Muistatte varmaankin tämän postauksen, jonka yhteydessä arvottiin Sobean imetyspaita? Itselläni on ollut jo raskausajoista asti käytössä juurikin tuollainen samanlainen Sobean imetyspaita, jonka olen saanut Mamamia!-verkkokaupasta.

 

Paita on laadukasta matskua ja ihan mielettömän pehmoisen tuntuinen ihoa vasten. Omani on valkoinen ja kokoa S, tässä postauksessa näette miltä se näyttää masun kanssa.

 

Paita on kovassa käytössä kotosalla, koska se on niin kätevä, mutta pakko myöntää, että kaupungille lähtiessä olen kuitenkin vaihtanut aina vähän toisenlaista päälle. Kaunis valkoinen paita näyttää kuitekin ihan kivalta, vaikka farkkuleggareiden kanssa, mutta raskausaikana on tullut käytettyä niin paljon trikoota, että nyt kun muutkin mahtuvat, niin vaihtelu on itselleni tervetullutta.

 

Paidasta ei todellakaan ensi silmäyksellä huomaa, että se olisi varsinainen imetyspaita, vaan se näyttää ns. ihan tavalliselta paidalta.

 

Ilman masua paita näyttää tältä!

 

Helsingin messukeskuksessa järjestetään 27.-29.4. Lapsimessut. Siellä tulee olemaan Sobean tuotteita esillä ja myynnissä! Sain tilaisuuden arpoa kaksi lippua messuille, joten kerropas tämän postauksen kommenttiboksissa miksi juuri sinun pitäisi päästä Lapsimessuille ja tutustumaan Sobean osastoon, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 8.4. klo 12:00!

 

-Maj

0 Comments

 1. NinaR 4.4.2012

  Haluaisin päästä lapsimessuille koska en ole vielä kovin hyvin perillä kaikista lasten tuotteista ja siellä saisi varmasti paljon infoa ja opastusta :) Sobea on minulle myös täysin uusi tuttavuus joten kiinnostaisi siitäkin tietää lisää.

  Vastaa
 2. Lotta 4.4.2012

  Mun pitäis voittaa liput, koska en ole vauvan syntymän (tyttö syntyi viime joulukuussa) jälkeen ollut missään kahta tuntia pidempään ilman pikkuista ja tässä tulisi oiva tilaisuus lähteä päiväksi tuulettumaan ja päästä näkemään Sobean tuotteet livenä. Imeyspaita näyttää kyllä tosi kivalta! :) Kaverikin olis jo valmiina lähtemään mukaan. :DD

  Vastaa
 3. JonnA 4.4.2012

  En ole koskaan päässyt vielä tutustumaan Lapsimessuihin (aika monet muut messut on tullut koluttua) ja olisi ihana lähteä ystäväni kanssa sinne ihastelemaan ja inspiroitumaan lapsellisissa tunnelmissa :) Sobean tuotteet ovat sinun blogisi kautta tulleet tutuiksi ja varmasti tulisi tutustuttua messuilla sitten vielä paremmin noihin ihanuuksiin. Ja lisäpointtina: voisin sitten jakaa tunnelmia messuilta omassa blogissani (ja varmasti ystäväni tekee samoin).

  Vastaa
 4. Janika 4.4.2012

  Minun arpalippuni pitäisi voittaa koska haluaisin antaa liput Lapsimessuille Rakkaalle ystävälleni Lindalle, kummityttöni äidille. Näin Linda perheineen saisi mukavaa vaihtelua arkiseen aherrukseen ja Linda ”pääsisi” hyvällä tekosyyllä pois ”neljän seinän sisästä” :) Tää olisi niin mahtava lahja hänelle :)

  Vastaa
 5. jenninho 4.4.2012

  Mun pitäisi voittaa koska en ole koskaan käynyt lapsimessuilla enkä ole myöskään kyseiseen merkkiin koskaan törmännyt :) olisi kiva tutustua :)

  Vastaa
 6. RebekkaW 4.4.2012

  Haluasin päästä lapsimessuille, koska olen ollut viimeiset kaksi vuotta kotiäitinä ja pikkusisarus on syntymässä toukokuun lopussa.. Enkö tänä aikana ole ollut tyttärestäni erossa juurikaan jumpalla käyntiä pidempään! Tämä oisi loistava syy irtiotolle ja päästä käymään samalla pitkästä aikaa pääkaupunki seudulla ja jopa yöpyä siellä! :) Sobea on myös itselleni uusi tuttavuus ja oisi kiva päästä näkemään vaatteita livenä :)

  Vastaa
 7. Viltsu 4.4.2012

  Ensimmäistä kertaa täältäkin lapsimessuille lähdettäisiin ja kaikki uutta ja ihmeellistä mitä siellä varmasti tarjolla. :) Liput olisi siis ihan huippu juttu!

  Vastaa
 8. Pii 4.4.2012

  Minun pitäisi päästä siksi, että vaikka on kaksi lasta ja asun Helsingissä, ja siltikään en ole vielä koskaan lapsimessuille päässyt! Lupasin myös hankkia itselleni kunnon imetyspaidan ”kunhan olen varma että imetys onnistuu” no tässä on nyt 7kk jo imetetty, eikä loppua näy, että eiköhän olisi aika hankkia vaikka Sobealta tuollainen ihanuus!!

  Vastaa
 9. Greu 4.4.2012

  Mun pitäisi päästä lapsimessuille, koska en viime vuonna ikävän tapauksen takia päässyt:( ja nytkään ei viitsisi uhrata lippuihin rahaa kun pitäisi kerryttää matkakassaa!

  Vastaa
 10. Bella 4.4.2012

  Odotan ensimmäistä lastamme ja olisi ihanaa päästä lapsimessuille tutustumaan Sobean tuotteisiin. Olen kuullut pelkkää hyvää lapsimessuista ja Sobean tuotteet ovat taivaallisen ihania… olisi mahtavaa päästä itse kokemaan tämä kaikki <3

  Vastaa
 11. hm 4.4.2012

  juuri toisen lapsen saanena olisi mielenkiintoista päästä katselemaan mitä kaikkea nykyään lapsille on tarjolla :)

  Vastaa
 12. kuunlilja 4.4.2012

  Mieheni on kovasti sitä vastaan, että ostan liput messuille, joissa pääasiallisena tarkoituksena on shoppailu. Kotirauhan ylläpitämiseksi ilmainen lippu tulisi siis todellakin tarpeeseen.:) Pikku-kakkonen on masussa, joten Sobean osastoon tutustuminen olisi ajankohtainen juttu (merkki on minulle vielä tuntematon).

  Vastaa
 13. Mirva_h 4.4.2012

  Haluaisin voittaa liput koska en ole koskaan käynyt siellä ja olisi mukava päästä livenä hiplaamaan Sobean vaatteita :))

  Vastaa
 14. Jenny 4.4.2012

  Minun pitäisi päästä, koska en ole ikinä vielä sellaisilla ollut ja minulta löytyy tyttö, joka täyttää parin kuukauden päästä 2v. Olisi mielenkiintoista!

  Vastaa
 15. Mymmeli 4.4.2012

  Mun pitäis päästä lapsimessuille, koska olin siellä viime vuonna ensimmäistä kertaa mammakaverini kanssa, MUTTA tänä vuonna mies on luvannut lähteä sinne minun ja lapsemme kanssa! Tää mamma tarttis uutta vaatetta ylleen, joten mielelläni kävisin tuon uuden tuttavuuden tsekkaamassa :)

  Vastaa
 16. Sinna 4.4.2012

  Olisi aivan ihana päästä lapsimessuille sillä itse en kertakaan ole lapsimessuille ”päässyt”. Rakas ystäväni, 6 kuukautisen lapsen äiti muutti juuri keskisuomesta tänne miehensä työn perässä eikä hänellä ole juurikaan tälläpäin yhtään ystävää joten olisi ihana ilahduttaa hänet tämmöisellä yllätyksellä ja viettää päivä hänen kanssaan sillä hänkin on lähestulkoon aina lapsensa kanssa kahdestaan :)). Itse olen myös 5 kuukautisen lapsen äiti ja myös enemmän kuin kiinnostunut pääsemään tutustumaan kyseisiin tuotteisiin joita messuilla on. Itse myös imetän ja imetyspaidoista en vielä ainakaan ole innostunut, useimmiten ulkonäin vuoksi :D, mistä sitä tietää vaikka tämmöinen simppeli paita olisi reissun jälkeen minunkin ihkaoma. :) Hyvää kevään alkua, vai takatalvea ? Onnea vielä neidin yhdestä vuodesta lisää ja pikkuruisen pojan syntymän johdosta :).

  Vastaa
 17. Anni 4.4.2012

  Hei!

  Haluaisin voittaa liput lapsimessuille, koska sain juuri tietää olevani raskaana. Mieheni on todella lapsirakas ja olemme yrittäneet lasta 1,5 vuotta. Raskaustesti näytti maanantaina plussaa, mutten ole vielä uskaltanut kertoa miehelle, Olisi mahtavaa kertoa miehelleni juuri ennen lähtöä ja sitten päästä yhdessä hypistelemään ihania tuotteita ja tavaroita!

  Mukavaa Pääsiäistä teidän perheelle!

  Anni (+Mikael ja minivauva)

  Vastaa
 18. Veera 5.4.2012

  Haluan päästä tutustumaan sobean osastoon ja vaatteisiin, koska merkki on minulle vieras. Myöskin laatua on hehkutettu, joten olisi hauska hypistellä vaatteita ihan livenä..

  Messuille meno on muutenkin arvokasta puuhaa (matkat yms) että ilmaisliput olisivat tarpeen ja lisäksi haluan päästä edustamaan kantoliinailua (tai mahd tulan kanssa kantamista) messuille.. :)

  Vastaa
 19. Onnellinen odottaja 5.4.2012

  Odotan esikoistani, nyt ollaan menossa raskauden puolivälissä. Kaikki tieto on näin ensiodottajalle tarpeen ja olisikin ihanaa päästä tutustumaan tähän minulle aivan uuteen, ihmeelliseen lasten maailmaan. Se toisi varmasti valtavasti apua kaiken positiivisen ihmettelyn seassa :) Onnea teille myös uudesta tulokkaasta!

  Vastaa
 20. Johanna 5.4.2012

  Olemme tulossa kyseisenä viikonloppuna Helsinkiin ystäväni kanssa mammojen irtiotto viikonlopulle, tätä on suunniteltu kauan!. Lapsimessuille on tarkoitus mennä. Köyhä mammalomalainen olisi enemmän kuin kiitollinen lipuista!=)

  Vastaa
 21. Irene 5.4.2012

  Hei!

  Haluaisin voittaa liput lapsimessuille, koska en ole koskaan ko messuilla käynyt ja nyt olisi ihana tyttären 1 v 5 kk kanssa lähteä tutustumaan ja katsomaan mitä messut pitävät sisällään. Mielelläni menisin myös Sobean osastolle tutustumaan heidän todella pehmeän ja mukavanoloisiin vaatteisiin.

  Kiitoksia myös ihanasta blogistasi ja hyvää kevätta koko teidän perheelle!

  Vastaa
 22. m 5.4.2012

  Hei!

  Olisi mukava päästä messuille, koska en ole siellä aiemmin ollut. Itselläni 2v poika (aika lailla juuri saman ikäinen kun Rebecca :)) ja toinen lapsi kovasti yrityksen alla. Joten imetyspaidatkin todennäköisesti tulevat ajankohtaiseksi taas jossain vaiheessa.. Itse asiassa ensimmäistä lasta imettäessäni en omistanut AINOATAKAAN imetysvaatetta, mutta seuraavan kanssa ajattelin kyllä kokeilla!

  Vastaa
 23. Ria 5.4.2012

  Minun pitäisi päästä messuille, koska esikoisen (3kk) synnyttyä uskon messujen tarjoavan minulle paljon. Sobean tuotteet ovat ihanat ja olisi varsin mahtavaa päästä käsikoskettelemaan tuotteita ja valitsemaan tähän tylsään garderoobiin uusia vaatteita.

  Vastaa
 24. Salla 5.4.2012

  Olisi ihana päästä miehen kanssa lapsimessuille, koska ikinä ei olla sellaisissa vielä oltu ja nyt kun ensimmäistä lasta odotetaan niin mitä mainiointa olisi päästä messuille katsastamaan mitä kaikkea pitäisi hankkia:)

  Vastaa
 25. Magda 5.4.2012

  Lapsimessut on vielä kokematta, vaikka yksi tenava jaloissa pyöriikin. Tänä vuonna sinne olisi ehkä syytä mennä, sillä kesäkuussa on tulossa toinen, joten vinkit uusista kätevistä tuotteista tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

  Vastaa
 26. Hensku 5.4.2012

  Olisi kiva tulla lapsimessuille koska siellä on paljon kaikkea kivaa , aikuiselle ja lapselle , olisi mukavaa jos minä voittaisin liput sinne niin pääsisin tutustumaan teideänkin osastoonne.

  Vastaa
 27. Erica 5.4.2012

  Ensimmäistä kertaa olisin menossa lapsimessuille hyvän ystäväni kanssa. Itselläni on 2v. poika ja ystävä odottaa ensimmäistä lastaan, joten molemmat näitä messuja innolla odotamme.

  Pääsisi myös tutustumaan Sobean tuotteisiin, jotka on minulle uusi tuttavuus.

  Vastaa
 28. Mimmu 5.4.2012

  Hei Maj, jätin sulle haasteen mun blogiin, jos satut haluta tarttua siihen! :) kivaa pääsiäistä teille!

  Vastaa
 29. Juliet 5.4.2012

  Oih! Olisipa kiva saada liput lapsimessuille. Olen luvannut lapsille, että mennään sinne ja jo kahtena vuonna olen joutunut perumaan sinne menon muiden kiireiden vuoksi. tänä vuonna on pakko mennä! En siis ole koskaan ollut lapsimessuilla. Lapsetkin tykkäis varmasti!

  Vastaa
 30. Rytsis 5.4.2012

  Hmm jaa minkä masun :D

  Oot ihan todella hyväkuntoisen näköinen!

  Vastaa
  • Maj 5.4.2012

   Hei Rytsis, klikkaa sitä tummennettua linkkiä :D

   Vastaa
 31. Anna-Maria 5.4.2012

  meillä täällä 1kk ikäinen tissittelijä, niin kiva oisi päästä tutustumaan näihin :)

  Vastaa
 32. Linda 5.4.2012

  Toivoisin voittavani liput lapsimessuille sillä meille syntyy elokuussa ensimmäinen lapsi ja alan pikku hiljaa tutustua siihen kaikkeen mitä hankintoja pienokaiselle tulisi tehdä. Olisi mukava päästä katsastamaan eri valikoimia messuille ja ehkä vihdoinkin tekemään ensimmäisiä äitiysvaate hankintoja :)

  Vastaa
 33. Sanna 5.4.2012

  Tänään juuri neuvolassa lueskelin lapsimessujen esitettä ja mietin, että pitäisiköhän lähteä. Vielä kertaakaan emme ole käyneet siellä, vaikka lapsi jo 4-vuotta onkin. Tosin nyt hänkin ehkä saisi ko. messuista enemmän irti. Lisäksi minua kiinnostaa kaikki mukava ja pehmeä, joten toden totta olen mukana kisassa :)

  Vastaa
 34. newbie 5.4.2012

  Moikka Maj!

  Mun kuuluisi voittaa messulipu/liput, koska esikoiseni on 7kk vanha enkä ole aiemmin ollut lapsimessuilla.Lisäksi olen huono tilaamaan netistä vaatteita, joten olisi kiva nähdä mallisto livenä.

  –Newbie

  Vastaa
 35. -S 5.4.2012

  Tänä vuonna olisi ihanaa mennä taaperon kanssa messuille viihtymään!

  Siellä on niiin paljon kaikke kivaa touhuamista.

  Sobean mallisto on minulle ihan tietämätön, olisi mukava käydä kurkkimassa paikanpäällä millaisia tuotteet ovat.

  Vastaa
 36. Einski 5.4.2012

  Moikka! Olenkin menossa kyseisille messuiile, joten liputkin olisivat kivat. Mukaani ajattelin ottaa juuri 1-vuotta täyttäneen tyttöseni, koska uskon että messuilla olisi hälle paljonpaljon nähtävää. Ajatuksena on lähteä metsästämään ideoita elokuussa alkavaan työhöni lastentarhanopena. :)

  Vastaa
 37. Nitsku 5.4.2012

  Minun pitäisi voittaa liput lapsimessuille niin saisin vietyä 2v tyttäreni sinne ja pääsisin samalla tutustumaan imetyspaitaan, sillä meille syntyy viimeistään 4vkon päästä uusi perheenjäsen :)

  Vastaa
 38. Är 5.4.2012

  Masussa kasvaa yksi pieni ihmisen alku ja tämä tuleva äiti on autuaan tietämätön, mitä vauva-arki oikeasto on. Odotan vähän kauhulla tulevaa elämänmuutosta. Lapsimessuilla voisi kenties saada vähän käsitystä siitä mitä tuleman pitää. Ja Sobean osastollehan täytyisi päästä tutustumaan mukaviin vaatteisiin, jotka ei kiristä vatsan kohdalta.

  Vastaa
 39. noora- 5.4.2012

  Toivon pääseväni messuille, koska huomasin eilen mainoksen ja ajattelin, että olisipa kiva käydä tutkimassa millä kaikella ihanalla voisin 2 kuukautista pikku prinsessaani hemmotella.

  Vastaa
 40. Jenny 5.4.2012

  Mä haluaisin voittaa liput, koska olisin valmis matkustamaan (ja aionkin matkustaa) täältä yli 200km päästä paikan päälle, koska kiinnostaa niin hirveesti. Hoitovapaalaisena lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin sen verran friikahtanut, että se olis ihan mahtavaa päästä kattomaan niitä kaikkia ihania juttuja :)

  Ja tota just nimenomaista Sobean paitaa oon ihastellut jo monessa blogissa ja sen haluaisin, enää puuttuis vaan se raskaus ja sen jälkeinen imetys, että vois perustella hankinnan :D

  Vastaa
 41. Omi 5.4.2012

  Haluaisin voittaa liput, koska haluaisin mennä pyörimään sinne 4-vuotiaan poikani kanssa. Imetyspaidat+ muu vauvoihin liittyvä kiinnostaa, koska sylissäni istuu (tälläkin hetkellä) toinen poikani, hän on 4kk vanha. Olisi kiva päästä messuilemaan kahdestaan isomman pojan kanssa ja antaa hänelle vähän extra-aikaa :)

  Vastaa
 42. Eiccu 5.4.2012

  Toivottavasti arpaonni suosisi:-) Olisi kiva päästä messuille ja saada vähän vaihtelua tähän kotiäidin arkeen… Samalla tulisi miniloma koko perheelle. Imetysvaatteet on vielä käytössä, Sobea onkin ihan uusi tuttavuus.

  Vastaa
 43. marikajaelli 5.4.2012

  Menisimme koko perheen voimin viettämään ihanan lauantain :)

  Vastaa
 44. Pirpana 5.4.2012

  Elokuussa meistä tulee vanhempia, odotus on ollut pitkä ja kovinkovin toivottu.. Paljon uutta elämässä edessä ja paljon tietoa kateissa.. Messuilta olis kiva lähteä yhdessä miehen kanssa hakemaan infoa!

  Vastaa
 45. Elsba 5.4.2012

  Olen ollut messuilla pari kertaa, nytkin pitäisi päästä kun poika on jo sen ikäinen, että löytyisi hänellekin tekemistä siellä :) Ja kun itse olen raskaana niin sobeaan olisi kiva tutustua!

  Vastaa
 46. Paula 5.4.2012

  Ois kiva saada liput messuille, koska ei oo tullu koskaan lähdettyä, vaikka siellä on varmaan paljon kaikkea kivaa. Ennenkaikkea tarvisin vapaapäivän! :)

  Vastaa
 47. marianne 5.4.2012

  en koskaan ollut ja nyt poika 1v 4 kk , menisimme yhdessä sinne

  Vastaa
 48. Katariina 5.4.2012

  Mun pitäis ehdottomasti päästä 3kk tyttöni kanssa lapsimessuille, ulos kotoa ja tuulettumaan. :) Sobean vaatteet kiinnostaa hirveesti myös, tosi kauniita.

  Vastaa
 49. tiitu 5.4.2012

  Messuille pitäisi tulevana äitinä päästä tutustumaan, että mitä kaikkea löytyy ja tarvitsee hankkia. Lisäksi on vielä synttärit tuona viikonloppuna ja mikä oliskaan parempi tapa juhlistaa niitä.

  Vastaa
 50. Kannu 5.4.2012

  Kuulin Sobean vaatteista ensimmäisen kerran blogisi kautta ja olisi kiva päästä tutustumaan niihin ihan livenä :) Lisäksi olisi kiva, että lapset pääsisivät touhuilemaan.

  Vastaa
 51. Elli 5.4.2012

  Koska lapsimessut olisi varmaan hauska tapahtuma 1,5 ja 5 v lapsillemme ja samalla minäkin pääsin nauttimaan heidän riemustaan ja hypistelemään noita Soban vaatteita uutta raskautta ajatellen ;)

  Vastaa
 52. Spatz 6.4.2012

  Pakko päästä lapsimessuille, ipana 1,5v lähtee mukaan nauttimaan härdellistä, ja äiti saa shoppailla. :D

  Vastaa
 53. Jaimsey 6.4.2012

  Olis ihana päästä lasten kans lapsimessuille.Oon käyny siellä joka ikinen vuosi plussasta lähtien eli nyt ois neljäs?kerta sinne menoa..vai viides?Kyllä aika kiitää..Ja Sobean vaatteista ois kiva käydä tsekkaamassa joku nätti kesäisen värinen imetyspaita kun vielä imetän tätä nuorimmaista..

  Vastaa
 54. Elina 6.4.2012

  Koska minulla on kaksi lasta ja en ole koskaan ollut lapsimessuilla. Olisi varmaankin jo aika käydä tsekkaamassa sekin.

  Vastaa
 55. Päivi 6.4.2012

  En ole koskaan ollut kyseisillä messuilla, vaikka poikakin on jo 1.5v. Mukava olisi päästä. :)

  Vastaa
 56. Minna 6.4.2012

  Messuille pitäisi päästä tuon 2-vuotiaan purkamaan yhden päivän energioitaan ja äidin katsastamaan uusia imetyspaitoja sillä edelliskertaset paidat ovat pienen painon pudotus kampanjan takia, mitä tässä välissä ehdin pitämään (- 15 kg, jes!) niin edelliset paidat on ihan säkkejä ja kesällä niille olisi taas käyttöä.

  Vastaa
 57. Marika 6.4.2012

  En ole koskaan ollut kyseisillä messuilla, valitettavasti. Mutta nyt haluaisin päästä sinne, koska a)toimin vapaaehtoisena odottavien ja synnyttäneidin äitien keskuudessa (Doulana mm.) sekä työskentelen ohjaajana vertaistukiryhmissä, ja ammatillisesti olisi apua tietää mikä tällä hetkellä on ”hot” mm.juuri imetysvaatteissa jne jne ;) Samalla reissusta hyötyisivät myös omat lapset 3,5v ja 5v. Kaksi kärpästä siis samalla iskulla :)

  Vastaa
 58. Sari 7.4.2012

  Minun pitäisi päästä Lapsimessuille siksi, kun en ole kahteen vuoteen päässyt :) Ensin oltiin kipeänä edellisvuonna ja viime vuonna oltiin vasta muutettu joten kahden muksun kanssa ei mil-lään jaksanut paeta pahvilaatikkorumbasta messuvilinään, vaikka mieli olis tehny! Lapset oli silloin 3v ja toinen 9kk joten kiirettä piti ja vähän väsytti! Tänä vuonna on siis ihan pakko päästä messuille nuuskimaan uusia tuulia ja kokemus on lapsille varmaan ihan huippu, kun toinen on 4 ja toinen 2, ne vähän jo hiffaakin mistä on kyse :) Uskon saavani messuista jälleen valtavasti inspistä irti, kuten viimeksi, silloin joskus sata vuotta sitten kun olen siellä ollut. Vai olisikohan siitä kolme vuotta, vaan ;)

  Sobea on minulle aivan uusi merkki, piti ihan googlailla ja voi vitsi, niillähän on ihan mielettömiä lastenvaatteitakin (kun ensin tietty luulin että heillä on vain imetysvaatteita :))! Niiden ruusukuvioiset pipot ja ruokalaput uivat suorastaan sydämeeni! Olen poikien vaatteissa mieltynyt ruskeaan ja huomasin heidän valikoimissaan olevan myös TÄYDELLISEN väriset ruskeat pöksyt, sävy oli Ginger! Vaikuttaa laadukkaalta ja silti vain kohtuuhintaiselta merkiltä. Itse olen ainakin tosi pihi enkä mielelläni upota satasia lasten vaatteisiin (koska ne on kuitenkin pian RIKKI, meillä on niin eläväiset mukulat!) mutta 28€ täydellisistä velourpöksyistä ei ole ollenkaan paha.

  Vastaa
 59. Johanna Pehkonen 7.4.2012

  On 2-v aikaa kun viimeks pääsin messuille mukaan..Nyt nuorimmaiseni jota odotin 2-v sitten olisi aivan innoissaan messu jutuista ja mukaan lähtisi mieheni ja 8-v poikani..äitinä pääsisin ihan rauhassa katsomaan teidän osaston tarjontaa ja varmasti mukaan kaikkee kivaa lähtiskin :) :)

  Vastaa
 60. Anne Filen 7.4.2012

  Haluaisin voittaa liput lapsimessuille koska lähden kahden erittäin eläväisen 3 ja 5 vuotiaiden poikien kanssa jotka eivät varmasti ilahdu jonottamisesta heti alkuunsa. Sobea on minulle uusi merkki ja messuilla nimenomaan kiinnostaa uudet jutut :)

  Vastaa
 61. Elena Ronkainen 8.4.2012

  Ihan mahtavaa oli viime vuonna ja varmasti menossa mukaan myös tänä vuonna pyörimään ja ihmettelemään kaikkia ihania tuotteita. Lipun voittaminen olisi aivan mahtavaa extraa ja jäisipä enemmän rahaa ostosten tekoon ;)

  Vastaa
 62. heidi torkkeli 8.4.2012

  Haluaisin messuille perheeni kanssa, meillä on 2-vuotias pojan jässikkä..ja minua kiinnostaa aina kaikki uusi ja mielenkiintoinen!

  Vastaa
 63. Anniina 8.4.2012

  Itse pienen lapsen äitinä olisi ihana yllättää esikoista odottava ystäväni lipuilla lapsimessuille, jossa voisi viettää yhteistä laatuaikaa molempien uuden ”harrastuksen” parissa.

  Vastaa
 64. Nanni 8.4.2012

  Vielä ehtii osallistua kilpailuiluun! Lapsen kanssa tulee käytyä niin vähän viikonloppusin missään tapahtumissa niin olisi mukava yllättää pikkuneiti, samalla mukaan voisi olla miehen, josko tälle saisi kipinän vauvaan messujen kautta ;)

  Vastaa
 65. Ansku 8.4.2012

  Kun on saanut itse nuorena lapsen, on jäänyt kaikki ihanat äitiyshömpsyilyt vähän vähemmälle. Olisi kiva päästä tutustumaan nyt jo 5-vuotiaan lapsen äitinä tähän, jotta osaa ensi kerralla ottaa kaiken ilon irti! Tyttökin olisi varmasti super innoissaan päästessään touhuamaan uusiin paikkoihin.

  Vastaa
 66. Jenny 8.4.2012

  Koska nyt kun siskoni on raskaana haluan näyttää kaikkea kivaa siihen liittyvää hänelle. Silloin kun itse olin raskaana Lapsimessut olivat tosi hyödylliset minulle.

  Vastaa
  • Maj 9.4.2012

   Tämä kommentti ei ehtinyt enää mukaan kilpailuun :(

   Vastaa
 67. noora 14.4.2012

  Olen useasti kuullut kehuttavan kyseisiä tuotteita ja haluaisin itsekin niihin tutustua,ja lapsimessut olisi tähän oiva tiöaisuus:-)

  Vastaa
 68. Nunu 12.10.2012

  Hei, tunnistatko itsesi tästä linkistä? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=120249008123875&set=pb.100004163293825.-2207520000.1350042687&type=1&src=http%3A%2F%2Fsphotos-b.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F598757_120249008123875_1529084389_n.jpg&size=417%2C624

  Mielestäni ”hänessä” on samaa näköä kanssasi. Ajattelin laittaa tämän linkin koska luulempa että hän on kopioinut kuviasi.

  Vastaa
 69. Heidi 9.4.2013

  Olen menossa messuilemaan nyt ensimmäistä kertaa ja innolla odotan jo mitä kaikkea messuilta löytyy. Olisi huippua voittaa lippu kun kustannuksia tulee jo muutenkin paljon junalippujen ja hotelliyöpymisten takia.

  Vastaa
  • Maj 9.4.2013

   Moikka Heidi, tämä on jo vuoden vanha arvonta, joten voittomahdollisuutta ei enää ole.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *