Olen kuullut ja lukenut paljon hyvää MAC-kosmetiikasta. Ikävä kyllä täältä Tampereelta MACin tuotteita ei saa, mutta niitä voi ostaa ainakin Helsingin ja Turun Stockmanneilta ja varmasti myös netistä. Omistan entuudestaan vain yhden MACin luomivärin, joten itselläni ei ole juurikaan kokemusta tuotteista.

 

Edelliseltä Helsingin reissultani tarttui mukaan kuitenkin MACin Cremesheen Glass (sävy: Richer Lucher). Muistelen, että työkaverini Riikka käyttää tätä samaa sävyä ja on kehunut sitä kovasti.

 

Pidän kovasti näiden tuotteiden selkeästä ja yksinkertaisesta ulkonäöstä.

 

Huulikiillosta tulee yllättävän paljon väriä, se pysyy hyvin, eikä ole laisinkaan tahmainen. Lopputuloksesta saa hyvin kauniin laittamalla kiillon alle nudea huulipunaa. Täytynee ottaa tästä kiillosta in action-kuva?

 

 

Seuraavaksi haluaisin kokeilla (sitten kun edelliset loppuvat) MACin huulipunaa…

Onko teillä jotain omia ”luottotuotteita” MACilta?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Mrs Munster 14.2.2012

  MACilta loysin taydellisen savyiset ”vintage” punaiset huulipunat (Ruby Woo ja Russin Red) ja niihin sointuvat huultenrajauskynan. MACin kulmakynat on myos loistavia seka huulipunasivellin. Itse asiassa mun koko haameikki oli MAC meikkitaitelija tekema, MACin meikeilla, mutta itse en ole raaskinut satsata muuhun kuin noihin huulipuniin varkkeineen :)

  Vastaa
 2. Tiina 15.2.2012

  Mä tykkään Macin huulikiilloista. Olen ostanut niitä Tukholman Åhlensilta jo monen vuoden ajan. Vakiotuliainen itselle reissusta siis :)

  Vastaa
 3. Hanna 15.2.2012

  Macin meikkivoide ja puuteri on olleet luottotuotteitani jo pari vuotta! Meikkivoide on tarpeeksi kevyt, mutta kuitenkin peittävä, jättämättä ihoa ”tukitun” tuntuiseksi. Ja meikkivoiteiden värivalikoima on super laaja, joten sieltä löytyy omaan ihon sävyyn sopiva tuote aivan varmasti. Sama juttu puutereiden kanssa. Myös luomivärit ja poskipuna testattu ja hyväksi todettu. :)

  Vastaa
 4. a. 15.2.2012

  Jos tiedät valmiiksi mitä Macin tuotetta mielesi tekee, ei muuta kuin marssi kohti stockan kosmetiikkaosastoa ja sieltä tilaukseen. Muutamassa päivässä tulee tuote tampereelle ilman lisäkuluja. Itse olen muutamaankin otteeseen toiminut näin, kun olen ensin nettisivuilta katsonut mitä haluaisin, ja kirjoittanut ne tuotteet sitten sävyineen paperilapulle, jonka kanssa olen stockalle käppäillyt.

  Vastaa
 5. Mami 15.2.2012

  Ehdottomasti in action-kuva please! Suuntaan ensi viikolla juurikin MAC ostoksille ja mm. uusi huulikiilto olisi ostoslistalla. MACin huulikiillot ovat lemppareitani, samoin luomivärit olen todennut toimiviksi jopa minun hyper-rasvoittuvilla luomillani.

  Vastaa
 6. Heidi 15.2.2012

  Mun ehdoton luottotuote on MACin aurinkopuuteri, just sopiva ”aidon rusketuksen” sävy (ei liian kellertävä tai tunkkainen) ja hiukan hohdemainen. Sillä jos millä saa nassun heti pirteemmäksi :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *