Ensimmäinen oma kantovälineeni on tämä Tula-kantoreppu, jonka sain Ipanainen-verkkokaupasta. Meillä on ollut lainassa joskus kantoliina ja reppujakin, mutta tämä Tula on tähän asti kaikista kokeilemistani versioista paras. Reppu on helppokäyttöinen ja siinä voi kantaa 7-20 kg lasta, mutta vauvatuen avulla sitä voi käyttää ihan vastasyntyneenkin kanssa. Reppua voi pitää joko edessä tai takana, mutta lapsen on oltava aina kantajaan päin.

 

Diego siellä tuhisee kyydissä! Edessä kätevä tasku jätskirahoille tai vaikkapa avaimille…

 

 

Reppu on ollut toistaiseksi vain sisäkäytössä, mutta kelien salliessa on helppo laittaa vauva reppuun ja käväistä vaikka koiran kanssa ulkosalla.

 

Tämä meidän reppu maksaa Ipanainen-verkkokaupassa 99 euroa ja vauvatuki 25 euroa.

 

Tula-infoa

-Sopii käytettäväksi 7-20 kg painoisille lapsille

-Lasta voi kantaa edessä ja takana, aina kasvot kantajaan päin

-Helppo käyttää. Nopea pukea ja riisua

-Materiaalina laadukas, Öko-tex sertifioitu, 100 % puuvilla.

-Soljilla ja hihnoilla turvallisuus sertifikaatit

-Valmistettu ja suunniteltu EU:ssa

-Lantiovyössä pieni tasku

-Kantorepussa on korkea paneeli ja irroitettava huppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa

-Pehmusteet olkahihnoissa sekä panelissa lapsen jalkojen kohdalla

-Kantoreppu voidaan pestä pesukoneessa

 

”Äiti ota minut kyytiin, olet kengulu”  Rebekka on aika pienikokoinen kaksivuotiaaksi, joten hänkin mahtuu kevyesti vielä matkaamaan tuolla selän puolella.

 

Reppuja on tosi monella erilaisella kuosilla, mutta tämä harmaa versio oli eniten meidän mieleemme. Miikakin totesi myös Repun näppäräksi ja tyylikkääksi keksinnöksi.

 

 

Mitäs pidätte tästä? Oletteko enemmän kantoreppu- vai liina ihmisiä? Vai ei kumpiakaan? Kannattaa jokatapauksessa tsekata Annin ylläpitämä Ipanainen-verkkokauppa, sillä sieltä löytyy kaikkea kivaa kantovälineiden lisäksi!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Katri 25.3.2012

  Hyvän näköinen kantoreppu!

  Meiltä löytyy Manduca, mutta ei meidän viisi viikkoinen oikein viihdy siinä, kun ei näe tarpeeksi ympärilleen, pitää kokeilla, kun herra on vähän väsyneempi, pirteänä ei ainakaan tykkää pitkiä aikoja notkua repussa.

  Kantoliinaan on turha yrittääkään laittaa, kiljunta alkaa jo ’asetteluvaiheessa’.

  Mutta me jatkamme harjoituksia, jospa poitsu tottuisi olemaan repussa tai liinassa, olisi mullakin helpompaa hoitaa asioitani, kun ei tarvisi jatkuvasti olla vauva käsissä, vaikka mielelläänhän tuota sylitteleekin :)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2012

   Nukkumaaikaan vaan uutta yritystä :) Ja pysyt kovasti liikkeessä, niin sehän voi kans auttaa asiaa?

   Vastaa
 2. rita 25.3.2012

  Moi!

  http://magicpoks.indiedays.com/2011/05/11/paradise-558/#comments < Törmäsin tähän postaukseen ja pakko sanoa, että oot tosi kaunis ja ihana silmämeikki! Muistatko enää, että mitä tuotteita käytit silmiin noissa postauksen kuvissa :-) ?

  Vastaa
  • Maj 25.3.2012

   En kyllä osaa varmaksi sanoa, koska siitä on niin kauan. Mutta luulisin, että tuossa silmämeikissä on matta mustaa luomiväriä hyvin häivytettynä plus jotain sävyjä Estee Lauder luomiväripalatista, jota ei ole enää myynnissä.

   Vastaa
 3. Rips 25.3.2012

  Käytännännölliseltä vaikuttaa reppu. Ps. näytät ”hieman” Saana Parviaiselta kahdessa alimmaisessa kuvassa, johtuneeko tuosta hiukan sinapin värisestä meikkivoiteesta tai puuterista?

  Vastaa
  • Maj 25.3.2012

   Enpä tiedä mistä johtunee, ehkä siitä, että näytän mielestäsi Saana Parviaiselta.

   Vastaa
  • Pia 26.3.2012

   Sinapinvärinen xD Noissa kuvissa ei kyllä oo mitään sinapinväristä, tai sit sulla, Rips, on aika kummallisen väristä sinappia. ;)

   Mun mielestä Maj ei näytä kyllä pätkääkään Saana Parviaiselta… :)

   Vastaa
 4. jiiiiiiiuu 25.3.2012

  Eli onko tuon teidän poitsun nimi diego?:)

  Vastaa
 5. Johanna 25.3.2012

  Meille hommattiin kantoreppu, mutta meidän poju ei valitettavasti oikeen viihtynyt siinä. Tosin nyt keväällä ajattelin vähän koittaa uudestaan totuttelua niin päästäisiin ulkona käyttämään sitä. Tuo Tulan malli on kyllä todella nätti!

  Vastaa
 6. Anttis 25.3.2012

  Minä ajattelin vielä raskausaikana liinailevani mutta ei siitä kyllä tullut yhtään mitään. Hankin sitten Manducan ja siitä tykkäsin..vaikkakin melko vähälle senkin käyttö on jäänyt. Ehkä taas keväällä (kun tiet sulavat eikä ole niin suurta riskiä lentää nurin) aloitan taas manducalenkkeilyn vaunulenkkien sijaan.

  Vastaa
 7. Paula 25.3.2012

  Toi on kyllä tosi kivan näkönen! onko helppo käyttää?

  Vastaa
 8. Minna 25.3.2012

  Ihana reppu ja etenkin ihana äiti-vauvapari! Minä olen itse kantanut molempia vauvoja sekä repussa että liinassa oikeastaan koko vauva-ajan; kuopus pääsi liinaan kolmen tunnin ikäisenä ja ekan kerran vaunuihin vasta reilun vuoden vanhana. Olen vakuuttunut, että jatkuva äidin lähellä olo vältti monet itkut ja teki molemmista reippaita ja iloisia taaperoita. Toi kuva, jossa annat suukon pienen päälaelle, on niin suloinen ja kertoo paljon siitä, mikä kantamisessa on parasta. Ja Tula on loistoreppu!

  Vastaa
 9. Emppu 25.3.2012

  Kätsyltä näyttää Tula, kiva kuosi. :) Me käytiin illalla tunnin kävelylenkki, kuukauden päästä 2 vuotta täyttävä 13,3-kiloinen poika Manducassa. Voin sanoa, että jaloissa tuntuu! :D

  Vastaa
 10. Suski 25.3.2012

  Meillä on kannettu nyt 9kk vanhaa tyttöä Manducassa ihan pienestä pitäen. Alkuun ei meinannut repussa viihtyä, mutta nopeasti siihen kyllä tottui. Pikkuvauvaiässä reppu oli maailman nopein tapa nukuttaa vauva. Siihen keinuntaan uinahti hetkessä, ja itse sain tiskikoneen tyhjennettyä ja vaikkapa imuroitua. Nykyisin reppu on kovassa käytössä koiranpissatuskeikoilla. Pyykkituvallakin käynti onnistuu, kun lykkää vauvan reppuun. Olen kovasti tykännyt Manducasta, mutta tuo Tula on kyllä kuoseineen paljon kauniimpi!

  Vastaa
 11. Greu 25.3.2012

  Näyttää tosi kivalta ja kätevältä:) Meillä ei ekalla lapsella ollut käytössä liinaa eikä reppua, mutta voi olla että sitten joskus kun toisen aika on, niin sille voi olla enemmän käyttöä kun pitää ehkä useammin saada kädet vapaaksi kahden lapsen kanssa. Pitääpä laittaa tämä korvan taakse, kun on noin laaja toi painoskaala!

  Kivaa viikkoa Maj ja perhe!

  Vastaa
 12. Henna 25.3.2012

  Hei! Meillä olisi Manduca odottamassa käyttöä ja vauvakin jo maailmassa, mutta en osaa laittaa vauvaa siihen :D Miten teidän vauvan jalat on tuossa repussa? Se on se suurin ongelma mulle :D

  Vastaa
  • Minna 25.3.2012

   Meillä oli esikoisen kanssa Manduca. Vauvan ollessa ihan pieni jalat jätetään sen vauvatuen sisään ”myttyyn”. Kuulostaa hankalalta, mutta jos ajattelee, millaisessa mytyssä vaavi on ollut kohdussa, on tosi luonnollinen asento. Joskus pariviikkoisena lonkat avautuvat, ja silloin voi jo laittaa sammakkoasentoon, eli jalat levitettyinä.

   Vastaa
 13. kalamuija 26.3.2012

  Toi on varmasti hyva. Mulla ei kokemusta kuin rintarepusta ja siita ei tykatty. Tosin nyt nekin ovat varmasti kehittyneempia… mutta sellainen rinkka meilla on aina ollut. Kun lapsi on vahan isompi ja osaa istua niin selkaan laitettava ”lapsirinkka” (onko suomeksi noin?) on kateva:)

  Vastaa
 14. ninnesko 26.3.2012

  Hei vitsit toi kuosi on kyllä kiva! Ostin itse myös aiemmin tänä vuonna samaisen repun mutta nyt oon ihan kateellinen tosta oivasta kuosivalinnasta! En sentäs enää raaski toista tilata… :D Reppu on kyllä meilläkin toiminut aivan valtaisan loistavasti ja ollut suuri apu tuon läheisriippuvaisen pikkuneidin kanssa. Ainoastaan nyt kun olemme vähän siinä ”siirtymäkoossa” että vauvatukea oikeastaan tarvitaan mutta kasvukin on ollut kovaa on ollut hieman ongelmaa viihtymisen suhteen, mutta uskoisin että se siitä taas helpottaa kun tyttö hieman kasvaa ja ennenkaikkea kehittyy ja päästään vauvatuesta eroon. Minullakin on jo kolmas muksu mutta tämä tulan reppu on ainut mikä on ollut niin mukava käytössä että siitä on pitänyt sekä äiti ja vauva. Ja ainut siis mikä on käyttöön asti jäänytkin… Tosiaan. Ihana kuosi. Oi miksi onnistuin itse ohittamaan tuon silloin tilatessa!

  Vastaa
 15. Mamma 26.3.2012

  Ihan kivan näköinen, mutta törkeetä rahastusta, en ikinä maksais tosta pyydettyä hintaa. Enkä monesta muustakaan vastaavasta tuotteesta.

  Vastaa
  • Henna 26.3.2012

   En nyt sanoisi, että törkeää rahastusta? Oikeesti noita kunnon kantovälineitä kun kokeileen niin on ne vaan hyviä! Ja laadukkaista materiaaleista tehtyjä! Ei purista eikä paina.. Kaikenlisäksi jälleenmyyntiarvo on näissä todella hyvä, voin melkein luvata, että tuostakin Tulasta saa eteenpäin myydessä reilusti yli puolet takaisin :)

   Vastaa
  • Minna 26.3.2012

   Miksiköhän satanen on rahastusta elämää – sekä lapsen että äidin – parantavasta tuotteesta, kun mikä tahansa pienenkin vauvan Kiinassa tehty trikoopaita maksaa kympin? Ja monet kolme kymppiä! Tuossa on kuitenkin sekö materiaali- että tuotekehittelykulut ihan eri luokkaa!

   Vastaa
 16. Riina 26.3.2012

  Ihana pieni nyytti siellä, Diegon on hyvä olla ihan lähellä :) Tuo reppu on varmasti kiva isommankin lapsen kanssa vaikkapa pienillä metsäretkillä?

  Aluksi me käytettiin vallan Manducaa ja trikoista liinaa, mutta nyt seitsenkuisen vauvan kanssa kudottu liina on paras. Kannan myös ulkona, olen kantanut koko talven. Puen vauvalle pipon, tumput ja sukat ja ehkä villahaalarin ja laitan miehen ison tuulitakin meidän molempien päälle :) Toimisi koiranpissatuslenkeillä :) Ja talvella mulla oli Kumja-kantopaneli, ipanaiselta ostettu :)

  Vastaa
 17. Beniza 26.3.2012

  Kylläpä on hyvänmallisen näköinen kantoreppu! niskatuki näyttää tukevalta, tukevammalta kuin manduca! ja plussaa todellla makeasta ulkonäöstä!

  Vastaa
 18. Suvi 26.3.2012

  Me kantoliinaillaan trikooliinalla, se on ihan näppärä, kun tekee sidonnan aamulla valmiiksi tai ennen lähtöä, jos tietää tarvitsevansa käsiään pitkin päivää. Repusta, juurikin tuosta Tulasta, haaveillaan kovasti kesää varten. Liina tuppaa olemaan jo nyt kuuma. Kantaminen on aika näppärä tapa liikkua.

  Vastaa
 19. Juumi 26.3.2012

  Heippa!

  Bongasin aikaisemmista postauksista, että teillä on eteisessä N.U.D lamppu. Minkä kokoinen hehkulamppu teillä on siinä? Itse nimittäin suunnittelen saman lampun hankkimista, nyt kun saatiin niin hieno asunto jota kannattaa sisutaakin…! Mietin, että onko lamppu liian pieni eteiseen, mutta ainakin sinun kuvissa lamppu näyttää hyvältä. Ja toisaalta, meillä on pieni eteinen, joten eiköhän lamppu valaisisi tarpeeksi.

  Vastaa
 20. Mrs Munster 26.3.2012

  Tama reppu näyttää hyvin paljon Ergo-repulta, millanen meillä on. En valitettavasti hoksannu sillon ostaa meidän vastasyntyneelle vaan käytössä oli toisenlainen kantoreppu, josta en yhtään tykännyt. Ergo on ollu kovassa käytössä ja sillä on edelleen käytän sitä meidän 13 kilosen pojan kanssa. Ja hyvin jaksaa kantaa.

  Vastaa
 21. Coco 26.3.2012

  Diego on niiiin pieni. <3 Olisi ihana nähdä teidät kaikki pian! <3

  Vastaa
 22. Epa 27.3.2012

  Me hommattiin kanssa Tula ja vauvatuki ennen vauvan syntymään. Parin viikon iässä alettiin testailla sitä mutta eipä se meidän pullakka tyttö (siinä vaiheessa jos yli viisi kiloa) asettunutkaan tuohon vauvatukeen ollenkaan, eikä reppuunkaan tätä myöten. Vatsa siis on niin pullakka että ne tarrat ei riittänyt tytön ympäri! Nyt se Tula sitten odottaa että tyttö kasvaa riittävästi että voi istua siinä normaalisti. 7kg tulee ihan kohta täyteen mutta jalat on vielä niin nysät että ei kyllä voi 7 kiloisenakaan siinä istua.

  Tässä meidän kokeiluista lisää: http://tuleva-aiti.blogspot.com/2012/03/kantoreppu-asiaa.html

  Vastaa
 23. lotta 6.4.2012

  hyvännäkönen reppu ja mun mielestä vielä aikalailla teijännäkönen. tuli tosta pallokuosista ja harmaasta mieleen.

  Vastaa
 24. mia 30.8.2013

  Tula on kyllä loistava. :-) ei teillä sattuis olemaan tuota vauvatukea ylimääräisenä, ois meillä ajankohtainen. On sen metsästäminen vaikeaa. ;>

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *