En osaa yhtään ajatella, että minkä kokoisia tai minkälaisia vaatteita haluaisin itselleni kevääksi… Varmaan yhdet farkut pastellisävyssä pitää saada, mutta mintunvihreät vai kenties jonkin muun väriset? Kokonikin on täysi arvoitus vielä tovin. Lapsille on paljon helpompaa ja hauskempaa ostaa vaatteita, ei tarvitse tuskailla sovituskopissa. Rebekka pukee mitä käsketään ja Viivikin on pitänyt useimmista vaatteista, mitä olen hänelle ostanut, se johtuu varmaan siitä, että meillä on hänen äitinsä kanssa aika samanlainen maku ja voidaan lainailla toisillemme vaatteita, jos koot vaan sopivat.

Kävin kurkistamassa Zaran sivuilla vaatetarjontaa lapsille ja ihastuin. Keväällä käyn ihan varmasti nappaamassa jotain ihanuuksia sieltä mukaani, ainakin tytöille uudet ristiäismekot <3

 

Nämä valitsisin Rebekalle, ihan ykkössuosikkini on tuo ristiäismekko-ehdokas, pupuhuppari ja harmaa kevättakki, oi! Ei näistä voi vaan olla tykkäämättä!

 

 

 

Isompien tyttöjen juttuja Viiville!  Mustat ballerinat, farkut, trenssi ja laukku kaupunkikierrokselle. En oikein osaa päättää, että kumpi mekoista on kauniimpi… Viivin ikäisille tytöille on välillä vaikea löytää kivoja vaatteita, mutta Zarasta niitä useimmiten kyllä löytyy, niin että Helsinkiin joutuu ajelemaan!

Voi pojat! Pienille pojille oli huomattavasti tylsempi valikoima vai johtuuko se vaan minusta…? En ole ikinä pukenut poikia, joten ehkä en vaan osaa. Mielestäni nämät kollaasin vaatteet olivat kumminkin toimivia ja kivoja perusjuttuja. Tennarit vaan farkkujen ja paitiksen kaveriksi ja menoksi, ai niin tuota… se meidän vauva ei varmaan juoksentele ihan vielä kesällä :D

 

Kevättä odotellessa ja plussakeleistä haaveillessa,

Maj

0 Comments

 1. Viiu 10.2.2012

  Osuin ekaa kertaa lukemaan blogiasi, vaikuttaa oikeinkin hyvältä ja ehdottomasti pitää palata uudestaan.

  Nuo Zaran lastenvaatteet ovat minunkin mielestäni kertakaikkisen ihania ja just eilen hain tytöilleni (7kk ja 2v) nuo supermageet takit! Ovat luonnossa vielä kauniimpia ja istuvat molemmille tosi hyvin (tai no pienemmälle kevättä silmällä pitäen, nyt vielä liian iso). Mukaan nappasin myös kivat farkkulippikset, sopivat takkeihin! Ei muuta kuin shoppailemaan ;)

  -Viiu

  Vastaa
  • Maj 10.2.2012

   Huippua kun eksyit tänne ja tervetuloa toistenkin :) Pitää miettiä tuota takkia, on se kyllä aika ihana :)

   Vastaa
 2. Katja 10.2.2012

  Moi, oon lukenut sun blogia pitkään ja mun täytyy nyt vihdoin kommentoida, että ihanaa että Viivin perhe on noin yhtenäinen ”uusperheistä” huolimatta. Ihanaa että aikuset ihmiset osaa olla noin kypsiä, ainahan asia ei välttämättä niin ole.

  Vastaa
  • Maj 10.2.2012

   Joo, meillä näin :)

   Vastaa
 3. Jenny 10.2.2012

  Aivan ihastuttavia! Ei hitsiläinen :-)

  Vastaa
  • Maj 10.2.2012

   Älä ;)

   Vastaa
 4. Hus nummer nio 10.2.2012

  Mun tytöillä on ollut paljon vaatteita Zarasta, niille ne sopii paremmin kuin reiluhkot Tutta- tai Polarn och Pyret-merkit.

  Jos muuten tahdot inspiraatiota poikien pukeutumiseen, niin esim. Hemma hos Katta kirjoittaa usein mitä ostelee Philip-pojalleen: http://kattabloggen.blogg.se/category/klader-shopping-till-philip.html Jos ruotsinkieltä ei tahdo treenata, niin ainakin voi katsella kivoja kuvia :-)

  Vastaa
  • Maj 10.2.2012

   Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata :)

   Vastaa
 5. Anttis 10.2.2012

  Olen tässä kohta yhdeksän kuukautta pukenut pientä poikaa ja olen samaa mieltä siitä, että pojille ei vain löydy niin kivoja juttuja! Tai ainakin niitä saa hakemalla hakea. Tuntuu, että valmistajat panostavat enemmän tyttöjen vaateisiin :(

  Vastaa
  • Maj 11.2.2012

   Miesten osasto on melkein aina pienempi, kuin naistenosasto, eikö vain?

   Vastaa
 6. inkku 10.2.2012

  Voi miten nättejä! Minusta nuo poikienkin vaatteet tosi kivoja.

  Vastaa
  • Maj 11.2.2012

   On nekin kivoja, tyttöjen vaatteissa on vain enemmän valinnanvaraa :)

   Vastaa
 7. Mickey 10.2.2012

  Kyllä Zara panostaa enemmän tyttöjen vaatteisiin kuin poikien. Sen olen monta kertaa joutunut pettymyksekseni toteamaan. Oon myöskin todennut, että laatu ei vastaa hintaa. Jopa Kapphalista saa parempaa laatua edullisemmin (vaikkakaan sekään mikään superedullinen ole verrattuna henkkamaukkaan) kuin Zarasta. Mulla on kaksi paitaa, jotka on käyneet tasan saman pesun (vauvanvaate siis). Toinen Kapphalista ja toinen Zarasta. Zaran paita hieman näytti hieman kulahtaneelta, joten se jää kotipaidaksi, mutta toinen paita piti muotonsa ja jämäkkyytensä. Kumma juttu. Ehkä tää on vain mun kokemus.

  Vastaa
 8. Kamilla 10.2.2012

  Hyvä valinta! Ehkä laatu Zara ei ole paras, mutta tyylikäs pikkujuttuja) Rakastan Zara juuri tähän)

  Vastaa
 9. Kati 10.2.2012

  Mua o pitkään harmittanut, kun ostin Ruotsin Zarasta vaatteita itselleni ennekuin se rantautui suomeen ja oli kyllä aikamoista sekundaa :/ Heti meni muodottomaksi ja yhteen paitaan tuli ekalla käytöllä 3 reikää.. Mutta itsekin on tullut kuolattua noita vaatteita, just eilen ihailin nettisivuilla. Meillä tuo Zara on melko lähellä täällä, kerran käytiin hypistelemässä. Ei vielä raaskittu ostaa :D

  Vastaa
 10. Misu 10.2.2012

  Ihanat kollaasit! Minulla on kaksi poikaa ja olen samaa mieltä kanssasi: tytöillä on paljon kivempi valikoima! Vaikken ole tyttöjä pukenut, paitsi kummityttöä… :)

  Vastaa
 11. Anne P. 10.2.2012

  Kiva lastenvaatepostaus, mutta kaikkein kivoimmalta mun mielestä kuiteskin kuulostaa se, miten mukavat/fiksut välit sinulla ja Viivin äidillä on, olkoon pikku-jumppari onnellinen!

  Vastaa
  • Maj 11.2.2012

   Me ollaan kavereita :)

   Vastaa
 12. Hellu 10.2.2012

  Hei Maj! Ja kiitos piristävästä blogista, jota olen seurannut myöskin pitkään, en ole vain saanut jätettyä kommenttia, mutta nyt sen teen!

  On aivan ihanaa lukea, että pystytte ”jopa” lainailemaan Viivin äidin kanssa vaatteita toisillenne, luenkin siis rivienvälistä, että teillä on hyvät välit keskenänne, harvinaista, mutta erittäin positiivista!!

  Onnea odotukseen ja aurinkoista kevättä!

  Vastaa
 13. Bree 10.2.2012

  Allekirjoitan muiden poikalasten äitien/vanhempien kommentit. Itselläni on 1-vuotias poju ja kuinka monta kertaa olen saanutkaan kiroilla kaupassa missä on tytöille vaikka mitä ihania vaatteita ja pojille vain sitä samaa tummansinistä, ällövihreää, mustaa ja pääkalloja. Yök! Tähän mennessä kivimmät vaatteet olen löytänyt Polarnilta. En tiedä sitten löytyykö Tampereelta jotain muuta liikettä missä olisi enemmän unisex-vaatteita. Zaran pikkupoikien vaatetarjontaa olen ihan pettynyt. :/

  Vastaa
 14. Myrmeli 10.2.2012

  Pienten tyttöjen jutut on vaan joka paikassa ihanampia! Ensimmäiset kaksi lastani ovat poikia ja monesti on ollut surku huonon valikoiman takia. Siinä, missä ystäväni kahden tytön kera tuskailee liiallista valinnan vaikeutta on vaikeuksia löytää edes yksi sellainen kiva vaihtoehto. Itseäni kun eivät miellytä tummansininen tai esim. pääkallokuviot. Nyt onneksi löytyy jo paljon paremmin vaihtoehtoja!

  Nuo pienten tyttöjen jutut on aivan ihania! Ehkäpä pitäisi käydä Hesassa joku päivä, jos siellä olisi jotain ihanaa vauvoille:)

  Vastaa
 15. Minttu 10.2.2012

  Ihania. Mä en ole ikinä ostanut Zarasta lapsille vaatteita, edes käynyt siellä lastenosastolla. Näyteikkunasta kyllä useasti ihastellut TYTTÖJEN vaatteita. Niin söpöjä, klassisia ja ”aikuismaisia”. Noi trenssit ja mekot ihan ylisöpöjä! Viiville mekoista ehdottomasti tuo musta-valkoinen. Mullekkin se kiitos :D !

  Mä olen, näin kahden pojan äitinä, ollut jo pitkään sitä mieltä että tytöille on aina ihanempia vaatteita kun pojille.

  Vastaa
 16. Mari 11.2.2012

  Heips! Viisivuotiaan pojan äitinä olen todellakin huomannut, että lastenvaatteet on aina kivempia siellä tyttöjen puolella. MUTTA kyllä pojillekin makeita juttuja löytyy, vaatii vaan enempi vaivaa ja aikaa etsiä niitä. Ja pienille pojille on vielä ihan kivoja juttuja, mutta olen jo kauhulla tuijotellut sinne isompien poikien puolella, johon minunkin pitkä poikani kohta siirtyy! Auts, ketjuliikkeissä (esim. Lindex) vaatteet vaan pahenee! Tosin, sitten pitää taas olla vähän ”salapoliisina”. :)

  Älä siis vallan lannistu poikien vaatteiden kanssa! Kyllä sieltä niitä helmiä oppii etsimään…;)

  Vastaa
 17. z 11.2.2012

  Täällä taas eräs tuleva kevätäiti, joka pitää nimenomaan pienten poikien vaatteista! Reippaita ja raikkaita asuja löytää varmasti ja pienet pojat ovat aina niin uskomattoman suloisia. Toisaalta tykkään paljon myös miesten vaatteista, usein löydän miehelleni enemmän kivoja juttuja kuin itselleni. Oma tyylini on kyllä aika tyttömäinen, pidän röyhelöistä ja hameista, mutta en käytä ollenkaan ns. tyttövärejä kuten vaaleanpunaista.

  Nämä Zaran kollaasit olivat kyllä tyttöjen osalta aika herkullisia! <3 Saa nähdä kumpi puettava meille putkahtaa.

  Vastaa
 18. Lissu 11.2.2012

  Aivan ihania vaatteita! Näitä ihanuuksia katsellessa melkein alkaa harmittaa että lapseni ovat kaikki poikia. Niin kauniita ovat ja ristiäismekko sopisi varmasti Rebekalle!

  Vastaa
 19. Rosa 12.2.2012

  Zaran lastenvaatteet ovat mielestäni ihan huippuja, ainakin katsella siellä kaupassa, koska omaa lasta ei vielä ole.

  Harmillista ettei Tampereelle tuota Zaraa olla vielä saatu, mutta onneksi Turusta ja Helsingistä löytyy. :)

  Vastaa
 20. SP 12.2.2012

  Mulla on 2-vuotias tyttö ja vajaan vuoden ikäinen poika. Poikaa odottaessani kaikki tuntemani poikien äidit valittivat, että varaudu sitten siihen, että pojille ei löydy kivoja vaatteita. Tämän oman kokemukseni perusteella musta on i-h-a-n-a-a välillä keskittyä poikien vaatteisiin. Tuntuu niin hyvältä ostaa välillä vaatteita, joita etsiessä ei tarvitse stressata siitä, sopiiko vaate varmasti lapselle eikä ole liian teinimäinen, röyhelöinen tai provosoiva :) Mutta mua ei saa koskaan ostamaan mitään cars- tai superman -vaatteita, hyi ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *