Tänään iltapäivänä meille tuli Sini kylään tai ei hän ihan yksin tullut. Joku voisi sanoa meitä mammakaveruksiksi, sillä yhteenlaskettu lapsilukumme on viisi ja olemme molemmat kotona, eli päätoimisesti äitejä. Laitetaan vuorotellen toisillemme ruokaa ja vaihdetaan kuulumisiamme viikoittain, sen verran, mitä lasten kiljunnan läpi kuulemme toisiamme :D

 

Mun kokkausvuoro, salaattia Kuono-kamun reseptiä mukaillen.

 

Ja kyllä tämäkin postaus liittyy vahvasti tähän blogissani meneillä olevaan kauneudenhoitoteemaan. Meikkasin ja laitoin Sinin hiuksia, ihan muuten vain, meidän ja teidän iloksi? Se miten tämä tunnin projekti onnistui, onkin aika jännittävä juttu, kun olemassa on ne 6-, 4-, 2-, 1- ja  o-vuotiaat lapset?  No  homma meni seuraavalla tavalla: 2 vanhinta lasta kerhoon, 2-vuotiaalle iso kasa leluja nenän eteen, 1-vuotias partsille päikkäreille ja meikattava nukutti vauvan syliinsä…

 

Sinillä on tosi kuulas ja raikas ”lumikki-iho” ja ihmettelin jopa ääneen, että missä ne kuuluisat tummat silmänaluset ovat? Nii-iin, aika helppo nakki meikkarille, oikeastaan näihin kasvoihin ei paljoa tarvitsisi pakkelia laittaa…

 

Oooo, oh my darling, how beautiful you are?  Sini mun käsittelyn jälkeen, meikit kasvoilla ja hiukset säkkärällä. Parasta toisen ihmisen ”kaunistamisessa” ehdottomasti on, jos hän itse pitää oikeasti lopputuloksesta ja tuntee itsensä kauniiksi.

 

Meikistä lyhyesti:

– Pohjalla kevyt ja tarpeeksi vaalea meikkivoide (Lumene)

– ”Ongelma kohdat” piiloon Grimasin peittävällä ja kaikista vaaleimmalla meikkivoiteella

– Persikan sävyistä poskipunaa

– Silmissä ylhäällä nestemäinen rajaus, joka on häivytetty mustalla luomivärillä pehmeäksi, alhaalla silmissä mustaa kajaalia pehmennettynä ruskealla luomivärillä

– Luomilla pohjustuksena ihonvärinen vaalea luomiväri sekä persikan sävyistä luomiväriä, varjostuksissa käytin ruskean sävyjä, silmäkulmassa kestosuosikkini MUS eyedust (morning breeze)

– Runsaasti ripsaria (Max Factor False Lash Effect)

– Kulmissa Lumenen kulmavahaa

– Huulille paineltu kevyesti korallin sävyistä huulipunaa ja sivelty kiiltoa runsaasti päälle

 

Hiuksia taivuttelin hiukan suoristusraudalla ja kampasin kiharat sormin auki, aikaa siihen kului noin viisi minuuttia.

 

Tästä Sinin meikistä saisi helposti myös sellaisen yökerho-version tummentamalla hiukan silmämeikkiä. Hiuksiin voisi suihkutella kuivashampoota, näyttää kuontalolle vähän tupeerauskampaa ja mamma olisikin jo valmis diskoon. Inhoan tuota mamma-sanaa, miksi viljelen sitä silti?  Pidittekö te tästä ”jälkeen-lookista” vai pilasinko koko mimmin tuherruksillani? Voitte peukuttaa tai haukkua minut tuolla kommenttiboksin puolella, mutta siitä ei pääse mihinkään, että malli oli loistava :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Mimmi 27.4.2012

  Wau! Malli sekä sun käsittely aivan härskin upeat :) ja hitsi miten hyvän näköistä salaattia, saisko tuon ohjetta jakoon? :) mamma on vaan niin sujuva ja söpö sana!:D

  Vastaa
 2. Nata 27.4.2012

  toi persikka toimii ihan superhyvin noiden sinisten silmien kanssa!

  Vastaa
 3. Tinski 27.4.2012

  Minäkin mielelläni kysyisin salaatin sisältöä? :) Näytti täydelliseltä perjantai-illalle herkuteltavaksi.

  Vastaa
 4. Johanna 27.4.2012

  Kaunis nainen meikittä ja meikin kanssa=) Salaatti ohje kiinnostaisi tätäkin MAMMAA=)

  Vastaa
 5. sallis86 27.4.2012

  Hauskalta vaikuttaa teidän mamma-hetki :)

  Aiemmissa kommenteissa kysellään salaatin reseptiä. Itselle tuli heti sama kysymys mieleen, kun kuvan näin, mutta ajattelin, että eiköhän tuosta saisi ainekset selville, kun tuijottelisi kuvaa tarpeeksi ja näkisi vähän vaivaa. hmm… Kuitenkin tuo mun 2vuotias jo hinkuu puuroa tuolla, joten minä liityn ehdottomasti näiden pyytelijöiden seuraan. eli: Saisiko tuon herkullisen näköisen salaatin ohjeen? :)

  Vastaa
 6. Janna 27.4.2012

  Voi että, teidän ”mammapäivä” kuulostaa tosi mukavalle! Ja ei, et pilannut Siniä tuherruksillasi! :)

  Vastaa
 7. inkku 27.4.2012

  Kaunis on meikki, Yläluomien rajausta täytyy opetella:)

  Vastaa
 8. Vilma 27.4.2012

  kaunis meikki! erittäin lempeä! kerro minulle, mutta mitä täynnä salaattia?

  Vastaa
 9. bino 27.4.2012

  Ihanaa, että ”mamma-arjen” keskellä jaksatte järjestää tuollaista mukavaa aikuisten aikaa, vaikka lapset siinä mukana ovatkin. Tekee varmasti molemmille äideille hyvää ja kuulumisten lomassa vielä arjen luxusta, kun toinen kaunistaa toista. Olet esimerkillisen ihana kotiäiti! :)

  Vastaa
 10. Mirka 27.4.2012

  Mitä tuolla salaatissa oli? Meillä on huomenna tyttöjen ilta ja olis kiva laittaa muutakin kuin perus salaatti-tomatti-kurkku-ananas-feta salaattia, mutta ei vaan muka keksi mitään eikä kiiressä oo kaupassa aikaa keksiä. Tuo siemensekoitus näyttää aivan huipulta! Mitä siinä on?

  T:mielikuvitukseton :)

  Vastaa
 11. Elli 27.4.2012

  Oih mikä nainen!! Aivan älyttömän kaunis ja hyvä iho ilman meikkiä!! tasan ei mee taas nallekarkit :) ja tosiaan missä ne tummat silmänaluset on??? :D

  Vastaa
 12. J 27.4.2012

  Hieno meikki ja ai että kaipaan tuota Max Factorin Lash Effectiä viime aikaisten ripsareiden jälkeen, sitä siis seuraavaksi!

  Itselläkin tuli himo salaattiin ja salapoliisitutkimukseni mukaan salaatissa on: jäävuorisalaattia, kirsikka-/luumutomaattia, fetaa/salaattijuustoa, kurkkua, putkipastaa ja viinirypäleitä ja mahdollisesti salaatinkastike (valkosipuli valkoisesta päätellen?). Hah. Oli pakko, sillä eivätkö muut tunnista noita aineksia? :) Mutta tosiaan..olisipa itselläkin noita, niin väsäisin samanlaisen!

  Vastaa
 13. asd 27.4.2012

  voi hyvänen aika, tuo nainen on paremman näköinen ILMAN meikkiä! onnea hänelle!

  Vastaa
 14. miira 28.4.2012

  Olen samaa mieltä edellisen kansssa. Tekemäsi meikki oli oikein kaunis, mutta Sini on kyllä vielä kauniimpi ilman sitä. Ehkä joku kevyesti ihon sävyä tasoittava voide, kulmien muotoilu, huulikiilto ja ripsiväri riittäisivät? Samoin suosittelisin hänelle otsatukan kasvattamista pois, kauniit kasvonpiirteet pääsisivät paremmin oikeuksiinsa.

  Vastaa
 15. Tiina 29.4.2012

  Todella kaunis nuori nainen sekä ilman meikkiä, että meikin kanssa.

  Onnellinen ilman mustia silmänalusia :))

  Täällä yksi 44v jolla todella ongelma tummat silmänaluset, eikä se johdu siitä, että saisin nukkua liian vähän.

  Lapset ovat jo maailmalla joten unta saan riittämiin. Samoin vaikka iho muuten on lähes rypytön niin silmän ympäryksen iho on ryppyinen ja kuiva :((

  Jos jollakin on tiedossa jokin todella hyvä silmänympärysvoide tämän ikäiselle niin saa kertoa ( hintahaitari 0-50€ )

  Salaattiohjetta odotan minäkin jos saat siihen luvan julkaista.

  Vastaa
 16. jarna 5.5.2012

  Salaatti näyttää ihanalta!

  Minusta nainen on kauniimpi ilman meikkiä. Ja olen samaa mieltä, että otsis pois, niin ihanat kasvonpiirteet pääsevät oikeuksiinsa! Todellinen sulotar.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *