Minusta tuntuu, että päivät sujuvat jotenkin paremmin, jos olen saanut lapsille vaatteet päälle ja koko porukan ovesta ulos ennen aamukymmentä.

Tänään se kaikki onnistui jo ennen sitä kymppiä, joten tervetuloa meidän kanssa aamukävelylle…

 

Tuplikset ja koira, eli mulla on kädet ns. täynnä. Tänään oli silkkaa boonusta, kun tuo mieheke oli vapaalla ja sain sen mukaan ulos!

 

Yksi pikkuinen luuli, että ollaan menossa uimaan. Hän vaati uikkaria heti päälle :S

 

Vesi oli kylmää ja mustaa.

 

Joku silti uskaltautui uimaan…

 

Ja toinen hiihteli vieressä, me suomalaiset ollaan ihan hulluja :D

 

Bongattiin kevään merkit!

 

Kotimatkalla pysähdyttiin puistoon leikkimään ja keinumaan.

 

Punaposki <3

 

Hänen perusilmeensä on ehkä hiukan vakava…

 

Mutta siitä huolimatta hän on ihan kiltti :D

 

”Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa”

 

Ulkoilma pitää minut  järjissään. Kaikenlainen ahdistus muuttuu lievemmäksi, kunhan vain pääsee ovesta ulos ja hengittelee raitista ilmaa (syvään). Mulla tuntuu muuten fiiliksetkin kohoavan lämpömittarin kanssa samaan tahtiin. ”Oooo, kesänlapsi mä ooooon…” Kesällä unohdan jopa siivota. Odotan kovasti sitä päivää, kun lapsia ei tarvitse pukea ulos, ketään kohtalontovereita?

 

-Maj

 

0 Comments

 1. PikkuMy 9.4.2012

  Just näin se on, olen NIIN samaa mieltä. Kun vaan pääsee aamusta ulkoilemaan niin kaikki on huomattavasti helpompaa koko päivän. Mulla sama meininki, tuplat ja kaksi koiraa :) Nyt kun mies on ollut kotona niin isompi on saanut olla potkukelkan kyydissä ja pikkunen yksiövaunussa :) Ja hangella tänään käytiin lenkki, oli vaan se piristävää!

  Vastaa
 2. noora 9.4.2012

  voi miten paljon siellä on vielä lunta! täällä turussa ei oo enää ollenkaan, paitsi varjoisissa paikoissa saattaa vähän olla ja sit isot lumikasat ei oo vielä ihan kokonaan ehtiny sulaa :) täällä ei esim. hiihtämistä oo pystyny harrastaan enään moneen viikkoon. hassua :)

  Vastaa
  • margeh 10.4.2012

   Mietin ihan samaa! Oon jo jotenkin niin tottunut tähän lumettomuuteen, et hetken aikaa mietin, et voiko nää kuvat tosiaan olla huhtikuulta, mut kyllähän ne oli :D Onneks lumi sulaa aina (toivottavasti) kaikkialta pois :)

   Vastaa
 3. tarja 9.4.2012

  Olipas ihana kirjoitus! Olen samaa mieltä että ulkoilulla päivä lähtee paremmin käyntiin. Joskus se on aika työlästä yksin lasten kanssa,mutta palkitsee kyllä kun kaikille tulee siitä hyvä mieli.<3

  Vastaa
 4. Maikku 9.4.2012

  Ihana postaus :) Taas oikeen hyvänmielen postaus. Niin ja mun mielestä sun miehekkees näyttää jokseenki David Beckhamilta ;)

  Vastaa
 5. Reetta 9.4.2012

  Miten voikaan yhdestä kirjoituksesta tulla näin hyvälle mielelle! :) Blogiasi lukiessa ei voi muuta kuin hymyillä, sillä niin ihanan aidosti kirjoittelet arkisista asioista. Ja tuo lausahdus: ”Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.”! Kunpa sen muistaisi joka päivä ensimmäisenä herätessä. :) Ihanaa ja aurinkoista pääsiäismaanantaita teidän koko ihanalle perheelle! <3

  Vastaa
 6. Karolina 9.4.2012

  Todella kauniita kuvia! :)) <3

  Vastaa
 7. Terpu 9.4.2012

  Ihania hyvämielen kuvia ja aivan loistavat nuo pikkuneidin pinkit aurinkolasit! Kivaa alkanutta viikkoa koko perheelle :)

  Vastaa
 8. Hadi 9.4.2012

  Odotan todella, ettei enää tarvitsisi pukea lasta ulos. Meillä kun tuo ulkovaatteiden pukeminen on pojan mielestä kamalinta puuhaa ikinä! :D

  Vastaa
 9. jutta 9.4.2012

  hahah, toi avantouimari+hiihtäjä kuva oli aivan paras:)

  kurkkaa: http://ekorut.blogspot.com/?view=classic

  Vastaa
 10. Iisa 9.4.2012

  Täällä yksi, joka myös odottaa että ulos voisi mennä vähän vähemmällä vaatemäärällä kuin nyt. Onneksi nyt pääsiäislomalla oli ihanat ilmat, ja ulos tuli lähdettyä joka päivä. Samoin, fiilis kohoaa heti, kun aurinko paistaa ja mittari kipuaa lämpöasteille! :)

  Vastaa
 11. Niina 9.4.2012

  Sun miehes näytti tossa kuvassa ihan David Beckhamilta :D

  ”Joku silti uskaltautui uimaan…

  Ja toinen hiihteli vieressä, me suomalaiset ollaan ihan hulluja :D” naurahdin ääneen tuolle, niin totta toi :D

  Vastaa
 12. Pärpi 9.4.2012

  Haha, sama homma oli sunnuntaina: naurettiin, kun samaisessa paikassa käytiin kävelyllä, että laiturilta menee mummot ja papat uimaan, ja joku äijä hiihteleen 30metrin päässä tyytyväisenä ees taas :D.

  Vastaa
 13. Lausku 9.4.2012

  joo, ja mä näin tänään miehen shortseissa ostoksilla lähi-Siwassa! kyllä, me suomalaiset ollaan hullua kansaa :D

  odotan sitä että ei tarvitse tytistä kylmästä kevättakissa, vaan voi pyöräillä menemään mekon helmat hulmuten.. :)

  Vastaa
 14. Nanne 9.4.2012

  Harvoin kommentoin, mutta nyt jotenkin kolahti. Mä olen tosi laiska lähtemään liikkeelle, varsinkin aamuisin. Kerran viikossa käydään kerhoilemassa aamutuimaan ja mä huokaisen aina helpotuksesta, kun pääsen hiki selkää valuen ulos ovesta tuon yhden yksivuotiaan kanssa. Mutta kun pääsee sinne ulos, (yleensä) molemmat on heti paljon paremmalla tuulella. Mä vaan jotenkin tykkään hitaista aamuista ja päivävaatteet vaihdetaan monesti vasta vähän ennen lounasta. Näin kevättä kohti mennessä on kieltämttä alkanut tehdä mieli useammin ulkoilemaan. Luulisin, että tulee lähdettyä useammin ulos, kunhan tuo neiti alkaa viihtyä vielä enemmän siellä (joko rattaissa tai maassa). Nyt ulkoilut kuitataan monesti päikkäreillä parvekkeella…

  Vastaa
  • Nanne 10.4.2012

   Osittain tämän tekstin inspiroimana, osittain miehen töiden alun kunniaksi kerettiin ulkoilla tänä aamuna jo tunti ennen kymmentä!

   Vastaa
 15. Juliana 9.4.2012

  oho,ompas siellä vielä paljon lunta! Turussa ei ole yhtään… Tai voi olla mutta omaan silmään ei ole kyllä pistänyt! Ja meri on ihan sulaa :D

  Vastaa
 16. -S 9.4.2012

  Ulkoilma i like, yksinkertaisesti! Se tuli taas tänään todettua, istuimme nimittäin kotimatkaa tänään viisi ja puolituntia autossa. Pakko oli happihyppely ottaa ja kyllä se vaan taas piristi!

  Samoin kesää odotellaan. Lapsi/ lapset kainaloon ja pihalle. Kuinka helppoa? :)

  Vastaa
 17. nitta 10.4.2012

  Ihania kuvia!! Täälläkin ootellaan kesää ja sitä että ei tarvii pukea ennen kun lähetään ulos..:)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2012

   Todellakin!

   Vastaa
 18. Tiina 10.4.2012

  Tuttuja tunnelmia…Muistelin just yks päivä, kuinka tuuppasin vaunuja, joissa nukkui vauva ja isompi istui sisaristuimessa siinä vaunujen päällä ja sitten oli vielä labbis hihnassa vietävänä. Ja kun oma kunto ei ollut ehkä ihan tikissä, niin kyllä siinä hiki tuli kun kevätsohjoa kynti. Tuosta kaikesta on kyllä jo 3 vuotta aikaa, eikä koiraakaan enää ole :(

  Kyllä tää kevät saa mielen virkeäksi, vaikka meilläkin on lunta vielä puoli metriä talon ympärillä. Kunhan pääsisi vielä tuosta kurahousukaudesta selväjärkisenä yli…

  Mukavaa viikkoa!

  Vastaa
  • Maj 10.4.2012

   Kiitos :) Pieni hiki on tervetullutta ja ehkä mun kuntokin vähän kasvaa, kun tuplia lykkäilen ;)

   Vastaa
 19. Juuli 10.4.2012

  Haha! Ihan loistavat nuo kuvat missä toinen on menossa uimaan ja toinen hiihtelee samoilla vesillä :D

  Vastaa
  • Maj 10.4.2012

   :D Onhan se aikamoista!

   Vastaa
 20. Sundaymorning 10.4.2012

  Oih ihania kuvia! :)

  Tsekkaa http://suomisunday.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 10.4.2012

   Kiitos, kävin kurkistelemassa :)

   Vastaa
 21. suvi 10.4.2012

  Ihanan reippaita ootte! Meillä hyvä kun ollaan päästy ylös sängystä tuohon aikaan :D No, ehkä tilanne muuttuu kun poika kasvaa ;)

  Mun blogissa olis sulle muuten tunnustus :)

  Vastaa
  • Maj 10.4.2012

   Kiitos, pitääpä käydä kurkkimassa :))

   Vastaa
 22. MAMI GO GO 10.4.2012

  Kääks miten paljon lunta siellä! Kuitenkin ihanan aurinkoista ja keväistä! :)

  Vastaa
 23. Milja 11.4.2012

  Musta ei ole kamalan kohteliasta, että julkaiset ventovieraasta ihmisestä kuvan ilman hänen lupaansa. Ainakin oletan näin. En ainakaan itse tykkäisi löytää itsestäni netistä kuvaa, vaikkakin vain takaapäin.

  Vastaa
 24. tyttö 11.4.2012

  Tykkään seurata tätä blogii ;) Ootte tosi ihana perhe♥ Lapsetki niin söpöjä! Vanhempiinsa tullut! <:

  Vastaa
 25. Äityli 19.4.2012

  Heippa Maj! Oon jo jonkin aikaa lueskellut sun blogiasi, tykkään ihan mielettömästi! Ja kauniita lapsia sinulla. En oo ikinä kommentoinut mihinkään blogiin mutta nyt sitten päätin ja olisi mulla kysymyskin, minkä merkkiset nuo tuplarattaat ovat? Toimivatko hyvin? Meillä on tyttö kohta 9kk ja seuraava jo tulossa, aloimpa sitten ensimmäisenä panikoimaan että millaiset tuplat pitäisi hankkia. Ei ole mitään käsitystä mitkä ovat hyvät jne. Olisin kiitollinen avustasi :) Hyvää kevättä sinne ja toivotaan että nää lumet lähtisi jo pois!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *