WWF:n Earth Hour kokoaa vuosittain lähes kaksi miljardia ihmistä ympäri maailmaa sammuttamaan valonsa tunniksi ilmaston hyväksi. Earth Hour on suurin kansainvälinen ilmastotapahtuma – se on valomerkki ilmaston puolesta. Magicpoks osallistuu, osallistu sinäkin! Hyvän asian puolesta.

 

 

Earth Hour on siis kaikille avoin tapahtuma ja siihen osallistuu yksityishenkilöitä, yrityksiä, kouluja, kuntia ja muita yhteisöjä joka puolelta maailmaa Rovaniemeltä Rio de Janeiroon. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Kerää yhteen ystäväsi tai sukulaisesi ja vietä kynttiläiltaa yhdessä heidän kanssaan. Sammuta valot ja sytytä kynttilöitä tai katsele sammuvia kaupungin valoja. Me ainakin aiomme olla lauantai-iltana 20.30-21.30 kynttilän valossa ja puuhata jotakin jännää. Rebekka on ainakin varmasti ihan innoissaan :)

Tutustu lisää tapahtumaan WWF:n sivuilla, sieltä löydät paljon tietoa ja vinkkejä siihen miten voit itse ottaa ensimmäisen askeleen kohti ”parempaa tulevaisuutta”.  Osoite siis on http://wwf.fi/earthhour/.

Täällä voit Ilmoittautua ystäviesi kanssa mukaan!

0 Comments

 1. Katy 30.3.2012

  Tuon on kyllä tosi kiva idea! Meillä tosin muutenkin pyritään säästämään vettä ja sähköä (ja lompakkoa siinä sivussa), mutta voisi tuota miehekkeelle ehdottaa. Ylipäätään kaikkien sähkölaitteiden (paitsi jääkaappipakastimen) voisi tehdä ihan hyvää. Vaihtelua arkeen muutenkin kuin telkkaa tuijottamalla..

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Joo, pakastinta ei parane mennä sulkemaan… :)

   Vastaa
 2. Juuli 30.3.2012

  Mukana ollaan, pitää laittaa kännykkään muistutus, etten varmasti kaikessa tohinassa unohda koko hommaa :)

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Muistitko?

   Vastaa
 3. kkk 30.3.2012

  miksi 2-vuotias on vielä puoli kymmenen aikaan hereillä? :O

  Vastaa
  • Nanni 30.3.2012

   No hyvin voi olla! Ja taas vois lopettaa noi paskamutsi-jupinat ja Maj syyllistäminen. Rebekka on hereillä vaikka puol yhteen asti yöllä jos on, ei sen pitäis olla kenenkää muun asia tai ongelma!

   Vastaa
  • katy 30.3.2012

   Meillä ainakin viikonloppua kohti tyttö haluaa pysyä vähän pidempään hereillä, vietetään perheaikaa ja nukutaan vähän pidempään. Hyvin on toiminut tähän mennessä. Ja jos aina minuutilleen pitäisi noudattaa aikataulua, voisi esim. ulkomaanreissut, joihin lähdetään puol 4 yöllä, jäädä väliin :)

   Vastaa
   • Maj 1.4.2012

    No meillä saattaa olla, ei ehkä viikolla, mut viikonloppuisin.. Älkää huolehtiko, ei mulle tullut paha mieli tästä :D En mä taida olla monessakaan asiassa oikein esimerkillinen mutsi, mutta koitan pitää lapsistani parasta mahdollista huolta ja teen teen parhaani, että heistä kasvaisi tasapainoisia ja onnellisia ihmisiä <3

    Vastaa
 4. inkku 30.3.2012

  Hyvä idea!

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Äläpä muuta sano :D

   Vastaa
 5. Minä 2.4.2012

  En enää kannata tätä valojen sammutusta sillä viime vuonna kaupungissa kuoli ihminen jäätyään auton alle pilkkopimeässä kaupungin sammutettua katuvalot..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *