Joskus on kyllä mukavaa olla bloggaaja, voi pojat! Me&i lähetti meille tässä yksi kaunis talvipäivä postipaketin, jossa oli mulle housut ja Rebekalle mekko heidän uudesta mallistostaan. Tutustuin viime syksynä me&i:n vaatteisiin ensimmäistä kertaa ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen laatuun. Pinkkiä pöllöpaitaa on pidetty ja pesty paljon, eikä se ole laisinkaan ”kulahtanut”.

 

Kuvailisin me&i:n uutta mallistoa reippaksi ja raikkaaksi. Ihanan keväisessä mallistossa on värikkäitä mekkoja tytöille, joista lempparini on tämä Rebekallekin tullut Circus dress. Toinen suosikkini oli tosi pehmeän näköinen (froteeta) vaaleanpunainen sammakkomekko.

 

Mun uudet pöksyt eli Funky pantsit. En voinut kuvata niitä päälläni, koska s-kokoa olevat housut eivät ehkä  olisivat päässeet oikeuksiinsa tässä muhkeassa vartalossani… Tosin housut menivät kyllä päälleni ja olivat verrattaen mukavat jalassa, mutta koitan malttaa vielä tovin, ennen kuin otan ne käyttöön. Tästä klikkaamalla pääset tarkastelemaan housuja paremmin. Aika hauskaa, että housut ovat collegekangasta, mutta eivät kuitenkaan näytä varsinaisilta kotihousuilta.

 

Rebekka tykkäsi itse mekosta kovasti, ”äiti, minu uusi pukee” ja ”äiti kato norsu, minu norsu, äiti!”

Keväällä tulette näkemään minua sitten blogikuvissakin funky pantsit päällä aivan varmasti! Haaveilen jo kevyemmästä menosta, tuhisevasta vauvasta, auringonpaisteesta, reippaista kävelyretkistä tuplarattaiden kanssa. Rebekkakin on jo valmistautunut kevääseen ostamalla itselleen aurinkolasit tai no hän ne ainakin itse valitsi, me maksettiin.

Tuota kaikkea edellä mainittua odotellessa…

 

-Maj

 

0 Comments

 1. JonnA 7.3.2012

  Ihanan pirteä tuo sirkusmekko :)

  Minäkin tutustuin me&i:n vaatteisiin viime kesänä ja tässä uudessa mallistossa tykkään kovasti noista aikuisten housuista.

  Vastaa
 2. Johanna 7.3.2012

  Olin myös itse ensimmäistä kertaa Me&I kutsuilla pari viikkoa sitten, kevät mallisto oli ihana! Pikku-ukolle tuli tilattua kesää varten samaa sirkuskuosia oleva potkupuku ja leijona paita=)

  Vastaa
 3. mia 7.3.2012

  Meillä myös tykätään kovasti Me&I:sta, niin äiti kuin lapsetkin. Mun suosikit tässä kevätmallistossa on leijonapaita ja pilvihaalarit. Ihana myös tuo mekko!

  Vastaa
 4. retromoderni 7.3.2012

  Mulla oli kutsut perjantaina. Pidin kovasti mallistosta ja Circus-mekko tulee myös meille ja monta muuta.

  Vastaa
 5. siskoliina 7.3.2012

  Olen ollut muutaman kerran Me&I -kutsuilla. Syksyllä ostin leggingsit itselleni. Ne on ollut kovassa käytössä eikä ole mennyt miksikään! Siispä uskallauduin tilamaan toiset. Hintaahan niillä on, mutta se maksaa kyllä itsensä takaisin, jos vertaa esim. Seppälän leggareihin. Seppälän 20 euron leggarit nyppyyntyivät heti ekassa pesussa. Mieluusti siis maksan päälle 40 euroa leggareista joita on ihana pitää ja näyttää kerta toisensa jälkeen uusilta!

  Vastaa
 6. Nina 7.3.2012

  Katso ja levitä videota! KONY2012 http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=channel_video_title

  Vastaa
 7. Pirre 7.3.2012

  Onko nuo housut isoa vai pientä kokoa? Olen jo hetken aikaa noita Me&I-malliston housuja itselleni himoinnut. Jos sinulla on S ja ne on hyvät, niin mitä vaatekokoa yleensä käytät?

  Vastaa
 8. Mimosa 7.3.2012

  Nuo Me&I vaatteet ovat kyllä ihania! Ja Rebekan uudessa mekossa on supersuloinen kuviointi :-) Oon tehnyt muutaman tilauskakun Me&I-kutsuille ja silloin vasta tutustuinkin ekaa kertaa heidän vaatteisiinsa :-)

  Vastaa
 9. Annie 7.3.2012

  Mäkin oon hurahtanut Me&I:hin, vaikka omia lapsia ei vielä olekaan :D Itseasiassa tilasin just nuo samat funky pantsit, mut lähtivät palautukseen kun ei S eikä M oikein istunut. Harmittaa, ois varmasti ollu super-hyvät jalassa!

  Jospa se odotusaika ei olisi siellä enää kovin pitkä :)

  Vastaa
 10. Paukkuliini 7.3.2012

  Voisin kyllä kuvitella hankkivani tollaiset housut. Kivat joogahousutkin niillä olis. Saapas nähdä, sit kun taas mahtuu normikokoisiin vaatteisiin niin pitää harkita.

  Vastaa
 11. ulla 7.3.2012

  olisiko mahdollista saada blogisi lukijoille jonkinlaista alennusta Me&I:n tuotteista? täällä olisi yks innokas tilaaja:)

  Vastaa
 12. Reetta 7.3.2012

  hei! kuule,mistä te olette ostaneet ne teidän tietokonepöydän tuolit? ne mustat! ovat ihanat,ja haluaisin samanlaiset!

  Vastaa
  • Maj 7.3.2012

   Tuolit on ostettu muistaakseni Askosta. Niitä oli mustana ja valkoisena.

   Vastaa
 13. ipi 8.3.2012

  Ihana blogi sulla! :) Löysin tänne ihan vasta ja nyt oikeen naurattaa, kun niin jännittää joka kerta kun blogiin tulen vierailemaan, että millon se h-hetki onkaan. :D Koukuttava blogi. :)

  Me&i:n vaatteet ovat söpöjä, mutta kolmella lapsellani niitä käyttäneenä voin sanoa, että eivät kyllä ihan tasalaatuisia aina ole. Mulla on kaksostytöt, joille monesti ostan samanlaisia vaatteita, mutta muutaman kerran on kyllä käynyt niin, että toisen tytön tunika onkin paljon ohuempi pesusta tullessaan ja herkemmin haalistuva, kuin toinen samanlainen. Outoa. :O Kuitenkin tuon hintaluokan lastenvaateilta odottaa jo pidempää käyttöikää ja suoria saumoja. En toki ole lopettanut vaatteiden ostamista omilleni lähinnä niiden söpöyden takia, mutta harmittaa maksaa ykköslaadun hintaa kakkoslaadun mekosta. Enpä ole kyllä hoksannut reklamoida, täytynee suraavan kerran tehdä niin. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *