Tänään ollaan siivottu. Miika on vienyt reippaana mattoja ulos ja Rebekka on ollut leikkimässä mummolassa. Nyt tuoksuu puhtaalle, ainakin hetken. Tähän päivään on mahtunut siivoamisen ja kaupassa käynnin lisäksi muutakin…

 

Ne ovat bonganneet, että Maj pitää siivoamisesta :D Sain lahjaksi ämpärillisen siivouskamoja,

joita olen tänään testaillut, hih. Kiitos vaan Viledalle!

 

Ämpäristä löytyi myös pinkit siivouskäsineet. En tosin muistanut oikein pitää niitä ja nyt mun kädet on aivan kuin hiekkapaperia…

 

Teppo kävi verikokeessa, sillä on stressiä. Kaksi alle metrin pituista on ollut sille vähän liikaa, kuten arveltiinkin… Sillä on ollut masu aivan sekaisin. Teppis  joutuu ruokavaliolle ja lääkekuurille, toivottavasti asia korjaantuu.

-Maj

 

ps. Onko siellä muita tyyppejä, jotka raahavat isosta ruokakaupasta tuhatta kassia ja lapsia autoon verenpaine koholla…? Täällä on kaksi. Miksi wc-paperi ja kaikki mahdollinen loppuu aina yhtä aikaa? Pitäiskö muuttaa hissilliseen kerrostaloon?

pps. Olipa karu postaus :S

 

0 Comments

 1. Riikka 30.3.2012

  Oi ihanat siivousvälineet ja kiva postaus!

  riikka

  olen uusi lukjiasi..

  Vastaa
 2. Night at Vogue 30.3.2012

  Aivan suloinen postaus mun mielestä. Toivottavasti Teppo paranee.

  Vastaa
 3. NuuNuu 30.3.2012

  Auttaisko Teppoa, jos sen peti/paikka olis jossain rauhallisessa paikassa, johon se vois itse aina vetäytyä ja sen annettaisiin olla rauhassa siellä? Jos stressi alkais sitten helpottaa :-)

  Vastaa
  • Maj 30.3.2012

   Pelkään, että asia taitaa olla tavallaan vähän toisinpäin. Se tarvitsisi enemmän huomiota ja hellyyttä, mitä me ehditään sille tällä hetkellä antamaan…

   Vastaa
   • Neely 31.3.2012

    Meillä oli samanlaista ongelmaa meidän edesmenneen koiran kanssa. Jos haluat kuulla miten meillä sitä hoidettiin, niin voin laittaa meiliä?

    Vastaa
    • Maj 1.4.2012

     Laita toki :)

     Vastaa
 4. H 30.3.2012

  Tepolle pikaista paranemista<3! Ja Rebekalle toivotan hauskoja synttärijuhlia (teille kaikille tottakai siis) :))

  Vastaa
 5. littleB 30.3.2012

  Voi Teppoa :( Ihana postaus tää oli minustakin.

  Vastaa
 6. Nanna 30.3.2012

  Justiin niin ihana postaus! :-D Mutta voi tuota Teppoa. Toivottavasti tilanne rauhoittuu.

  Vastaa
 7. PikkuMy 30.3.2012

  No täällä kans kaks aikuista jotka teki juuri samaa tänään kuin te, siis raahaasi kasseja verenpaine koholla :) Meillä just saman ikäiset lapset kun teillä joten täällä tiedetään just miten se on…

  Voi pikku Teppoa :( Meillä kanssa koiria ja voin sanoa että meidän vanhimman koiran kohdalla oltais varmaan samassa tilanteessa kuin teillä jos ei olis sillä koira kaveria ja ulkotarha missä on päivisin. Siellä meidän koirat lepuuttaa ns hermojaan päivisin (on lämpimät sisätilat, oikein luxus koiratarha ;)) ja sitten tulevat sisälle kun lapset on laitettu nukkumaan. Mutta tiedän että tää ei ole kaikille mahdollista ja kaverin ottamin Tepolle nyt olisi varmaan aika hullua :D Ajattele että olis vielä pentu siinä ja pissaralli päällä :D :D Mutta voin sanoa että tiedän useamman jotka ovat ottaneet pennun kun vauva ollut noin 6-8kk :) Mie en aijo liittyä siihen kategoriaan, entäs sie Maj ;)

  Vastaa
 8. juju 30.3.2012

  Pikaista paranemista Tepolle <3 Siskon chihuilla sama homma, helposti stressaantuvat jos tulee pieniäkin muutoksia..

  Vastaa
 9. ann 30.3.2012

  Voi Teppo ressu, toivottavasti tottuu pian tilanteeseen…

  Jos meillä on todella paljon asioita ostettavana kaupasta, olemme ratkaisseet asian niin, että vain toinen meistä lähtee kauppaan. Yleensä mies, minä kirjoitan hänelle kauppalistan. Paljon yksinkertaisempaa kuin roudata sinne lapset ja vauvat kaukaloissaan ja sitten kannat ne vielä takaisin kotiin ostoskassien kera. Onhan se kiva käydä perheen kesken ruokakaupassakin, mutta meillä nämä kunnon ostosreissut hoidetaan näin, säästyy kaikkien hermot ;)

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Tuo on hyvä vaihtoehto, mutta tällä kertaa a) mä en voinut luottaa, että Miika tietää, että mitä pitää ostaa synttäreitä varten ja b) En olis yksinkään jaksanut mennä roudaan tavaroita, tarvitsin henkistä tukea :D Arkena mekin toimitaan aika usein samanlailla, kuin te:)

   Vastaa
 10. Noora 30.3.2012

  Täällä Kaukajärvellä majailee pikku-Eppu, joka on aina valmis vaikka koirapuistoilemaan pikku-Tepon kanssa, jos Teppo koirakaveria kaipailee <3 kiitos Maj ihanasta blogista! :)

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Kiitos, voitais vaikka sopia joskus treffit, Teppo olis varmasti innoissaan :)

   Vastaa
 11. Inka 30.3.2012

  Voi Teppoa! Toivotaan, että kaikki lähtee sujumaan hyvin ja asia korjaantuu! :)

  Ihanaa synttäripäivää sinne!

  Vastaa
 12. Ella 30.3.2012

  Voi ei, teidänkin Teppo on joutunut eläinlääkärikäynnille :D Täällä kaimakoira on jalka ihan paketissa asti (http://tteppo.blogspot.com/) mutta lähettää sinne parantavia ajatuksia ;)

  Vastaa
 13. Inka 30.3.2012

  Täällä eräs, joka raahaa kauppakasseja bussilla kotiin ja hakee lapsen siinä sivussa päiväkodilta.. ja kipuaa vielä ne kerrostalon portaatkin. Niin kauan menee hyvin kun lapsi ei kiukuttele, verenpaine on koholla jokatapauksessa. Muita vaihtoehtoja ei tälle systeemille oikein ole, ellei halua lähteä lapsen kanssa bussilla tekemään kauppareissua erikseen :) Nyt kun näitä arjen hetkiä ajattelee niin lähinnä huvittaa, koominen näky varmasti usein. :D

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Miksei silloinkin kun ns. ”on tilanne päällä” vois vaan nauraa koko jutulle, eikä hermoilla. Noh, aina ei vaan voi, vaan pitää suu viivana puskee eteenpäin. Onneks jälkikäteen edes naurattaa :))

   Vastaa
 14. Anu 30.3.2012

  Voi tuota Teppoa…toivottavasti stressi helpottaa.

  Jaa onko muita???

  Me käydään tuossa Koivistonkylän Prismassa ja siellä kun on usein ihmisiä (muitakin kuin me) enemmän ja vähemmän, niin joskus hävettää ihan pirusti, kun isommat lapset on jääneet kotiin ja ollaan vaan mies, minä ja 4-vuotias ja tuhoton määrä ruokaa! Mulle tulee joskus sellainen olo, että melkein pitäis sanoo kassalla siihen mikkiin, että ’meidän perheessä asuu meidän lisäks kani ja kaks teini-ikäistä, jotka syö niin paljon kuin jaksaa kantaa + niiden kaverit!!!’

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Niin ymmärrän, mutta ei kukaan oikeesti huomaa mitään, vaikka ostaisit 600 litraa maitoa. Mä en koskaan ole katsellut, että mitä tai kuinka paljon joku ostaa, oletko sinä? Hyvä vaan, kun omista ostoksista selviää :D ps. Miika oli kirjoittanut mun kauppalappuun, että ”600 litraa maitoa” sillä vaikka kuinka sitä kaupasta kannat, niin se on aina meillä loppu.

   T. Maj, joka ei edes itse juo laisinkaan maitoa…. :F

   Vastaa
 15. Taru 30.3.2012

  Tämä on varmasti yks parhaista hyvän mielen blogeista <3 Kiitos, Maj :))

  Vastaa
 16. Pp 31.3.2012

  Voi teppoa<3

  Rapsutus terveiset sille:)

  Vastaa
 17. Kirppu 31.3.2012

  Kiinnostaisi kuulla lisää siitä, miten olet ratkaissut kahden lapsen, koiran, kauppakassien, rattaiden jne ja hissittömän talon muodostaman yhtälön! :)

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   No raahamalla kaikkea (paitsi rattaita, mutta raahasin meidän emmaljungan painavia rattaitakin edellisessä asunnossa) ylös/alas, ei sitä oikein mitenkään muuten ratkaista. Mä olen yllättävän vahva nainen, kun on pakko :DD

   Vastaa
 18. Piipula 31.3.2012

  Moikka!

  Meillä on 3 lasta. Kyllä tuo pieni koko on haastava lapsiperheessä kun noi pystyy sitä kantelemaan. Mut suurin ongelma meillä oli alkuun että koira luuli olevansa lasten yläpuolella. Stessi laskee kun koira löytää paikkansa. -eli on lauman viimeinen!! Sille tuottaa stessiä jos se ei selkeesti teidä paikkaansa. Lueppa kirjat cesar millan LAUMANJOHTAJA ja KOIRAKUISKAAJA sekä PERHEEN KOIRA mut lue ainakin toi lauman johtaja. Auttaa muuten lastenkasvatuksessakin ;)

  Suuri ongelma pikkukoirissa on että niitä hellitään liikaa joka kohottaa niiden egoa. Toi kirja avaa silmät näkemään todellisuuden, niin mulle ainkin kävi. Suosittelen lämpimästi!!! Meille ja stressaavalle chihualle siitä on ollut apua.

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   No meillä ei taida olla kyse koiralla oman paikkansa löytämisestä, Teppo on ehkä maailman kiltein/nöyrin koira, joka tietää kyllä paikkansa, eikä koskaan ole osoittanut mieltään käyttäytymällä agressiivisesti. Teppoa on koulutettu ja se tottelee hyvin. Sitä kohdellaan ihan samalla tavalla, kuin isompaakin koiraa kohdeltaisiin. Lapsetkin antavat olla sen rauhassa. Teppo on vaan herkkä reagoimaan muutoksiin, esimerkiksi sitä huolestuttaa kovasti vaikkapa tavaroiden paikkojen vaihtelu, matkustaminen ym. Nyt sitä huolestuttaa varmaan vauva tuoma muutos :”/

   Vastaa
 19. --Pia-- 31.3.2012

  Oikein paljon tsemppiä Majlle arjen pyörittämiseen. Sitä tulee kestämään sellaiset… öööö… kymmenen vuotta :D

  Teposta sen verran, että Teppo taitaa kyllä olla aika stressaantunut. Meillä oli myös kotona koira, kun olimme pieniä, ja meitä tosiaan oli 3 pientä lasta -kaikki olemme syntyneet vuoden välein, joten taisi olla meidän vanhemmilla myös verenpaineet koholla… :D

  Meillä oli koiralla peti rauhallisessa paikassa, ja pedin lähelle oli meiltä lapsilta EHDOTTOMASTI pääsy kielletty, jos koira siinä lepäili. Nukkuvaa koiraa ei saanut koskaan häiritä (siis silitellä tai paijata). Samoin, jos koira söi tai nukkui, sitä ei häiritty. Näillä keinoin koira voi hyvin. Jos koira tarpeeksi stressaantuu, siitä voi tulla vihainen ja se voi alkaa purra ja näykkiä.

  Lapsille vain heti selkeät säännöt koiran kohtelusta, niin koirakin rentoutuu, eikä muutu arvaamattomaksi. Ja koko perheen verenpaineet saa kohdalleen, kun toinen vanhempi jää lasten kanssa kotiin, kun toinen käy kaupassa.

  Vastaa
 20. Paukkuliini 31.3.2012

  Kauppalistan loppuun vois lisätä vielä 25 kilon säkin koiranruokaa, joka loppuu tietty aina kun vähiten odottais. Meille syntyi poika viime viikolla, ja schäfer on ihan hämillään et mikäs on homman nimi… Tsemppiä Tepolle!

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Ohoh, Teppo söis 25 kilon säkkiä hmmm.. aika todella kauan :D

   Vastaa
 21. M 1.4.2012

  Voi Teppo-reppanaa! Jos tuntuu että koirakaverit auttaisivat stressiin, niin meillä on ystäväni kanssa tapana mennä tuohon kaupunginosamme (joka siis lienee sama kuin sinun kun monesti teitä täällä bongailee) koulun kentälle leikittämään koiriamme välillä iltaisin (suht pieniä molemmat, isompi on ~7kg), jonne Teppo on varmasti tervetullut mukaan jos siltä tuntuu :-)

  Vastaa
  • Maj 1.4.2012

   Kiitos :)

   Vastaa
 22. NN 2.4.2012

  Moikka!

  Mainitsit tuossa, että teillä on hissitön talo niin mua kiinnostaa että missä te pidätte pojan vaunuja?

  Vastaa
 23. Iida 2.4.2012

  Suosittelen lämpimästi ostamaan tuollaisen http://www.itsehoitoapteekki.fi/Tuotteet1/elainlaakkeet/DAP-haihdutin-ja-liuos/ Auttaisin varmasti teppoa! ja nimeomaan tuo seinään laitettava, kaulapanta ja suihket eivät ainakaan meillä ole tehonneet ollenkaan. Nyt juuri taas muutettua koirat rauhoittuivat päivässä ja ongelmia ei ehtiny edes tulla. Auttaa myös kovasti stressiin. Ei tietenkään ole varmuutta auttaako tuo kaikilla mutta omilla koirilla auttanut aina! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *