Ensin äitini osti tarjottimen siskolleni. Sitten veljeni halusi samanlaisen. Vinkkasin hiljattain myös  yhdelle tarjotinta etsivälle lukijalleni juurikin tästä tarjottimesta. Simppeli muovinen tarjotin on mustavalkoinen, juuri sopivan kokoinen ja edullinen. Helppo pestä puhtaaksi. Myöhemmin ostin yhden lahjaksi ja lopulta hankin tarjottimen kotiinkin. Prismastahan näitä saa, kipinkapin ostamaan.

Eihän tuo kommenttiboksi enää jatkossa muistuta vauvalehtien negatiivissävytteistä keskustelupalstaa, eihän? Jos niin, siirrytään sitten toisenlaisiin aiheisiin. Mutta en ole kovinkaan huolestunut, koska tiedän, että suurin osa teistä on aivan ihania ja fiksuja ihmisiä!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. -A.E. 12.3.2012

  Voikun sun taaperos näytti suloiselta aiemmassa postauksessa:) Olen vasta lukenut vähän aikaa blogiasi mut vitsit et täytyy todeta et kiva blogi onki :D Vaikka ite en oo äiti vaa tämmönen nuorempi aikune ni silti on ihana lukea juttujas vaikka normaali arjestakin :) Onnee pikkuherran syntymästä ja hyvää jatkoo teille kaikille :)

  -A.E.

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   Olipas virkistävää kuulla, kiitos kovasti tästä mukavasta palautteesta :)

   Vastaa
 2. sandella 12.3.2012

  Yksinkertainen on vaan niin kaunista :)

  Aurinkoisia päiviä vauva-arkeenne! <3

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   Kiitos Sandella :)

   Vastaa
 3. Peltsukas 12.3.2012

  Onko negatiivisen palautteen antaminen kiellettyä? Pitäisikö tämä keskustelupalsta olla pelkkää kehumista, olet kaunis maj..lapsesi ovat ihania yms yms. Jos joku haluaa noudattaa tässä vastasyntyneen ulosviennissä neuvolan ohjeita, heillä on siihen oikeus. Sinäkin voit tehdä miten haluat, mutta sinun tyylisi toimia ei tarvitse olla se paras ja ainoa tapa toimia, ota myös se huomioon.

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   En ole ikinä kieltänyt ketään noudattamasta neuvolan ohjeita, päinvastoin, kehotin luottamaan mm. neuvolaan ja omiin tuntemuksiinsa :) Ja tuolla aikaisemmin kirjoitit, että vaikutan ylpeältä, mutta mielestäni en ole kehuskellut toimivani oikeaoppisesti, enkä ainakaan väitä omia toimintatapojani parhaaksi.

   Täällä ei tarvitse missään nimessä minua kehuskella, mutta en halua, että täällä kiistellään siitä, että mikä on oikein ja väärin tai haukutaan ketään.

   Vastaa
  • Elmeri 13.3.2012

   Mutta eihän tämä ole keskustelupalsta? Eikä Maj mielestäni ole poistanut keneltäkään oikeutta tai vähätellyt kenenkään oikeutta noudattaa neuvolan ohjeita eikä myöskään väittänyt että hänen tapansa olisi paras tai oikea. Get your facts straight ;)

   Vastaa
 4. Upsider 12.3.2012

  aivan ihana kuva teijän perheestä ed. postauksessa. paljon onnea teille <3 oot tosi energinen kun jaksat postailla tiuhaan, itse ensimmisen pikkusen synyttyä 2kk sitten olin vain zzzzz :) mutta nty taas energiaa riittää.

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   No, vauva nukkuu ja tyttö leikkii isänsä kanssa, niin ehdin ihan hyvin tähän koneelle :) Mulla on mielessä oikeasti satoja juttuja, joista haluaisin kirjoitella tänne ja sitä energiaakin löytyy. Voi olla, että se väsymys iskee sitten jälkikäteen ja tulee aika, jolloin pitää vähän himmailla ja ottaa iisimmin:)

   Vastaa
 5. Mirri 12.3.2012

  o/ Määki haluun nyt ton tarjottimen!

  Ja niin tyhmältä ja kuluneelta se kuulostaakin, niin älä välitä, itse tiedät omat asiasi parhaiten. <3

  Ja mun mielestä negatiivisen palautteen antaminen vois vaikka ollakin kiellettyä, nih.

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   No kritiikkiä on monenlaista, itse taidan kuitenkin olla vähän herkistynyt kaikelle, kun olen vasta saanut vauvan, toivottavasti lukijat sen ymmärtää :)

   Vastaa
 6. Maria 12.3.2012

  No kylla nauratti noi kommentit! Mutta niista viis ja first things first; kamalasti onnea koko perheelle! :-)

  Vastaa
  • Maj 12.3.2012

   No niin, toisaalta! KIITOS! :)

   Vastaa
 7. Sari 12.3.2012

  Hei Maj! Kiitos ihanasta (henk.koht.lemppari) blogista ja kiitos kun jaat tämänkin osan arkeasi meidän lukijoiden kanssa! Harvemmin eksyn lukemaan kommentteja, mutta nyt kun sen tein, nostan todella hattua sinulle miten hienosti ja arvokkaasti hoidat nämä hupsujen ihmisten kommentoinnit ja arvostelut.

  Minusta blogisi viehättävimpiä asioita ovat se, miten kuvailet teidän arkea ja lapsiasi. Niistä huokuu sellainen lämpö ja rakkaus, mitä varmaan ymmärrän vasta omien lapsien myötä kunnolla :) Toivon, ettet muuta tyyliäsi etkä rehellistä tapaasi kirjoittaa jatkossakaan!

  Paljon onnea minunkin puolesta ja ihanaa vauva-arkea teille!

  t. Terveysalan ammattilainen

  p.s. onneksi rsv-kausi alkaa Tampereella jo helpottaa ;)

  Vastaa
 8. Heidi 12.3.2012

  En jaksanut lukea kuin muutaman neg. sävyitteisen kommentin, kun jo alkoi kiehuttaa!! Eikös se kuitenkin ole vanhempien asia, koska haluavat lapsiaan ulos viedä. Ja kaikki muutkin asiat.

  Ja minusta kommentteja voisi jättää V A I N positiivisia sellaisia! Mitä sitä negatiivisia juttuja kirjoittelemaan. :D

  Maj, edelleen ihana blogi, kiitos siitä <3

  Vastaa
 9. Emmi 12.3.2012

  Heij!

  Älä todellakaan välitä ihmisistä jotka viimeiseen hengen vetoon jaksaa marista muille miten lapsia käsikirjan mukaan pitää kasvattaa :D ! Että jaksavatkin..

  Ihan varmasti olet vauvan saaneena neuvolasta ”ohjeistuksen” saanut ja osaat maalaisjärjen käytön toisin kuin suurin osa ihmisistä.. Sairastumisen riski on olemassa oli vauva visusti kotona tai tuolla pelottavassa bakteerien ja virusten keskellä ulkona. Ja kuka täällä edes tietää milloin teidän vauva on oikeasti syntynyt (paitsi läheiset) joten turha arvostella kenenkään.

  Onnea tulokkaasta! Pidän kovasti blogistasi, keep on going!

  Ps. kateellinen sun fyysisestä habituksesta raskausaikana ja nyt sen jälkeen. Itsellä vielä n.10 vkoa odotusta jäljellä ja olo kuin sotanorsulla, heh.

  Vastaa
 10. Kärty 12.3.2012

  Lukija kiittää kovasti ja nuo sun kuvat on kyllä parempia :-D

  Kovassa käytössä ja niin hyvin keittiöön sulautuva!

  Vastaa
 11. Elina 12.3.2012

  Onnea hirmuisesti perheenlisäyksen johdosta ja kiitos ihanasta ja elämänmyönteisestä blogistasi! Itse odotan juuri esikoistani ja on erittäin antoisaa päästä kurkistamaan teidän vauva-arkeenne. Toivoisin todella, että itsekin pääsisin mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen ihmisten ilmoille vauvan kanssa (ja ehkä joskus jopa ilman ;). Varmasti osaat parhaalla mahdollisella tavalla huomioida ja arvioida pikkuisesi tarpeet ja onhan sulla jo sentään Rebekan vauva-ajoiltakin kokemusta. Mielestäni juuri noilla vauvapalstoilla voi käydä kriittistäkin keskustelua ja vaihtaa mielipiteitä, mutta sitä en ymmärrä, että blogeihin pitää tulla arvostelemaan ja neuvomaan. Tsemppiä kovasti Maj! <3

  Vastaa
 12. stina 12.3.2012

  Heippa, seuraan mielenkiinnolla blogiasi.. omat mussukkani ovat jo aikuisia ja odottelen mummottumista. Kerrassan riemastuttavaa että jaksat jakaa meille ihan ventovieraille palasen elämäänne. Kiitos. Tulen vaan aina hyvälle tuulelle lukiessasi blogiasi. Niin muuten, kakskytviis vuotta sitten reissailimme ahkerasti ykkösnyyttini kanssa, ei ollut edes turvaistuinpakkoa (ekan kerran luin kommenttiboksia) tai muita säätöjä. Oon varmaan hiemans kade äidillesi.. mut positiivisessa mielessä ehdottomasti.

  Aurinkoista kevättä.

  -stina-

  Vastaa
 13. Sipe 12.3.2012

  Sellaistahan se tuppaa varmasti monella bloggaajalla olemaan, että kun kirjoitellaan henkilökohtaisia juttuja kaikkien nähtäväksi, niin jokaiseen oljenkorteen takerrutaan… Mielestäni oot kyllä suhtautunut kritiikkiin tosi hyvin ja huumorilla, näkee niitäkin bloggaajia jotka imaisevat valtaisat palkokasvit neniinsä jokaisesta negatiivissävytteisestä kommentista ja pian on täysi sota pystyssä… Tämä blogi on kuitenkin vain pintaraapaisu teidän elämästä, ja niin sen kuuluu ollakin! (:

  Vastaa
 14. Lissu 12.3.2012

  Kiitos tarjotinvinkistä, täytyy heti napata mukaan seuraavalla Prisma-käynnillä! :)

  Ja hah, mun mielestä on vaan todella virkistävää että olette lähteneet Pajutilalle yms (ihana paikka muuten ja herkullinen kahvileipätarjonta :)), siitä selvästi on nauttinut koko perhe!

  Jokainenhan saa neuvolan oppaita noudattaa pilkuntarkkaan mutta onhan se ihanaa että maalaisjärkisiä ihmisiäkin vielä täältä löytyy :)

  Vastaa
 15. Marketta 12.3.2012

  Kiitos sinulle Maj ihanasta blogista! Toivottavasti jaksat pitää saman linjan teksteissä ja kuvissasi ikävistä kommenteista huolimatta.

  Minun lapsistani on kasvanut todella vähän sairastavia ja reippaita koululaisia vaikka molemmat lapset olen vienyt perhekerhoon jo alle 2-viikon ikäisenä. Pidä vain oma ihana tyylisi, sinä tiedät mikä on parasta sinun lapsillesi.

  Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi:-)

  -Marketta

  Vastaa
 16. Maikki 12.3.2012

  Minusta on ollut ihana seurata blogiasi ja raskauttasi. Itsekin odottavana minusta on niin positiivista että olet tehnyt juuri niin kuin sinusta ja teidän perheestä tuntuu.. Ja olette nauttineet siitä kaikkein tärkeimmästä, eli vauvasta. Maailmaan mahtuu arvostelijoita, mutta tosiaan ne kannattaa jättää omaan arvoonsa.. Jatka samaan malliin, eli olemalla oma itsesi! Onnea tuhannesti vauvasta! Kaikkea hyvää! :)

  Ps. Arvostan sinussa sitä, että et peilaa että kaikki on täydellistä (jos se ei sitä ole). (Viittaan siihen postaukseen minkä teit juuri ennen vauvan syntymää).

  Vastaa
 17. Betty 12.3.2012

  Jos voit hyvin synnytyksen jälkeen niin miksi ihmeessä et menisi ulos! Baanalle termi hieman naurattaa, kun ethän sä missään baareissa notku vaan olet perheesi kanssa liikenteessä. Eikä se vauva tosiaan mitään tauteja saa, jos itse (ja muu perhe) huolehtii käsihygieniasta ja näyttää siltä, että vauva oli aika hyvin suojassa muutenkin ihmisiltä… Itse olen liikkunut myös omien lapsieni kanssa pian synnytyksen jälkeen, kun vointi on ollut hyvä. Maalaisjärkeä saa käyttää ja jokainen tekee omat ratkaisunsa… Sitä paitsi säätkin suosivat nyt ulkoilua, kun on lämmintä ja aurinkoista!

  Todellakin kannattaa nauttia energisestä olotilasta, jos sellainen on… Itsellä se energinen olotila kesti aina 3vkoa ja sitten alkoi väsyttää. Valitettavasti olisin mieluiten pitänyt sen energisen olotilan, mutta jotenkin omat vauvat ovat olleet sen ekat 3vkoa horroksessa. Nyt odotan kolmatta ja aion nauttia jokaisesta energisestä sekuntista. Niitä väsyneitä päiviä tulee kuitenkin…

  Vastaa
 18. Hus nummer nio 12.3.2012

  Voi Maj, oli pakko kommentoida, että mun eka reaktio oli wau! Sillä meillä, ensimmäisen lapsen synnyttyä ei päästy oikeen mihinkään koliikin takia. Sama tai oikeestaan vielä rankempi kokemus oli toisen lapsen syntymä kun tällä oli sekä koliikki että reflux. Juuri siksi minusta on upeaa ja hienoa lukea, ettei kaikilla ole tällaisia kokemuksia ensimmäisistä 3-4 kuukaudesta. Jokaisella on mielipiteitä siitä, miten lapsia pitäisi hoitaa, mutta sinähän olet äiti ja tiedät mikä teille on parasta! Eli nauttikaa täysin sydämin kaikesta siitä, mitä tahdotte tehdä :-)

  Vastaa
  • Elmeri 13.3.2012

   Ihanaa, että joku osaa olla näin onnellinen toisen puolesta, vaikka itsellä olisikin ollut vaikeampaa :)

   Vastaa
 19. Hormonihirviö 12.3.2012

  Kiitos ensinnäkin ihanasta blogista, tsekkaan tämän päivittäin (kiitos hyvästä päivitystiheydestä!:)).

  Siis ei vitsi, luin nuo edellisen postauksesi kommentit tämän postauksesi perusteella, enkä voi kun nauraa :D Nimittäin sain esikoistyttäreni kaksi viikkoa sitten, ja ensimmäinen vaunulenkkimme suuntautui heti kotiutumista seuraavana päivänä kauppahalliin ja pikaisille kahveille kahvilaan. Olin ollut viisi päivää sairaalassa (joista muutama ennen synnytystä), joten neljän seinän sisältä oli todellakin pakko päästä johonkin. Sen jälkeen ollaan käyty lukuisia kertoja kaupungilla milloin lounastamassa, milloin kahvilla ja milloin pikaisilla ostoksilla, ja aina on ipana nukkunut vaunuissaan koko reissun. Asutaan siis aivan keskustassa, että lähteminen ei ole mikään juttu, sen kuin tyrkkää vaunut ovesta ulos. Juuri tänään miehen kanssa lounaalla käydessämme nauroimme, että varmaan joku mielensäpahoittaja vetää tästäkin herneen nenäänsä, ja näinpä ihan varmasti kävikin, ainakin mikäli keskustelupalstojen tai tuon edellisen postauksesi kommenttien perusteella pitää ihmisten yleistä ajatusmaailmaa arvioida.

  Enemmän olen pöpöistä ollut huolissani, kun meille on tullut kavereita kotiin katsomaan vauvaa. Vaunut ovat olleet aina harsolla peitettynä, joten ei sinne pahemmin pöpöjä pääse. Neuvolassa sanottiin ainakin meille, ettei esim. Prismaan kannata lähteä vasta kuin muutaman kuukauden ikäisen lapsen kanssa, mutta niissä kärryissä se ipana onkin paljon paremmin tyrkyllä saamaan jonkun aivastukset naamalle kuin syvällä vaunuissaan. Ja ollaan molemmat lääkäreitä, että joltain tietopohjalta olemme miehen kanssa tämän ulkoiluratkaisun tehneet.. Huomattavasti pienempi paha viedä vauva nuorena baanalle kuin äidin sairastua synnytyksen jälkeiseen masennukseen ;)

  Kaikkea hyvää vauva-arkeenne!

  Vastaa
 20. Kaisa 12.3.2012

  Heip! Hienon hieno ja käytännöllinen tarjotin. Ja huoli pois, otat hienosti kaikenlaisia kommentteja jutuistasi vastaan. Blogi on blogi, ja siellä voit kertoa tehneesi arkiaskareesi vaikka päällään seisten (varmasti kaikkia suosituksia vastaan). Negatiiviset kommentit kuuluvat pakettiin ja siksi heitänkin vastapainoksi, että oikein maalaisjärkiseltä hommalta arkesi vaikuttaa ainakin minun silmiini.

  Vastaa
 21. Johanna 12.3.2012

  En ois uskonu että Prismasta löytyy tollasia, eipä oo tullut kyllä sieltä etsittyäkään. Tyylikäs on, sopis myös meille! Meidän poika on huomenna 5 kk ja teidän uuden tulokkaan kuvia katsellessa tulee vauvakuume=) Uskaltaakohan tänne enää tulla=)

  Vastaa
 22. maaduska 12.3.2012

  tähän postaukseen sopiikin päivän polttava kysymys; miksi ihmisten pitää kuluttaa saamansa elämä kaikkeen p*skaan, pahaan, haukkumiseen, toisten kiusaamiseen.

  miksei jokainen vain antaisi toisten olla rauhassa ja elettäisiin sovussa. onko kaikki sen arvoista, että se ei kannattaisi?!

  Vastaa
 23. Salla 13.3.2012

  Aikamoista, sä Maj joudut lukemaan täältä :( Uskomatonta miten ihmiset jaksavat olla noin ilkeitä ja kateellisia. Toivottavasti osaat ottaa toisesta korvasta sisään ja toisesta HETI ulos:) Jos meillä menee synnytys ja muu hyvin niin kyllä aijon mahdollisimman pian lähteä ulos raittiiseen ilmaan. Nauttikaa ihanasta vauvantuoksuisesta arjesta <3

  Vastaa
 24. Helmi 13.3.2012

  Hei ihanaa onnea hirmuisesti pikku pojasta! :) Oon vakkarilukijasi mutta kommentoin vain harvoin ja nyt oli pakko! Heti on tapahtunut jotain jännää kun en itse pääse koneelle! Mutta olipa ihana ylläri, jännitin täällä, että milloin pikkuinen syntyy. Sitä jotenkin alkaa elää mukana kun seuraa tarpeeksi pitkään näitä blogeja, vaikka ei edes tunne bloggaajaa, jännä ja kiva juttu! Ja niin koukuttava. Tosi ihanaa nähdä, että koko perhe voi hyvin ja oikein onni hehkuu kuvista. Mullakin on muuten tuo tarjotin mutta eri väreissä ;) Ostin jo vuosia sitten. Voisitko tehdä postauksen laukuistasi? Kun olen kaivellut blogiasi ja yrittänyt muistella oletko sellaisen joskus tehnyt..? Sulla on niin kivoja laukkuja… Niin siis on se vauvakin kiva mut laukkupostaus vois olla jees tähän väliin ;D

  Vastaa
 25. Minna 13.3.2012

  Voi apua, mitä sä joudut kestää! kyl ihmiset on…tsemppiä!!

  Itse toimin just niinkun sinä ja mua päinvastoin kehuttiin että onpa kiva kun ootte noin reippaana jo ulkona :) ja kuten sanoit tää ei oo mikään opas.. ja hei oikeesti, eihän kenenkään oo pakko lukea kenenkään blogia jos ei miellytä!

  Eksyin syksyllä kaverin blogin kautta tänne ja sen jälkeen tää on kuulunut joka päiväisiin rentoutumishetkiin kun pikkunen on päikkäreillä tai illalla nukkumassa.. kiitos ihanasta, hyvän mielen blogista ja sisustusinspiksistä!:)

  Ja onnea perheenlisäyksestä!

  Vastaa
 26. ipi 13.3.2012

  Jösses. :D Edellistä postausta lukiessani jotenkin oli arvattavissa, että Vauva-palstan ahkerimmat syynääjät käy vähän kierroksilla, kun näkee jonkun olevan tolpillaan aika pian synnytyksen jälkeen ja näyttävänkin elinvoimaiselta! :) Omien lasten kohdalla olisin ainakin toivonut itselleni niin paljon voimia, että olisin jaksanut lähteä pienten kanssa johonkin. Kaksosvauvojen ja taaperon kanssa lähteminen tuntui niin omien voimavarojen ylittämiseltä, että oli parempi ottaa ne räkäiset sukulaiset ihan sinne omaan olohuoneeseen vierailulle. :D Toki kritiikki on odotettavissa näin julkisessa ”esiintymisessä”, mutta eipä noista kommenteista varmaankaan hyvä mieli tule edes kommentoijalle, luulisin. Vauvantuoksuista arkea sinne! <3

  Vastaa
 27. Laura E. 13.3.2012

  Moikka, mukava että olet virkeänä! Itsellänikään se ei ollut ongelmana kolmen lapseni syntymän jälkeen, mutta muusta syystä oli muutaman viikon ”pesimisvaihe” kaikessa rauhassa ennen kuin alettiin enemmän liikkua ”kylillä”.

  Eli halusin esim.saada imetyksen ensin sujumaan, kun jokainen vauva on temperamentiltaan niin erilainen ja ”tavat” erilaiset. Ja muutenkin halusi rauhassa ensin kotona tutustua, että mikäs tyyppi tämä uusi ihminen on :) Tauteja en niinkään pelännyt vaikka talvivauvoja kaksi minullakin.

  Vastaa
 28. Turku 13.3.2012

  Kävinpä vielä vilkaisemassa paljonko negatiivista palautetta Majta vastaan oli edellisestä postauksesta palauteboksiin tupsahtanut… Eihän siellä ole kuin muutama ns. ilkeän suorasanainen teilaus. Osassa oltiin eri mieltä Majn kanssa, mutta tehtiin se nätisti esim. mainiten ”tämä kaikki hyvää tarkoittaen” (ajateltiin pienen parasta). Pääosa viesteistä oli hyökkäyksiä erilaisen kommenttinsa jättäneitä vastaan. Nämä kommentit tekivät kärpäsestä härkäsen. Nämäkin viestit olivat negatiivisia – negatiivisia hyökkäyksiä eriävän mielipiteen omaavia vastaan. Myös nämä viestit tekivät boksista negatiivissävytteisen :/

  Vastaa
  • Sepittäjä 14.3.2012

   Samaa mieltä…tässä on tehty kärpäsestä härkänen. Enemmän negatiivista ilmapiiria minunkin mielestäni luo kommentit jotka laitettu vastaan näille eriäville mielipiteille. Ei kaikki voi olla kaikesta aina samaa mieltä, ja uskon että näistä jotka ihmettelivät vauvan ulos vientiä tuskin kukaan tarkoitti asiaa niin pahasti mistä täällä on nyt show pystyssä, eiköhän suuri osa lukijoista haluaa vain Majn ja hänen perheensä parasta ja jjos näkee mielestään jonkun epäkohdan tai tekee asian eritavoin, voihan siitä mainita (tietenkin ilkeämieliset kommentit erikseen) ja olla huolissaan.

   Minun mielestäni se ei ole mitään typeryyttä jos ajattelee toisin asioista, tai tekee asiat niin kun näkee vauvansa parhaaksi, pienen vauvan kanssa en usko että huolellisuutta on koskaan liikaa. Itse en ole asiasta kumpaakaan mieltä, koska ei ole lapsia. En syyllistä Majta enkä syyllistä heitä jotka tekevät toisin vauvansa kanssa.

   Vastaa
 29. Katr 13.3.2012

  MUISTUTUKSEKSI KAIKILLE:

  ”Eihän tuo kommenttiboksi enää jatkossa muistuta vauvalehtien negatiivissävytteistä keskustelupalstaa, eihän?”

  Maj sulla on ihan mun lemppariblogi ja ihana perhe! Uusi pieni ihminen on aina niin ihmeellinen asia että ei ihme että sen pienen ihmisen äidillä on vähän herkistynyt yleisfiilis joka asian suhteen lapsen syntymän jälkeen. Onnellisia päiviä teille sinne!<3 :')

  Itselläni ei vielä ole lasta, mutta voi kunpa sen ajan toivottavasti joskus koittaessa pysyisin niin hyvässä kunnossa ja energisenä kuin sinä!

  Vastaa
 30. Johanna 13.3.2012

  Suuret onnittelut nyk. suurperheelle!

  Surettaa, että hyvin tunneherkkää elämänvaihdetta elävä sisäisestikin kaunis ihminen joutuu ottamaan vastaan kritiikkiä kun onnittelut ovat vain paikallaan. Valitettavasti kaikilla ihmisillä asiat eivät ole yhtä hyvin ja paha olo purkautuu muihin ihmisiin. Jos vaan voit olla välittämättä tietyistä kommenteista niin suodata ne läpi vaan!

  Vastasyntyneitä hoitavana ja vanhemmuutta tukevana ammatikseni voin sanoa, että ainakin blogisi välityksellä välittyy lämpö, hoiva ja turvallisuus lapsille. Kyllä elämäntilanteet ja kropan tuntemukset rajoittaa kotiin, jos on niikseen. Äitinä toimin eri tavoin joissain asioissa kuin sinä, mutta onneksi se on meidän jokaisen rikkaus olla yksilöllisesti erilaisia. Siihen ei oikeastaan ole muiilla mitään sanomista.

  Hirveästi jaksamista kahden pienen ja yhden isomman lapsen kanssa, paljon hyvinnukuttuja öitä sekä nautiskelkaa vauva-arjesta! Ihana blogi!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *