen kelvannut. Nyt se sitten vihaisena otti rahan vastaan ja heitti vaihtarit siihen pöydälle, osan kolikoista keräsin lattialta.

  Kolmantena päivänä samaan aikaan; ”ei juma, taas sama äijä ratissa”: ajattelin (näin sen jo kaukaa liikennevaloista). Odottelin valojen vaihtumista ja olin ainoa pysäkillä. Viitoin(eiks niin tehdä kun halutaan pussin kyytiin :D).Oli se mulkvisti siihen pysäkille kaartamassa, mutta minut huomattuani, jumalaut painoikin kaasua ja meni etiäpäin. Voi että kun keskarini nousi silloin herkästi pystyyn ja korvista nousi savu. Tää akka ei kyytiin kelvannut, vaikka en oo hei ees susirumakaan, kemiat ei vaan jostain syystä natsannut :DDD.

  laita siis palutetta sillä teillä oli pikkusen vaarallista meininkiä. TKL kiittää.

  Vastaa
  • selleri 6.1.2012

   Ei sitten tullut mieleen seuraavaksi päiväksi hankkia jotain vähän pienempää rahaa? Sehän nyt on ihan yleinen fakta, ettei bussissa kannata yrittää tarjota isoja seteleitä.

   Vastaa
   • Kakskymppinen ei oo iso seteli, ei ainakaan mun mielestä. 50 euronen sentään on, jos bussista on kyse, samaa mieltä oli kanssani tkln viestiin vastaaja. kyllä niillä siellä pohjakassaa on.

    Vastaa
    • Maj 6.1.2012

     Saanen muistuttaa, että bussikuski on kuitenkin myös asiakaspalvelija, joten sen mukaan täytyisi käyttäytyä….

     Vastaa
    • sanna 7.1.2012

     niin, sun mielestä 2-kymppinen ei ole iso raha, mutta bussin vaihtokassan näkökulmasta se on iso raha ja jos asiasta kerran jo huomautettiin, niin minä en kyllä ymmärrä tässä sitä että loukkaannut kun toisen kerran teet saman virheen. ja tottakai se siellä valitusluukulla oli sun kanssa samaa mieltä, olisko se muka alkanut vääntämään vastaan kun asiakas on antamassa vihaista palautetta. en sano etteikö ko. bussikuski käyttäytynyt huonosti, mutta kyllä ärsyttää sinunkin käyttäytymisesi.

     Vastaa
 3. Virpi K 6.1.2012

  Maj, laitapa palautetta TKL:lle. Ottavat kyllä vakavasti, nimim. kokemusta on. Kerran eräs lähemmäs 90 v rouva kaatui samasta syystä selälleen siihen keskiosasta taakse meneviin portaisiin. Mitä tekee kuski? No jatkoi matkaansa pysähtymättä, kysymättä vointia. Tuon ikäisellä voi olla noi kaatumiset kohtalokkaita. Meitsi kyl valitti oikeaan osoitteeseen ja asiaa oli puitu kuljettajan kanssa.

  Vastaa
 4. Kati 6.1.2012

  Tykkään lueskella sun blogia todella paljon :) Mukavaa loppiaisviikonloppua!

  Kerro Pekalle terveisiä, että onneksi on tuommoisiakin sinkkumiehiä ;)

  Vastaa
 5. hh 6.1.2012

  palautetta vaan tkl:lle menemään!

  meillä päin yhtä linjaa ajeli kans yksi raskaan kaasujalan omaava kuski, joka lähti pysäkeiltä täysillä ja töksäytteli pysäkeille tullessa.. kun oli kääntynyt risteyksessä, painoi saman tien kaasua pohjaan ja tädit kieri käytävällä… mulla venähti ”vaan” sormi …

  oli vissiin johonkin kiire, kun vartti keskustasta aiemmin lähtenyt saman linjan bussikin saavutettiin puolessa välissä reittiä!

  Vastaa
 6. eija 6.1.2012

  Bussikuskit oikeasti on tosi törkeitä ”asiakkaita” kohtaan! harvoin on joku oikeasti mukava kuski ajamassa, itse aina tervehdin kun tulen kyytiin ja kiitän kun lähden pois, eikä kuski vastaa mitään mihinkään niin tulee tosi tyhmä olo… Tuo on kyllä jo törkeyden huippu, jos kaahaa ja ihmiset kaatuilee, eikä huomioi asiaa mitenkään! aarrgg alkopa ärsyttää :D

  Vastaa
 7. Saana 6.1.2012

  Heii,

  Luettuani teidän muutenkin kurjasta bussimatkasta, oli pakko tulla kommentoimaan, että olen se hölmistynyt tyttö 16:sta, joka ei ees tajunnut itse tarjoutua auttamaan Rebekan rattaiden kanssa Koskipuistossa. Hämmennyin niin, kun hoksasin ketä ootte. Siispä hyvä, että pyysit apua, en olis muuten tajunnut. :)

  Oon lueskellut sun blogia vuoden verran ja tykkäillyt kovasti. Kiva lukea juttuja Tampereelta. Kiitos!

  Vastaa
 8. Mantelileipä 6.1.2012

  Toivottavasti olette kunnossa. Onneksi TKL:lle mahtuu myös kivoja kuskeja noiden vähemmän kivojen joukkoon. Sellaisia kuskeja, jotka juttelevat asiakkaille ja ajavat ”normaalisti” :) Käännän keskustelun nyt kuitenkin muuhun aiheeseen…

  Pidän tavastasi kertoa asioista kuvien avulla. Tämänkin postauksen kuvat ovat tosi kauniita ja kuvakulmat mielenkiintoisia. Millä kameralla kuvaat? Kuva korvapuusteista nosti veden kielelle :)

  Vastaa
 9. tanja 6.1.2012

  Mä inhoan tuollaisia bussikuskeja, sääliksi käy erityisesti vanhukset.:(

  Vastaa
 10. Suvi 6.1.2012

  Argh! Olen jälkikäteen ihmetellyt miten taannoin murrosikäisenä suutahdin yhdelle kaahailevalle bussikuskille, joka oli etuajassa ja silti taajaman ulkopuolellakin kaahaili kuin mielipuoli, kyllä siinä kaatuilivat niin mummot kuin pienet koululaisetkin. Ollessani viimeinen matkustaja bussissa marssin etuovelle ja annoin kuskille aika reipasta palautetta ja kiukusta kihisten sitten poistuin takimmaisesta ovesta, sillä se oli ainut jonka kuski suostui avaamaan :) Marssin kotiin ja pistin saman palautteen vielä bussiyhtiölle. Seuraavalla viikolla bussikuski kyllä ajeli sievemmin, mutta muutoin käytös oli edelleen ala-arvoista, ei edes tervehtinyt asiakkaita. Olisiko saanut sitten noottia, toivottavasti!

  Vastaa
 11. lukija 6.1.2012

  Kiva postaus jälleen kerran. Kuka on tämä Pekka,joku sun hyvä ystävä? :) On sulla ollut kyllä kauhea bussimatka!

  Vastaa
 12. tyt. 6.1.2012

  Aww, mikä Pekka ;). Ihania tollaset miehet!

  Vastaa
 13. emppula 7.1.2012

  tkl on syvältä mur mur ,hengessä kaupalla joutuu menee ps.Pekalle terkkuja t.sinkkuäiti

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *