Niin, nyt vielä pukkaisi kotikuvia yhden postauksen verran, huomenna joudutte ehkä taas katselemaan mun naamaa tai jotain :D Meillä on täällä kotosalla (kuten varmaan tiedättekin) todella valkoinen yleisilme. Valkoinen katto, valkoiset seinät ja lattiat. Verhoja on niukasti ja ne vähätkin ovat myös valkoisia. Valkoisen kotimme paras puoli on, että kaikkeen on helppoa yhdistellä värejä ja sen voi tehdä reippaallakin kädellä, eikä lopputulos silti ole mielestäni sekava. Valkoinen koti on myös ajaton ja aika monen mieleen, tulevaisuutta ja asunnon myyntiä ajatellen. Miinuksena esimerkiksi valkoisessa lattiassa on, että siinä näkyy kaikki, tarkoitan, että näen lattialla joka ainoan Tepon karvan, leivänmurun ja ketsuppitahran. No ne saattaisivat näkyä monen muunkin värisessä lattiassa ja minähän tunnustin aikaisemmin tavallaan pitäväni siivouksesta…

 

Minulle on jäänyt mieleen, kun joku siellä kirjoitteli joskus kommentin, että häntä aivan säälittää Rebekka, koska tämä joutuu elämään kalseassa kodissa aikuisten maailmassa, vailla värejä ja lastenjuttuja. Mun mielestä se oli kyllä vähän liioittelua, sillä meillähän on aika itseasiassa aika värikäs lastenhuone, joka pursuilee liiaksikin leluja. Vaikka peruselementit ovatkin valkoisia, ei se tarkoita sitä että meillä ei värejä olisi, päinvastoin väriä on etenkin lastenhuoneessa niin paljon, että heikommalla saattaisi silmiä särkeä :D Minusta on kiva sekoitella perusvärejä keskenään, mutta lastenhuoneeseenkin haluan lisää keltaista väriä, vaikka maton muodossa!

 

Hoksatteko mitä UUUTTA?! Sain tuon tuunatun imetystyynyn Mari-murulta tänään, kun he pyörähtivätpäivällä kylässsä. Tyyny on juurikin täydellisen näköinen ja niin tarpeellinen, sillä tästä yöstä eteenpäin nukun sen kanssa, imetän tulevaisuudessa vauvaa sen avulla, laitan vauvan köllöttelemään sen sisälle ja Rebekkakin tykkää nojailla siihen. Enkä muuten ole aikeissa hävittää sitä mihinkään vauva-aikojen jälkeen :)

 

Tässä on mun työpiste. Limppari on edelleen juomatta, kun näpyttelen tätä postausta niin tohkeissani, HÖRPS!

 

Tarvitsen työpisteeseen vielä jonkun söpön lampun, että minun on mukavaa istuskella kirjoittelemassa tässä illan pimetessä. Täytyypä kääntyä lamppuasioissa kunnon kaverini Kuonon pariin,

sillä hän tietää niistä(kin) enemmän, kuin minä.

 

No niin, valmista!

Nyt olisi Majlla varmaan limppari-aika, kun tuolla lastenhuoneessa leikitään rauhallisesti.

 

-Maj

0 Comments

 1. Sara 26.1.2012

  Tuo teijän koti, ja rebekan huone on just ihania! Ja ihania kuoseja paljo, mutta ei yhtää sekava :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Kiva kuulla :)

   Vastaa
 2. marjukka 26.1.2012

  Teillä on mielestäni oikein kaunis koti! Mua lähinnä nauratti tuo kommentti Rebekka-raukasta, joka elää ”aikuisten maailmassa” ilman värejä. Kohtaan päivittäin lapsia ja lapsiperheitä, joilla on hiukkasen suurempia ongelmia kuin kodin värit! Vaikka Rebekka siis eläisi koko lapsuutensa valkoisessa asunnossa, saisi hän erinomaisen alun elämälleen.

  Vastaa
  • Sofia P. 26.1.2012

   Asiaa! :)

   Vastaa
   • Maj 27.1.2012

    !! Niin, totta… Eiköhän ne muut jutut ole tärkeämpiä!

    Vastaa
 3. S 26.1.2012

  Todella ihanalta näyttää teidän koti, ihanan selkeetä jotenkin, kuoseista huolimatta! :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Niin, meillä ei ole esillä kovinkaan paljon mitään ”ylimääräistä” tavaraa :)

   Vastaa
 4. Helena 26.1.2012

  Pidän todella kotiin <3 Olen vieläkin sanoa, tämä on unelma talo:) Se on erittäin harmoninen. Ja väri ja tyyli:)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Ye, thanks :)

   Vastaa
 5. Ansku 26.1.2012

  Onpas todella kivan näköinen työpiste!

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Joo, viihdyn tässä aika pitkiä aikoja välillä :DD

   Vastaa
 6. Hertta 26.1.2012

  Ihanan elämänmakuinen blogi sulla! :)

  Vastaa
 7. Laapa 26.1.2012

  En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa, että joku oikeasti viitsii arvostella teidän sisustusta epä-lapsiystävälliseksi?! Ohhoh, kyllä on mittasuhteet hukassa ihmisillä :/ välillä mietin, että tuleeko bloggarina kyyniseksi, kun joutuu kaikenlaisen vihapostin kohteeksi varmasti aika ajoin?

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Sanoisin, että pitäis nauraa :D No voi olla, että jonkin verran tulee, paras suhtautuminen ärsyttäviin viesteihin on, että toisesta korvasta sisään toisesta ulos. Tai sit vaan näpäyttää kylmänviileästi delete-painiketta ja unohtaa koko jutun :D

   Vastaa
 8. lotta 26.1.2012

  mua kovasti ihmetyttää, että miten joku on voinnut saada käsityksen, että teillä on väritön koti.. mun mielestä jokaisessa postauksessa teidän kodista on tullut ilmi just se, että vaikka seinillä ei värejä ole niin muualta sitä sitten löytyy ja varsinkin rebekalla on oma ”valtakuntansa” värikkäine leluineen.

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Niin ja toisaalta, mitä sitten vaikka me ei tykättäisi väreistä ollenkaan?

   Vastaa
 9. --Pia-- 26.1.2012

  Mä pidän teidän kodin värimaailmasta! :)

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Sepä kiva :)

   Vastaa
 10. ría 27.1.2012

  Hauska tuo kuva tietokoneista – tuli se isäkarhu-äitikarhu-lapsikarhu satu mieleen (jos tiedät mitä tarkoitan?) :D

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Tottakai tiedän, kun mulle on se kirjakin :) <3

   Vastaa
 11. Janika 27.1.2012

  Hei Maj, olen kysynyt tätä aiemminkin, mutta muistaakseni en saanut vastausta.. Haluaisin vain tietää, mistähän olet hommannut tuon imetystyynyn?

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   Sen on tehnyt mun siskon anoppi :) Kaverini Mari vaan uusi tuon vetskarilla irrotettavan päällisen :)

   Vastaa
   • Janika 29.1.2012

    Aa, ok :) Kiitos vastauksesta! Nyt täytyy vaan suunnistaa kaupoissa ja etsiä samantyylistä ;)

    Vastaa
 12. minna 27.1.2012

  Teillä on aivan ihanan näköistä kotonanne, tykkään tooosi paljon.

  Me olemme harkinneet myös tuota työpöytää, mutta arveluttaa vaan se, onko siinä tosi huono kirjoittaa kun näppäimistö tulee kuitenkin suhteellisen korkealle?

  Vastaa
  • Maj 27.1.2012

   No mua se ei ole ainakaan haitannut mitenkään, mutta mä en koskaan oikein ajattele ergonomiaa…

   Vastaa
 13. Santique 29.1.2012

  Hei Maj,

  työpöydän uusiminen (lue: koko työhuoneen) vireillä meillä, joten kysyisin tuohon Ikeaan pöytään liittyvän kysymyksen… Eli onko tuo pöytäkone iMac ja kuinka iso näyttö teilä siinä on, montako tuumaa siis? Meillä on iMacin isompi versio ja mietin miten se tuolle pöydälle asettuisi, tuohon on aika kapea pöytä (ja juuri siksi sopisi meille hyvin). Olisi kiva jos viitsisit tarkistaa näytön koon, niin saisin vähän osviittaa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *