Tyttöjen mekot Zarasta, pienempi Rebekalle ja suurempi Viiville.

 

Ostin nämät mekot tytöille, vähän jo tulevia ristiäisiäkin ajatellen. Ajattelin, että mustat mekot olisivat käytönnölliset ja kävisivät ympäri vuoden, kunnes pääsin kaupasta kotiin! Mekot alkoivatkin näyttää hurjan synkiltä, vaikka ajattelin, että vyöllä ja kengillä voi saada keväisempää ilmettä ym. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että nou-nou, joten mekot saivat lähteä takaisin Zaraan ja tilalle hankin sitten jotain muuta.

Viivin mielestä on ihanaa, että hänellä ja Rebekalla on jotain samanlaista tai edes samantyylistä vaatetta. Rebekka taas innostuu kaikesta, mistä Viivikin. Minua ei haittaa tämä ollenkaan, sillä harvoinpa he ovat päästä varpaisiin puettu tismalleen samanlaisiin vaatteisiin. Kyllä siskoksilla saa olla samanlaiset mekot tai teepparit vai oletteko erimieltä?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Amanda 21.2.2012

  Meidän äiti puki meidän perheen 3 eri-ikäistä tyttöä joka juhliin samalla tavalla, ja kaikki saatiin siitä traumoja :D

  Itse en tekisi niin, ellei lapseni välttämättä haluaisi. Haluan että lapseni pienestä pitäen saavat valita vaatteitaa itse ja ettei itkua tarvitse tulla siitä että siskot muka matkii.

  Vastaa
 2. Soffe 21.2.2012

  Tosi kauniit mekot! – Muttta ymmärrän että saattaa tuntua liian synkiltä… Esim. Koboltinsinisinä nää vois olla

  tosi kauniit kanssa. Minun mielestä siskokset voi oikein hyvin pukea samanlaisiin vaatteisiin!

  Muistelen vain lapsuudestani kun isoveljeni, jotka ovat kaksosia, saivat

  AINA ylleen samanlaiset vaatteet.. Tämä menee mielestäni vähän liiotteluksi sekä

  vaikeuttaa tunnistamaan kumpi on kumpi, kun olivat kaiken kukkuraksi AIVAN

  samannäköisä kasvoista. Mutta tämähän on eri asia kun teillä – joten minun mielestä aivan ok :))

  Vastaa
 3. Maria 21.2.2012

  Cool mekko) Ja luulen, että pitäisi katsoa jäähtyä) Olin pukeutunut itsensä niin;))

  Vastaa
 4. Mami 21.2.2012

  Mut puettiin lapsena kolme vuotta nuoremman siskoni kanssa kaikkiin juhliin samanlaisiin vaatteisiin ja ai että kun se otti päähän! Asiaa pahensi vielä se, että vihasin hameita ja ennen kaikkea sukkahousuja :D Rebekalla ja Viivillä on kuitenkin sen verran ikäeroa, että ehkä se ei heitä haittaa, vaan on pikemminkin hauskaa :)

  Vastaa
 5. Kamilla 21.2.2012

  On eri asia, kun lapsi halusi käyttää sekin, ja hänen sisarensa, ja toinen asia, kun vanhemmat on pakotettu käyttämään samaa)) Jos tyttö tykkää miksi ei laittaa jonkinlaista juhla samalla mekko? Minusta näyttää hyvältä, varsinkin kun ne ovat sisarukset)

  Vastaa
 6. M 21.2.2012

  Voih! Mä katselin just, että miten ihanat (ja että miten noin ”ison tytön mekko” löytyi Rebekallekin sopivassa koossa <3), mutta onhan värikkäämpi toki aina.. no, värikkäämpi. :) Musta on söpöä pukea samanlaisiin vaatteisiin, jos lapsetkin siitä vielä tykkää!

  Vastaa
 7. Tiina 21.2.2012

  Voi että, mä ajattelin heti kuvat nähdessäni että liian synkät! Onneksi olit tullut itsekin samaan lopputulokseen niin mun ei tarvinnut miettiä ehkä sanonko mielipiteeni vai en :)

  Vastaa
 8. jenna 21.2.2012

  Huh katsoin ensin että onpas ihanat mekot mutta säikähdin kovasti kuin luin että ristiäisiin ajattelit niitä. Tulee ennemminkin hautajais vibat noista, mutta onneksi tajusit itsekkin! Harmi jos ei löydy muun värisinä :/

  Vastaa
 9. emme 21.2.2012

  Mulla ei ole ”oikeita” sisaruksia ollenkaan ja olin pienenä perheen ainoa lapsi, siksi olen myös välttänyt traumat päästä varpaisiin samanlaisiin vaatteisiin puetuista sisaruksista. Sitten vähän isompana kun sainkin meilkein samanikäisen siskopuolen niin osteltiin monesti ihan itse samanlaisia vaatteita että meistä varmasti huomasi että ollaan siskoja kun se tuntui niin kauhean hienolta;) Eli on ihan ok pukea tytöt välillä samanlaisiin vaatteisiin jos ovat siitä itse innoissaan!

  Vastaa
 10. J 21.2.2012

  Ehdottomasti saa, kun lapset kerran itse tykkäävät. Samanlaiset vaatteet korostavat yhteenkuuluvuuden tunnetta, se on yhteinen juttu muiden joukossa. :)

  Vastaa
 11. Lissu 21.2.2012

  Kyllä saa olla samanlaiset, mun mielestä se on vaan hauskaa! Itsellä kaksoset joita tosi harvoin puen samanlaisiin vaatteisiin mutta se on mielestäni kyllä söpöä jos pikkusiskolla ja isosiskolla on vaikkapa samanlaiset mekot juhlissa!

  Vastaa
 12. Kiki 21.2.2012

  Minusta se on hienoa että on samanlaiset! Vielä kun ikäeroa on paljon niin se on söpöä että on samanlaiset. Kauniit nuo mekot!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Munkin mielestä nuo mekot ovat kauniit :)

   Vastaa
 13. retromoderni 22.2.2012

  Ihanat mekot.

  Puen välillä tytön ja pojankin samanlaisiin vaatteisiin, mutta en kuitenkaan ihan mekkoon :D.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Niiin, antaa mennä vaan! :D Meillä Rebekka laittaa päällensä just ne vaatteet, mitä mä valitsen, eikä toistaiseksi ole vielä koskaan valittanut… Paitsi tietty itse pukemisesta, alasti olis kivempaa :D

   Vastaa
 14. Sari 22.2.2012

  Mekot on kauniit, mutta musta on lapsilla vähän petollinen väri: sitä pitää olla just sopivan vähän tai menee liian synkäksi. Hienoa, että itse hoksasit tummuuden ja vaihdat mekkoja vielä – mieti miten moni olisi vaan ”tyytynyt” tilanteeseen?! Musta sopii kyllä lapsille, mutta pienissä erissä minusta :)

  Minulla on itsellä tyttö ja poika ja heillä on samanlaisia vaatteita :D Poika ei kyllä pukeudu hameisiin, mutta on samanlaisia teeppareita ja pöksyjä ym. Sitten ne naureskelee toisilleen, kun ovat kuin ”kaksi marjaa” :) Joten ei minusta ainakaan ole paha juttu jos pukee vähän samaan tyyliin sisaruksia – hyvänmaun rajoissa se yhdistää lapsia vielä entisestään :)

  Hyvää loppuraskautta Maj!

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Pienet käsivarret näyttivät entistäkin pienemmiltä ja kalpeammilta koko mustassa :”)

   Vastaa
 15. Suvi 22.2.2012

  Minut ja sisareni puettiin myös aina samanlaisiin juhlamekkoihin lapsena eikä meitä muistaakseni se haitannut pätkääkään, joten mikäpäs siinä, jos lapsille ei tule siitä pahamieli :)

  Minusta Viivi ja Rebekka näyttäisivät aika kivoilta samantyylisissä tai samanlaisissa mekoissa, koska ikäeroa tosiaankin on enemmän, yleensähän samanlailla puetuilla sisaruksilla on aika vähän ikäeroa.

  Mitä tulee noihin mekkoihin, niin minusta ne ovat tosi aikuismaiset noin pienille tytöille tai no Viivin ikäiselle voisin pukea… Toisaalta tykkään itse aika lapsekkaista jutuista lapsilla :) Kauniit mekot toki ovat, voisin pukea ehkä itsellenikin ;)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Itseasiassa, Viivi ja Rebekka pukisivat varmasti mukisematta ja mieltään pahoittamatta sen, mitä olisin heille ikinä ostanutkaan :) Mun mielestä mekoissa ei ollut mitään muuta vikaa, kuin tuo turhan synkkä väritys.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *