Kyllä vain, tänään täällä ollaan oltu ihan pirteinä aamusta asti, toisin kuin eilen. Repsu on jo kuumeeton toipilas, mutta ulos menosta ei vielä kannata haaveilla. Innoistutte sairaalakassi-jutusta tai ainakin jotkut innostuivat, joten päätin sen toteuttaa samantien.

“What day is it,?” asked Pooh.

”It’s today,” squeaked Piglet.

”My favorite day,” said Pooh.”

Mun sairaalakassissa (siis synnytämään lähtiessä) oli viime kerralla vetoketjullinen huppari & kotihousut ja totesin ne hyväksi valinnaksi. Kannattaa aina muistaa, että se mikä toiselle on tärkeää, voi olla taas toiselle aivan tarpeetonta. Mä pakkasin mukaan mahdollisimman pehmeitä ja supermukavia vaatteita <3

Otan mukaan

– Neuvolakortin

-Kameran ja puhelimen (laturit myös)

– Tohvelit

– Sobean yoga-asun

– Sobean imetyspaidan

– Alusvaatteita & pehmoiset sukat

– Mama-hiattoman

– Leggarit ja neuletakin (kotiin lähtöä varten)

-Föönin

ps. Rebekka on pakannut tuon prinsessan taikasauvan

ja

Kosmetiikkapussukan!

pussukasta löytyy mm.

-Shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua

– Hammasharja ja hammastahna

– Kasvojen hoito- ja puhdistustuotteet

– Huulirasvaa

– Vartalovoide

-Meikkejä

– Harja, ponnarit ja pinnit

– Liivinsuojuksia

Saatanpa heittää kassiini vielä aamutakinkin, jos muistan! Itseasiassa valmiiksi pakatun kassin päälle voi laittaa vaikka post-it lappusen, että mitä sinne tositoimiin lähtiessä pitää vielä heittää, jos pelkää unohtavansa jotain oleellista.

Imetysliivit kannattaa ottaa mukaan ja tuossa mun Lindexin mama-topissa on irrotettavat olkaimet, joten sekin on kätevä. Minä en henkilökohtaisesti tunne tarvitsevani ollenkaan eväitä tai ristikkoja, musiikkia ym. ajanvietettä mukaan ja jos sellaiselle tulee pakottavaa tarvetta, niin eiköhän vaikka Miika voi niitä mulle tuoda. Mua ei tosiaankaan kiinnosta lueskella mitään muotilehtiä synnärillä :D

Toisaalta Rebekkaa synnyttäessä ehdin olemaan kaikkiaan vain 4 tuntia sairaalassa ennen kuin hän tuli maailmaan, joten siinä ei aika ehtinyt todellakaan käydä pitkäksi. Rebekka syntyi aamuyöllä ja sen lisäksi oltiin vain yksi yö sairaalassa. Toisaalta synnytys voi kestää ja kestää (tai sairaalassa voi joutua olemaan vähän pidempään) ja varmaan siinä tapauksessa jonkinnäköiselle ajanvietteelle voi olla tarvetta.

Miika myös nappaa varastosta turvakaukalon ja valmiiksi pakatut vauvanvaatteet matkaan, sitten kun tulee hakemaan meitä kotiin.

Kamera ja puhelin ovat kyllä tärkeimpien tavaroiden joukossa! Isä ei mun mielestä tarvitse mukaan ainakaan mitään käsipelikonsolia tai vastaavaa ajankuluksensa, jotain rotia sentään! :D

 

Rebekka ja Teppo menevät mummulaan hoitoon, kun meille tulee lähtö…

Tulispa jo kohta.

Olen taas päästä varpaisiin taas Sobeassa!

Nyt sitten vain odotetaan, että se lähtö oikeasti tulisi…

-Maj

0 Comments

 1. Maria 7.2.2012

  Kerro minulle hyvä hiusharja Tangle Teezer? Olipa hyvä harjata sotkuista karvaa? josta ostit sen?

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Tangle Teezer on aivan loistava hiusharja, sillä voi selvittää takkuja kivuttomasti. Ostin myös Viiville oman Tangle Teezerin ja se on tytön mielestä ihan ykkönen :) TT:llä voi myös levittää hoitoaineen kosteisiin hiuksiin kätevästi. Ostin omani Hair Artista.

   Vastaa
 2. Helena 7.2.2012

  Kiitos julkaiseminen) ja miten sairaalaan tulet synnyttämään?

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Hmm… Ai millä menen vai minne menen? Eiköhän me omalla autolla hurauteta tonne TAYSiin :)

   Vastaa
 3. Caelia 7.2.2012

  Meidän prinsessa syntyi reilu viikko sitten, noin viikko ennen laskettua aikaa. Arvaa vaan olinko saanut aikaiseksi pakata sairaalakassia :)

  Siinä sitten supistusten välissä karjuin miehelle mitä heittää kassiin, puolet unohdin mutta tärkeimmät tuli onneksi mukaan (neuvolakortti, puhelin ja kamera).

  Eipä siellä juurikaan ajanvietettä tarvinnut, käyrän jälkeen suoraan synnytyssaliin ja 5 tunnin päästä nyytin ja miehen kanssa perhehuoneeseen.

  Tsemppiä loppuraskauteen!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Haha, käyhän se niinkin! Mä värjäilin supistusten välillä kulmakarvoja ja siivosin eteisen hattuhyllyä :D

   Vastaa
 4. Riikka 7.2.2012

  Alkoi oikein jo jännittämään sun (teidän) puolesta!! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Niin meitäkin :D

   Vastaa
 5. hennakatarina 7.2.2012

  Jes olipa kiva että teit tämän postauksen! miksi nämä toisten sairaalakassit jaksaa aina kiinnostaa en tajua :D mutta niin ne vaan kiinnostaa! Itselläni tuli tarpeelliseksi kaikki mitä olin pakannut, mutta koska synnytykseni ei (eikä oikein mikään) mennyt ihan kuin olin kuvitellut ja jouduin käynnistykseen sai mies tuoda mulle sitä sun tätä sairaalaan kun olinkin siellä ”tovin” ennen kuin vihdoin synnytys käynnistyi. Ristikko oli mukava ajanviete, silloin kun en vielä tiennyt synnytyssupistuksista mitään!! :D

  Näyttää kuin masusi olisi laskeutunut :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Voi en kestä, ristikko! Mä en ole koskaan edes täyttänyt ristikkoa :D Ja juu, kyllä tämä pallo on valahtanut alaspäin, helpompi hengittää taas.

   Vastaa
 6. Henna 7.2.2012

  Jee, mukava postaus. :) Oot kyllä niin ihanan tyylikäs.

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   No enhän ole :D

   Vastaa
 7. misu 7.2.2012

  mä kiitin onneani kun jouduin ihan peruskontrollikäynniltä jäämäänkin sairaalaan, että olin pakannut just pari päivää aiemmin sairaalakassin lähestulkoon valmiiksi. mun mies toi sen sit myöhemmin, mutta olis kyllä puuttunut varmaan vaikka mitä jos mies olis sen joutunut pakkaamaan, ja itekään ei varmaan ulkomuistista olis osannut kaikkea pyytää. itseasiassa mies toi mulle ihan väärän hammasharjankin, kun sattui olemaan vessan kaapissa just joku ylimääräinen vanha harja niin toi sit tietty sen :D

  rebekalla on ihana asu!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Hmm.. Onhan se fiksua aina vähän ennakoida, kun vauvoista ei ikinä tiedä :) Miehet eivät aina vain osaa…

   Vastaa
 8. Sinne 7.2.2012

  Voi vitsi, elätte jännittäviä aikoja! :)

  Mun 6kk poju syntyi laskettuna päivänä ja en tiettykään ollu kiirehtiny sen kassin pakkauksen kanssa kun esikoinen syntyi viikon ”myöhässä”. Oli niin kamala lapsivesien loristessa pitkin lattioita koittaa päättää,mitäs sinne kassiin survois.. ..sairaalaanki oli tunnin köröttelymatka,niin piti sit mukamas kauheen nopeesti saada kassi valmiiks :D

  Et ihan fiksu veto pakata hyvissä ajoin :) Tsemppiä koitokseen!!

  t: luomusynnyttäjä,kenelle ei annettu ku kaurapussi :D

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Joo, viimeksi mä pakkasin varmaan kolme kuukautta etukäteen kaiken, ihan varmuuden vuoksi ;)

   Vastaa
 9. Jatta 7.2.2012

  Tää on ihana postaus! Nimittäin rakastan listoja! :D Ja mulla ei ole mitään hajua, mitä sairaalaan mentäessä tarvitsee mukaan. Niin siis en ole raskaana eikä yritystäkään ole, joten asia ei ole edes ajankohtainen, mutta nytpähän tiedän :D

  Onnea sinne ja toivottavasti odotus ei ole enää hirmu pitkä! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kiitos, toivotaan parasta :)

   Vastaa
 10. Kärty 7.2.2012

  Mitenhän pihalla oon tänään, kun hetken aikaa tosissani mietin että mitähän varten tuo lasten lelu on tuolla, kun vauva muistaakseni oli kyllä poika… Yritin jotenkin kehittää sellaisen mielikuvan että haluatte ottaa synnäriltä kuvan lapsesta ja siihen rekvisiittaa :-D Oliskohan päikkäreiden paikka!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Ehkä? :D Se on Repsun taikasauva, ehkä sillä kuuluu tehdä tulevalle veljelle jotain taikoja :P

   Vastaa
 11. Mickey 7.2.2012

  Me oltiin sairaalassa 7 päivää, 6 yötä. Ekat yöt ja päivät on vieläkin pimennossa, mut sen jälkeen meinasin seota siellä. Sainkin sitten sellaisen ihanan sairaalakammon, ja olinkin ihan hysteerinen, kun Eeli joutui sinivalohoitoon oltuamme kotona vain yhden yön.

  Muakaan ei huvittanut lukea ollenkaan mitään muotilehtiä, mutta telkkarin kattominen silloin viimeisenä yönä oli ihan luksusta! + vauva-lehdet, jotka kolusin läpi varmaan tuhat kertaa.

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Voi raukkaa, toivottavasti ei ihan kauheeta traumaa jäänyt siitä kuitenkaan.

   Vastaa
 12. riikka 7.2.2012

  hyvä varustautuneena on mukavampi lähteä sitten h-hetkellä, on kyse synnytyksestä tai vaikka vkl reissusta. minusta on myös mukava miettiä hyvissä ajoin valmiiksi tavarat mitkä lähtee mukaan, silloin tulee harvemmin otettua mukaan liikaa ja turhaa tavaraa!

  hengessä mukana jännään täällä miten LA:n kanssa käy, toivottavasti kaikki menee kuitenkin vaivatta ja hyvin :)

  teppo isoveljelle rapsutuksia!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Teppo isoveli vai, haha :DD Teppo on varmaan kauhuissaan tästä vauva-asiasta, sillä toinen lapsi tietää lisää meteliä ja vartioitavaa!

   Vastaa
 13. Rosanna 7.2.2012

  Ihanan oloisia nuo Sobean mammavaatteet! :) Kiitos tästä postauksesta, on kivaa lukea mitä muut pakkailevat. Mietin noita tohveleita, että näin ”konkarina” mitä sanot niiden tarpeellisuudesta? Kun itseäkin himottaisi pakata jotkut lämpimät ja kivat mukaan, mutta sain anopilta juuri halpistohvelit (no okei, ilmaistohvelit, oli napannut jostain hotellista mukaansa :`D ) jotka voisi heittää roskiin eikä tulisi sairaalapöpöjä kotiin. Oon vähän kahden vaiheilla!

  Tuntuu että pakkaaminen on mahdotonta, kun kaikkea tarvii vielä kuitenkin kotonakin… Mutta toi post it-lappu laukun päälle oli huippuidea! :)

  Tsemppiä hurjasti loppurutistukseen, toivotaan että pikkuisenne tulee pian ja turvallisesti maailmaan!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   No, pärjäät kyllä varmasti niillä halppistohveleilla loistavasti :) Mä rakastan muistilappuja ja listoja, ne on rauhoittavia <3

   Vastaa
 14. Sari 7.2.2012

  Oijoi, tulee ihan ikävä omia sairaalakassien pakkaamisia – minäkin olen saanut kokea sen kahdesti: ensin tyttöä odottaessa ja sitten poikaa odottaessa :) Fööniä en älynnyt ottaa kummankaan kanssa mukaan, kummankin kanssa tuli niin äkkilähtö :) Tokan kanssa oli niin kuuma ja kostea helteinen sairaala, tuntuu ettei paksu tukka kuivunut ikuisuuksiin suihkun jälkeen – onneks toisen lapsen kanssa ei tartte kauaa siellä synnyttäneiden osastolla kärvistellä :)

  Ihanaa loppuraskautta ja voihan hyvin <3

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kiitos Sari :)

   Vastaa
 15. ami 7.2.2012

  hei, mistä on tuo musta iso laukku? ihanan näköinen! ja ilmeisesti myös aika tilava, jos kaikki nuo vaatteesi ym siihen mahtuvat. Mulla on jo vuosia ollut etsinnässä se täydellinen musta nahkalaukku, joka olisi tarpeksi iso :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Se on joku Miikan ikivanha kassi, ei varmaan ”minkään merkkinen”!

   Vastaa
 16. Janna 7.2.2012

  Moikka! Saanko udella minkä kokoiset nuo sinun sobean housut ovat? :-) Kovasti houkuttaisi klikkailla ostoskoriin itsellekin, mutta koko mietityttää… :-)

  Olet kaunis! :-)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Saa tietenkin kysyä, mun Sobean housut, huppari ja paita ovat kaikki S-kokoisia!

   Vastaa
 17. Riikka 7.2.2012

  Paljon onnen hetkiä sinne ja onnea synnytykseen! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kiitos, onnea tarvitaan!

   Vastaa
 18. Anna 7.2.2012

  Kiitos postauksesta! Mullakin maha pullottaa jo siihen malliin että tekisi mieli saada vauva ulos pian, tosin viikkoja on vasta 34, eli pitäis vielä hetki jaksaa, huoh. Joko sun vauva on sen 37 viikkoa ja saanut luvan syntyä? Mä en ole edes vielä miettinyt sairaalakassia, varmaan muutaman viikon päästä pitäisi pakkailla.. aika menee niin hurjan nopeaa. Hyviä vointeja viimeisiin hetkiin ja toivotaan ettei su tarvitse pitkään enää odotella!

  t. Anna

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Kiitos ja tsemppiä sinne myös! Saapas nähdä milloin tämä pikkuinen päättää tulla maailmaan :)

   Vastaa
 19. Coco 7.2.2012

  ihana Majliini! Mä jänskätän täällä! mulla oli aikalailla samat jutut mukana sairaalassa. Toiv. nähdään tässä keväällä!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   JEE! Toivottavasti nähdään, päästäis vaihtamaan vauvakuulumisia ja toki muitakin juttuja :) Järjestelykysymyshän se vain on!

   Vastaa
 20. Kati 7.2.2012

  Haha, muistan kun itse pakkasin kauhean kassin kun kuvittelin toki käveleväni pois farkuissa ja oletin, että aika käy sairaalassa pitkäksi. Noh, lapsen isä veti kaikki eväät ja kirjat jäi lukematta. En todellakaan heinäkuun helteissä mahtunut mukaan otettuisiin vaatteisiinkaan, mutta onneksi tulovaatteet olivat puhtaat.. Lähdettiin sairaalasta keskellä hellettä ja lapsi oli karvahaalarissa. Olin ihan siinä luulossa, että lapsella olisi kylmä, tosin 4 päivän valvomisen / lyhyiden unipätkien, kivun ja lääkityksen jälkeen en ihan täysillä kulkenutkaan :D Lähtöpäivänä tuli ”hienoinen” järkytys on vilkaisin peiliin..

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Voi eii sua, nään niin tuon karvahaalarin helteillä… Noh, sattuuhan sitä!

   Vastaa
 21. Satu 7.2.2012

  Pidä hauskaa ja muista nauttia synnytyksestä!

  Aikanani synnytyshetkeä yliaikaisena odottaessani, kätilö totesi, ettei kukaan ole vielä suutariksi jäänyt… Enkä jäänyt minäkään;)

  Mun lapset täyttää nyt 19, 17 ja 15v.

  Voi kauheeta miten se aika juoksee. Ihana seurata Sinun odotustasi!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Voi, onhan se synnyttäminen tai oikeastaan sen lapsen syntyminen maailman hienoin asia, mutta niin kivuliasta hommaa se kuitenkin on, että voiko siitä nauttia? Teen parhaani ;) Sullahan on jo kohta aikuiset lapsoset itsellä, kiva silti, että jaksat seurata blogiani :)

   Vastaa
 22. Mila 7.2.2012

  Vitsi että rupes jännittää sun puolesta :D Ihanaa!

  oikeen tuli ikävä synnytystä.. sen kun sais kokea vielä joskus uudestaan, josko meille vielä toinen pieni suotais :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Ihana saada se pieni tuhiseva nyytti syliin, mut mä ainakin vähän pelkään sitä tulevaa koitosta, siis varsinaista synnytystä.

   Vastaa
 23. Vepsu 7.2.2012

  Kiva postaus, taas kerran! :)

  Oletkos sinä paljastanut täällä milloin on laskettu aika? Olisipa kiva tietää, niin voi fiilistellä kyseisen päivän tienoilla että jokohan sielä ollaan tositoimissa… :) Mammalomasi alkoi ilmeisesti vähän etuajassa – tai siis jäit kotiin jo ennen virallista mammaloman aloittamispäivää, eikös? Saanko kysyä, että pitelitkö vuosilomia siinä ennen vai kenties sairaslomako kotiin jäämistä aikaisti? Vai anoitko ihan virallisesti sitä aiemmin aloitettavaa mammalomaa? Anteeksi kauhea utelu, tulin vain miettineeksi tätä seikkaa. :)

  Tsempit!!

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   En ole erityisemmin kommetoinut tuota laskettua aikaa, mutta silloin taitaa tulla pieni blogihiljaisuus… Joten etteköhän te arvaa siitä, että synnyttämässä ollaan. Aloitin äitiyslomani varhaistettuna ja lisäksi olin viikon poissa töistä sitä ennen Rebekan sairastelun takia.

   Vastaa
 24. Marjutti 7.2.2012

  Onnea matkaan ! Oli hauskaa palata ajatuksissaan 16 vuotta taaksepäin kun esikoiseni syntyi. Eipä tainnut olla ihan noin tyylikkäästi mun kassini pakattu…

  Tsemppiä teille. Ilmoittele heti kun jaksat, kuika sujuu !

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Olikohan synnärillä16 vuotta sitten ihan eri meininki, kuin nyt? Onko mun kassi tyylikkäästi pakattu? :D Ainakin se on pakattu täyteen pehmeitä ja mukavia juttuja <3

   Vastaa
 25. Kajsa 7.2.2012

  Hei Maj,

  Olen synnyttänyt -06 ja 10 ja sairaalassa ei kyllä silloin ollut yhtään äitiä joka olisi kulkenut omissa vaatteissa käytävillä. Sitä paitsi vuotoa on niin paljon että oli kiva raahustella sairaalan mekossa :) omat sukat ja joku lämmin villatakki ehkä tarvittavat mutta ehkä asiat ovat muuttuneet.

  Kotiin lähtiessä tietysti kivat ja mukavat vaatteet tärkeät ja omat hygieniatavarat ym.

  Mukavaa loppuraskautta! :)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Haha, mä taisinkin olla pari vuotta sitten ainoa, jolla oli omat vaatteet, tosin enpä tainnut kovinkaan toisten pukeutumista tarkkailla :) Mulle tuli heti vähemmän ”sairas” fiilis, kun sain pukeutua omiin vaatteisiini, mutta kukin toki tavallaan.

   Vastaa
 26. Paukkuliini 7.2.2012

  Tää oli kiva, kun itsekin mietin täällä sairaalakassin pakkaamista. Tosin aikaa vielä on, mut eipä se ole sanottua et vauva laskettuna aikana tulee. Toissapäivänä päätti yks tutun vauva tulla maailmaan kuukautta ennen, ja tänään ovat siirretty sit teille Tampereelle. Joten paree kai valmistautua itsekin ajoissa, ei se laukku sen enempää tilaa vie kaapissa , oli sit tyhjä taikka valmiiksi pakattu.

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Mulla kans kaverin vauva tuli parikin kuukautta etukäteen, aikamoista. Onneksi äiti ja vauva voivat silti hyvin :)

   Vastaa
 27. Kata 7.2.2012

  Mäkin jännitän sun puolesta! Ihan tulee ikävä noita aikoja, jotka oon ite saanut kokea jo 3 kertaa. Silti tuntuu haikealta, ettei enää koskaan… Siksi onkin ihana seurata sun odotusta :-)

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Voin kuvitella, että tuntuu haikealta, ettei enää koskaan. En tiedä, että pakkaanko itsekin sairaalakassiani nyt viimeistä kertaa… :”)

   Vastaa
 28. Myrmeli 7.2.2012

  Ihana postaus! Itselläkin olisi edessä kassin pakkaus. Jotenkin tuntuu, ettei ole priona kaikkein tärkein. Oma laskettu aika on maaliskuun lopussa, onhan tässä aikaa;) Mutta ihan hyvä olisi ehkä tehdä edes osittain valmiiksi tai listaa, ettei sitten suppareiden välissä tarvitse pakata.

  Itse olen joutunut olemaan useamman päivän edellisistä sairaalassa. Ennen synnytystä en ole kaivannut mitään ajanvietettä, synnytys on ollut varsin nopeaa. Ne seuraavat päivät ovat madelleet, itse kun haluaisi kotiin suht pian. Eli ehkä jonkun lehden viskaan kassiin mukaan…

  Vastaa
  • Maj 7.2.2012

   Niin tai sitten käsket jonkun tuoda sulle ison suklaalevyn ja uusimman lempparilehden sinne sairaalaan, eikö se olis aika hyvä? :)

   Vastaa
 29. Elluska 7.2.2012

  Heips!

  Olen lukenut blogiasi melko tiiviistikkin siitä asti kun odottelit Rebekkaa. En oo koskaan kommentoinut, mutta nyt teki kovasti mieli pistää viestiä..halusin toivottaa onnea synnytykseen ja tsemppiä kovasti kaikille uusille seikkailuille joita edessä siintää! :) Vaikutat mukavalta jalat maassa-tyypiltä ja oikeastaan muistutat yllättävän paljon omaa siskoani.heh..

  Voimaa ja tsemppiä koko keväälle!

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   ^^ Kiitos :) Iso- vai pikkusiskoa? :D

   Vastaa
   • Elluska 10.2.2012

    isosiskoa :) sisko on 25 ja mua siis pari vuotta vanhempi.. hankkispas sekin jo pikkuisia :D

    Vastaa
 30. Katja 7.2.2012

  Mukava kuulla, että Rebekka voi jo paremmin. Ja tämä postaus oli kiva, ihan mukava nähdä, mitä kaikkea olet pakkaillut. Tuolla näyttikin joku kysyneen laukun alkuperää, niin samaa mietin minäkin. Lisäksi kysyn nyt tässä siitä Särkänniemi- postauksesta, että onko niissä kuvissa se Marc o Polon laukku, mistä oli täällä blogissa joskus postaus? Onko siinä sellanen pitkä hihna niiden lyhyempien ”kahvojen” lisäksi?

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   Se on juurikin sama laukku ja siinä on kyllä siinä on pitkä hihna kahvojen lisäksi :)

   Vastaa
 31. Anni 7.2.2012

  Kiitos ihanasta hyvänmielenblogista! En tiedä miksi, mutta tästäkin postauksesta tuli onnenkyyneleet silmiin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi :)

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   Voi että, miten ihana :”)

   Vastaa
 32. Voi jänskää! Vasta hetki sitten olin itse samassa tilanteessa, nyt tuntuu että siitä on ikuisuus! <3

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   Aika vaan menee niin nopeasti alle 2 vuotta sitten mulla oli ihan pikkuinen vauva ja nyt tuntuu, että oon jo unohtanut, että kuinka niitä hoidettiinkaan :)

   Vastaa
 33. Salla 8.2.2012

  Muakin alko jänskää..teidän ja meidänkin puolesta..tosin meidän koitokseen vielä piitkä aika. Tsemppiä! Hyvin se menee!!

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   Toivotaan, tsemppiä myös sinne :)

   Vastaa
 34. Suski 8.2.2012

  Onnea ja tsemppiä tulevaan :) Mua kiinnostaa, pelottaako sua laisinkaan synnytys?

  Vastaa
  • Maj 8.2.2012

   No, ainakin jännittää ja ehkä vähän pelottaakin, mutta se on varmasti hyvin luonnollista :)

   Vastaa
 35. Kati 8.2.2012

  Moi,

  ensiksi kiitos ihanasta blogista :) Oma elämäntilanteeni on aivan erilainen mutta tää blogi on jotenkin niin sympaattista luettavaa ja Rebekka on aivan ihana ^^ En tiiä onko tästä keskusteltu täällä ennen, mutta ootko ikinä miettinyt mitä kosmetiikkaa ja kuinka paljon käytät kun olet raskaana? Joissakin maissahan on virallinen suositus että naiset välttäisivät meikkaamista ja muun kosmetiikan käyttöä raskaana ollessaan. Itselle tämä on suht tärkeä asia koska kärsin nyt nuorena aikuisena hormoniongelmista (hiustenlähtöä, aknea, painonnousua eli monirakkulaiset munasarjat) johon vaikuttaa kemikaaleille altistuminen.

  Haluaisin vaan muistuttaa kaikkia äitejä ja raskaana olevia siitä, että etenkin jos odottaa tyttöä (ja tietysti poikavauvoillakin tärkeää), yrittäisi vähentää kemikaaleille altistumista niin paljon kuin pystyy. Ja myös sitten kun lapsi on syntynyt, lasituttipullo, luonnonkuminen tutti, eko-pesuaineet, luomuruoka yms. Vaikka tämä saattaakin kuulostaa kaukaa haetulta tai asioiden suurentelulta, on tosiasia että yhä useampi kärsii hormoniongelmista, hedelmättömyydestä, syövästä, alzheimeristä ym. Ja näihin kaikkiin voi vaikuttaa jo jopa ENNEN raskaaksi tulemista, ja varsinkin sen jälkeen. Anteeksi avautumiseni, itse kun tätä he*vettiä käyn läpi niin haluaisin tehdä kaikkeni ettei kenenkään muun tytön/naisen tarvitsisi!

  Vastaa
 36. Lotta 8.2.2012

  Kiva postaus! :) Jos mä vielä kolmannen kerran pääsen sairaalakassia miettimään niin otan kanssa omia vaatteita mukaan. Esikko syntyi taysissa ja siellä sentään oli s-koon vaatteita tarjolla, toinen syntyi Salossa ja kaikki vaatteet oli L-kokoisia ja kaula-aukot niin isoja, että meinas tippua päältä. :DD

  Paljon tsemppiä viimeisiin päiviin mahan kanssa! <3

  Vastaa
 37. Tanja 8.2.2012

  Ihanan pehmoisen näköinen sairaalakassi, kyllä noilla kelpaa lähteä synnyttämään!:) Itse rupesin pakkaamaan kaksi ja puoli tuntia ekan supistuksen jälkeen jonka jälkeen tuntui että lähtee taju, koski niin s**tanasti. Mies soitti ambulanssin ja muutama hetkeä myöhemmin vauva syntyi kotiin, joten se siitä sairaalakassista.:D Toisen lapsen kohdalla kassi oli pakattuna jo valmiiksi ja hyvä niin koska tuli edeltäjäänsä nopeammin, mutta sairaalassa onneksi. Mikään ei muuten ole yhtään ihanaa kun vastasyntynyt vauva.<3 Niin ihanan pehmoinen, ruttuinen ja kurttuinen ja pieni. Sen takia vois tehdä vaikka kuinka paljon vauvoja. Tosin nyt kaksi lasta tuntuu sopivalta, ehkä joskus sitten?:)

  Vastaa
 38. Katja 8.2.2012

  Bongasin tästä postauksesta tuon Tangle teezerin. Tänään kävin hakemassa itselleni sellaisen. Siis AIVAN huippu. Pitää hakea neitokaisellenikin oma.

  Mukavaa loppuodotusta ja se lähtöhän saattaa tulla ihan koska vain.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *