Moni on muistanut meidän Diegoa pienellä paketilla, kortilla tai kukilla. Pieniä vaaleansinisiä juttuja on kasaantunut lipaston päälle. Ihmettelen edelleen vaan, että kuinka pieni hän on. Ja tietysti suloinen. Poika on saanut kilon lisää painoa ja hän voi hyvin. Ensimmäiset bodyt alkavat jäädä pieneksi :”>Yritän parhaani mukaan nauttia tästä vauva-ajasta, sillä kuka tietää, että onko mulla enää koskaan tämän jälkeen omaa pientä vauvaa.

 

Joo, meillä asuu ihan elävä kukka, kuka uskoisikaan, haha :D

 

Kauniit tossukat ristiäisiin <3

 

Ikean pallolamppu on saanut kyytiä ja tilalle on tullut kuutamo-valaisin.

 

Virtahepo ja sen kaverit!

 

Ja nämät lukijan kutomat suloiset viltsurit lämmittää (vieläkin mun mieltä) pieniä varpaita <3

 

-Maj

0 Comments

 1. marjukka 2.4.2012

  Ihanat nuo töppöset! :) Mistä ne on ostettu?

  Vastaa
  • Maj 2.4.2012

   En tiedä, Diego on saanut nekin lahjaksi :)

   Vastaa
 2. inkku 2.4.2012

  Ihanan raikkaita kuvia. Kylläpä Diegon kelpaa potkia noilla kengillä:)))

  Vastaa
 3. Johanna 2.4.2012

  Vauva-ajasta kannattaa kyllä pysähtyä nauttimaan. Aika menee niin hurjan kovaa vauhtia ja touhua ympärillä riittää. Välillä pitää oikeen muistuttaa itseään, että pysähtyy ja tuijottaa omaa pientä nyyttiä. Niin nopeesti se on jo iso poika! Ihana tuo kuutamo valaisin, ihan läpinäkyvä=)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *