En mene ulos. Luovutan. Kotiäidin mielialaan vaikuttaa tuo sää yllättävän paljon. Lumisade ei inspiroi tähän aikaa vuodesta. Sisällä pidän sylissä vauvaa koko ajan, koska hän ei viihdy oikein muualla. Ja nukkuukin vain pikkupätkiä kerrallaan. Täytyy saada vaunut parvekkeelle. Illalla meillä on synttärijuhlat ja huomenna toiset. Paljon lapsia, mammoja ja herkkuja, kivaa :)

 

Yök. Me ollaan Reben kanssa touhuttu kaikenlaista, imuroitu ja tehty upeita taideteoksia Sapen antamaan luonnoslehtiöön, vauva on ollut puuhissa mukan, toisessa kädessä. Voihan sitä hytkyttää vauvaa toisella kädellä ja piirtää toisella, tulee yllättävän jännittäviä piirrustuksia.

 

Joelin synttärilahja. Ei Rebekan lahja. Aika vaikea ymmärtää.

 

Me ollaan puhuttu ja harjoiteltu, että lahja annetaan tänään sitten synttärisankarille. Luopumisen tuskaa lievittää, että itse saa herkkuja.

”Olee hyväää, hyvää tynttäriä, minu saa heekkuja”

 

Muistan itse pienenä olleeni tosi kateellinen, kun juhlittiin veljeni synttäreitä. Voi sitä riemua, kun joku vieraista oli muistanut minuakin pikkuisella paketilla :D

 

Tämän päiväisiin juhliin saa halutessaan pukeutua naamiaisasuun. Mä ajattelin mennä ihan omana itsenäni, mutta Rebekka haluaa olla siivekäs prinsessa :D

 

Joten Viivin vanhoilla prinsessakamoilla mennään!

Kivaa viikonloppua kaikille! Juhlitaanko sielläkin kenties omia tai toisten synttäreitä? Pidättekö juhlista? 

-Maj

0 Comments

 1. Kärty 20.4.2012

  Muistan kun tuttavaperheen lapsella oli synttärit ja muistaakseni mun pikkuveli sanoi sitten, ettei oikeen tiedä minkä leluistaan antaisi lahjaksi. Raukka toinen, kun ei oltu selvitetty kai tarpeeksi että se lahja ostetaan, ei tartte luopua omista.. :–)

  Luulin eka että olitte piirtäneet tuon lahjakassin kuvat siihen luonnoslehtiöön! Oisko aika lähtee viikonlopun viettoon täällä..

  Vastaa
 2. Miia 20.4.2012

  Heh, juhlitaan! Minulla on huomenna synttärit ja suuriporukka vieraita tulossa, päivällä sukulaiset ja illasta kavereita. Meidän neiti pääsee sitten mummille hoitoon niin pääsee äiskä ja iskä vähän humputtelemaan ! :) Nyt täytyy rientää juhlien valmisteluihin! Mukavia juhlia teille! =)

  Vastaa
 3. emmiveera 20.4.2012

  kerrankin niin päin, että täällä pohjoisessa paistaa aurinko ja etelämmässä sataa lunta, jes! ;) kivoja synttärijuhlia teille :>

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  Vastaa
 4. mummu 20.4.2012

  Mukavaa viikonloppua! Ihana lahjakassi, se on ainakin pirteä:)

  Vastaa
 5. misu 20.4.2012

  mulla oli kuulemma pienenä aina sellainen tapa, että kun annoin lahjan jollekin niin kerroin samalla myös sen sisällön, esim. ”onneks olkoon, siellä on värityskirja ja tussit!” :D

  mun serkut (joille just oon tehny tota) käyttää tota nykyään omana inside-vitsinään, kun antavat toisilleen lahjoja :)

  Vastaa
 6. retu 20.4.2012

  moikka,ihana tuo reben punainen pinni,mistä oot ostanut? :)

  Vastaa
 7. Petu 20.4.2012

  Mukavia synttäreitä ja pikkurinsessalle haleja <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *