Onko siellä yhtään ”merkkivaatteisiin” hurahtanutta äitiä? Itse käytän lapsillani ihan kaikenlaisia vaatteita, niin uusia, saatuja kuin kierrätettyjäkin. Joskus panostan rahaa vähän enemmän johonkin tiettyyn vaatekappaleeseen, jos se on oikein mieluinen. Useasti merkkivaatteilla on myös hyvä jälleenmyyntiarvo.

Ruotsalainen Kids Brand Store on avannut nyt verkkokauppansa myös Suomessa. Verkkokaupasta löytyy laadukkaita vaatteita 0-16 vuotiaille lapsille. Verkkokaupasta pyydettiin minua katsastamaan, josko löytäisin jotain kivaa heidän valikoimastaan omille lapsilleni. Suosittelen tsekkaamaan Kids Brand Storen, jos mielit lapsellesi jotain tiettyä merkkiä, jota ei asunpaikkakunnallasi myydä.

Löytyihän sieltä vaikka mitä kivaa, mulle tuli itseasiassa valinnanvaikeuksia :D Poimin alla oleviin kollaaseihin kuitenkin muutamia suosikkejani meidän muruille eli pikkuiselle pojalle sekä 2- ja 10-vuotiaille tytöntylleröisille.

 

Ensimmäisessä kuvassa oleva Hilfigerin body olisi loistava kesäksi! Gekkamojan svetari meillä on jo ennestään vihreänä (Rebekan vanha), mutta vaaleansininenkin olis aika kiva. Gantin kauluspaita olisi pikkumiehen juhlapaitana rennon tyylikäs. Dieselin pipo sopii mielestäni hyvin yhteen kaikkien valitsemieni vaatteiden kanssa.

 

Nämät kaikki kollaasin vaatteet olisivat mielestäni ihan ”Viivin näköisiä”. Itseasiassa neidillä onkin jo tuollainen harmaa neulemekko mustana, mutta se olisi harmaana nyt alessa…

 

Olen jostain syystä nyt ihastunut vaaleansiniseen ja nuo mekot olisivat niin kivat kesällä. Ylimmäisenä vasemmalla myös Gekkamojan svetari, mutta vaaleanpunaisena, sekin on söpö… Hilfigerin kesäkassista pitäisi varmasti Rebekan lisäksi Viivikin. Entäs tuo uikkari? <3

 

Mitä piditte valikoimistani vaatteista, kelpuuttaisitteko mitään näistä lastenne vaatekaappiin?

-Maj

 

ps.Kids Brand Storessa on nyt ilmainen toimitus ja palautus yli 150 euron ostoista, joten vaatteita voi rauhassa sovitella kotona!

 

0 Comments

 1. Johanna 3.4.2012

  Vauvaa on kyllä ihana pukea=) Minä käytän pojulla kirpparivaatteita, uutena ostettuja (H&M, Lindex..) ja sitten vähän kalliimpiakin on tullut hankittua (Metsolasta, Me&I, Småfolk..) Merkkivaatteisiin en ole hurahtanut, mutta jos rahaa olisi vähän enemmän niin saattaisin hurahtaakkin=)) Retrotyyliset vaatteet on olleet minulle nyt kovasti mieleen pojun pukemisessa kun itsellä oma tyyli on kaikkea muuta kuin retro=) Nuo kaksi ylläolevaa farkut ja t-paita ainakin olisivat tervetulleita pojun vaatekaappiin. Kätevä joustovyötärö antaa tilaa mahalle=)

  Vastaa
  • Maj 3.4.2012

   Niin, nuo farkut ovat suloiset ja tosiaan myös varmasti hyvät päällä :) Meidän lapset ovat saaneet ihania ehkä jotain vähän kalliimpia juttuja lahjaksikin.

   Vastaa
 2. Paula 3.4.2012

  Mä en oo koskaan ostanu lapselle vaatteita merkin takia.

  Noista vaatteista mä kelpuuttasin heti noi pienet farkut pitkillä resoreilla. Ne muistuttaa ihan OiKukas-merkin tuotteita. Oikukas tekee käytetyistä farkuista lapsille ihania vaatteita ja oon ite tilannu sieltä joskus.

  Onhan noi muutkin kivoja, etenkin toi vaal sin kesämekko, siinä on sellasta jujua jota mun mielestä lastenki vaatteissa pitää olla. Joku kiva yksityiskohta niinku noi nauhat olkapäillä tai joku erilainen ratkasu. Ja rimpsuhelmat on aina ihanat!

  Vastaa
  • Maj 3.4.2012

   Niin, ei merkin vaan ehkä enemmän sen takia, miltä vaate näyttää, tuntuu, kestää kulutusta ym.? vai mitä?

   Vastaa
   • Paula 3.4.2012

    Just noi jutut on tärkeitä. Mut tosiasia on myös se että aina ei oo varaa ostaa niin kalliita (laadukkaita) vaatteita ku haluais. Mut oon tehny kirppareiltaki tosi siistejä ja hyviä löytöjä (esim me&i). Kirppari on vaan sellanen paikka et harvoin löytää sitä mitä just sillo tarvii. Ku oon muutenki niin huono siinä ennakoinnissa, en pysty ajattelemaan esim vuoden päähän et mitä lapset sillo tarvii. Joka kevät herään myöhässä et, ai nytkö ne lenkkarikelit jo tuli ja lenkkarit onki jo myyty kaupoista loppuun. :)

    Vastaa
 3. Inka 3.4.2012

  Hei,

  Kuten sinäkin minä ostan kaikenlaisia vaatteita pojilleni (6- ja 7-vuotiaat). He ovat päivähoidossa, joten jo senkin puolesta tulee ostettu sekä H&M, Ellos, Lindex, Benetton, GAP, Pop jne. merkkejä, mutta myös koti- ja etenkin kyläilyvaatteina käytämme lähinnä Tommy Hilfiger, GANT, RL, Timberland, Diesel jne. vaatteita. Niitä saa hyvään hintaan ulkomaisista nettimyymälöistä. Ne ovat erittäin kestäviä ja hyvälaatuisia vaatteita ja niiden jälleenmyyntiarvo on hyvä, vaikka kaikki vaatteet kiertävät kummallakin pojalla. Tykkään pukea lapseni siististi, kuten myös itsenikin. Se piristää tätä elämää (eikä ole mielestäni yhtään pinnallista). Ihania vaatteita olit löytänyt. Täytyy käydä tsekkaamassa kys. nettikauppa.

  Vastaa
  • Maj 3.4.2012

   Toi jälleenmyynti juttu on niin totta, onneksi :)

   Vastaa
 4. -S 3.4.2012

  Aika paljon olen ostanut pojulle merkkivaatteita, juuri tuon hyvän jälleenmyynti hinnan vuoksi.

  Joistakin saa jopa enemmän kuin itse maksanut.

  Löytyy myös h&m, lindex ym ketjujen vaatekappaleita.

  Sinun valitsemista vaatteista kotiuttaisin Hilfigerin pikeepaidan ja dieselin pipon.

  Itselleni voisin ottaa tuon laukun ;)

  Vastaa
  • Maj 3.4.2012

   Hihi, voisin mäkin ehkä vähän lainailla sitä, jos sellaisen Rebekalle hankkisin ;)

   Vastaa
 5. hannah 4.4.2012

  Apua, blogin aiheethan on nykyään vaan sponsorimeininkiä! Pidin blogistasi enemmän kun siellä ei mainostettu ihan näin paljoa kaikkia tuotteita:)

  Vastaa
  • Maj 4.4.2012

   Ymmärrän mielipiteesi, tästä aiheesta käydään jatkuvasti keskustelua blogeissa :) Teen kyllä vastaavia postauksia, missä on esimerkiksi lastenvaatteita, oli ne sitten sponsoroituja tai ei. Tsekkaa vaikka tämäkin posti!

   Vastaa
 6. NeL 5.4.2012

  Minusta hyvinpuetut vauvat on ihania (kuten kaikki vauvat). En itse katsoisi välttämättä ensimmäisenä merkkiä, mutta ei auta, onhan noi lasten merkkivaatteet ihan älyttömän söpöjä, kuten tuo pieni Gantin paita. :D Söpöt vauvanvaatteet ei tosiaan ainakaan paranna vauvakuumetta…

  Vastaa
 7. Mira 12.4.2012

  Hei! eksyin blogiisi ihan sattumalta ku laitoin googleen hakusanaksi lasten merkkivaatteet netistä ja tiedätkö mitä,pelastit samalla päiväni tuolla linkillä josta saa lasten merkkivaatteita ja hetihän se piti tilaus laittaa menemään.Tuntuu että on tosi vaikea löytää 110 cm pojalle kyseisiä vaatteita tai kaikki koot on heti loppunut.Joidenkin mielestä on ehkä pinnallista ja turhaa pukea lapsia ”kalliisiin” merkkivaatteisin,mutta itse ainakin haluan että poikani kulkee parhaissa,olenhan itsekin hulluna vaatteisiin ja kaikkeen mikä muotiin liittyy ;) ihanaa kesän odotusta!

  Vastaa
 8. Nanna 17.4.2012

  Hei, minkä merkkiset noi ylimmät farkut on?

  Vastaa
 9. Venla 13.12.2012

  http://www.youngestfashion.com/ sivulta saa aika laadukkaita merkkivaatteita. Tehty Euroopassa. Nythän siellä tarjous vielä 15% alennuskoodilla joulu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *