Tiesittekö, että helmikuussa kauppoihin ilmestyneet Finlaysonin uudet Polku-pyyhkeet on valmistettu 100 prosenttisesti biohajoavasta puuvillasta ja niiden hiilijalanjälki on ennätyksellisen pieni? Myös pyyhkeen väriaineet ja ripustuslenkki ovat täysin biohajoavia. Polku-pyyhkeiden luvataan kestävän ekologisista ominaisuuksistaan hyvin käyttöä ja konepesua eli pyyhkeet eivät ala itsekseen hajoilemaan :D Polkupyyhkeet tuntuvat muuten pehmeiltä ja miellyttäviltä ihoa vasten.

Minusta on aika uskomatonta, että kun pyyhkeet tulevat ”tiensä päähän”ne maatuvat kokonaan, eivätkä jätä jälkeäkään luontoon. 

 

Polku-pyyhkeitä on saatavilla luonnonvalkoisena, harmaana, kittinä ja vihreänä.

 

 

Minä sain valita Finlaysonin uudesta kolmikosta (Reilu-, Silmu- ja Polku-pyyhkeet) meille kolme kylpypyyhettä testiin.Halusin kokeilla kerrankin jotain uutta ja siksi päädyin näihin Polku-pyyhkeisiin. Minulla ei ole koskaan (ainkaan tietääkseni) aikaisemmin ole ollut 100% maatuvaa pyyhettä. Polkupyyhkeiden neutraali värimaailma toimii myös hyvin meidän ”beigen värisessä” kylppärissä.

 

Pstt… Tampereen Kuninkaankadun myymälästä löydät Reilu-, Silmu- ja Polku-pyyhkeet -20% vielä helmikuun ajan!

 

-Maj

0 Comments

 1. Miiiaa 22.2.2012

  Täällä myös testissä Polku-pyyhkeet. Ovat todellakin ihanan pehmeitä. Jännittävää nähdä miten ne toimivat käytössä ja monen pesun jälkeen.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Niinpä, kiva päästä testaileen :)

   Vastaa
 2. Kärty 22.2.2012

  Oli pakko tulla kertomaan ja kiittämään: tänään lähti iiiiiso mustavalkoinen tarjotin juurikin Prismasta, kuten vinkkasit! Ja ääni on annettu kisassa, toivotaan että onni sua potkaisis :-)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Kiitos Kärty, eiks ookin muuten magee tarjotin? Se vois olla vaikka jostain sisustuskaupasta :)

   Vastaa
 3. kalamuija 22.2.2012

  Ma luin just noista jossain. Voi kun paasiskin Tampereen tehtaan myymalaan:) Siella aikoinani tein løytøja kun Tampereella asuttiin. Luin just jostain blogista myøs sohvista jotka ovat tehty ekologisista sohvista. Hyvæ etta asiat kehittyvat oikeaan suuntaan:)

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Totta, tuo Kuninkaankadun myymälä ei ole enää ns. tehtaanmyymälä, vaikka siellä kyllä myydään tosi edullisesti myös sitä ”kakkoslaatua” ja poistuvia tuotteita:)

   Vastaa
 4. amsku 22.2.2012

  ärsyttäää kun sun jutuista varmaan yli puolet on mainostamista :/

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Oh well, tsekkaas uudelleen?

   Vastaa
 5. Iida 22.2.2012

  Oi pyyhkeet näyttävät ihanilta! : D minä näin uteliaana haluan tiedustella, että

  kun sinulla on ollut ja on nyt nämä pyyhkeet testissä, niin mitä kautta sinä saat ne tällaiseen testiin?

  Ja mitä tämä tuotteiten testaaminen tarkoittaa kokonaisuudesa? haluaisitko kertoa siitä enemmän?

  Minua nimittäin itseäkin kiinnostaisi tällainen, onkohan minulla mahdollisuuksia? :D

  Vastaa
  • Maj 22.2.2012

   Blogin kautta minulle tarjotaan tavaroita ym. testattavaksi/ilmaiseksi, joista sitten osasta, tietysti niistä mistä itse todella pidän/totean hyväksi vinkkaan täällä teille. Jos yhteistyö on Indiedaysin kautta tehty kampanja, siitä mainitaan aina erikseen. Olen kyllä kuullut, että kuka tahansa voi päästä testailemaan erilaisia tuotteita, mutta siitä en tiedä sitten enempää koska en ole itse ollut missään sellaisessa mukana. Ehkä googlaamalla voit löytää jotain infoa asiasta lisää?

   Vastaa
   • Iida 23.2.2012

    Kiitos tiedosta! :D Kiva kun vinkkaat tämän kautta niitä mukavia tuotteita joita saat testattavaksi! : ) minäpä kokeilen googlata! Kiitoksia!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *