Mun sisko ja hänen miehensä ovat täällä viettämässä meidän kanssa pääsiäistä. He tulivat piristymään Tampereelle, kun heillä on ollut vähän murheita. Täällä meillähän ne murheet äkkiä unohtuu, kun ei ehdi paljoa ajattelemaan, Miikakin tuumaili. Rebekka on sitä mieltä, että Petu-täti on vain häntä varten ja tullut pelkästään hänen kanssaan leikkimään :)  Siskoni Petu antoi tytölle jo toisen synttärilahjan (ai miten niin hemmottelee pilalle?)  vaaleanpunaisen unelmien muovitalon nimittäin…

 

”Wau, Petu, wau…”

 

Kyllä Säkin Sape saat tulla leikkimään tällä talolla, kun kumminkin haluat… Mites tuo pupu, joka kurkistelee kolostaan? Tai tuo tyttö, jolla on pupuhattu :D

 

Petu & Repu!

 

^__^

 

Vauvankin he näkivät vasta nyt ensimmäistä kertaa… <3

 

Tepikin saa nyt paljon huomiota ja rapsutuksia. Vaikuttaa muutenkin siltä, että Töppö on paranemaan päin.

 

-Maj

 

ps. Haluatteko kysyä asioita minusta? Millainen Maj on siskon näkökulmasta? Siskoni saisi vastata kysymyksiinne!  Tietysti mihinkään ihan super henkilökohtaisiin kysymyksiin ette välttämättä saa vastausta, mutta muuten :) Heitelkää kysymyksiä kommenttiboksiin, tästä voi tulla hauskaa :D

 

0 Comments

 1. noora 5.4.2012

  Hei vaan,Petu:D kerros nyt sitten,että millainen siskos on sillon,kun se on ärsyttävä? SIllon,kun se ei oo parasta mahdollista seuraa:D

  Vastaa
 2. Martina 5.4.2012

  Petu miksi sinulla ei ole blogia?

  Vastaa
 3. Gillian 5.4.2012

  Olet sisarukset tai serkukset?

  Vastaa
 4. Aino 5.4.2012

  Onko Maj musikaalinen, tai lauleleeko/vihelteleekö usein? Soittaako jotain soitinta? ;) <3

  Vastaa
 5. Veera 5.4.2012

  Petu; Mikä on rakkain muisto siskosi kanssa? Majkin voisi vastata tähän, niin nähdään onko teillä sama rakkain muisto :)

  Vastaa
 6. N! 5.4.2012

  Miten kuvailisit Maj:ta ja Miikaa pariskuntana? En nyt tarkoita mitenkään kovin henkilökohtaisella tavalla tätä kysyä:D Entä tykkääkö Maj juoruilusta?;)) Mikä on ensimmäinen sana mikä siskostas tulee mieleen?

  Vastaa
 7. Carita 5.4.2012

  Anteeks jos mä olen ihan tollo, mutta Carita 23 v. tahtoisi myös tollasen lelutalon itselleen. Ihana pikkutalo. Ihana blogikin:)

  Vastaa
 8. pinja 5.4.2012

  Hei Petu! Kerro jokin hauska lapsuusmuisto sinuun ja Majhin liittyen. :)

  Vastaa
 9. Kia 5.4.2012

  Siskolta utelisin jaksaako Maj oikeasti meikata joka päivä :) sekä miten blogin pitäminen on vaikuttanut hänen oikeaan persoonaansa, vai onko? Hyvää pääsiäistä!

  Vastaa
 10. sini 5.4.2012

  Mikä asia Maj:ssa ärsyttää ihmisiä? Onko jokin ärsyttävä piirre..

  Onko teillä jokin samanlainen tapa/piirre, joka Maj:ssa ärsyttää sinua mutta tiedät myös itse olevasi siinä samanlainen?

  Mistä asioista olet kateellinen Maj:lle?

  Onko Maj oikeasti hieno nainen? Vai piereskeleekö hän verkkarit jalassa kotona..

  Vastaa
 11. Tuollahan olikin jo vaikka mitä hyviä kysymyksiä, joten laitanpas tässä erikoisterkut Petulle! Harmi että niin harvoin tulee Ykassa käytyä, olis ollu kiva vaihtaa joskus kuulumisia :-)

  Vastaa
 12. Tarppu 6.4.2012

  Oudoksuitko kun Maj alkoi pitämään blogia?

  Mistä piirteestä et pidä ainakaan paljoa Maj:ssa?

  Minkä piirteen tai ominaisuuden haluaisit Maj:lta?

  Onko Maj kauhea tuhlaamaan vai järkevä raha-asioissa?

  Mitä kouluja Maj on käynyt?(jos on ylioppilas, ois kiva tietää millä tuloksilla)

  Vastaa
 13. Kata 6.4.2012

  Hmm.. Itselläni on vain veli, joten en sitä kautta tiedä siskossuhteesta mitään.sen sijaan minulla onkin 3 tytärtä ja siskossuhteet täysi mysteeri. (anteeksi kirjoitusvirheet. IPhone temppuilee enkä näe kirjoittamaani tekstiä.) Riitelittekö paljon lapsina? Olitteko tosi kateellisia toisillenne? Vaikka olisitte olleet ilkeitä toisillenne puolustitteko toisianne ”muuta maailmaa” vastaan? Olitko itse se ainoa, joka sai haukkua siskoa?

  Vastaa
 14. Suski 6.4.2012

  Minkä ikänen Maj on? Entä paljonko teillä on ikäeroa? :)

  Vastaa
 15. Satu 6.4.2012

  Hei!

  Kysyisin vaikka seuraavia: minkälainen persoona Maj on siskon näkökulmasta? Eroavatko teidän temperamenttinne paljonkin toisistanne? Mikä teitä yhdistää, erottaa tässä asiassa? Miten teidän sisarussuhteenne on muuttunut vuosien varrella? Minkälainen suhde teillä oli lapsena, nuorena, aikuisiän kynnyksellä? Mitä asioita arvostat nykyisessä Majssa?

  Vastaa
 16. Janninna 6.4.2012

  Viivi asuu kanssasi tai äitisi?

  Vastaa
 17. sofia 6.4.2012

  asutteko lähekkäin? miten etäisyys on vaikuttanut siskosuhteeseenne?:) olen käsittänyt että maj lähti kota aika nuorena, miten se vaikutti silloin väleihinne? jos itse asuit kotona/koti paikkakunnalla. onko teillä paljon ikäeroa? kuljitteko nuorena samoissa porukoissa tai teittekö siskoreissuja?:) onko maj paljon yhteydessä ylivieskaan?:) onko majn tyyli muttunut vuosien varrella paljon? onko hänellä ollut ns. vaiheita tyylissä esim. pukeutumisessa kuten hip hop tai ”teini lissu” vaihe tai jotain vastaavia? mitä sellaisia?:D oliko maj muuten villi nuori, kokeili rajojaan ym.?:D ihan mielenkiinnosta kysyn, on kiva kuulla millasia ihmiset ovat nuorena olleet ja miten vuosien varrella muuttuneet:) kiitos jos jaksat vastata, tämä on kiva postaus idea!!:) ihanaa kevättä kummallekin!:)

  Vastaa
 18. maii 6.4.2012

  Onko Maj muuttunut kovi paljon äidiksi tultuaan?

  Vastaa
 19. Janica 6.4.2012

  Meidän neidillä on samaa sarjaa ton talon kanssa se keijujen sinikellosaapas. Sillä jaksetaan aina vaan leikkiä :) Toi talo on kyl ihana!

  Vastaa
 20. JMJ 6.4.2012

  Hei Petu,

  Voisitko kertoa jotakin sellaista siskosi luonteesta, mikä ei välttämättä blogin kautta tule esille? Jokin hassu, herttainen, poikkeuksellinen tapa, taito tai luonteenpiirre?

  JMJ

  Vastaa
 21. Eevi 6.4.2012

  Millä 3 sanalla kuvailisit siskoasi ?

  Millä nimillä kutsut Maj:ta ?

  Vastaa
 22. Pettupottu 6.4.2012

  Mikä sun oikea nimi on Petu?

  Vastaa
  • Maj 6.4.2012

   Pottu… Pottuina.

   Vastaa
 23. Viktorya 6.4.2012

  Petu, kerro meille, mikä toimii Marie? Ja jolta työtä, Petu?

  Vastaa
 24. Anna 11.4.2012

  Ihana Teppo! <3 Ja Repsu, ja te kaikki! :D Mutta saisinko toivoa lisää koira-aiheisia postauksia? Meilläkin pienenpieni chihuahua, joten täällä ainakin yksi lukija joka ehdottomasti tarttuu koirajuttuihin! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *