0 Comments

 1. Veera 28.1.2012

  TEPPO <3

  Marimekko on aikas piristävää! Teillä on ihanasti koti jo valmiina kevääseen!! :-)

  Täällä huokaillaan kun pitäisi jaksaa vaihtaa joulunpunaiset tyynyliinat sohvatyynyistä pois ;D

  Hyvää loppuraskautta ja tsemppiä loppurutistukseen! :-)

  Vastaa
 2. annnsofi 28.1.2012

  hei Maj! sulla on tosi kiva blogi! ja todella samanlainen tyyli kuin mulla itsellänikin:) voisitko joskus tehdä postauksen jossa olisit kuvannut teidän kodista kaikki huoneet kokonaisuudessaan? sulla on näitä ihania yksityiskohta kuvia, ja mä jään aina miettimään, että miltähän tuo keittiö näyttää kokonaisuudessaan, esim. :)

  Vastaa
 3. Siw 28.1.2012

  Ui pikku töppö<3

  Vastaa
 4. Mimosa 28.1.2012

  Onpa kyllä ihania ja värikkäitä kuvia! :-) Ajattelin hommata kevääksi muutaman uuden sohvatyynyn marimekon valikoimista, mutta valinta tulee olemaan vaikea! Tuo viimeinen kuva on myös super suloinen :-)

  Vastaa
 5. milja 28.1.2012

  mun reaktio oli just sama kun ensimmäisen kommentoijan: TEPPO! <3

  ja tämän 21-vuotiaan keittiönäkymä on hyvin samankaltainen :) kupit, keittiöpyyhkeet, pöytäliinat, patakintaat ja mariskoolit yms – marimekkoa :)

  Vastaa
 6. caisha 28.1.2012

  Ai että rakastan Marimekkoa! Unikosta oon kyllä saanut lapsena yli annostuksen, mutta justii noita ihania värikkäitä juttuja :) omassa kodissa myös pieniä yksityiskohtia Marimekosta <3

  Vastaa
 7. Lotta 29.1.2012

  Olen jo jonkin aikaa etsinyt juurikin tuollaista VALKOISTA arkkua olohuoneen pöydäksi. Onko tuo jotain ikivanhaa isoäidin perintöä vai kenties ihan jostain nykykaupasta? Kiitos jos ehdit vastata:) /lotta

  Vastaa
 8. vuokko 31.1.2012

  Ihanan näköistä. On nuo Marimekon tavarat ihanan värikkäitä ja piristäviä, kevätkin tulee paljon nopeammin kun saa tuollasia värejä katsella ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *