Tämä on jo TOINEN postaus tänään, eikös olekin aikamoista? Mulla on nyt hyvä bloggailufiilis, niin antaapa mennä, vai mitä?

Kun lapsi on saatu nukkumaan, niin taloon laskeutuu ihana hiljaisuus. Ilman tätä pientä omaa aikaa, voisin ehkä sanoa sekoavani… Etenkin tämmöisinä iltoina, kun liian myöhään suoritettu ruokakauppareissu säestettynä raivokkaalla huudolla vei ihan viimeiset mehut allekirjoittaneesta, puuh.

Ensin keräillään tavarat hiljaa paikoilleen ja sitten on aika nostaa ”jalat pöydälle”.  Teen usein pienen katsauksen blogeihin ja päivitän omanikin. Sen jälkeen maistuu vaikkapa iso kupillinen kaakaota ja  siivu ruisleipää.

 

Iltahetki meneillään…

 

Me saatiin mun serkulta tuo punainen keinutuoli lainaan, Rebekka tykkää siitä hirmuisesti. Se on ollut käytössä tosiaan serkullani ja ainakin hänen kahdella tyttärellään, nyt se muutti sitten tänne meille. Saatiin vapaat kädet sen tuunaamisen suhteen. Mitäs tykkäätte keinutuolista, onko se hyvä noin vai pitäiskö se maalata?

 

Joskus myös tehdään näin kuten nyt, että Miika ”nukuttaa” Rebekan ja mä sillä aikaa kirjottelen tätä blogia… Onkohan se itsekin nukahtanut?

 

Ah, ihana hiljaisuus.

 

Terkkuja serkulle ja muulle porukalle sinne Ylivieskaan, täällä keinutellaan tuolissa joka päivä, kiitos siitä <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Tiia 4.1.2012

  Tosi kiva tunnelma noissa kuvissa :) sellainen perus arki-ilta :)

  Vastaa
 2. Rouva M 4.1.2012

  Hei, upeat nuo mustat kynttiläkupit tuossa alimmassa kuvassa!

  Mistäs ne ovat kotoisin?

  http://villamvilla.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 7.1.2012

   Ne on valkoiset! Saatiin ne lahjaksi, enkä merkkiä, enkä mitään muutakaan niistä :)

   Vastaa
 3. lisbet 4.1.2012

  Nii-in tiedän, mistä puhut;) Mullakin poika nukkuu nyt, äidin oma iltahetki.

  Vastaa
 4. Mami go go 4.1.2012

  Moi! Kiva että löysit blogiini, tykkäsit ja kävit kommentoit :)

  Meillä illat menee usein samoin, mies nukuttaa vanhimman (ja melkein aika nukahtaa myös itsekkin), minä samaan aikaan selaan blogeja ja yritän päivittää omaani.

  Ihana tunnelma kuvissa. Itselläni pienenä ollut samanlainen keinutuoli, valkoisena. Punaisessa kiva kontrasti, pohjassa joku kuva?

  Vastaa
  • Mami go go 4.1.2012

   Kävit kommentoimassa siis :) Ei näin leffasta ja siideriltä(!) tulleena osaa enään kirjoittaa..

   Vastaa
  • Maj 7.1.2012

   Pohjassa on sininen mikkihiiren pää!

   Vastaa
 5. 4.1.2012

  Ois kyllä kiva esim. valkosena ja vaikka jollain mustalla kontaktimuovilla penkkiosaan ympyröitä tai jotain, tuohon luukkiin viittaavaa! : ))

  Vastaa
 6. JonnA 4.1.2012

  Keinutuoli ihana just tuollaisena väriläiskänä. Ihanan pirteän punainen ja jotenkin natsaa kivasti teidän kodin värimaailmaan…eli en muuttais hitustakaan sitä ;)

  Vastaa
 7. lotta 4.1.2012

  ihana piristysläiskä teijän olkkarissa toi punanen keinutuoli. mun siskolla oli pienenä samanlainen ja siinä oli joku kuva istuinosassa, mutten kuollaksenikaan muista mikä. kiva siihen ois jättää jonkin merkki, että se on ollu myös rebekalla lainassa. ihan tulevia käyttäjiäkin tai ehkä lähinnä heidän vanhempiaan varten. saisivat miettiä, että ai se on ollut sielläkin. itselläni oli pienenä valkoiseksi maalattu keinutuoli josta hilseili maali ja alta paljastu mintunvihreetä. tuoli oli ollu mun isän ja silloin se oli vihreä se oli sitten perinyt isän sisko ja se oli maalattu valkoiseksi. mun aikana tuoli kyllä päätyi meijän terassille vesikelissä sen verran usein, että lahosi mokoma. :D

  Vastaa
 8. Misty 4.1.2012

  Kuulostaa leppoisalta!

  Itse maalaisin keinutuolin uudelleen tuollaiseksi samanlaiseksi kirkkaan punaiseksi. Jotenkin tuon keinutuolin, jonka itsekin olen nähnyt monella, kuuluu olla punainen =D Sopii teidän kotiinnekin hyvin.

  Teillä on kaunis koti ja ihastelen usein tuota ryhdikästä mattoa. Mistä se on ostettu? Meiltä puuttuui yhdestä huoneesta matto ja se kaipaa juuri tuollaista matalaa, ei pörrönukkaista tai pitkälankaista.

  Rentoa illanjatkoa!

  Vastaa
 9. PP 4.1.2012

  Mää jättäsin tuon tuolin punaiseksi, varsinkin kun se on tuollainen kiiltävä punainen :) Se tuo mukavan kontrastin ilman, että kuitenkaan rikkoo tyyliä. Valkoien voisi olla ehkä vähän liian plaini valinta. Toki joku muukin kiiltävä ja kirkas väri, kuten keltainen, voisi olla hienon näköinen.

  Vastaa
 10. Minä 4.1.2012

  Ihana väriläiskä tuo keinutuoli, just tollanen täydellinen paloauton punanen. Jättäkää ihmeessä punaiseksi (ehkä tuon kuvan tosta keskeltä vois maalata :–D) tai muuksi pirteän väriseksi, älkääkä tehkö siitä niin tylsän väristä kuin joku musta/harmaa. :D Leppoista illan jatkoa sinnekkin!

  Vastaa
 11. Mrs Munster 4.1.2012

  Jata keinutuoli punaiseksi. Tosi ihanan varinen ja varsinainen varipilkku teidan olohuoneeseen. Mullakin poika tais just nukahtaa – mamman oma hiljainen hetki tietokoneen aaressa. Mukava kuulla, etta en ole ainoa mamma, jonka myohasta ostosreissua saesti kiukkuinen kiljunta :)

  Vastaa
 12. sini 4.1.2012

  Moi, mielestäni keinutuoliin kävisi ihanasti sellainen kulutetun näköinen pinta, siis niin että tuoli näyttäisi oikein vanhalta :-) en sitten tiedä miten sellaisen toteutus kävisi.. Mutta siis sellainen vanhan puun näköinen, mutta tottakai punaisena!

  Vastaa
 13. Suvi 4.1.2012

  Iltaisin tosiaan sitä omaa aikaa kaipaa. Meillä ei tarvitse nukuttaa, mutta ravata lastenhuoneessa vielä useasti oven sulkemisen jälkeen kyllä. ”Äitiii! Mulla on jano! Pissahätä! Nään pahoja unia! En lyödä nallea!” – Noel keksii vaikka mitä ja ihan vaan saadakseen jonkun käymään siellä. Äsken kävin taas kysymässä mitä huutaa ja vastasi ”Äiti, voitko aamulla käydä ostamassa mulle leikkihellan?” :D

  Niin ja ihanaista uutta vuotta teidän perheelle :)

  Vastaa
 14. Minnie 4.1.2012

  oi mikä ihanuus! mulla oli pienenä tommonen punanen tuoli ja sen pohjassa kissa. nostalgiaa! (:

  Vastaa
 15. Hus nummer nio 4.1.2012

  Eikös olekin ihana nauttia omasta hetkestä? Nyt kahden pienen kanssa löysin kätevästi oman hetken lounaan jälkeen. Isompi tyttö leikkii itsekseen ja pienempi nukkuu päiväunia. Juuri tuo oma tauko keskellä päivää antaa huimasti uutta energiaa! Mukavaa illanjatkoa!

  Vastaa
 16. Miia 4.1.2012

  Mun mummulassa oli täsmälleen samanlainen keinutuoli sinisine Mikkeineen. Älä maalaa, tuoli on kaikessa nostalgiassaan juuri sopiva.

  Vastaa
 17. K 4.1.2012

  Ei oo totta, mulla oli lapsena ihan sama keinutuoli! Älä vaan tee sille mitään. :D

  Vastaa
 18. Sipe 4.1.2012

  Ihana kiikkustuoli, minusta tuo punainen väripilkku sopii hyvin teidän muuten mustavalkoiseen sisustukseen (: ehkä itse maalaisin tuon kuvan keskeltä piiloon, mutta eipä juuri silmään satu kun sitä tuollaisenaankin katsoo. itsellä oli lapsena keinuheppa ja siinähän oli ihan parasta keinutella menemään telkkaria katsoessa (:

  Vastaa
 19. ele 4.1.2012

  Meillä oli samanlainen punainen keinutuoli. Meillä tuoli sai olla punainen, koska lastenhuoneessa on muutenkin punaista. Keinutuoli oli ihana ja sitä käytettiin niin paljon, että se hajosi kappaleiksi.

  Ihanaa arki-iltaa sinne! Arki on parasta! <3

  Vastaa
 20. Kaisa 5.1.2012

  Vitsi! Mulla oli pikkutyttönä ihan samanlainen keinutuoli. Tuli jotekin haikee olo, että miten nopeesti aika on kulunut…. Älä vaan tee sille mitään muutoksia, se on hyvä juuri tollasena mun mielestä:)

  Vastaa
 21. IdaSofia 5.1.2012

  Ihana keinutuoli Rebekalla. Musta sen pitäs olla just tuollanen, koska se sopii aivan loistavasti teidän sisustukseen. Valkosena se menettäs hieman omaa charmikkuuttaan. Ihana tämä sun blogi, tosi piristävä niinkuin sinäkin. Tyylisi on myös aivan tosi kiva.

  Vastaa
 22. Henna 5.1.2012

  Voi jättäkää keinutuoli punaiseksi! Voi ihanuuksien ihanuus. :) Ja eikä, onko siinä Mikki Hiiri! Minulla on ollut lapsena punainen tuoli, missä oli Mikin kuva. Tosin se tuoli on kyllä varmaan ollut jo paljon ennen minua olemassa, monta monta kymmentä vuotta vanha.

  Mutta jättäkää ihmeessä tuollaiseksi, se on ihan mieletön!

  Vastaa
 23. Lumi 5.1.2012

  Meiltä löytyy samanlainen kiikkutuoli, mutta väriltään oranssi. Ikääkin tuolilla on yli 30 vuotta. Edelleen on alkuperäisessä maalissa, jossa jo näkyy kulumia, mutta en ole raaskinut maalata vaan se itse saa kertoa historiastaan.

  Vastaa
 24. Miaminttu 5.1.2012

  Omaan makuuni keinutuoli on JUST eikä melkein oikean punaisen sävyinen ja toimii Täydellisenä piristysruiskeena mustavalkoisessa olkkarissa! Ihan mieletön löytö :)

  Vastaa
 25. tweet 5.1.2012

  Minä jättäisin keinutuolin juuri tuollaiseksi. :) Tuli haikea olo kun mulla on ollut täysin samanlainen mikkihiiri keinutuoli pienenä, nyt se on johonkin hävitetty. :/ Nauti omista iltahetkistäsi, olet ne ansainnut! :)

  Vastaa
 26. santsumantsu 5.1.2012

  Keinutuoli on ihanan punainen, just oikean värinen. Ja mikin kuva perfect :) Ei mitään tylsää mustavalkeaa, sehän on Rebekan käytössä ja lasten huonekaluissa ja vaatteissa värit on tosi mukavia.

  Vastaa
 27. Viltsu 5.1.2012

  Kiva tämä sini blogi. Saa oikein hymyn huulille. Ja nyt vasta juuri 1-vee täyttäneen tytön äitinä tiedän mistä puhut. Ei sitä ennen tajunnutkaan kuinka ihanaa se ”iltahiljaisuus” on ja kuinka nopeasti se menee.. Öistä nyt puhumattakaan. :) Jaksamisia odotukseen ja olisi kiva, jos taas joskus postaisit Rebekan vaatetuksesta jotain.. Talvi- tai kevätkamppeista vaikka. :)

  Vastaa
 28. Juulia 5.1.2012

  Tuo oma hetki illasta on kyllä niin ihanaa ja rentouttavaa!

  Ja tosi kiva keinutuoli. Minä pitäisin sen punaisena, ihana väriläiskä olohuoneeseenne :). Maalipintakin näyttää ainakin kuvissa tosi hyvältä.

  Vastaa
 29. Heidi 5.1.2012

  Oij, itselläkin on tuollainen keinutuoli! Leikkimökissä kylläkin, kun on tullut siinä viimeks keinuttua reilusti yli 10 vuotta sitten :) Itsekkin tykkäsin kovasti.

  Vastaa
 30. Riitta 5.1.2012

  Ihana blogi, ihana perhe! Älä ihmeessä muuta keinutuolia! Itelläni on ollu just tuo sama ja nyt tyttäreni istuu siinä ollessaan mummulassa :) Ja eikö tuo nyt värillisestikin aika hyvin sovi tyyliinne.

  Vastaa
 31. Kippuri 5.1.2012

  Oi kun ihanaa nähdä teillä tuo minun kiikkutuoli, jolla minä ja meidän tytöt on kiikkunut!!! :D Tuoli on varmaan minua vähän nuorempi versio. Ei varmaan silti niin ”vanha” kuin minä, eli oisko 35v ”vanha” :) Siinä on aluperäinen maali ja mikkihiiren pään kuvaistuinosassa. Terkuin Serkku pohjanmaalta

  Vastaa
 32. jennakaroliina 6.1.2012

  Oi nostalgiaa! Mulla ollut itselläni reilu 20 vuotta sitten samanlainen punainen lasten keinutuoli. Siinä taisi vaan olla mikki hiiren naama maalattuna istuimeen :D Elä ihmeessä mene maalaamaan noin mahtavaa kapistusta! Tuommoiset ”kiertopalkinnot” ovat aivan mahtavuutta! :)

  Vastaa
 33. NamiNami 6.1.2012

  Voi, älä ikinä maalaa tuota keinutuolia, se on juuri täydellisen värinen kotiinne! ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *