Valitusviesti-postauksessa ehdoteltiin, että etsisin meille ”lapsellista” seuraa ja teinkin heti työtä käskettyä ;) Ei vaan… itseasiassa mulla kyllä on ihania kavereita, joilla on lapsi tai kolmekin :D Iltaisin vain on vähän hankala järjestää treffejä, koska kaikilla on ne omat iltarutiinit ja isommilla lapsilla harrastukset ym. Lasten sairastelusta johtuen myös joudutaan peruuttelemaan tapaamisia. Keväällä ja kesällä liikkuminenkin paikasta a paikkaan b on taas  paljon helpompaa ja miellyttävämpää lasten kanssa. Tänään me todettiin yhdessä, että takana on aika pitkä ja pimeä talvi, liikaa rutiineita… Kevät olisi jo tosi tervetullut. Pieniä kivoja muutoksia kaivataan jatkuvasti arkeen, jos ei ihan päivittäin, niin ainakin viikottain. Meillähän sitä muutosta on tilattu aika isossa mittakaavassa ja kohta se sieltä ehkä saapuukin, rytinällä… Veikkaan, että lopulta kevät vaihtuukin aika nopeasti kesään.

 

 

 

 

 

Tämä päivä vaihtuikin ihan ”vilauksessa” iltaan, mutta paljon ehti tapahtua siinä välissä. Onneksi on viikonloppu! Jos joku miettii, että miten viikonloppu eroaa arjesta mulla, kun en käy töissäkään, niin siten, että tässä huushollissa asuvalla kaksilahkeisellakin on vapaata, ihanaa. Onko teidän mielestä säälittävää myöntää, että mm. tämän viikon kohokohta on sauna ja Putous? Ihan sama, myönnän silti :D

 

-Maj

 

ps. Viikonloppuna on tulossa ainakin yksi kiva postaus ”vauvahankinnoista” tai ehkäpä sen voisi luokitella myös tuunaus-postaukseksi ;)

 

0 Comments

 1. Tuuli 17.2.2012

  Kiitos kivasta blogista! :) Munkin viikonlopun kohokohta on sauna ja putous, vaikka oon sun ikiä ja perheetön…simple things are the best :)

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   Onneks en ole ainoa, sitäpaitsi keksin ainakin 100 huonompaakin vaihtoehtoa ;)

   Vastaa
 2. Samis 17.2.2012

  Mun viikon kohokohta on myös Putous ja karkkipussi :D eli yhtä säälittävää täälläkin päässä tää meno :p mut toisaalta, on ihana lauantai-iltana hypätä levitetylle sohvalle viltin alle miehen viereen ja katsoa telkkua ja syödä karkkia kun pienet ”cutieni” tuhisevat pinnasängyissään turvallisesti. Silloin varsinkin se tuntuu erityisen luksukselta, kun on kiire ja rankka viikko takana opintoja ja stressiä koulun ja perhe-elämän ja työelämän yhteensovittamisesta. Meillä ei tylsää juurikaan kyllä ole, päinvastoin, antaisin mitä vain, että saisin tylsistellä kotona viikon tai kaksi. Välillä olen jopa niin hermostunut kaikesta työn määrästä, että en saa edes tehdyksi mitään kun stressaan vaan. Mutta ihana tauko sinulla nyt elämässäsi odottaa toista lasta saapuvaksi, nauti näistä hetkistä, kyllä ne rutiinit sieltä taas vilkastuvat ja elämä vilkastuu kunhan maha-asukki ja kesä saapuvat.

  Hauskaa perjantaita ja varsinkin lauantaita sinulle :)

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   Hyvä! Note to myself: KARKKIPUSSI!

   Vastaa
 3. Elämisen ilo 17.2.2012

  Myös täällä Putous ja sauna kuuluu viikon kohokohtiin, ehkä syynä se että paremmin ei voisi raskaan työviikon jälkeen rentoutua. Sauna, sohva ja puolentoista tunnin pläjäys huumoria :) Mitä meille käy kun Putous viikon päästä loppuu?!?

  -H-

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   hoidetaan sit vauvaa?

   Vastaa
 4. tweet 17.2.2012

  Ei ole säälittävää myöntää että viikon kohokohta on sauna ja putous! :) Niin on munkin :)

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   No hyvä sitten :D

   Vastaa
 5. Pia 17.2.2012

  Siis voiko olla, että mulla on ollu pienenä toi sama Pupu Tupuna -kirja?? :) Eiköhän se kevät sieltä pikkuhiljaa hiivi…nautitaan nyt vielä hetki lumesta ja pakkasesta;) Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   No ihan varmasti on, sillä tuo kuvassa näkyvä yksilö on Miikan vanha :) Ja kiitos samoin!

   Vastaa
 6. Mari 17.2.2012

  Voi Maj, oot niin symppis!

  En oo ennen jostain syystä kommentoinut mutta nyt ajattelin. Sun blogista tulee aina niin hyvälle tuulelle, ja vaikutat niin aidolta ihmiseltä. Toivon teille kaikkea hyvää, toivottavasti beibi syntyy pian ja kaikki menee niinkun pitääkin! :) Ihanaa kevään odotusta, ihan kohta on jo maaliskuu! :)

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   Bebe, luethan ton!!!

   Vastaa
 7. Katjah 17.2.2012

  Voi, munkin kohokohta olisi sauna, jos täällä ulkomailla sellainen luksus vain olisi. Ihanaa viikonloppua! <3

  Vastaa
  • Maj 17.2.2012

   Noh, ei meilläkään omaa ole… Kiitos samoin!

   Vastaa
 8. ikhnikhn 17.2.2012

  OMG, Pupu Tupuna :D Mullakin on ollut toi pienenä! <3

  Vastaa
 9. Siw 18.2.2012

  Eikä mitkä mahtavat takajeejeet noilla poitsuilla!! :D Ja ihan vitivalkoiset hiukset…. Kunnon pellavapääpojut!

  Vastaa
 10. lotta 19.2.2012

  kavereitten kanssa käytiin tämä keskustelu aiempienkin putous -kausien loputtua. mitä ihmettä tehdään lauantai-iltaisin sitten kun putous on loppu!?!

  Vastaa
 11. Niina 19.2.2012

  Ihan vallattoman söpö tuo eka kuva, jossa kolmikko tapittaa telkkua! Erityisesti saa hymyn huulille nuo poikaviikarien takatukat, ihanat! :D Kuulostaa minusta ihan hyviltä nuo sun kohokohdat, siis ettei mitenkään ”epänormaalin” tylsiltä tai arkisilta, itsekin ootan kaikkia tommosia ihan hassuja ja tavanomaisia arjen juttuja viikon kuluessa. Täällä myös eräs joka odottelee jo kevätauringon saapumista ja lintujen visertelyn kuulemista kun avaa parvekkeen oven, oih! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *