Sain joululahjaksi ne toivomani Shepher-tossukat, ei kun jopa kahdet! Kyllä nyt kelpaa sujauttaa palelevat tassut pehmoisiin tossukoihin. Mitäs muutakaan lauantai-iltana tekisin, kun istuisin sohvallani napostelemassa herkkuja tossut jalassa…?

Näissä tossuissa on matala varsi ja pehmeä pohja, joten ne ovat pelkästään sisäkäyttöön.

 

Toisissa Shepherdeissäni on korkeampi varsi ja kova pohja, joten ne on parvekekäyttöön. Tämän informaation kertoi ystäväni Kuono, joka on tarkemmin ja pidempään perehtynyt erilaisiin tossuihin ja muihinkin jalkineisiin.

Kuonon kanssa on aivan kamalaa mennä kenkäostoksille, koska hän ei antaisi minun ostaa melkeinpä mitään kenkiä, koska kaikissa tuntuu olevan a) huono, liukas tai liian kova pohja b) jotain keinomateriaalia c) huono lesti tai vaarallinen korko tai d) jotain muuta vikaa. Toisinsanoen Kuono on hyvin tarkka ja haluaa ostaa vain laatua ja sitähän ei ole pilvinpimein nykyään tarjolla. Minä taas puolestani haksahdan kauniisiin ja ehkä vähän epäkäytännöllisiin kenkiin…

 

Shepherd-tossut ovat saaneet kuitenkin Kuonon ja Coconkin hyväksynnän, joten vakuutuin, että niiden on oltava kertakaikkisen hyvät tossukat ja onhan ne!

 

Kun kävimme taas yhtä keskusteluamme koskien tossuja Kuono huolestuneena mietiskeli, että en voi ottaa sairaalaan mukaan  pehmeäpohjaisia tossuja, koska tallustelisin niillä siellä ei_ehkä_niin_puhtailla sairaalan lattioilla ja jälkeenpäin olisi ehkä ikävää käyttää samoja töppösiä kotosalla, totta sekin. Ratkaisuni on siis kovapohjaiset tossut, joiden pohjan voi vaikka pyyhkiä tai pestä, Kuono knows best.

Nämät eivät ole lastentossut, vaan MINUN, Majn :D

Miksihän lapsista ylipäätänsä on kivaa tepastella valtavan kokoisilla aikuisten jalkineilla?

 

Kiitos vaan tossuista,

joulupukki <3

 

-Maj

0 Comments

 1. essi 7.1.2012

  Ihanat tossukat :) varmaan tosi kivat jalassa, ai että <3 mutta kuka tämä Kuono siis on ..? multa on mennyt kokonaan ohi … :/ :D

  Vastaa
  • Maj 7.1.2012

   Tosi pehmoset ja lämpöset on vaan. Kuono on mun yhden kaverin lempinimi :D

   Vastaa
 2. Tiia 7.1.2012

  Shepherdin tossukat ovat niin suloisia :) Kotitossut on muutenkin niin mahtavia ja ihana kun pysyy varpaat lämpimänä :P

  Vastaa
 3. Siiriliinu 8.1.2012

  Kenkien epäkäytännöllisyys on asennekysymys :D mut mäki haaveilen noista shepherdeistä, on sen verran kylmät lattiat mulla, et tulis tarpeeseen…

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 4. Reetta 8.1.2012

  On kyllä ihanat tossut! Muakin aina palelee varpaita kotona mutta onneksi mummo osaa tehdä lämpimiä villasukkia ♥

  Vastaa
 5. Mipa 8.1.2012

  Onpas ihanat,

  mutta mitähän ystäväsi Kuono suosittelisi minulle, kun tarvitsisin vähän jokasään koiranpissatuskengät? (lipokkaat joilla pääsee parkkipaikan ympäri ja takaisin) Reinoihin tai Ainoihin tai niiden kopioihin en suostu, Uggeja en ota ja kumisaappaat joita nyt käytän, on vähän liian liukkaat :/

  Tai jos jollain muulla on hyviä vinkkejä ;)

  Vastaa
  • Kuono 9.1.2012

   Varrelliset töppöset, ässät!

   Koiran ulkoilutukseen tarvitaan helpot, pitävät ja lämpimät luottoystävät. Vaihtoehto ykkönen on kotimainen Kuoma. Ulkonäkö ei hurmaa, mutta pohja pitää ja niihin on helppo hypätä. Hunterin matala kumisaapas lämpövuorella jonka voi poistaa, toimii ympäri vuoden. Pohja on kunnolla uritettu ja vakaa askel on taattu.Eccolta löytyy runsaasti hauskoja vaihtoehtoja. mallit kannattaa tosin tutkia netissä, myymälät suosii enemmän perusmalleja. Lipokasmalleissa ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin Lahtisen huopalipokkaat kumipohjalla. Malleissa löytyy kannan peittävämalli ja ns.pistokasmalli jossa kantaosa on matalampi. Pohja on pitävä ja huopa toimii helteelläkin. Itse viipotan näilä mökilläkin koko kesän. Kokoon kannattaa varata villasukkavara mikäli lenkit venyy `) Marketeista löytyy perusmalleja, jos haluaa erikoisempaa, kannattaa suunnata Jämsään Lahtisten tehtaanmyymalään.

   Vastaa
 6. Rosa 8.1.2012

  Ihanat! Niiin pakko saaha, miksen tajunnu pyytää pukilta näitä?

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 8.1.2012

   No, ei auta kuin mennä kaupoille :)

   Vastaa
 7. lotta 8.1.2012

  mullakin on shepherdit, eri malliset tosin, ja niihin on niiiin ihana työpäivän jälkeen laittaa jalat ja muinakin päivinä tepastella niiden kanssa menemään. siskoni on ollut kenkäkaupassa töissä ja kenkäostosreissut hänen kanssaan kuulostaa kovinkin paljon samanlaisilta kuin sulla ystäväsi kuonon kanssa.

  Vastaa
 8. Hus nummer nio 8.1.2012

  Mullakin on ollut tossukat, tosin vaaleanpunaiset. Nyt jo ihan loppuunkävellyt. Ehkäpä sitten ens jouluna pukki tois uudet…

  Mukavaa talvenjatkoa!

  Vastaa
 9. Viiruska 8.1.2012

  Milloin se 27.11.2011 alkaneen hajuvesiarvonnan palkinto arvotaan/on arvottu? Kun en löydä sitä voittajaa mistään?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *