Me ollaan itse ostettu uutena vain muutama vaate tulevalle vauvalle. Ollaan jo nyt saatu ihania pikkuvaatteita lahjaksi, osa on Rebekan vanhoja ja yksi enonkin käyttämä paita löytyy joukosta. Jotkut meidän kaverit ovat myös luvanneet penkoa varastojaan, että josko sieltä löytyisi pientä tai tulevaisuuden varalle vähän suurempaakin vaatetta pojalle.

 

Kysymys: Miksi vauvanvaatteita säilötään aina tämmösissä samantapaisissa lipastoissa? :D 1. Yhteen laatikkoon mahtuvat kaikki olemassa olevat pikkuvaatteet, paitsi haalari. 2. Pienet punaiset tumput ovat Rebekan vanhat, mutta alla olevat pipot ovat ihan uusia (KappAhl ja H&M) 3. Sinivalkoraitainen paita on 23 vuotta vanha ja se on kuulunut veljelleni, löytyisiköhän jostain kuva, missä se on sillä päällä? Jos niin, Peppe mitä sanot, saanko julkaista sen täällä? 4. Raitajutut KappAhlista, pupu-body Benettonilta ja harmaa villa-asu on Rebekan vanha.

 

Pöksyjä, uusia ja vanhoja.

 

Tämä haalari me saatiin lahjaksi, pidän siitä oikein paljon <3

Sekalaista sälääkin löytyy yksi minikorillinen, tässä muutamia. Ostin tuon koiramobilen kaksi vuotta sitten, ihan muuten vain. Voisin ehkä lahjoittaa sen eteenpäin tai vaikka arpoa täällä, koska meille on tulossa toisenlaiset systeemit… Ainakin yhden postauksen verran!

 

Harsoja on vinopino, koska koin ne tosi tarpeelliseksi ja monikäyttöisiksi Rebekan vauva-aikana.

 

Pojan ensimmäiset ”nappikset”, Rebekka sai nämät lahjaksi, mutta jäivät jostain syystä vähälle käytölle, nyt kyllä korjataan tilanne :D Terkkuja vaan eräälle kivalle urheiluselostajalle!

 

-Maj

0 Comments

 1. minna 5.1.2012

  OIj,poika tulossa siis ! en muista ootko kertonu sitä mutta sain nyt vasta tietää! IHANAA! mulla on yksi poika ja hän on aivan ihana ! On varmaan kiva kun on sitten tyttö ja poika :) Onnea ja tsemppiä!

  Vastaa
 2. P 5.1.2012

  Ihania pikkupikkuvaatteita. <3 Tuo Kappahlin Newbie-sarja on muuten tosi ihana. Mun pieni vauvani (5 kk – vastahan se syntyi!!) siirtyy juuri 68 senttisistä 74 cm vaatteisiin, nyyh.

  Vastaa
 3. suvi 5.1.2012

  Tosi kivoja ja ihania pieniä vaatteita! Muutamia samoja löytyy kuin meiltäkin. Hyvä kun voitte kierrättää Recekan vanhoja pojallekin ja saatte muualtakin vaatteita!

  Me ollaan aika paljon ostettu uutena ja kirppikseltä, mutta mä oon kyllä vaan nauttinu jokaisesta hetkestä kun on löytynyt joku kiva vaate! Käytännössähän sitä sitten vasta oikeasti huomaa oonko tehny yhtään järkeviä ostoksia ja mitkä on olleet ihan huteja :D

  Vastaa
 4. jensba 5.1.2012

  voi mulla on kyllä kans menny ohi, jos oot joskus maininnu että poika on tulossa :)

  Mulla on tosiaan 1 ja 2 -vuotiaat pojankoltiaiset täälä kotona. Ihania poikia :)

  Vastaa
 5. Suvi 5.1.2012

  Voi suloisuus! Etenkin tuo haalari <3

  Meilkein meinaa kuumetta pukata – ei kuitenkaan. Tämä jatkuvana erotuomarina toimiminen noiden kahden murusten välillä karkoittaa kaikki pienetkin kuumehiukkaset kauas :D

  Vastaa
 6. anu 5.1.2012

  Ihanaa odottelua ja sitten tulevaa nuuhkuttelua :) Vaikka loppu raskausaika onkin aika tuskaisaa, silti kaiholla sitä välillä muistellen, onhan tyttöni jo 3kk ;) Kaikkea hyvää!

  Vastaa
 7. mami go go 5.1.2012

  Pienet vauvan vaattet ovat vain niin suloisia! Suurella haikeudella pakkaan pian ison kassillisen niitä pienimpiä, 50-56 cm pois. Nyyh! Haalari on hurjan nätti. Ja harsoja, niitä tarvitaan! Ainakin meillä.

  Minttu

  Vastaa
 8. Millis 5.1.2012

  Hauskaa, näin unta että olimme yhes ostamas pikkuvaatteita teidän vauvalle! Petterikin oli mukana :–D

  Vastaa
 9. Mrs Munster 5.1.2012

  Oi, melkeen tulee vauvakuume ku noita ihania vauvanvaatteita ihastelee. Mutta ihan vaan melkeen.

  Vastaa
 10. Suvi 6.1.2012

  Ihana koiramobile,,, olisin kiinnostunut ostamaan sen, jos et arvo sitä. ;)

  Suvi ja poju 2kk

  Vastaa
  • Suvi 7.1.2012

   Hei, olen koko ajan ajatellut koiramobilea vaunuihin sopivaksi :(. Tuon tyyppinen mobile meillä jo on, joten luovun ostosta vaikka tuo niin ihana onkin!

   Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *