Kevätkuumetta on selvästi ilmoilla täällä, sillä olen kurkistellut nettikauppojen mekkotarjontaa ja lähinnä haaveillut. Täytyy ensin tarkistaa oman kaapin sisältö ja miettiä, että minkälaiseen kolttuun sitä kannattaisi satsata. Tytöillä on ristiäisiin jo uudet mekot hankittuna (taas samanlaiset), tällä kertaa mustavalkoiset. Itselleni haluaisin jotain yksinkertaista ja samantyylistä, ehkä hiukan A-linjaista. Pitsikin tuntuu olevan kovassa huudossa tänä keväänä/kesänä, mutta en ole oikein varmistunut onko se minun juttuni, ehkä ihan pienissä määrissä.

 Hiuspanta/Zara, rannekoru/Cubus, Kello/MK

 Korvikset/Marc by Marc Jacobs

Ostin Sapelle ja itselleni nuo pannat kerran Helsingistä. Sape valitsi turkoosin värisen, joka näyttää tosi söpötä vasten hänen vaaleita kutrejaan <3

 

Kaksikko.

 

Ei mulla muuta,

 

Maj

0 Comments

 1. Dippis 15.3.2012

  Onnea ihanasta pojasta ja kiitos mukavasta blogista! Piti vielä kommentoida tuota ulkoiluasiaa alan ihmisenä. Ei tosiaan kannattaisi viedä noin pientä vielä julkisiin paikkoihin, kun nyt on paljon influenssa ja RS-virusta liikkeellä. Vauvalla nuo on rankkoja tauteja ja vaativat usein sairaalahoitoa. RS-virus jättää vielä helposti jälkensä pienen keuhkoihin, joten eivät ole helppoja tauteja. Tosin ymmärrän, että on mahtavaa lähteä yhdessä perheen kanssa liikkeelle, kun on kauan jo ollut raskaana ja odottanut tulokasta. Kannattaa silti olla varovainen tähän aikaan vuotta. Kotivieraat on kuitenkin silleen eri juttu, kun voi rajoittaa kävijät vain terveisiin. Voikaa hyvin ja kaikkea hyvää teille!

  Vastaa
 2. vanilja 15.3.2012

  Ihania kuvia taas :) Pitsiä pitsiä!! :D

  Vastaa
  • Maj 16.3.2012

   Pitsiäkö…? Hmmm… ehkä?

   Vastaa
 3. Anonyymi 15.3.2012

  Aiotko osallistua Indiedaysin synttäreille?:)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2012

   En mä tällä kertaa pääse paikalle :)

   Vastaa
 4. Jensba 16.3.2012

  Heippa Maj ! :)

  Mä vasta nyt tulin onnittelemaan sua ihanasta pojasta! Eli paljon onnea :) ettette ole lukkiutuneet neljän seinän sisälle, kertoo siitä ettet ole ainakaan nuupahtanut. :D

  Toi eka kuva on tosi hieno! Ihanasti sopii toi vaalea paita, ja sun tukka ”näyttää” ( :D Siis kyllähän se onkin, ettei vaan näytä :D) niin tosi paksulta ja hyvinvoivalta.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2012

   Noo, tukka onkin käynyt suoristusraudan alla, siitä tulee se hyväkuntoisuus :D Iso kiitos onnitteluista!

   Vastaa
 5. champagne 16.3.2012

  Näyttääpäs tämä korukello- yhdistelmä hyvältä:)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2012

   Kiitos, munkin mielestä :)

   Vastaa
 6. Elisa 16.3.2012

  Oot kyllä ihan uskomattoman kaunis äiti! Onnea vielä pikkuisesta nyytistä :) Ilolla luen aina uusia blogipäivityksiä.. mie niin tykkään tästä blogista!

  Vastaa
  • Maj 17.3.2012

   Voi ihana, kiitos oikein paljon :) Äitiys kaunistaa naista ;)

   Vastaa
 7. Ariona 19.3.2012

  Onnea kauniista poika vauvasta :) Kivan näköinen tuo valkoinen paita noissa kuvissa. Mistäköhän se on löytynyt? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *