Masukuvien yhteydessä Saara teki mulle myös pikaisen meikin omista varastoistani löytyvillä tuotteilla ja siveltimillä. Meikistä en osaa kovinkaan tarkasti tai paljoa teille kertoa, koska en seurannut mitä tuotteita se Sape käytti, ikävä kyllä. Ajattelin vain, että nämät kuvat voisivat kenties inspiroida jotakuta kokeilemaan jotain uutta silmämeikin saralla? Siltäkin varalta jos vaikka joku teistä päättää tänään lähteä yöelämän pyörteisiin?

Silmämeikissä on käytetty turkoosia, violettia ja kullanväristä luomiväriä. Oliskohan ulkokulmissa vähän myös mustaa luomiväriä hyvin häivytettynä. Lopuksi viimeistelin silmämeikin itse laittamalla kajaalin alas ja ripsiväriä. Lisäsin myös nuden punan & kiillon huulille.

 

Ihoon toi hehkua ja hiukan väriä Lumenen heleyttävä vartalovoide.

 

 

 

Itse pukisin tämän meikin kanssa esimerkiksi pikkumustan ja valitsisin yhden värikkäämmän asusteen, kuten vaikka violetin Clutchin. Totuushan on se, että minä en pikkumustiin tällä hetkellä mahdu, joten se siitä :D

Olemme kuitenkin lähdössä tänään juhlimaan yhden kaverin synttäreitä, rennot juhlat järjestetään yökerhossa. Kiinnostaisiko teitä tietää, miten raskaana oleva nainen pukeutuu näihin pileisiin? Voin kertoa, että vaihtoehdot ovat vähissä, mutta jotain on keksittävä!

 

-Maj

0 Comments

 1. millamainen 14.1.2012

  Upea meikki. Hauskannäköinen, kun on noin montaa väriä ympätty yhteen.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Niin, meikissä oli samoja värejä kuin siinä masun kuvassakin :)

   Vastaa
 2. D 14.1.2012

  Kiinnostaisi tietää miten raskaana oleva pukeutuu juhliin, joten asukuvaa tänne blogiin :) Jee

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Kiva kuulla, että kiinnostaa :)

   Vastaa
 3. Nelli-Mari 14.1.2012

  heip miten vanha sä oot? näytät näissä kuvissa ehkä 30v.? ja sulla on suu aina niin tiukkana, ihan ku aina purisit hampaita yhteen :D

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Täytän kesällä 27, joten eipä tuo 30 enää kaukana häämötä… Voit laittaa oman kasvokuvasi sähkäpostiini magicpoks@gmail.com niin mäkin voin arvioida sun ikäsi vaikkapa ihosi kunnon perusteella, olisko kivaa!?

   Vastaa
 4. J0hanna 14.1.2012

  Lisää masukuviiiiii :) täällä parikuukautisen äippä jolla jo massua ikävä….!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Aaawww, ei kai ihan vielä voi olla ikävä masua?? :) Niitä masukuvia kuitenkin on luvassa vielä :)

   Vastaa
 5. Joy 14.1.2012

  Kiinnostaa, ehdottomasti! Samat pulmat edessä, kun keväällä monet juhlat tiedossa, ja oma masu kasvaa. :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   No mulla ei ollut mikään varsinainen juhla-asu, vaan pikemminkin bileasu :D

   Vastaa
 6. Krista 14.1.2012

  Moikka Maj!

  Asiani ei liity tähän postaukseen, mutta on jo kauan pitänyt kysyä, että muistatko yhtään minkä niminen se teidän uusi Ikean tv-taso on tai mitä sarjaa mahdollisesti? Tykkään siitä tosi paljon ja haluaisin omaan kotiin ehdottomasti samanlaisen. Oon koittanut Ikean sivuilta metsästää, mutta en ole törmännyt ihan samanlaiseen. Kiitos paljon jos osaat auttaa! (:

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Se on Ikean Bestå-sarjaa, joka on täysin muokattavissa omiin tarpeisiin ym. :)

   Vastaa
 7. Sara 14.1.2012

  Kaunis meikki! Sopii erittäin hyvin. Saako kysyä, että onko sulla värilliset piilarit tässä vai onko blogissasi nähdyt siniset silmät piilolinssien ansiota? :-) Todella luonnollisen näköiset, olipa sitten kumpi tahansa väri saatu piilolinsseillä aikaan! Mistä hankit linssisi? Haluaisitko tehdä postauksen kyseisestä aiheesta? – Terveisin värillisistä linsseistä haaveileva.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Sininen on mun oma silmienväri. Useimmiten olen ostellut linssejä esimerkiksi Instrumentariumista, mutta joskus tilailen netistäkin :)

   Vastaa
 8. Katja 14.1.2012

  Kaunis meikki. Sopii masumaalaukseen hyvin.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Kiitos Katja :)

   Vastaa
 9. Rosa 14.1.2012

  Ihana meikki! Onneksi mahdut taas hetken päästä niihin pikkumekkoihin :)

  Olisi hienoa tietää, millaisissa tamineissa raskaana oleva nainen on juhlissa. Kuvia kehiin vaan!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Kiva kuulla Rosa, laitan huomenna kuvan!

   Vastaa
 10. Jensba 15.1.2012

  On kyllä tosi kivannäköinen meikki! sopii sulle!

  Ois kans kiva kokeilla kaikennäköistä, mutta nykyään sitä aina turvautuu oikeastaan sinne harmaan ja ruskean eri sävyihin. Teininä oli niin paljo rohkeampi ku viitti laitella vihreitä sun muita ihania luomivärejä :D ..

  Maybe someday..

  Vastaa
  • Maj 15.1.2012

   Sama homma täällä, nuorena tuli tehtyä välilläehkä turhankin hurjia silmämeikkejä, ehkä siitä on jäänyt vähän kammo :P

   Vastaa
 11. Maria 15.1.2012

  Very nice meikki. mutta et voi näyttää videota käytetään meikkiä tehdä?

  Vastaa
 12. Laura 15.1.2012

  Ihana Maj!

  Olet niin kaunis! Löysin vasta eilen illalla blogisi Saaran lily.fi-palstan kautta, jossa oli noita masukuvia. Nyt olen lukenut siitä asti blogiasi taakse päin jo 22 sivua…

  Blogisi on jo näin lyhyessä ajassa kivunnut lemppari blogikseni! Olet ihana ihminen, pidät huolta ulkonäöstäsi, olet mahtava äiti ja sinulla on todella ihana perhe :) kaikki blogisi jutut ovat todella hyviä, juuri jotain tällaista luettavaa olin kaivannut. Kaikki ihanat Rebekan sanomiset, suloiset kuvat, kauneusjutut, ihan vain perus arjesta kertovat jutut… Tätä kaikkea on niin ihana lueskella, tulen siitä itsekin hyvin onnelliseksi ja haaveilen, että minullakin olisi joskus tuollainen ihana koti, mies, koira ja lapset :)

  Läheisesi saavat olla varmasti ylpeitä sinusta :) minusta on ihailtavaa, että kiireisen arjen keskellä jaksat päivittää blogiisi ihania juttuja, ja nähdä sitä varten vaivaa ottamalla hyvälaatuisia kuvia ym. Jaksat nähdä vaivaa kauniiden asujen yhdistelyyn, joista silti näkee, että sinulla on mukava olla niissä masusi kanssa :) jaksat nähdä vaivaa, että perheesi on onnellinen, ja kotisi kaunis.

  Toivotan sinulle voimia arkeen, aion jatkaa blogisi lukemista ihan niin kauan kuin sinä vaan jaksat jatkaa tätä ihanaa blogia ! :) terveisiä myös Miikalle, hänkin vaikuttaa ihan huippu isältä ja mieheltä!

  Vastaa
 13. --Pia-- 15.1.2012

  Oikein ihana toi sun silmämeikki! Ehkä mäkin nyt näiden kuvien rohkaisemana uskallan laittaa ruskeisiin silmiini tuota turkoosia ja sinistä, kun olen aina haaveillut tekeväni meikin juuri niillä väreillä. Kiitos! :)

  Vastaa
 14. staina 7.2.2012

  hei mistä oot hommannu noiluomivärit?? upeeet!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *