Jokaisen naisen kuuluisi päästä vähintään pari kertaa vuodessa kosmetologille kasvohoitoon. Itse koen, että minulle sopiva määrä on neljä kertaa vuodessa, kerran jokaiselle vuodenajalle. Ihossani ei ole erityisesti mitään puhdistettavaa, mutta se kuuluisa ihon kuulaus ja napakkuus on hävinnyt. Totta puhuen edelliset kaksi vuotta ovat vanhentaneet minua triplasti, univelan määrä näkyy kasvoilla. Huomasin viime keväänä näyttäväni raikkaammalta, kun treenasin PT:n johdolla, kiinnitin huomiota enemmän syömisiini ja vauvavuosi oli loppunut. Nyt on meneillään uusi vauvavuosi, en kiinnitä huomiota syömiseen ja olen sairastellut enemmän kuin ikinä. Saanko pisteitä edes siitä, että koitan juoda vettä aina kuin vain olen hanan läheisyydessä? :P  Joka tapauksessa hyvät naiset, itsensä hemmottelu kosmetologilla on täysin luvallista, jopa suotavaa. Saat rahoillesi paljon enemmän vastinetta kasvohoidossa, kuin vaatekaupassa. Onhan se jo paljon ekologisempaakin ja hehkuvana näyttää ihan erilaiselta niissä vanhoissakin vaatteissa ;)

”20-vuotiaana sinulla on kasvot, jotka luoja sinulle loi,

40-vuotiaana kasvot, jotka olet hankkinut

ja 60-vuotiaana kasvot, jotka olet ansainnut.”

 

Kävin tässä hiljattain Hair Artin Miljalla Gourmet-kasvohoidossa. Hoito tehtiin kokonaan luomusertifioidulla luonnonkosmetiikalla (L’atelier des Délices) . Kasvohoito tehtiin minulle ertyisesti ihoa kirkastavana. Hoidolla oli myös kevyt antiage-vaikutus, hei älä! :D Se oli juurikin sitä mitä tarvitsin tällä hetkellä. Halusin jättää kasvohoidosta pois mekaanisen puhdistuksen ja toivoin sen tilalle vaan juurikin sitä hoitavuutta.

 

Gourmet-kasvohoito L’atelier des Délicesin tuotteilla

– Alkupuhdistus

– Kuorinta (+ mekaaninen puhdistus haluttaessa)

– Hieronta

– Kaksoisnaamio (ensin iholle levitetään voidemainen naamio, jonka päälle levitetään kovettuva/lämmittävä naamio joka edesauttaa ensimmäisen tuotteen imeytymistä)

– Voiteet

Hieronta on mielestäni se paras juttu kasvohoidossa, pidin kovasti Miljan pehmeistä ja vakaista otteista. L’atelier des Délices -tuotteet yllättivät myös positiivisesti raikkailla ja pehmeillä tuoksuillaan. En itse ole aikaisemmin käyttänyt kasvojen ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa ja vähän jännitti, että miten ihoni reagoisi tuotteisiin. Mitään negatiivisia vaikutuksia ei ilmaantunut, vaan ihoni tuntui hoidon jälkeen pehmeältä, hyvin kosteutetulta ja näytti myös kirkkaamalta.

 

Hierontaosuuden aikana kävin jossain unen rajamailla…

 

Kutsuva ja pehmoinen peti :)

 

Kosmetologini Milja on tuttu jo minulle entuudestaan työkuvioiden kautta ja meidän tuli höpöteltyä niitä näitä ja päädyttiin tekemään yhtä kivaa projektia yhdessä, siitä lisää myöhemmin! Milja on myös aikamoinen superosaaja, sillä hänellä on kauneudenhoitoalan tutkinon lisäksi myös kampaajan ja maskeeraajan paperit taskussaan.

Hair Artista luvattiin myös tämän kauneusviikkoni kunniaksi teille 15% alennusta ihan kaikista palveluista, joten jos tarvitsette kampaajaa tai kosmetologia, niin kilauttakaa ihmeessä Hair Artiin. Kertokaa ajanvarauksen yhteydessä lukevanne Magicpoks-blogia, niin sitä alea rapsahtaa :)

ps. Tuo Gourmet-kasvohoito on tarjouksessa 65 euroa, mutta siitä saa silti vielä sen -15%!

-Maj

0 Comments

 1. Olivia 29.4.2012

  Aah, tuli varmasti tarpeeseen hemmottelu. Ja tulis kyl täälläkin! Itsekin asun Tampereella, ja en ole oikein täältä löytänyt vielä hyvää kosmetologia niin ajan varaaminen on sit jäänyt, mutta ehkäpä nyt rohkaistun :)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2012

   Rohkaistu ihmeessä, Milja on tosi mukava :))

   Vastaa
 2. Johanna 29.4.2012

  Hemmottelu on kyllä niin ihanaa, kun saa sen reilun tunnin verran vaan olla ja maata. Eikä tarvitse miettiä kotihommia tai muuta vastaavaa. Näin sinut muuten viikonloppuna Helsingissä kun kävin myös lapsimessuilla toisen mammakaverin kanssa=) En vaan uskaltanut tulla moikkaamaan, olen sun blogia seurannut kauan ja tykkään kovasti=) Sun juttuja on aina yhtä mukava lueskella!

  Vastaa
  • Maj 1.5.2012

   No en mä ole kovin pelottava :D Tykkäsitkö messuista?

   Vastaa
   • Johanna 2.5.2012

    Et sä kovin pelottavalta vaikuttanutkaan=) Messut oli ihan kivat. Ainakin siellä olisi ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa pojulle. Muutama body lähti matkaan.

    Vastaa
 3. LAURA 29.4.2012

  kuulostaa ihanalta :)

  Vastaa
  • Maj 1.5.2012

   Se oli ihanaa!

   Vastaa
 4. PikkuMy 30.4.2012

  Asuisimpa Tampereella ;) Mä sanoin tän luettua miehelle että äitienpäivälahjaksi kasvohoito, kiitos ;) Oli kiva nähdä livenä lauantaina! Ihana pikkumies teillä. Mulla muutama yhteistyöidéa mut niistä s-postilla lisää kun met tässä kotiudutaan.

  Vastaa
  • Maj 1.5.2012

   Oikein! Laittelepas ihmeessä mailia :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *