Haluaisin vielä kiittää kaikkia huutokauppaan osallistuneita :) Huudon ”voittaneet” ottivat nopeasti yhteyttä ja hoitivat kaupat  hyvin. Melkeinpä kaikki paketit ovat lähteneet postiin ja osa saattaa olla ehkä jo perillä. Toivottavasti kaikki saavat paketin ehjänä ja lähiaikoina kotiinsa. Mokasin huutista tehdessäni tämän jakun kanssa, kun laitoin huudon päättymään vasta tänään, jos mielit jakkua itsellesi, niin sitä ehtii vielä huutamaan tasan kolmen tunnin ajan! Huutamaan pääset tästä!

 

 

Olen innostunut jälleen pukeutumaan ja tänään onkin tulossa piiitkästä aikaa päivän asu, masun kanssa kylläkin, mutta ilman, että siellä olisi vauva, heh :D Nyt tuolta vaatekaapista on lähdössä vaikka mitä eteenpäin, mutta en jaksa enää järjestää toista huutista, jemmaanko vaatteet vai vienkö kirpparille… Siinäpä vasta pulma.

 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. nnnis 13.3.2012

  Oi sitä riemua,ku saa raskauden jälkeen pukeutua! :)

  Itse olen viimeiset kolme vuotta pyöriny raskaana,kotiäitinä,raskaana ja kotiäitinä. Paluu työelämään koittaa kesän jälkeen ja kappas kun työpaikkana sattuu olemaan ihana vaatemyymälä….. oikein odotan,että pääsen taas näkemään ”muodin” uudet tuulahdukset ja pukeutumaan kaikkeen uuteen ja ihanaan. Itsehän vannoin ennen vauvoja,ettei minusta tule ikinä peruskotimammalookissa laahustavaa äitiä,ja ekan vauvan jälkeen sopimus piti..mutta toisen vauvan synnyttyä sopimus raukesi :D

  ..miten vaatteet voikin tehdä ihmeitä niin mielelle kun ihan kropallekkin.

  Ihanaa kevättä Maj :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *