Miksi meillä on koko ajan joku sairaana? Ensiksi olin itse kuumeessa, samaan aikaan Tepolle tuli vatsatauti, mikä tarkoitti sitä, että ns. tavaraa löytyi useampana päivänä jokaiselta matolta ja päiväpeittokin piti pestä. Pakkohan se on  myöntää, että järki meinasi lähteä. Nyt sitten Rebekka on sitkeässä flunssassa, kaveriamme kuumetta unohtamatta.

Mulla oli kaikkia kivoja suunnitelmia tämän maanantain varalle, mutta luonnollisesti ne peruuntuivat. Kiukuttelin koko aamupäivän itsekseni, yritin piristyä ja kunnostautua viimeiseen asti, mutta kun löysin itseni edelleen yöpaidasta nihkeänä ja homssuisena, kun Miika tuli töistä, niin luovutin.

Luovuttamisen jälkeen helpotti kummasti. Nyt lihapullat ovat uunissa ja kirjoittelen tätä postia iloisin mielin, edelleen yöpaidassa. Joskus vaan seinät meinaa kaatua päälle, ilman kummempaa syytä. Odottaminen ja sisällä oleminen ilman mitään järkevää tekemistä käyvät tällä hetkellä välillä hermoilleni. Töissä käydessäni edellä mainittu olisi kuulostanut minusta todelliselta luksukselta, mutta niin on asiat vaan kummasti muuttuneet. Huomaan, että tulen iloiseksi, kun saan jotain ”aikaiseksi”, oikeastaan mitä hyvänsä, mikä lasketaan hyödylliseksi.

 

Ihana ilma näytti olevan ja meitä harmitti olla sisällä. Toisaalta on erittäin typerää valittaa pikkuisista asioista, kun kaikki on kuitenkin todella hyvin.

 

Pikku-kultaa käy kovin sääliksi, sillä tässä syksyn ja talven mittaan Rebsukka on ollut tositosi paljon kipeänä.

 

Olen saanut blogin kautta kivoja postiylläreitä, kuten tämä mystisen mustan boksin!

 

Josta paljastui vähän luksusta arkeen! Herkkujen lisäksi paketissa oli No7 vartaloseerumi ja käsivoide, jotka tulevat todella tarpeeseen. Ajattelin iltapesujen jälkeen hemmotella itseäni ja varmistaa, että huominen valkenee positiivisempana, kuin tämä päivä.

 

No7 tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta ehkä teillä on jotain kokemuksia näistä, jos on, niin kertokaa ihmeessä? Trendi-lehti oli ainakin valinnut vartaloseerumin vuoden 2011 parhaimmaksi vartalotuotteeksi, joten aika lupaavalta vaikuttaa.

 

Nämäthän ovat tarkoitettu MINULLE! :D

 

Tässä välissä kävin syömässä masuni täyteen tekemiäni lihapullia, onnistuin kerrankin, jes. Taas täällä ollaan piirun verran paremmalla tuulella. Miten teillä menee? Onko tämä maanantai ollut täysi katastrofi vai hyvinkin onnistunut päivä? Mikä piristäisi? Tulisitteko iloiseksi jos tekisin postauksen itselleni pakkaamastani sairaalakassista? Ai ette vai, no kenties jostain muusta sitten?

Parempaa tiistaita!

 

-Maj

0 Comments

 1. D 6.2.2012

  Paranemisia pikku neidille ja paljon voimia äidille. Toivotaan että kohta helpottaa teidänkin perheessä noi sairastamiset.

  Meilläkin poika 7kk ollut todella kauan nuhanen ja lääkärissä ollaan juostu. Nyt kuitenkin alkaa vihdoin helpottaa!

  Olisi muuten ihanaa jos jaksaisit postata sairaalakassistasi. Olisi mielenkiintoinen postaus :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Sen tein, kiitos kommentistasi :)

   Vastaa
 2. Isabella 6.2.2012

  Kiitos Maj tästä postauksesta! ”Kiva” huomata, ettei kaikilla muillakaan ole ollut tänään loistomaanantai. Itselläkin nousi muutama tunti sitten kuume, täyty skipata yliopiston portaat ja nyt makaan villavaatteissa viltin alla ja ai että tympäsee. Tulisin iloiseksi jos tekisit jonkun ihanan postauksen! Pikaista paranemista sinne!

  -Isabella

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Täällä R voi jo paremmin, toivottavasti sinäkin?

   Vastaa
 3. Henna 6.2.2012

  Voi, pikaista paranemista kaikille! Onneksi on silti aurinkoinen ja kaunis ilma, jota voi kuitenkin ihailla kotoa. :)

  Ja voi, kirjoita sairaalakassista! PLIIS. :D

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kirjoitin <3

   Vastaa
 4. sofia 6.2.2012

  Itseasiassa mun maanantai on ollut ihana! Ulkona on ollut kaunis ilma ja muutenkin kaikki mennyt oikeen kivasti. Toivottavasti sunkin iltaa kohden paranisi:) Postaus piristäisi!! Aiheella ei väliä:)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   No mukava kuulla, ei mullakaan maanantait yleensä näin pahoja ole…!

   Vastaa
 5. minna 6.2.2012

  Sairaalakassi postaus kuullostaa kivalta ;)

  Sulla on tosi ihana blogi, Yksi parhaimmista joita luen <3

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Iso kiitos ja kumarrus :)

   Vastaa
 6. tiia 6.2.2012

  Tee ihmeessä juttu sairaalakassista!!! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Mä tein, kun te toivoitte :)

   Vastaa
 7. Eve 6.2.2012

  Moikka Maj, paranemisia teille nyt sinne.. Kipeenä olo on ehkä ärsyttävin asia minkä tiedän! Meilläkin oli toi meidän 5 kk ikäinen sakemannin pentu juuri kipeenä.. oli kurja seurata sitä kun eihän se ollut oma itsensä:/ Ja ihan lohdutuksen sanoina tälläiseltä 19 vuotiaalta, joka ei oikein mistään tiedäkkä kun eipä ole omaa perhettäkään vielä, niin silti joskus tuntuu et seinät kaatuu päälle:) Lähettelen silti aurinkoisia terveisiä! Ja noista rasvoista.. Meidän äippä on tykänny niistä ihan hirmuisen paljon.. se omistaa myös ne naamarasvat ja silmänympärysvoiteet, ei kuulemma aijo nyt lähiaikoina vaihtaa kun on niin tykästynyt niiden kevyeen koostumukseen ja kuulemma rypytki rhkä vähän kaikonneet;) no uskoisko sitä?:D

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   No kiva kuulla, testailenkin just parhaillaan No7 vartaloseerumia :) Ryppyjen kaikkoaminen taitaa olla jokseenkin uskonasia, mutta hoidettu & kosteutettu iho on kyllä aina kauniimman näköinen, ne rypytkin näyttää silloin sileämmiltä vai mitä?

   Vastaa
 8. Paukkuliini 6.2.2012

  Täälläkin neljän seinän sisällä kun yksi oksenteli viikonloppuna eikä heti maanantaina voinut lähettää kouluun kun ei tiennyt onko vaara ohi. Viime viikkokin meni toisen oksentelijan kanssa kotona…hohhoijaa. No, huomenna ehkä itse pääsee liikenteeseen, jes! Jaksamista sinne ja pikaista paranemista pikkuneidille!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Mun on tänään ainakin pakko piipahtaa jossain yksinäni!

   Vastaa
 9. sinna-riikka 6.2.2012

  ei naurattanu tänä aamuna mennä työssäoppimispaikalle ku olivat laittaneet työvuorolistaan koko ens viikoksi aamuvuorot ja siitä johtuen saa kammeta sängystä joka ikinen aamu 4 aikaan -.-

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   -___- Jaksuja!

   Vastaa
 10. Heidi 6.2.2012

  Onnistuneet lihapullat kyllä piristää mustimmankin mielen. Lihapullien pyörittely ja leipominen on molemmat semmoisia hommia joista tulee aina aikaansaanut olo. :) Taikinaterapiaa! Nimim. Itsekin tänään lihapullia väsännyt ja sen johdosta piristynyt <3

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Niin voi olla, en olekaan ennen kuullut taikinaterapiasta! :D Aion ensi viikolla yllättää KAIKKI JA LEIPOA :D

   Vastaa
 11. tweet 6.2.2012

  No ei tämä maanantai täälläkään ole nappiin mennyt, arjen alkaminen potuttaa nyt jotenkin extra paljon, joten lohduttavaa kuulla ettei kaikilla muillakaan ole ollut huippu päivä, vaikka kurjaahan se on.. Hassua kun silloin kun on terve, toivoisi välillä olevansa kipeä että saisi luvan kanssa levätä. Sitten kun on sairaana niin toivoisi juuri päinvastaista. Mä tulen iloiseksi kaikista sun postauksista, eli mulle ei ole niinkään väliä sisällöllä! :) Paranemisia teidän koko perheelle!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Ihana kuulla, meillä on terveenä kaikki muut, paitsi tuo tytöntyllerö… Mutta ei silläkään onneksi ole enää kuumetta :)

   Vastaa
 12. Suvi 6.2.2012

  Jeps, masentava maanantai. En ole itselleni edes päälle saanut puettua. 5kk vanha tyttöni on koko päivän vain valunu räkää ja yskinyt. Huolettaa pienen puolesta. Kaiken lisäksi itseä stressaa, kun pitäisi koko ajan olla lukemassa, jotta ensi syksystä alkaen ei enää tarvitse kököttää neljän seinän sisällä. Jos keittelisi kahvia, kun aamulla ei ollut pannussa enää yhtää jäljellä ja yrittäisi perehtyä ah, niin mielenkiintoiseen fysiikkaan. Onneksi huomenna on tiistai. :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Meidän Rebullakin on kasvot ihan kuivat ja punaiset, ällöttävä nuha, mene jo pois! Tiiäks mitä, mulla on kahvi loppu….

   Vastaa
 13. henssi 6.2.2012

  kauhea maanantai ollu täälläki! temppuileva tv, nukuin melkeen pommiin, flunssaa ollu pari viikkoa ja selkä kipeä.. toivottavasti siellä parannutaan! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Yök, onneksi se maanantai meni jo!

   Vastaa
 14. Heidi 6.2.2012

  Hei! Tee vaan postaus sairaalakassistasi! :) Meille syntyy esikoinen tässä joidenkin viikkojen sisällä. Vielä en ole kassia pakannut itselleni enkä myöskään vauvalle. Kun ei ensikertalainen edes oikein tiedä mitä siellä tarvitsee.. :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Tein juuri sairaalakassipostauksen, mutta aika vähällähän sitä pärjää. Kamera, puhelin, neuvolakortti, hygieniajutut ja vaihtovaatteet riittää :)

   Vastaa
 15. Oona 6.2.2012

  joo, sairaalakassin sisälmys olisi hyvä postatus! itse aloitin pakkaamisen tänään, mutta laukun pohjalle sain vain hammasharjan, shampoon, sukat ja hierontapallon. Jatkan operaatiota ehkä huomenna :D

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Johan siinäkin on :D

   Vastaa
 16. Minttu 6.2.2012

  Ihana hemmottelulaatikko!

  Meillä kanssa on kohta kuukauden taas jokainen sairastanut vuorollaan ja välillä samaan aikaan. Hoh hoijaa! Jos huomenna pääsisi taas pitkästä aikaa ulos ennen kun jompikumpi pojista on taas kuumeessa … xD

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Toivottavasti pääsitte, pitää tsekata sun blogista? :D

   Vastaa
 17. Juttis 6.2.2012

  Juu jee, sairaalakassi postaus! :) Jippii! Postaustoiveena muutenkin kaikkea raskauteen, vauvaan ja lapsukaisiin liittyvä :))

  Vastaa
 18. MissJ 6.2.2012

  Meilläkin alkoi maanantai ei niin parhaalla tavalla..minulla alkoi tulla naamaan jotain ihan hirveetä näppylää/ihottumaa (siis ihan niin pahannäköistä että en ulos viitsi lähteä), menin lääkäriin ja koska en omista jotain EU-terveyskorttia (asun englannissa mutta nyt lomalla Suomessa) niin lääkäristä lähdin 200:n euron lasku kädessä. Sitten päästiin kotiin äitini luo ja vanhempieni lemmikkipupu joka ei ole koskaan purrut ketään puraisi 18kk:n ikäistä tytärtäni..nyt vaan toivon ettei purema tulehdu tai joudutaan taas lääkäriin ja toinen 200:n lasku tulossa :D

  Että sellainen maanantai meillä! Voimia myös teille!

  -Jasmin

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   200 kuulostaa aika paljolta. Kävitkö yksityisellä, kun eihän sielläkään yleensä maksa niin paljon?

   Vastaa
   • MissJ 7.2.2012

    Ei käyty yksityisellä, vaan ihan vaan päivystyksessä. Mutta koska en asu Suomessa enkä enää Kela korttia omista ja sitä Eu-sairauskorttia vai mikä nyt onkaan nimeltään en myöskään omista niin siksi tuollainen hinta..Mutta olisi tosiaan pitänyt yksityiselle mennä, siellä olisi varmaan satasen halvemmalla päästy! :D

    Vastaa
    • Juttis 8.2.2012

     Hei, EU-kelakortin saa ilmaiseksi tilattua Kelan sivuilta! Suosittelen kaikille lämpimästi, kätevä myös matkoilla :)

     Vastaa
 19. ine 7.2.2012

  ei varmaan lohduta, jos kerron, että meilläkin on pojat sairastelleet paljon. varsinkin ensimmäisen kanssa oli tosi rankkaa. onneksi nyt on allergiat diagnosoitu ja taudit helpottaneet, ainekin osaksi

  tsemppiä! ja toivottavasti pääsette pian ulkoilemaan, ei tämä ole herkkua tämä kotona ”tyhjän panttina” oleminen .oon kai samanlainen suorittaja, kun sinä :DDD

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kyllä se vähän lohduttaa ja tämähän on ohimenevää :)

   Vastaa
 20. Riikka 7.2.2012

  Voi, toivottavasti pian helpottaa nuo sitkeät taudit!

  Tuli tosta seinien kaatumisesta ja kotona olosta mieleen, että koska palasit töihin Rebekan saatuasi? Ja menikö Repsu jonnekkin päivähoitoon? Miten te molemmat selvisitte? :)

  Itsellä tuo aika on muutaman viikon päästä käsillä ja olo on kyllä niin kurja :( En millään haluaisi olla erossa tuosta pienestä vauvastani (1 v 2 kk), mutta näin se maailma vaan pyörii.. Hoitopaikka ei ole vielä edes varmistunut, ja sekin stressaa.. Lisäksi olen varma että tulen itkemään varmaan joka aamu ensimmäisen kuukauden kun joudun tuon pienen hoitoon jättämään.

  Selkeesti tää on äitille rankempaa.. mä kyllä tiedän ja toivon että tyttöni on niin reipas ja iloinen että melko varmasti sopeutuu nopeasti tähän muutokseen, mutta silti.. Millaset kokemukset sulla/teillä on tästä työelämään palaamisesta?

  Tulipas pitkä tilitys :)

  Vastaa
 21. Silja 7.2.2012

  Voi, toivottavasti suunta on siis vain parempaan loppuviikkoa kohden! :)

  Sellainen tuli Maj mieleen, että meinaatteko pitää Rebekan päiväkodissa vauvan syntymän jälkeenkin vai otatko hänet takaisin kotihoitoon? Täähän on (ilmeisesti?) aika tulenarka aihe noilla mammapalstoilla, jostain syystä. Itselläni on siis vain yksi 6kk ikäinen neito, mutta ihan tulevaisuuden kannalta olen tätä asiaa jo vähän pohtinut (jos meille toinen lapsi jossain vaiheessa suodaan), että mikä systeemi sopisi meille parhaiten.

  Vastaa
 22. minu 7.2.2012

  Ihanaa, että jaksat kirjoitella meillekkin joita ei raskaus ja vauvajutut kiinnosta :)

  Ostin puolisen vuotta sitten marketista ”ensimmäisen käteen sattuneen” kasvojen pesuaineen (ihanassa vaaleanpunaisessa pullossa) ja se oli tuota no7-perhettä. Ei valittamista :) .. Sillä sai sitkeänkin meikin hyvin pois ja kaavin vieläkin sieltä pullosta mitä irti saan vaikka pumppupullo putputtaa jo tyhjyyttä ja olis aika hakea uusi :) ..

  Enpäs tiennytkään että ko.sarjan tuotteet on niittäny jo jonkinlaista menestystäkin (trendi-lehdessä), pitänee tutustua myös muihin niiden juttuihin :)

  Paranemisia teille, kevät rupee tuleen jo vauhdilla ja päivät kirkastuun niin siitä saa jo paljon voimia :)

  Itse vietin -30 pakkasessa viikonlopun vanhempien luona pohjoisessa mutta ai että sitä auringon paistetta ja punertavaa taivasta kun kotiin ajeltiin se 5 tuntia :) <3

  Vastaa
 23. Murmeli 7.2.2012

  Sarjan silmänympärysvoide on yksi parhaista kokeilemistani! Huippu, testannut olen sitä työksenikin! :D

  Vastaa
 24. Roxy=) 7.2.2012

  Täällä oli kanssa eilen tosi huono päivä. Raskaana, 21. viikko menossa ja odotettu rakenneultra peruuntui (tai oikeastaan vaan siirtyi tälle päivälle). Tämä vastoin käyminen sai mut kuitenkin hajoamaan aivan täysin, mielen maahan ja itkeskelemään koko päivän lohduttomasti, koska olin varma, että nyt siellä ultrassa sitten varmaan onki kaikki pielessä (kuinka looginen ajatus). No, onneks voi jotain laittaa myös hormonien piikkiin ja toisena onnena se, että tämä päivä näyttää jo paljon paremmalta. =)

  Vastaa
 25. Hormonihirviö 7.2.2012

  Hei, sairaalakassipostaus kehiin! Nimim. H39+1 ja edelleen pakkaamatta.

  Vastaa
 26. Rosanna 7.2.2012

  Voi kuinka harmi kuulla, toivottavasti flunssapöpöt lähtevät nopeasti! Tsemppiä sisällä vietettyihin päiviin, muista että kyllä ne askareet hoituvat sitten taas ajallaan ja välillä voi hyvällä omallatunnolla hengailla villasukissa ja antaa touhuilujen odottaa. :)

  Ps, Sairaalakassi-postaus: JOO! Täällä on nimittäin pakkailuprosessi juuri suunnitteilla.

  Vastaa
 27. Heidi 7.2.2012

  Täälläkin iski joku ihme flunssa ja kivat suunnitelmat tiistaipäivän varalle peruuntuivat. Toivottavasti teillä on jo tämä päivä parempi.

  Ihana tuo paketti, varmasti piristi mukavasti :) Ja jooooo, kirjoita ihmeessä sairaalakassista!

  Vastaa
 28. netta 7.2.2012

  Voi Rebekkaa! Itse jäin kanssa joululta äitiyslomalle koulusta, ja kouluaikana muistan tuskissani listanneeni ääneen mitä kaikkea aion sitten mammiksella tehdä: siivota jokapäivä, käydä perusteellista siivousta keittiön, eteisen, kylppärin, makkareiden kaappiin, käydä monta kertaa kävelyllä päivässä, leipoa, kokkailla, harrastaa kaikkea, kahvitella ystävien kanssa, shoppailla, mitähän vielä.. Nyt puolentoista kuukauden ikäisen vauvan kanssa huomaan kotonaollessani vaihtelevani vaippaa, imettäväni, hysssyttäväni vauvaa, ja vauvan nukkuma-aikana istuvani tietokoneella lukemassa blogeja (joista sinun blogisi on paras!). Tulee niin turha olo, ja joka päivä yritän tehdä jotain ”järkevää”, ihan sama mitä se on. Tuntuu etten vain saa mitään aikaseksi, jos ei heti aamusta lähde jonnekin tms. Mutta toisaalta, mehän teemme jo sen kaikkein hyödyllisimmän sillä, että pidämme lapsistamme huolta :)

  Vastaa
 29. inkku 7.2.2012

  Hei! Täällä alkoi maanantai jännityksen merkeissä. Viimeinen tentti 2v opiskelussa, läpi meni joten fiilikset oli iltasella mitä parhaat. Toivotaan, että Repsu paranee pian ja pääsette ulkoilemaan yms.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *