Kiitos kysymyksistänne, siellähän oli muutamia aika kiperiäkin ;)  Ou-mai-gaad, mitähän se Petu teille vastaa…? Mua itseänikin vähän jännittää lueskella vastauksia, sillä annan hänen painaa julkaise-nappia, enkä ala sensuroimaan. No, annetaan vuoro sitten Petulle…

Ylpeä isosisko vuonna 1985

Millainen siskos on sillon, kun se on ärsyttävä? – Hän puolustaa mielipiteitänsä vaikka viimeiseen saakka…

Petu miksi sinulla ei ole blogia? -Se ei ole mun juttu yhtään, pysyn vain lukijapuolella!

Onko Maj musikaalinen, tai lauleleeko/vihelteleekö usein? Soittaako jotain soitinta? – Maj ei ole erityisen musikaalinen, hän ei soita mitään, ei kovin usein viheltelekään, mutta joskus kyllä laulelee mukana jos esim. radiosta tulee joku hyvä biisi.

Mikä on rakkain muisto siskosi kanssa? Majkin voisi vastata tähän? -Rakkainta on ihan mahdoton kertoa, ihania/rakkaita muistoja on niiiiin palijon. Uusimpien muistojen joukossa on Rebekan syntymisen jälkeiset ekat kotipäivät, kun yhdessä pähkäiltiin mitä nyt oikein pitäis tehdä

Miten kuvailisit Maj:ta ja Miikaa pariskuntana? -Räiskyvä pariskunta, ei tule tylsää heidän kanssaan :D

Tykkääkö Maj juoruilusta? -Ei tykkää, Maj mieluummin kysyy asiat suoraan asianomaisilta kuin juoruaa

Mikä on ensimmäinen sana mikä siskostas tulee mieleen? – Tehokas!

 

Rebekka syntyi 2010 ja Petusta tuli kummitäti

Onko Maj muuttunut kovin paljon äidiksi tultuaan? -Tasapainottunut ja  ”rauhoittunut”.

Jaksaako Maj oikeasti meikata joka päivä? -kyllä, oon kateellinen….

Miten blogin pitäminen on vaikuttanut hänen oikeaan persoonaansa, vai onko? – Ei se ole vaikuttanut hänen persoonaansa millään lailla. Ainoa asia mihin se on ehkä vaikuttanut on se, että itseänsä hän on saanut kovettaa ihmisten kannanottojen/ohjeiden/haukkumisten/ilkeilyjen suhteen.

Onko Maj oikeasti hieno nainen? -Mitä tarkotat hienolla?? Maj on ihana ihminen ja sillä lailla myös hieno, mutta ei missään nimessä hienostelija

Mistä asioista olet kateellinen Maj:lle? – Hänen taidoistaan meikata ja laittaa hiuksia, paitsi silloin kun saan itse niistä taidoista nauttia :D

Asutteko lähekkäin? -Ei,  asumme n. 350 kilometrin  päästä toisistamme :(

Miten etäisyys on vaikuttanut siskosuhteeseenne? -Mun mielestä se on vain korkeintaan vahvistanut sitä entisestään.

Olen käsittänyt että maj lähti kotoa aika nuorena, miten se vaikutti silloin väleihinne? jos itse asuit kotona/koti paikkakunnalla? – Muutin 18-vuotiaana toiselle paikkakunnalle opintojen perässä, Maj oli tuolloin vasta 10-vuotias… Opintojen päätyttyä muutin takaisin ja Maj muutti sitten aikoinaan Tampereelle, eikä se kyllä vaikuttanut oikeastaan mitenkään väleihimme.

Onko teillä paljon ikäeroa? – 8 vuotta

Kuljitteko nuorena samoissa porukoissa tai teittekö siskoreissuja? -Ei kuljettu, ikäerosta johtuen, mutta ”aikuisena” on tehty mm. parit Thaimaan matkat yhdessä :D

Onko maj paljon yhteydessä ylivieskaan? -on :D

onko majn tyyli muttunut vuosien varrella paljon? onko hänellä ollut ns. vaiheita tyylissä esim. pukeutumisessa kuten hip hop tai “teini lissu” vaihe tai jotain vastaavia? mitä sellaisia? – Hän on muuttunut ihan hirmuisesti tässä matkan varrella ja ihan laidasta laitaan. Parhaiten muistan hiustyylit, joita oli rastoista, miltei siilitukkaan ja kaikkea siltä väliltä ja väriskaalassakin löytyi :D

Oliko maj muuten villi nuori, kokeili rajojaan ym.? -Oli joo :D

 

Tampereella, kesä 2009

Onko teillä jokin samanlainen tapa/piirre, joka Maj:ssa ärsyttää sinua mutta tiedät myös itse olevasi siinä samanlainen? -Osaamme puolustaa tarvittaessa aika tehokkaasti omia mielipiteitämme ja joskus silloinkin, kuin se ei välttämättä olisi tarpeen… Toisinsanoen olemme molemmat joskus ärsyttäviä ”inkuttajia” :D

Mikä asia Maj:ssa ärsyttää ihmisiä? -Suorapuheisuus, myös sen olen huomannut, että jos on kaunis niin monesti oletetaan, että on automaattisesti vastenmielinen ihminen.

Oudoksuitko kun Maj alkoi pitämään blogia? -En, oikeastaan päinvastoin :D

Mistä piirteestä et pidä ainakaan paljoa Maj:ssa? -Tavaroiden hukkaamisesta/unohtelusta…

Minkä piirteen tai ominaisuuden haluaisit Maj:lta? -Taidon heittäytyä asioihin.

Onko Maj kauhea tuhlaamaan vai järkevä raha-asioissa? -Siltä väliltä :D

Voisitko kertoa jotakin sellaista siskosi luonteesta, mikä ei välttämättä blogin kautta tule esille? Jokin hassu, herttainen, poikkeuksellinen tapa, taito tai luonteenpiirre? -Maj vaihtaa puhtaat pussilakanat/lakanat jopa pari kertaa viikossa, onkohan se tullut esille blogissa :D

Me ja Lissu-nukke!

Kerro jokin hauska lapsuusmuisto sinuun ja Majhin liittyen? -Muistan todella hyvin Pikkuveljemme ristiäiset (Maj oli 3-v.), virttä laulettaessa, säkeistöjen lopussa muiden vetäessä henkeä, kuului aina Maj kirkas ääni toistelemassa viimeisiä sanoja :D

Mitä kouluja Maj on käynyt? Audiovisuaallisen viestinnän perustutkinnon ja kauneudenhoitoalan samanmoisen.

Minkälainen persoona Maj on siskon näkökulmasta? -Ajattelevainen, luotettava, rehellinen, iloinen ja touhukas.

Eroavatko teidän temperamenttinne paljonkin toisistanne? -Jonkun verran.

Mikä teitä yhdistää, erottaa tässä asiassa? -Mielestäni olen meistä se rauhallisempi ja tasaisempi.

Miten teidän sisarussuhteenne on muuttunut vuosien varrella? -Tiivistynyt ja syventynyt.

Minkälainen suhde teillä oli lapsena, nuorena, aikuisiän kynnyksellä? – Meillä on niin iso ikäero, että tähän kysymykseen on tosi vaikea vastata. Silloin ku Maj oli 5-vuotias niin mä olin kolmentoista ja mua ärsytti ku aina piti ottaa Maj mukaan joka paikkaan :D Mutta mitä vanhemmaksi me ollaan tultu, sitä tiiviimmäksi meidän ”suhde” on muuttunut, siis mun mielestä ainakin.

Mitä asioita arvostat nykyisessä Majssa? Sopeutuvaisuutta, äitiyttä, tehokkuutta, organisointikykyä, luotettavuutta, kykyä pitää antamansa lupaukset.

Millä 3 sanalla kuvailisit siskoasi? -Malttamaton, elämänhaluinen, iloinen ja juuri tällä hetkellä hieman väsynytkin…

Riitelittekö paljon lapsina? Olitteko tosi kateellisia toisillenne? Vaikka olisitte olleet ilkeitä toisillenne puolustitteko toisianne “muuta maailmaa” vastaan? Olitko itse se ainoa, joka sai haukkua siskoa? – Ei me kai kovin paljoa riidelty, pidin kyllä nuoremmille sisaruksille jonkin ”jöötä” kotosalla :D Vanhimpana olen kyllä ollut ehkäpä jonkinlainen auktoriteetti. Sisarruksiani olen kyllä aina puolustanut ja tulen aina puolustamaankin <3

Millä nimillä kutsut Maj:ta ? – Maj tai Maikku :)

0 Comments

 1. sandella 6.4.2012

  Tosi kiva postaus!

  Kiitos siitä molemmille ;)

  Vastaa
 2. Sanna 6.4.2012

  Olipa ihana postaus. :) onko Maj ja Miikka viettämässä joskus häitä? Teillä on niin ihana tyyli niin olis kyllä ihana nähdä millaiset häät teillä olisi <3

  Vastaa
  • Maj 7.4.2012

   Ollaan kai me… joskus… :D

   Vastaa
 3. Kahvitahra 6.4.2012

  Suloisen ihana toi viimeinen kuva! :)

  Vastaa
 4. Miia 6.4.2012

  Olipas kiva lukea kysymyksiä ja vastauksia :) Ja etenkin nuo kuvat!! Niin herttaisia teistä, varsinkin tuo viimeinen!!!! :) Voin vaan kuvitella kuinka ylpeä isosisko Petu on ollut kun Maj sinä olet syntynyt!! :) Voikun tuota viimeistä kuvaa voisin vain katsella.. niin suloista!

  Vastaa
 5. noora 6.4.2012

  kiitos vastauksista! Maj,olis todella mielenkiintoista nähdä lisää sun lapsuus/nuoruuskuvia??:) Olisko mitenkään mahdollista? hih. Olis kiva nähdä,onko sussa lapsena ollut samaa näköä kuin Rebekassa!! Vastaa tähän pliis!!:)

  Vastaa
  • Maj 7.4.2012

   Pitää katsella, mutta tähän hätään ei ole enempää tulossa :)

   Vastaa
 6. MT 6.4.2012

  Kiitos Petu! Hyvät olivat sekä kysymykset että vastaukset.

  Ihanat siskokset, jatkakaa samaan malliin :)

  -MT-

  Vastaa
 7. Suski 7.4.2012

  Kyselin jo edellisessä postauksessa Majn ikää mutta se ei koskaan tullut selville? :)

  Vastaa
  • Maj 7.4.2012

   Pieni vihje, tuossa ensimmäisessä kuvassa oleva pieni vauva olen minä ja kuva on otettu vuonna 85 :) Tänä vuonna mittariin tulee kai 27.

   Vastaa
 8. lyyli 7.4.2012

  Hui.. Olen lukenut blogiasi jo vuosia ja siis kaikki vanhatkin käynyt läpi ja nyt vasta minulle selvisi että olet ”työkaverini” sisko ;) Onhan teissä kyllä paljon samaa näköä, mutta ei silti ollut koskaan tullut asia edes mieleen …En ole ennen sivuillesi kirjoittanut, mutta kiitos hyvästä blogista. Olet rohkea mimmi ja uskallat sanoa asioita suoraksi- niin se pitääkin! ”kiiltokuvapintaliitopelkkääshoppailuablogeja” onkin ihan liikaa! Jatka samaan malliin..

  -mamma ja neljä pientä-

  Vastaa
 9. sofia 7.4.2012

  kiitos vastauksista ! :) oli ihana nähdä myös kuvia lapsuudesta!!

  Vastaa
 10. Niina 7.4.2012

  Tätä oli mukava lukea, hieman kuin lapsuuden ystäväkirjaa ois lueskellut, vaikka vain hieman nurinkurisella tavalla toisesta sepustellen asioita : ) Ihana Maj ja Majn sisko <3

  Vastaa
 11. Melia 8.4.2012

  Peppe vois vastata veljen näkökulmasta kans !?! ;D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *