Viime yönä siinä heräillessäni vauvanhoitohommiin, sain mielestäni mahtavan idean, Magicpoksissa voisi olla tällä viikolla teemana hyvinvointi & kauneus! Aamulla sitten heräsin aivan järkyttävään päänsärkyyn, josta kärsin iltaan saakka. Hyvästi hyvinvoinnit, mutta ehkä ensi viikolla sitten? Olisko teistä mukavaa, jos kirjottaisin yhden viikon ajan kauneusjuttuja? Ainakin osa lukijoista saisi hengähtää näiden lapsiperhevauvakotivaippa-juttujen välissä, hih :D

Illalla päätettiin joka tapauksessa lähteä Viivin äidin kanssa juomaan keskustaan kupilliset kahvia ja hengähtämään hetkeksi, mukaan pääsivät meidän molempien ainokaiset tytöt vain, siskokset.

Olipas ihanan virkistävää, oikeastaan varsinaista hemmottelua ja hyvinvoinnin ylläpitämistä tämäkin oli…

Päätettiin, että olisi hyvä tehdä kaupunkireissuja tyttöjen kanssa useammin, niin siskoksetkin saisivat viettää laatuaikaa kahdestaan ja äipät puolestaan saavat rupatella rauhassa.

 

Tytöt ovat ihania. Sisko ovat ihania.

Rebekka <3 Viivi.

 

-Maj

0 Comments

 1. ihiohjnoi 17.4.2012

  Ihanaa, että olet noin hyvissä väleissä Viivin äidin kanssa… En tiedä, pystyisinkö itse samaan, varsinkin kun Viivin äiti näyttää tosi nuorelta ja kauniilta :D

  Vastaa
  • Annis 17.4.2012

   Mutta onhan majkin nuori ja kaunis! =)

   Vastaa
  • kk 17.4.2012

   No aika huono itsetunto pitäisi ihmisellä olla jos pahaa tekisi olla lapsipuolen äidin kanssa hyvissä väleissä koska tämä on kaunis:) ….ou dear god ihmiset!

   Vastaa
   • Maj 17.4.2012

    Viivin äiti on kaunis, mut mä oon nuori, oikeesti hei C’mon…! :D

    Vastaa
  • Miina 17.4.2012

   Mistäs näit Viivin äidin nuoruuden ja kauneuden??? takanutturastako? ei ymmärrä ei… Ja vaikka oliskin kaunis ja nuorekas miksi se tekis ystävyydestä hankalaa?

   Vastaa
 2. Reetta 17.4.2012

  Voi miten suloisia siskokset ovat yhdessä! :)

  Vastaa
 3. santra 17.4.2012

  Voi ei, meillä oli sitten samanlainen päänsärkypäivä kummallakin, onneksi selvittiin molemmat. Ja vaikutti tosi kivalta tyttöjen yhteisajalta tuo teidän ilta, on nuo siskoset niin somia! Ihana varsinkin tuo viimeinen halikuva!

  Kauneus- ja hyvinvointijutut kuulostaisi kivalta, vaikka tykkään kyllä lukea lapsi- ja perhejuttujasikin, vaikka oman perheeni muodostavatkin vain mies ja kissa. Mutta sulta saa kuitenkin vähän jonkinlaista osviittaa lapsiperhe-elämästä, jospa mekin vielä sellaista joskus vietetään…

  Vastaa
  • Maj 17.4.2012

   Ehkä? No joskos sitten ensi viikolla?

   Vastaa
 4. Tanja 17.4.2012

  Ihana halaus siskosten kesken :)

  Vastaa
  • Maj 17.4.2012

   Ne on niin ihania :)

   Vastaa
 5. Peepee 17.4.2012

  Olet onnekkaassa asemassa, kun sinulla on tuollaiset välit lapsipuolen äidin kanssa. Itse olen samassa tilanteessa, eikä lapsipuolen äiti halua edes nähdä minua tai oman lapsensa siskoa, eli minun lastani. Eikä lapsipuoleni äiti edes pidä siitä, että hänen lapsensa puhuu minusta. Mutta ihana tietää, että tuollainen ideaali tilanne on sentään mahdollinen, eikä vain mun omaa naivistista kuvitelmaa siitä miten asiat voisivat olla. Lucky you. (:

  Vastaa
  • Maj 18.4.2012

   Ei tämä meidän tilanne ole onnesta välttämättä kiinni, vaan ihan omasta itsestä. No okei, ehkä me nyt ollaan aika samanhenkisiä ja pidetään samoista asioista hyvin pitkälle. Aikuisten ihmisten pitäisi pystyä olemaan ainakin normaaleissa puheväleissä, vaikka kavereiksi ei huvittaisi ryhtyä.

   Vastaa
 6. juju 17.4.2012

  Hyvinvointi & kauneus jutut kiinnostaisi todella paljon :D Itsellä kun ei lapsia ole eikä luultavasti tulekkaan seuraaviin lähivuosiin niin olisi kivaa vaihtelua lukea muusta.. Tottakai itse päätät ja vaikka on lapsi/perhe juttuja niin luen ne silti suurella mielenkiinnolla :)

  Ihania kuvia tässä postauksessa, itsellä kolme siskoa ja ovat kultaakin kalliimpia :)

  Vastaa
  • Maj 18.4.2012

   Hyvä tietää, toivottavaksi jaksat odotella ensi viikkoon :))

   Vastaa
 7. Iia 17.4.2012

  Ihania nuo tyttöset kun isompi pitää pienemmästä huolta ja auttaa! :) Viivillä on muuten upean paksut ja pitkät hiukset… :)

  Vastaa
  • Maj 18.4.2012

   Niin on, ennen ne olivat vielä about 20 cm pidemmät, mutta tyttö halusi, että niitä lyhennetään :)

   Vastaa
 8. Kat 17.4.2012

  Ihania siskoja <3 Sisko on suuri etuoikeus. Oma ikkusiskoni on ainakin paras ystäväni.

  Kauneusjutut on ok, vaikka minä kuulun niihin lukijoihin, joita kiinnostaa enemmän perhe-elämä, sisustus, vaatteet jne. Teillä on ihana söpis perhe! Ehdottomasti mun lemppari blogi! Kiitos :-)

  Vastaa
  • Maj 18.4.2012

   Kiva kuulla Kat, perhejuttuja tulee aina, väkisinkin ;)

   Vastaa
 9. noora 17.4.2012

  voi että,Viivillä on kadehdittavat hiukset!

  Vastaa
  • Maj 18.4.2012

   Älä ;)

   Vastaa
 10. Mantis 17.4.2012

  Hih.. mun mielest se on oikeest ”hienoo”, et tuutte toimeen viivin äidin kanssa. Ite oon sen verran pikkusielu ja kateellinen ihminen, etten aluksi oikeen sietänyt avokin entisiä. Nyt sitten ajan kuluessa oon oppinut tuntee niitä hieman ja toinen on mun mielestä ihan kauhee, kun toinen on taas ihan mukava ja järkevä. Kumpaakaan en silleen haluisi erityisesti kuitenkaan nähdä vapaa-ajalla, vaikka sitä toista niinkuin ylipäätä arvostankin.

  Vastaa
 11. mirkku 17.4.2012

  Aivan ihanat siskokset ja tosi hyviä kuvia!!

  Kuvista välittyy niin ihana tunnelma ja tyttöjen läheiset välit, vaikka ikäeroa onkin monta vuotta.

  Kummallakin ovat asiat hyvin ja se näkyy olemuksesta.

  Vastaa
 12. May 18.4.2012

  Joo minusta myös ihan mahtavaa nähdä, että tuollaisissa tekemisissä voi oikeasti olla.

  Harmittavan usein kun ne hyvät välit on sitä, että tervehditään

  ja vaihdetaan pakolliset muutama lause vuodessa.

  Ja sitten on vielä näitä tapauksia joissa exä ja nyxä ovat niin

  täysin kykenemättömiä olemaan missään tekemisissä toistensa

  kanssa, että pienet puolisisarukset eivät toisiaan juuri tapaa

  tai ylipäätään edes tunne.

  Käsittämätöntä käytöstä aikuisilta ihmisiltä.

  Olette ihailtavia, kertakaikkiaan :)

  Vastaa
 13. p 19.4.2012

  Aivan ihana tuo viimeinen kuva, niin somasti isosisko halaa pienempää että ihan herkistyy. :`) Ja edellisen kommentoijan (ja monen muunkin) kanssa samaa mieltä: hyvä te!

  Vastaa
 14. Luna 20.4.2012

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ole uskaltautunut kommentoimaan. Olet todella hieno esimerkki kaikille meidän nykyajan uusperheiden äideille! Hienoa että omaatte noin hyvät suhteet, ja luotte siskoksille hyvät elämän eväät:) Oikein ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi! Aion varmasti seurata blogiasi jatkossakin.

  Vastaa
 15. Claire 24.4.2012

  Postaustoive: olis kiva saada joku ystävyyspostaus sun ja Viivin äidin ystävyydestä; mitä täältä blogista rivien välistä on voinut aavistella, niin ootte saaneet uskomattoman ihanasti uusperheen arjen toimimaan :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *