Bongasin tänään aika monta ”aurinkokohtaa” ulkoilessamme. Tarkoitan niitä kohtia, jossa lumen ja jään keskeltä näkyy ihan kuivaa asfalttia. Kannattaa pysähtyä ja potkia sellaisen reiän ympäriltä lisää lunta pois, suurentaa sitä. Pienenä puhaltelin pakkasella ilmaa ja ajattelin, että ehkä se pikku hiljaa siitä sitten lämpenee ja kesä tulee. Rebekka auttaa kevään tuloa syömällä lunta. Oletteko te hankkineet jo kevättakkeja? Mun ja Rebekan takit odottelevat jo kaapissa ;) No, mutta varmasti haaveilette ainakin jo kesäkenkien ostamisesta? Kenties olette jo tilanneet bikinit postimyynnistä?

 

Aurinkoista sunnuntaita,

Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. sinna-riikka 4.3.2012

  tilasin juuri maksimekon itselle postimyynnistä kesäkuun ekana viikonloppuna pidettäviä valmistujaisia ajatellen, mutta kenkien kanssa tulin siihen tulokseen et oiskohan aivan kauheaa kulkea paljainjaloin? en pidä kenkien ostamisesta yhtään :D oon varmaan suomen ainut nainen joka inhoaa kenkien ostoa :D

  Vastaa
  • Maj 5.3.2012

   No ei olisi, käy laitattamassa Minxit varpaisiin :P

   Vastaa
 2. Nipsu 4.3.2012

  Joo tulihan ne bikinit tilattua kuukausi takaperin yllättäen h&m:ltä :)

  Vastaa
  • Maj 5.3.2012

   Oikein! Sitäpaitsi minä ainakin perustelen tammikuiset sandaaliostokset sillä, että ”koot voi loppua” :DD

   Vastaa
 3. Khyllä, kevät-takki, kesäkengät ja uudet bikinit odottavat jo kaapissa! ;)

  Minäkin suosittelen aurinkokohtien laajentamista! Kesä, tule jo!

  Vastaa
  • Maj 5.3.2012

   Hihih :D

   Vastaa
 4. sofia 4.3.2012

  ihanan aurinkoisia kuvia ! :) ehkä se kevät sieltä alkaa viimein tulemaan :D!

  Vastaa
 5. Nenna 4.3.2012

  Mä justiinsa inventoin koko vaatekaapin ja siirsin kaikki talvisemmat vaatteet varastoon :D Verhot ja matot tuli vaihdettua samassa rytäkässä, sekä oikeastaan koko kämpän järjestys. Seuraavaksi hyökkään kenkäkaappien kimppuun :P Ehdinpä tuossa välissä tehdä pienen kesävaatetilauksen h&m:lle :D Ja kaikki tämän päivän aikana! Jotakin kummaa tuo kevät aurinko saa aikaan, mä kun normaalisti vihaan kaikkea siivoukseen ja järjestelyyn liittyvää :P

  Vastaa
 6. ann 4.3.2012

  Bikinit ja kesämekkoja on tilattu. Huhtikuussa lähden Kreikkaan niin sitäkin varten on valmistauduttu : ) Aurinkoista kevään odotusta teille! : )

  Vastaa
 7. Laura 4.3.2012

  Bikinit on tilattu ja takki ostettu, äsken mallailin vähän kevätkenkiä aurinkoisen sään inspiroimana:) täytyy varmaan itsekin lähteä ulos potkimaan ja syömään lunta, että saataisiin jo kunnon kevät!

  Vastaa
 8. nipsuu 4.3.2012

  Kesäkengät ostin juurikin eilen :)

  Vastaa
 9. tweet 4.3.2012

  Bikinit ovat tulossa :) Ihanaa kun on ollut aurinkoisia päiviä ja ilmeisesti koko Suomessa :) Söpöjä kuvia taas sulla!

  Vastaa
 10. Liila 4.3.2012

  Heippa, ja kiitos ihanasta blogista! Olisi hurjan kiva, jos tekisit postauksen aiheesta ”lapsi- ja koiraperheen arjen yhteensovittaminen”… olisi mielenkiintoista kuulla, miten koiran hoito ja ulkoilutus sopii yhteen pienten lasten hoitamisen kanssa, mitä haasteita se tuo jne.

  Meillä on vauva tulossa, ja haluaisin kovasti hankkia koiran, mutta en tiedä uskallanko. Koirien pidosta minulla on paljon kokemusta, mutta lapsista ei :) Siksi vähän mietityttää, miten se arki sitten käytännössä sujuisi.

  Vastaa
 11. Mayo 4.3.2012

  Mä olen ostanut jo yhdet ballerinat! Tosin alessa olivat, sen takia ehkäpä innostuin. Odotan niin kovasti niitä kuivia asfaltteja ja auringon paistetta, tulisivat jo! Sun valkoinen takki noissa kuvissa on hirmu kiva!

  http://mayopic.blogspot.com/

  Vastaa
 12. Rosanna 4.3.2012

  Voi aurinkokohdat ovat ihania, niitä vaan kaikki suurentamaan mars! :) Kylläpä tulin hyvälle mielelle tästä postauksesta, sekä tietysti tänään ilahduttaneesta auringosta. Sieltä se kevät tulee, jeee!

  Täällä kanssa haaveillaan pirteistä uutuuksista vaatekaappiin.

  Vastaa
 13. Marre 5.3.2012

  Ihanaa kun kevät saapuu vihdoin sinne pohjolaan. Elelen nyt tropiikin ilmastossa ja kuljen sandaaleilla ja kesämekossa, mutta piakkoin tulen takaisin taas ja pelkään sitä sukkahousuihin kääriytymistä. Siksi toivon että kevät tulisi nopeasti sinne ja lumi sulaisi! No hitaasti mutta varmasti.. :)

  Vastaa
 14. iina 6.3.2012

  Oon jo pitkää lueskellu blogias ja oot kyllä tuonu iloa ja mietiskeltävää min tylsään arkeen.. ja voin sanoo, et onpas pikku vaavelilla tulee olemaa kaunis äiti :) ja olihan mulla kysymyski…. minkänäköne näköne olit ala-/yläasteella? :) koulun kauneimpia vai onko kauneus tullu vasta täys iän puolella? :D joo…. mutta ihanaa kevättä ja tsemppiä! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *