Arpakone valitsi voittajaksi tällä kertaa Jennyn ja tässäpä vielä hänen kommentti:

”Kivan näköisiä vaatteita, mukavimmilta näyttää nuo sinunkin omistamasi Sobea woman/mama yoga housut. Tummempi (vaikka meleerattu) harmaa olisi kiva lisä noihin väreihin! Minulla on 2 kuukauden ikäinen poikavauva, joten paita tulisi tarpeeseen. Haluaisin mustan ja S koossa.”

Jennylle lähtee palkinnoksi Sobean imetyspaita, hänen toiveidensa mukaan mustana ja S-kokoisena. Laitan piakkoin mailia voittajalle!

Kiitos tosi paljon kaikille teille arvontaan osallistuneille ja kommentoineille! MamaMia-verkkokaupasta kerrotaan, että Sobean yoga-asua on keväällä tulossa myyntiin turkoosina ja tummansinisenä, aika ihanaa, vai mitä?

 

-Maj

 

Ps. MamaMia:n löytää myös Helsingin Messukeskuksessa pidettäviltä Lapsimessuilta huhtikuun lopussa ja siellä tulee olemaan myös Sobeaa myynnissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *