Meillä täällä kotona ei olla erityisemmin vietetty pääsiäistä, mitä nyt muutamat koristeet on nostettu pöydälle ja vähän ollaan herkuteltu suklaalla… Parasta mun mielestä tässä koko hommassa on, että ihmisillä on vapaata töistä tai siis oikeasti parasta on, että Miika on kotona :D Niin, ei taida kaikilla olla edes vapaata :( En ole oikeasti ehtinyt ajatella koko pääsiäis-asiaa ollenkaan tässä tohinassa (synttärit, vieraita jne.), me ei käyty virpomassa, eikä olla ostettu mämmiäkään (hyi). Eilisen saunavuoro ja kotitekoiset hampurilaiset tekivät meidän päivästä lähestulkoon juhlallisen! Onneksi kuitenkin Miikan vanhemmat kutsuivat meidät tänään pääsiäisen viettoon ja syömään.

 

Mummolaan lähteminen teki tytön todella iloiseksi. Rappusten meneminen itse sai hymyn hiukan kuitenkin hyytymään. ”Ota syliin” <3

 

Mun on vaan vähän mahdotonta kantaa vauvan ja vaikkapa ostoskassien lisäksi vielä Repsuakin.

 

Ja kun kysehän ei ole siitä, etteikö neiti osaisi kävellä rappuja itse, mutta hän ei vaan haluaisi. Tässä me sitten mennään yhdessä. ”Ota kädestä, äiti”

 

Vähän on bootsit tainneet kastua näillä onnettomilla rapakeleillä…

 

Perillä! Värikynät kaivettiin heti esiin…

 

Mummolassa saa aina masun pullolleen herkkuja, ai että kyllä taas kelpasi!

 

Mun Lumia <3

 

Pikkuisesta on kasvanut jäntevä poika…

 

Rebekka voittaa äidin 100-0 päivän asussa ja suloisuudessa. Ja kaikessa muussakin mahdollisessa. Onneksi sentään olen toistaiseksi parempi niissä portaissa…

 

NAM! Nyt herkutellaan viimeisiä päiviä, sillä ajattelin aloittaa karkkilakon, johon kuuluu myös suklaa. Aika rohkeaa, mutta mun ja Miikan joka iltainen herkuttelu on lähtenyt täysin lapasesta. Vai täytyisikö vain ottaa yksi karkkipäivä viikossa, siinäpä vasta pulma.

Sitä ennen menen syömään suklaat loppuun…

 

-Maj

0 Comments

 1. Tepa 8.4.2012

  Ihania kuvia!Onko muuten Rebekan maitoallergia jo ohi?Mulla kanssa tyttärellä mutta viikon päästä testataan josko allergia olisi jo väistynyt.

  Hyvää pääsiäistä!

  Vastaa
  • Maj 8.4.2012

   Kiitos :) Allergia on poissa, toivottavasti teilläkin :)

   Vastaa
 2. Mustikkka 8.4.2012

  Hyvää pääsiäistä:) Kenen iPhone? Kun Rebeccan viileä :) missä hanskat ovat ?

  Vastaa
  • Maj 8.4.2012

   Kiitos samoin! Miikan iPhone. Jos tarkoitat Rebekan hanskoja, niin ne ovat itsetehdyt, ei tosin mun tekemät :)

   Vastaa
 3. Maija 8.4.2012

  Hyvää pääsiäistä! :)

  Mietin muuten semmosta, et onko Rebekassa välillä mustasukkaisuuden piirteitä Diegon tultua kuvioihin? Muistan kun hoidin yhtä reilut 2v pikkupoikaa ja muutaman kuukauden vanhaa vauvaa, niin heti kun selkänsä käänsi niin oli tuo isoveli läpsimässä pikkusta. Sehän on tietty ihan luonnollista kun on aiemmin saanut kokonaan vanhempien huomion.. ja tietty riippuu myös perheistä. Mutta aattelin vaan mielenkiinnosta kysyä, että mites teillä? Onko Rebekka ottanut ihan tyytyväisenä pikkuveljen vastaan?

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Ensimmäiset viikot olivat täällä aikamoista hulabaloota, mutta nyt tilanne on rauhoittunut. Voisin sanoa, että Rebekka ei kyllä ole kovin mustis vauvasta, mutta hänen hoitamisensa saattaa olla välillä tahattomasti turhan rajua :) Olen myös kuullut, että esikoinen saattaa käyttäytyä vähän agressiivisesti uutta tulokasta kohtaan :/

   Vastaa
 4. LPP 8.4.2012

  Voi, miten hienosti siellä kannatellaan jo päätä!

  Meillä näyttää aluksi siltä, että vauva leikkii lötköä, tyyliin tulkaa pelastamaan ja sitten vasta nostaa naamarin irti litimärästä kuolaviltistä :D

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Kuolaviltti, yök! :D

   Vastaa
 5. PikkuMy 8.4.2012

  Ei meilläkään mitään pääsiäistä olla viettetty vaan ristiäisiä ja 2v. synttäreitä. Ja kaiken varjona äidin rintatulehdus… on se vaan kumma että tää äiteys aiheuttaa aina jotakin ns ”en ole tarpeeksi hyvä äiti”- juttuja. Olishan nyt lapselle pääsiäismuna pitänyt antaa :) No huomenna saa sit synttärilahjan meiltä vanhemmilta – junaradan. Ja huomenna ulkoillaan ja toivotaan että äiti on paremmassa iskussa kun antibiootit alkaa vaikuttamaan.

  Ja olen samaa mieltä että parasta on että iskä on kotona :)

  Ja muuten mä en ole uskaltanut suklaaseen koske vauvan syntymän jälkeen kun olen pelännyt että tulee vatsanvääntöä ja nyt sit jännään että mitä antibiootit tekee vauvan vatsalle… Onko teillä ollut mitään vatsavaivoja Diegolla?

  Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Voi ei, pikaista paranemista sinne :) Diego on tosi rauhallinen vauva, nukkuu yötkin nykyään tosi hyvin :) Iltaisin joskus sillä saattaa vähän vääntää masua, mutta eipä erityisemmin. Me pidätetään henkeä ja jännitetään kovasti, että voidaanko tosiaan päästä näinkin helpolla :D Niin ja en ole huomannut, että suklaan syömisellä olisi vaikutusta vauvan olotilaan, luulen, että jos olisi, niin sitä ei voisi olla huomaamatta ;) Toivottavasti olet päässyt ulkoilemaan!

   Vastaa
   • PikkuMy 9.4.2012

    Yö meni hyvin ei vatsaongelmia ainakaa vielä ja tänään päästiin ulkoilemaan. Kuume mulla poissa ja olotila paljon parempi!! Kyllä tää tästä :)

    Meilläkin ns ”aika helppo” vauva mutta samanlain täällä ”jännätään” että mihin kehittyy :)

    Vastaa
 6. E 8.4.2012

  Ootte niin ihania!

  Mä en suosittele kenellekkään karkkilakkoa, koska en nää mitään järkeä siinä, että kieltää itseltään sen, mistä tykkää. Oon itekki miettiny noita lakkoiluja ja aina tahdonvoima ja itsekuri on loppunu kesken, mut asiahan on niin, että elämässä pitää olla nautintoja ja elämästä pitää tehä nautintoa. Patrick Borg sai sanansa kolahtamaan muhun; kaikkea paitsi hiekkaa saa syödä!

  Hyvää alkavaa viikkoa teille!

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Mä puolestani suosittelen lakkoa karkkiahmateille… Sen jälkeen ei pysty vetään enää jättimääriä karkkia, kun stoppi tulee luonnostaan. Mä kyllä nautin elämästä ja suon itselleni nautintoja, mutta yletön sokerin syöminen tekee vaan mahan kipeäksi ja hampaat reikäisiksi.

   Vastaa
 7. Reetta 8.4.2012

  Oot kyllä todella tyylikäs Mama! Tosin sun tytärkin on erittäin tyylikäs :)

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Kiitos Reetta, suurimmaksi osaksi olen kyllä verkkari/huppari-mama :D

   Vastaa
 8. Katja 9.4.2012

  Hyvää pääsiäistä! Cool kuvat . Ja siskosi on mennyt ?

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Siskoni on jo lähtenyt kotiin :)

   Vastaa
 9. Jensba 9.4.2012

  Jep! Ei mekää juhlittu pääsiäistä juuri mitenkää :)

  Lauantai-iltana käytiin vähän kokolla paistamassa makkaraa,

  se oli siinä.

  Ihanan rentoa :)

  Ihania kuvia taas, ja niin, lumia on niiiiin paras :D

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Kuulostaa ihanalta ja rennolta :) Lumia on niin paras, totta!

   Vastaa
 10. Suvi 9.4.2012

  Meilläkin on pääsiäisenä lähinnä nautittu lomista :) Ja myös tässä talousdessa on herkuttelu lähtenyt täysin lapasesta. Nyt on yritetty pitää se yksi herkkupäivä kerran viikossa ja ihan kohtuullisen hyvin toiminut.

  Kiitos blogista, on mukava lukea teidä perheen elämästä :)

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Se kuulostaa kyllä järkevältä… Mitä enemmän sokeria syöt, sitä enemmän sun tekee mieli sitä lisää koko ajan, eiks vaan? ps. Söin just kinderin, vaikka aamulla päätin vähän muuta :D

   Vastaa
 11. L.G. 9.4.2012

  Loistava blogi! Mitä hammastahnaa Rebecca nauttii?

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Milloin mitäkin, mutta nyt hänellä on muumi-hammastahnaa :D

   Vastaa
 12. Katri 9.4.2012

  Aivan ihanat nuo Rebekan bootsit!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *