Kirjoitin tähän tekstin, mutta se hävisi, kun julkaisin postauksen :( No lyhennettynä juttu meni kuitenkin näin… Omistamani korut ovat kerääntyneet makuuhuoneen lipaston päälle ja mietin sopivaa säilytysratkaisua niille. Korurasia vai jokinlainen lokerikko lipaston laatikkoon? Onko kenelläkään hyviä vinkkejä säilytykseen?

 

Kuvassa oleva koru on vilahtanut aikaisemmissa postauksissa ja se herätti mielenkiintoa. Koru on Marc by Marc Jacobs Turnlock Katie Bracelet ja se on ostettu Shopbopista.

 

Huomaatteko, taulukin on saatu vihdoikin seinälle, hyvä me!

 

Markku Jaakobit, kihlasormus, valkoisten rasioiden ja pahvikoteloiden asukit etsivät siis uutta pesää. Olen myös piilotellut pienen satsin kaikenlaista kelvollista ja kelvotonta korua/krääsää romuhuoneeseen, joten ehkä nekin olisi hyvä käydä läpi.

 

Jääkarhulainen on hypännyt myöskin lipaston päälle. Se vahtii korujen lisäksi meidän unta <3

 

Aloittaisinko huomisen käymällä korut läpi, nyt kun vielä ehdin ja aikaakin on…

 

-Maj

0 Comments

 1. Elämisen ilo 1.3.2012

  Kauniita koruja löytyy sun nurkkauksesta :) Kelpaisi myös mun nurkkiin!! Mutta mistä tuo ihana taulu seinällä ja sen kehykset? Kateellisena luin myös teidän kivasta retkipäivästä, itse katselin auringonpaistetta konttorin seinien sisältä. Onneks tulee viikonloppu ja auringonkin pitäisi ilmeisesti paistaa!!

  -H-

  Vastaa
 2. Paula 1.3.2012

  Mä jättäisin noin kauniit korut esille, ehkä joku kiva teline/naulakko niille lipaston päälle. Mut jos haluut ne piiloon, niin toi lokerikko kuulostaa hyvälle. tai sit vois keräillä erilaisia nättejä rasioita ja muita pikku purnukoita ja käyttää korujen omia laatikoita. Mulla käy vaan aina niin, että unohdan käyttää joitain koruja, kun ne on lipaston laatikossa. Siksi tein vaatehuoneen seinälle niille oman naulakon. Maalasin raakalaudan pätkän liitutaulumaalilla ja ruuvasin siihen 6 ikean pientä koukkua.

  Vastaa
 3. vanilja 1.3.2012

  http://www.asko.fi/tulostus.php?tuote=3766&valinta=ca4e58c3b48cab54b06b2dfc0441b5ed

  Tuo tree on todella kätevä ja siihen saa korut esille niin että on helppo valkata mitä ottaisi matkaan :) sopii myös läpinäkyvänä moneen sisustukseen :) ihanaa loppuodotusta taas kerran :D (meneeköhän tämän hokemisesta pian maku kuulijan mielestä? :P)

  Vastaa
 4. Maija 2.3.2012

  Kannattaa ostaa joku koruteline, just joku tyylikäs ”puu” tai ”käsi” johon voi ripustaa niin korvikset, sormukset, kaulakorut kuin rannerenkaatkin. Toisaalta niitä hienoimpia koruja ei ehkä semmoseen viitsi laittaa, voi ehkä mennä huonoksi ja jos seassa on rihkamaakin. En tiiä yhtään, mietin vaan :) Ja ehkä semmonen kunnon teline voi olla pikkusillekin houkutus käydä nappaamassa joku koru omiin leikkeihin. ;)

  Mutta toinen vaihtoehto on joku lipas, johon saa kaikki korut omalle paikalleen ja ne varmaan säilyis siinä hyvänä ja turvassakin. :D Mutta telineessä on se hyvä puoli että ei käy silleen että ”poissa silmistä, poissa mielestä”!

  Vastaa
 5. Johanna 2.3.2012

  Ihana taulu! Mistä olet sen hankkinut?

  Vastaa
 6. Virpi 2.3.2012

  Tällaiset voisi sopia teidän tyyliin:

  http://1.bp.blogspot.com/-6ix7tNxFFME/Tl-lFvIh7oI/AAAAAAAAAOg/MJxwagT6ThE/s1600/iittala1.jpg

  Iittalan Vitriini-rasiat.

  Ja tosiaan mullekin tuli heti mieleen joku oksa-tyyppinen ratkasu sellasille koruille, jotka haluat pitää riippumassa esillä, ja joiden säilytys ei oo niin nöpön nuukaa.

  Esimerkiksi tämä http://www.kultavieska.fi/thumbnail.jpg?img=/files/kultavieska.ehdolla.fi/thejewellerytree_949101.jpg&width=200&height=250&id=149505&hash=3d8140fbe885fe707cc5d6e61d3eaad4 (Hinta vaatimattomat 325 eur)

  Vastaa
 7. Lotta 2.3.2012

  Mä pähkäilin pitkään saman ongelman kanssa. Nykyään arvokkaammat korut löytyy korulippaasta, josta ne löytyy ja säilyy hyvinä, mutta koska niitä kuitenkin käyttää harvemmin voi ne olla ”piilossa”. Arkikorut löytyy Pentikin ihanasta lasi kulhosta (karahvista..) jossa on siis kansi. Sopivat minusta ihanasti sisustukseen ja kätevästi vaatekaapin vieressä, jossa voi sitten mallailla niin vaatteita kuin asusteitakin :) Minun täytyy laittaa korut aina jonnekkin kätevästi kädenulottuville, muuten ne jäävät aamutohinoissa laittamatta. Itselläni on myös kummallinen tapa, että heti kotiin tullessani vaihdan kotivaatteet päälle ja otan samalla kaikki korut pois.

  Vastaa
 8. elise 2.3.2012

  moikka!

  ensimmäistä kertaa kommentoin vaikka yli vuoden lueskellut jo olen :) kiitos kivasta blogista, tämä viihdytti minua eteenkin syksyllä loppuraskauden ajan kun olin liikkumiskiellossa.. ja on ollut mukava huomata miten rento äiti osaat olla, arvostan!

  mutta itse asiaan, minä ostin iittalalta vitriini-rasioita korujen säilytykseen, tykkään eteenkin noista kirkkaista lasisista. ovat melko hintavia mutta iittalalla monesti alennuksia. noiden ansiosta koruista on iloa vaikkei ole käytössäkään (nimimerkillä vieläkään eivät mene sormukset sormeen, onko tämä sitä äitiyden tuomaa pehmyttä/turvotusta :P)

  Vastaa
 9. Villiina 2.3.2012

  Heippa,

  tuliko shopobilta tilatessa tullimaksua? Ja jos tuli, minkä suuruinen sieltä mahtoi tulla? En ole vielä uskaltanut mitään shopobilta tilata suurien tullimaksujen pelossa. :D

  Vastaa
 10. Maiju 2.3.2012

  Oon samaa mieltä kuin edelliset, että hienommat korut kannattaa jättää esille johonkin naulakkoon tai vastaavaan. :) Mutta kaikista kätevin korujen säilytykseen (ehkä ei niin hieno, mutta pitää järjestyksessä) on sellainen muovinen uistinlaatikko. Saa varmaan kaikista rautakaupoista ja sekatavarakaupoista. Sen voi tuunata sitten mieleisekseen. Siihen saa niitä välipaloja, niin esim. kaulakorut voi pistää yhteen välikköön, niin ei mene sotkuun. :) Mulla on yksi jo täynnä, pitäisi hommata vielä toinen…

  Vastaa
 11. Juuliap 2.3.2012

  Jos googlen hakuun laittaa ”jewellery stand” löytyy kaikenmoisia hienoja!!

  Vastaa
  • Juuliap 2.3.2012

   niiiin ja tuo etsy.com nettisivu on i-h-a-n-a siellä ihmiset myy vanhoja/käytettyjä/uusia/itse tehtyjä juttuja!

   Vastaa
 12. tiia 2.3.2012

  Itse tykkään tilaamastani korupuusta. :) siinä ne on kauniisti esillä.

  Vastaa
 13. Neiti X 2.3.2012

  Itse käytän korujen säilytykseen Ikean keittiöpuolelta löytyvää kolmikerroksista tarjoiluvatia – siihen saa korut kauniisti esille joko rasioissaan tai ihan sellaisenaan, ja käytännöllisyytensä ohella lasinen läpinäkyvä ”teline” on koruineen samalla kiva sisustuselementti! :)

  Vastaa
 14. Kati 2.3.2012

  Ainakin oli iittalan vitriinikopiota sokoksella 5e/kpl myynnissä alessa juuri nyt. Keskikokoista kokoa, meillekkin kotiutin yhden :)

  Vastaa
 15. Heidi 4.3.2012

  Mulla kaikki käyttökorut (ja vähän muutkin värimaailmaltaan sopivat) ovat iittalan kirkkaassa vitriini rasiassa. Käytän lähes ainoastaan hopeita koruja (pois sulkien kihla- ja vihkisormukset), joten ne ovat kuin taideteos kirkkaassa kauniissa rasiassa! Korut ovat kuitenkin turvassa, eikä tarvitse pelätä kissan pudottelevan niitä tms. :D

  Vastaa
 16. meikku 4.3.2012

  Täältä myös ääni vieherasialle! =)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *