Voiko säälle suuttua? Minä ainakin olen riidoissa näiden onnettomien kelejen kanssa. Ensin säätiedotus lupasi +10 tänne, mutta miten sitten kävikään? Haaveilin jo auringon ottamisesta äidin takaterassilla :( Tällä hetkellä tuolta taivaalta tulee jäätävän kokoisia lumihiutaileita tiuhaan tahtiin. Aamulla tuli vielä räntää ja vettä, kuten kuvasta  näkyykin ehkä. Mummu, Rebekka ja Diego tuumivat, että heitä ei ole tehty sokerista, mutta minut on tai ainakin niin olen tässä parin päivän aikana ahtanut niin järkyttävän määrän karkkia taas itseeni, että niin voisi luulla :D

 

-Maj

 

ps. Me lähdetään kohta kyläilemään, että mummu saa vähän huilia sillä aikaa, kun ei se muuten malta edes hetkeksi istahtaa…

0 Comments

 1. Kuono 14.4.2012

  Kyllä voi! Aurinkoprojektin kaatuminen tuntuu julmalta ja epäreilulta. Ei hätää, eilen aamulla ensimmäinen västäräkki tepasteli pihalla. Niinhän sitä sanotaan, västäräkistä vähäsen.. Kyllä se kesä sieltä tulee!

  Vastaa
 2. Outi 14.4.2012

  Tänään oli kyl niin järkyttävä ilma, että vielä alkuillastakin ärsytti ja harmitti ja kiukutti >:(

  Vastaa
 3. Johanna 15.4.2012

  Tänään kun heräsi ja katsoi ulos niin räntää tulee! Eilen illalla viimeksi kerkesi ihastella sitä, kun piha oli sulanut melkein kokonaan. Miten kevään tulo voi olla näin hidasta, kyllä se saa vähän suututtaa! Mutta kyllä se kesä sieltä tulee, pikkuhiljaa=)

  Vastaa
 4. Tanja 15.4.2012

  Toissa päivänä oltiin miehen ja lasten kanssa puistossa nauttimassa auringosta ja plussa keleistä! Sama aijottiin tehä eilen kunnes katoin aamulla ikkunasta,kyllä suututti!! =//

  Vastaa
 5. Voimakuningas 15.4.2012

  Onneksi kesä on jo ovella niin ei tarvitse kauaa säästä murehtia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *