Rauhallista puhinaa ja tuhinaa, välillä vaihdetaan vaippaa ja syödään. Me ollaan oltu tänään Diegon kanssa kaksistaan ihan ekoilla vauvatreffeillä :) Vauvojen kesken on vaan niin erilaista ja rauhallista, kun ei siinä pörrää kovaäänisiä 2-vuotiaita ympärillä. Mielestäni on ihanaa tehdä jotain pikkujuttuja ihan vaan toisen lapsen kanssa, mutta se on harvemmin mahdollista, mutta välillä kylläkin.

Tuoksuuko teidän nenään vauva, kun katselette näitä kuvia? Tässä ne ovat sitten, oikein pontevat pojat! Diego on raidallisessa bodyssa, olisitteko tunnistaneet? Ja tämä Diegon pieni kaveri on Pippuri, joka syntyi muutaman kuukauden etuajassa. Me ajateltiin Pippurin äidin kanssa, että saatetaan vaikka olla yhtäaikaa laitoksella, mutta toisin kävi. Onneksi kaikki päättyi silti onnellisesti. LA on aina vain suuntaa antava arvaus, en nyt muista tähän hätään, että kuinka monta prosenttia vauvoista syntyy juuri sinä laskettuna päivänä, muistatteko te?

-Maj

0 Comments

 1. Helena 10.4.2012

  sweet lapset <3

  Vastaa
 2. -S 10.4.2012

  Vauvat on vain aina yhtä suloisia!

  Jostain joskus muistelisin lukevani, että noin 5% vauvoista syntyy laskettuna aikana?

  Vastaa
 3. sinn 10.4.2012

  Mun poika synty tasan laskettuna ja hitsi,et onnistui kyllä yllättämään,kun olin varautunut siihen viikon ylimenoon. Täsmällinen herra kaikin puolin :D

  Diegon sivuprofiili on ihan sama,kun Rebsulla vauvana :)

  Vastaa
 4. Miia 10.4.2012

  Voi ei mitkä on noi ihanat pingu lelut kuvissa? :D Niin suloset <3 Olis niin hyvä lahja yhdelle kohta maailmaan tulevalle pikkumiehelle :)

  Vastaa
  • Maj 11.4.2012

   Ne kuuluu tuohon leikkialustaan, eli sun pitää ostaa koko juttu ja niitä saa lastentarvikeliikkeistä :)

   Vastaa
 5. mummu 10.4.2012

  Voi miten söpöjä kavereita! Mummun nenään tuoksu ihana vauva (kyllä pappankin;)

  Vastaa
 6. riiu 10.4.2012

  Kyllähän Diegon tuosta kuvasta tunnistaa, mun mielestä pieni herra näyttää aivan samalta kuin teidän Rebekka. Tuossa vikassa kuvassa varsinkin on aivan samannäköinen! :)

  Ihania on kyllä pikkuset! Vauvat on vaan aina niiin söpöjä!

  Vastaa
 7. Lotta 10.4.2012

  Mooi! Muistaakseni noin 10% (?), mutta suurin osa menee ehkä kuitenkin hieman yli, kuin vakavasti ali:) Itse nyt vkolla 29, kovin jo odottelen vaikka oikeasti en halua tietenkään vauvan vielä tulevan. Kypsyisi loppuun asti vaan :) mukavaa kevättä!

  Vastaa
 8. Elämisen ilo 10.4.2012

  Kyllä tulee vauvan tuoksua ainakin tänne meille saakka :) Vauvakuume sen kun kasvaa näitä hurmureita katsellessa! Onneksi huomenna pääsen taas ystäväni 1,5vk vanhaa neitiä taas hoitamaan. Jos sillä saisi kuumeilua taas siirrettyä hetkeksi eteenpäin!!

  -H-

  http://elamisenilo.blogspot.com/

  Vastaa
 9. sohvi 10.4.2012

  pakko viimein kommentoida sun ihanaa ja aurinkoista blogia :) parikymppisenä opiskelijaneitona tätä on tosi kiva lueskella, vaikka elämäntilanne itsellä onkin vielä aivan toinen :) kiitti maj! mulla ois sulle muuten postaustoive: miten meikata keväällä& kesällä pohjameikki ja oisko hyviä aurinkorasvamerkkivinkkejä? mulla itsellä palaa nimittäin iho TOSI helposti ja mun pitäis käyttää keväästä lähtien aurinkovoidetta päivittäin… oon kuitenkin kokenut sen hankalaksi meikkivoiteen ja puutereitten kanssa ja pohjasta tulee helposti suttuinen-hjelppiä (kannattaako aurinkorasvan kanssa edes yrittää käyttää muita peitetuotteita??)!

  pirtsakkaa keväänjatkoa teille kaikille :)

  ja ps: oon itekin alunperin pohjammaalta kotoisin ja koko suku ja kesämökki löytyy ylivieskasta- ihana paikka<3 kesää ja hamarinbiitsiä odotellessa aiai… :)

  Vastaa
 10. sanna 10.4.2012

  No kyllä kuvista tunnistaa, että kyseessä on minikokoinen Rebekka! Niin suloinen :) Ihana lukea täältä aina teidän perheen kuulumisia ja sitä aivan normaalia arkea, vaikka itselläni ei samaa elämäntilannetta olekaan kuin teillä. Mutta tämä on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani, juuri aitouden ja pienistä asioista iloitsemisen ansiosta <3

  Vastaa
 11. sannnij 10.4.2012

  tunnistin diegon sukista, oonko vähän hyvä? = D no ei, aattelin muutenkin, että kai se nyt jo kasvanut on. Sulosia ovat molemmat : > ja aw, meidän kissa on pippuri! haha :D

  Vastaa
 12. erin 10.4.2012

  Jatkaako Rebekka päiväkodissa nyt kun olet äitiyslomalla?

  Vastaa
 13. MAMI GO GO 10.4.2012

  No tuoksuu! Voi ihanuus! Oma mötikkä on jo niin iso, huomenna puoli vuotta!! Saa kauan nuuhkutella että saa nenään edes pienen pienen aavistuksen sitä ihanaa vauvatuoksua!

  Hassua, kirjoittelin juuri itsekkin siitä kuinka rentouttavaa on välillä vaikka kyläillä vain vauvan kanssa, kuin miniloma! :)

  Vastaa
 14. Jenny 10.4.2012

  Vauvan tuoksu todellakin tuli nenään kuvien välityksellä… Oih ♥ Ihanat! Kyllä on Diego täysin tunnistettavista tästä kaksikosta :-) Suloisia pikkuisia!

  Vastaa
 15. Isabella 11.4.2012

  Haluisin ottaa ton Diegon syliin, on niin ihanan näköinen vauva!!

  Vastaa
 16. Tiitu 11.4.2012

  Ihania vauveleita! Ja oi niitä aikoja, kun vauva vaan olla pötkötteli… Minun vauveli oppi juuri nousemaan tukea vastaan seisomaan ja koko ajan saa olla vahtimassa, ettei satuta itteensä.

  Vastaa
 17. caisha 11.4.2012

  Tunnistin Diegon kyllä :) Rebecassa ja Diegossa on paljon samaa :)

  Vastaa
 18. Iisa 11.4.2012

  Minäkin tunnistin villasukista, jotka täällä olivat aiemmin kuvissa vilahtaneet. Varmasti ollut ihana hengähdystauko, kun kaksivuotiaat voivat olla niin villejä ( ainakin meidän on ;)) suloisia kuvia!

  Vastaa
 19. LAURA 11.4.2012

  Mun pikkuinen synty laskettuun aikaan 28.2 ja olin siitä itsekkin ihmeissäni :)

  Vastaa
 20. Johanna 11.4.2012

  Meiltä löytyy sama pingumatto=)

  Vastaa
 21. Essi 11.4.2012

  Ensimmäisestä kuvasta täytyi miettiä että kumpikos näistä on teidän, mutta kyllähän hetken tarkkailun jälkeen Diegon tunnistin! Aina ilolla odottaa milloin saa taas ihailla suloisia vauvakuvia tai Rebekkaa. Vauvan tuoksu kyllä tuntui nenässä! ;-)

  Vastaa
 22. Katri 11.4.2012

  Ihania piskuisia. Diegon kyllä tunnisti heti! On varmaan munkin ”kaikki vauvat näyttää samalta” -silmä harjaantunut, kun on omaa saanut tuijottaa :)

  Mun terveydenhoitajalle laskettu aika oli joku herkkä paikka, se vaahtosi siitä, kuinka inhoaa sitä päivämäärää, joka annetaan, sen mielestä (ja kyllä kieltämättä omastakin) parempi olisi, jos annettaisiin pelkkä kuukausi minkä aikana vauva todennäköisimmin syntyy. Eniten itseä ihmettyttää, miten vauva on monen mielestä yliaikainen, jos laskettu aika, se yksi päivä ylittyy, kun käsittääkseni yliaikanen se on vasta 42+

  Vastaa
 23. hennakatarina 11.4.2012

  Voi vauva! Ihania ovat. Harmittaa kun kaverien lapsoset jo niin isoja verrattuna meidän vauvaan, ettei meidän treffejä enää voi oikein kutsua ”vauvatreffeiksi” kun ovat jo taaperoiässä vähintäänkin!

  Vastaa
  • Maj 11.4.2012

   Höh, mun tarvii järjestää Treelle jotkut isot vauvatreffit!

   Vastaa
 24. Paula 11.4.2012

  Aivan herkkuja noi teijän vauvelit! haluaisin päästä nuuhkaseen pientä päätä. oih mikä vauvan tuoksu. vaikka vähän puklullekin välillä haisis niin ei haittaa. :)

  Vastaa
 25. Serafia 11.4.2012

  Minä ja sisarukseni ollaan kaikki synnytty tasan kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Siskon pojat jatkavat samaa kaavaa, kaikki syntyi pari viikkoa LA jälkeen. Mitenköhän heidän neljäs tulee nyt kesällä? Ja miten mulle käy?! :D En ole nyt raskaana, mutta toivottavasti joskus.

  Vastaa
 26. zazar 11.4.2012

  Ihania kuvia ja ihanat pojat! Halusin Maj kysyä sulta jotain mitä oon miettinyt jo pitkään. Kirjoitit aikaisemmassa kirjoituksessa, että katsoit Iholla sarjaa ja sulle tuli samanlainen olo kuin Marialle, että on ikävä miestä, vaikka se on ihan siinä vieressä. Kun me ollaan miehen (tai siis poikakaverin) kanssa mietitty olisiko nyt sopiva aika vauvalle ja mua jäi kovasti mietityttämään juuri siinä jaksossa kun Maria sanoi, että ”voi kun voisi olla taas hauska ja vapaa”. Hän sanoi, että vaikka rakastaakin lapsiaan yli kaiken, ei elämä sen jälkeen ole enää samanlaista. Me matkustellaan paljon ja juuri sitä aina miettii, kuinka paljon ne lapset sitten muuttaakaan elämää. Jännä, että sulta nyt päädyin tätä kysymään mutta seuraan sun blogia niin ahkeraan ja ajattelin, että sä osaat varmasti sanoa tähän jotain fiksua. :D

  Vastaa
  • Maj 11.4.2012

   Vastaan sulle seuraavassa postauksessa erittäin perusteellisesti ;)

   Vastaa
   • zazar 11.4.2012

    Kiitos Maj! <3 Ihana postaus! Yksi lemppareistani!

    Vastaa
 27. Saara 11.4.2012

  Suomessa noin 5 % vauvoista syntyy laskettuna päivänä ja 6 % ennenaikaisena eli ennen kuin 37 viikkoo on täynnä. En vaan osaa mitään lähdeviitteitä antaa, kun noi luvut on vaan tullut tutuiksi eri keskosaiheisista lähteista joita en tietty nyt muista! Mutta aika yllättävää, et on tilastollisesti todennäkösempää että lapsi syntyy liian aikasin kuin laskettuna aikana. Itelläni kuopus synty täysin shokkina 2 kk ennen lasketttua aikaa vaikka esikoinen tuli normaalisti päivää ennen laskettua. Jos kolmas joskus tulee, lasketulla ajalla ei mulle oo hirveesti merkitysta, toivon vaan että syntyis mahollisimman myöhään ja pääsis mahollisimman aikasin sairaalasta kotiin. Kuinka paljon etuajassa tuo Diegon kaveri syntyi? Huomaa kyllä, että korjatussa iässä ovat aika samanikäisiä :-) .

  Vastaa
  • Piritta 11.4.2012

   Pippuri syntyi pari kk etuajassa: rv 31+5.

   Keskoskaapissa eleli ensimmäiset 2 viikkoa syntymästä ja yhteensä sairaalassa oloa oli kuukauden verran.

   Tulipas muuten hyviä kuvia, oli pakko tulla tsekkaan. :)

   -Pippurin äiti-

   Vastaa
   • Maj 11.4.2012

    Pirita, oli niin suloiset mallit, että kuvista ei voinut tulla huonoja <3

    Vastaa
   • Saara 11.4.2012

    Kiitos vastauksesta, meidän tyttö syntyikin melkein samoilla viikoilla eli 31+3 :). Ihania poitsuja tosiaan molemmat!

    Vastaa
 28. Minä vain 11.4.2012

  Itse asiassa oisin tunnistanu Diegon ;)

  Ainii mahtava blogi lukenu jo Repsun syntymästä lähtien :D

  Vastaa
 29. Sipe 11.4.2012

  Pystyn oikein kuulemaan vauvan tuhinan tästä kuvasta! (:

  Kaverini ja hänen siskonsa ovat molemmat syntyneet tasan laskettuna päivänä, ja jos heidän äitinsä olisi saanut vielä kolmannen lapsen laskettuna aikana, hän olisi kuulemma tehnyt Suomen ennätyksen :D aika harvinaista siis!

  Vastaa
  • Maj 11.4.2012

   Huippua, toi 2 lasta laskettuna aikana on aika huikeeta!

   Vastaa
 30. marikaau 12.4.2012

  aivan ihania palleroita :) ei kyllä tällaset vauvakuvat helpota omaa vauvakuumetta ;) voi mun mies parkaa :D

  Vastaa
 31. Nia 3.11.2012

  Minulla on 3/4 lapsesta syntynyt spontaanisti tasan laskettuna aikana:) Kuopus syntyi kaksi päivää ennen la, mistä olin ihan ihmeissäni.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *