Eilen askel kävi Roosterin terassin kautta tapasbaari Ineziin, Pellavatehtaankadulle. Vietettiin käytännössä koko ilta siellä nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta. Miika laitteli whatsappissa väliaikatietoja ”kaikki nukkuu”, ”0-0, Bayer on niskanpäällä ja kaikki nukkuu vieläkin” ja ”Samuveli syö hienosti pullosta” joten en ollut laisinkaan hermostunut tai huolissani. Inez on ”Espanjalaisten juomien ja ruokien ympärille rakentuva nuorekas tapasbaari. Juomissa pääpaino on coctailien lisäksi espanjalaisessa Sidra natural-siidereissä, puna- ja valkoviineissä sekä Cava-kuohuviineissä” Paikka on tosi rento, tyylikäs ja nuorekas, mutta siellä ei ole mikään jäykkis-meininki. Taustalla pyöri juurikin se sama futispeli, mistä Miikakin raportoi. Inezin nettisivuilla kerrotaan, että ”kyseessä ei siis ole perinteinen, jäykkä ruokaravintola, vaan pikemminkin hyvä baari josta saa aitoa paikanpäällä valmistettua ruokaa.”

Mitäs me otettais, voitaisko ottaa kaikkea?

 

Raksia ruutuun vaan, tilattiin mm. oliiveja, vuohenjuustoleipää, seesamikanaa, etanoita, perunoita kolmella kastikkeella…

 

Valinnat tehty, kippis!

 

No ne perunat!

 

Mayador Rosée-siideriä ja  Torres Viña Esmeralda-valkkari oli kaikkien suosikki!

 

Ilta hämärtyi… Ihanan tunnelmallinen Tampere.

 

Nautin täysillä joka sekunnista. Kuuntelin kaupungin humua ja voi että, on ollut ikävä tätä kaikkea.

Pönötän muuten tässä Zaran paitiksessa ja Vero Modan paljettihameessa,

jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.

 

Pakollinen kaverikuva!

 

Tässä ollaan me kaikki (yhteenlaskettu lapsimäärä 11 kpltta :D). Taustalla vois vaikka soida se ”kaiken jälkeen olet kaunis” -biisi…

 

Suosittelen lämpimästi kaikille niin ”irtiottoa” kuin Ineziäkin. Koska eilisen jälkeen jaksan taas porsukutella ensi viikolla, pyyhkiä, hyssyttää, riisua, pukea ja lykkäillä -hymyillen ;)

-Maj

 

ps. hihityttää ne juopotteluhulttiomutsi-kommentit :D

0 Comments

 1. Jatta 20.5.2012

  Äh, miksei täälläpäin Suomea ole tuon tyylisiä hengailubaareja. Ärsyttävää, kun jos jonnekin haluaa viikonloppuna lähteä on vaihtoehtona kännibiletys-baareja (tai siis paremminkin yökerhoja) tai sitten vastaavasti ihan täysin ravintoloita. Tällä hetkellä käynkin usein pubeissa kavereiden kanssa, koska siellä pystyy keskustelemaankin, mutta tosiaan pikkupurtavat olisi kiva lisä. Siis joku muukin pikkupurtava kuin se tyypillinen pähkinäkulho :D

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Sun pitää ehdottaa, jos ne vaiks innostuis siellä pubissa tarjoilemaan jotain muutakin?

   Vastaa
 2. Veera 20.5.2012

  Ohhoh! Ompas ollut oikeen kunnon biletys-juopottelu-kännirellestysilta teillä! NOOT!

  Vaikuttaa ihanalta illalta, ja ehkä lukijat saivat vain sellaisen kuvan siitä postauksesta jonne tuli niin arvostelevia kommentteja, että olet lähdössä onnelaan dokaamaan ja heräät seuraavana päivänä vieraasta sängystä puolenpäivän aikaan vuosisadan krapulassa! :D

  Onneksi iltanne ei ollut sitä, vaikka varmaan joku luulikin, minä en tosin luullut! :)

  Kyllä pienen irtioton jälkeen jaksaa paaaaljon paremmin painaa arjessa, kun ilman sitä irtiottoa!

  Go Maj! <3 ja ihanaa kesää teille!!!

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   No, kaikki tietysti muodostavat sellaisen kuvan, kuin itse haluavat… KIITOS ihanasta kommentistasi :)

   Vastaa
 3. Paukkuliini 20.5.2012

  Kyllä irtiottojakin tarvitaan jotta itse jaksaa paremmin. Jokainen päättäkööt itse miten irroittelee.

  Ihana tuo sun hame, ja ystäväsi valkoinen paita tummilla paljeteilla. Mistähän se on hankittu?

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Mun pitää kysyä?

   Vastaa
 4. Saramama 20.5.2012

  Ai kamala :D aikamoinen hulttio olet :D mäietin, että mun seuraava irtiotto voisi kanssa olla ulkoilu terassisiiderin merkeissä, vaikka parituntinen taloyhtiön yhtiökokouksessa ilman lapsukaisia oli sekin jo aika jees :D

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Terassit <3

   Vastaa
 5. Ellu 20.5.2012

  Ihania noi Miikan Bayer -väliaikatiedot! :D

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Haha, perus-Miikaa… :D

   Vastaa
 6. Katariina 20.5.2012

  Näyttää ja kuulostaa olleen hauska ja rentouttava ilta, olet sen kyllä ansainnut. Tämäkin mamma oli eilen hiukan viihteellä ja vaikka nyt väsyttää niin kyllä taas osaa kotona kökkimistä arvostaa ja siitä nauttia ;)

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Thänks, pikkusen ulkoilua kehiin ja aikaisin nukkumaan, niin oot maanantaina ihan kuin uusi :)

   Vastaa
 7. Tiina 20.5.2012

  Inez on ihana, olen kerran käynyt siellä :)

  Mukavalta näyttää teidän iltanne.

  Mekin oltiin Tampereen yössä Likkojen lenkin jatkoilla. Ennen baariin menoa käytiin ravintolassa syömässä ja siellä mukanamme oli pienen irtioton ottanut neliviikkoisen pikkuherran äiti. Mukavaa että hänkin pääsi hetkeksi vapaalle hyvän ruuan ja viinin merkeissä.

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Joo, en tiedä johtuiko se just Likkojen Lenkistä, mut kaupungissa tuntui olevan paljon porukkaa liikkeellä :)

   Vastaa
 8. -S 20.5.2012

  Njam, mitä herkkuja! :)

  Olet varmasti nauttinut.

  Tämä mamma odottaa vielä viikon omaa tyttöjen iltaa. ;)

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Hyvää jaksaa odottaa :)

   Vastaa
 9. Katy 20.5.2012

  Mäkin unelmoin irtiotosta, käynti jossain kuntosalilla ois kyl niiiiin mahtavaa.. Mutta pitkällä unelmissa :D Seuraavaks pääsen kuun lopussa kampaamoon, joten kaippa sekin käy ilosta (tai itkusta). Jotenkin baariin lähtöön koen olevani jo liian vanha, joten sitä pitäisin enemmänkin kidutuksena :D

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Mulla tuli kampaaja kotiin, mut salilla käyn joka viikko :) Liian vanhako? Nooot, sä oot vaan käynyt väärissä paikoissa :)

   Vastaa
   • katy 20.5.2012

    Mä en pääse yhtään mihinkään, vaikkakin mies asuu meidän kanssa. Kannattikin muuttaa hemmetin kauas ihanasta Tampereesta keskelle tuntematonta. Täällä eksyn kauppareissullakin ja motivaatio lähteä mihinkään yksin on erittäin, erittäin alhainen. Puolen naapureiden kanssa ei ole samaa kieltäkään, joten ei se tutustuminen nopeasti etene :D Tosin jotenkin äidiksi tulemisen jälkeen on vain näivettynyt se tunne päästä johonkin, alkoholin maku oksettaa jo ajatuksena ja muutenkin kaverit tuntuvat olevan aivan eri aurinkokunnasta. Ehkä 10 vuoden päästä kun muillakin on perheenperustaminen edessä saattaa olla jotakin kiinnostavaa ojassa rymyämisen ja äitiyden välimaastosta.

    Vastaa
 10. Sipe 20.5.2012

  Olin ennen duunissa ihan tuossa Inezin vieressä, koskaan ei kuitenkaan tullut käytyä (ehkä ei tehnyt mieli katsella ikkunasta omaa ei-niin-mieluisaa työpaikkaa??), mutta tämän perusteella voisi käydä testaamassa!

  Ai joit siideriä??? Ja ihan valkkariakin??? voivoi, nyt sun lapset kasvaa varmasti aivan kieroon!!!!

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Kantsii käydä vaiks ”afterwörkillä” :D

   Vastaa
 11. Anonyymi 20.5.2012

  Vai piti ’hevosennaaman’ päästä rellestämään?! Hyi hitto?

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Joo, kiva haukata välillä heinää ja kirmata kesälaitumella, kiitos vaan :D

   Vastaa
   • Heebo 20.5.2012

    Jos samasta ”hevosesta” puhutaan ni mun mielestä toi on kyllä aika valioyksilö, lämminverinen sellainen, ja joka ansaitsi päästä kesälaitumelle vetämään vaikka ruohoöverit. Sitä paitsi hevoset on kalliitta, maksavat v….i tonneja, ja kyseinen yksilö on arvoltaa korvaamaton!!!

    Mutta se on nyt normaalia että muulit ja aasit ovat kateellisia pitkine korvineen ja hampaineen, ja yrittävät parantaa omaa oloaan ja huonoa itsetuntoa hirnumalla hevosille! ..Ai nii sori, eihän aasit osaa edes hirnua!

    <3

    Ihana Maj, nauti "kesälaitumista"!

    Vastaa
  • Ellu 20.5.2012

   Vai piti ’idiootin’ todistaa tyhmyytensä?! Hyi hitto? ..Älyhoi, toivottavasti se ei anonyyminkaan kohdalla ihan aina jätä vaikka tänään jättikin ja pahasti.. ;) (anteeks Mai, en vaan voi ymmärtää kuinka typeriä jotkut ihmiset voi joskus olla.. :D )

   Vastaa
 12. inkku 20.5.2012

  Onnea mukavasta illasta. ja Onnea monesta lapsosesta!

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Ihana <3

   Vastaa
 13. Summie 20.5.2012

  Ihanaa! Juuri tuollaisia irtiottoja kaikki kaipaavat (eivät vain äidit). Jos joskus tulen itse saamaan lapsia niin kyllä ehdottomasti elämä ei voi olla vaan sitä kotona lasten kanssa oloa kun mies käy töissä. On ihan pakko nähdä muitakin ihmisiä että pysyy järjissä. Sitä paitsi jos mies käy kavereitten kanssa baarissa vaikka heti lapsen syntymän jälkeen juhlistamassa isyyttä tai ottamassa kavereitten kanssa yhdet tai mitä tahansa niin ”eihän siinä mitään ihmeellistä ole” siis wtf miksi kaikki on miehille niin paljon sallitumpaa. (toki tällä en nyt tarkoita sitä että nainen voisikaan juoda heti synnytyksen jälkeen alkoholia, mutta miksei voisi mennä viettämään iltaa ulos ystävien kanssa). Varmasti moni äiti kaipaisi vastaavaa irtiottoa ja joissakin kommenteissa voikin olla hieman katkeruuttakin mukana.

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Niin, ihan totta :) Välillä tarvitsee aina jotain ihan täysin arjesta poikkeavaa, olisi se arki sitten miten hyvänsä. Kiitos kommentistasi!

   Vastaa
 14. Reetta 20.5.2012

  Ihania kuvia ja mahtavaa kun nautit täysillä, niin todellakin pitää! Paljettihameesi on täydellinen!

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Voi kiitos :)))

   Vastaa
 15. Saana 20.5.2012

  Kiva, että ilta oli onnistunut ja Samuelilla kaikki hyvin. Usein se kuulemma on juurikin niin, että äitin läsnäollessa se pullo ei kelpaa, mutta isän kanssa siitä juodaan ihan mielellään :)

  Tuli kamala Tampere/koti-ikävä sun ihanista Tampere kuvista :)

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Niin Samuveli yllätti!

   Vastaa
 16. Ellu 20.5.2012

  Oi vitsi oli varmasti kiva ilta. Tonne Inezeen täytyy ehdottomasti mennä, jos sieltä saa tilattua noin hyvännäkösiä/kuuloisia espanjalaisia tapaksia.

  Taisi olla Viivin äiti mukana. Yhdennäköisyys on suuri, varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa! :D

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Taisi olla :)

   Vastaa
   • Tiina 20.5.2012

    Arvasin että hän on Viivin äiti, on tosiaan niin samaa näköä :)

    Vastaa
    • Maj 20.5.2012

     Luonnollisesti!

     Vastaa
 17. muri 20.5.2012

  Hei, kiitos irtiotto tekstistäsi. Olen itse 5,5kk vanhan tytön äiti ja ymmärrän niin mistä puhut. Välillä sellaista on vaikea muille sanoa..kaikki ei anna ymmärrä, että pieni irtiotto antaa paljon voimia. Kuinka ihanaa sellaisen jälkeen on tulla kotiin, kun on energiaa aivan erilailla. Itse odottelen tuota irtiottoa(yhtä iltaa vaikka tyttöjen kanssa). Meillä pikkuinen ei tuttipullosta tai mistään muusta vastaavasta suostu maitoa ottamaan ja en ole koko tänä aikana päässyt minnekkään. Ihanaa kotona on<3 mutta olisi kiva saada tuollainen ilta.

  vaikutti sinulla hyvältä illalta! :) jeij

  kiitos blogistasi muutenkin.. sitä on aina ihana lukea kun on hetki, jolloin kädet vapaana :)

  Vastaa
  • Maj 20.5.2012

   Kiva kuulla, että jaksat (ja ehdit!) lueskella blogiani :) Meillä oli kyllä tosi kivaa! Toivottavasti säkin saat pian sen oman hetkesi <3

   Vastaa
 18. Mirva 20.5.2012

  Kivan kuuloinen tyttöjen ilta ja hienoa ,että pikkuiset pärjäsivät isin huomassa hyvin.Varmasti tuollaisesta saa taas paljon ”latausta” kotiäidin elämään.

  Vastaa
 19. PikkuMy 20.5.2012

  Voi että kun hyvä että Samuel joi pullosta ja sait rauhassa olla illan!! Mäkin olen naureskellut itsekseni noille juopottelu kommenteille, on se hyvä että on noita kanssa ihmisiä jotka osaa viihdyttää :D Mietiskelin tässä että mitäköhän ihmiset mun elämän tyylistä tykkäisivät jos tietäisivät, hihi. Ja parasta on että itse pidän itseäni oikein hyvänä äitinä niinkuin varmasti myös sinä pidät itseäsi. Ne jotka rääkäsee tämmöiseen postaukseen ei taida tehdä niin… No anyway, huomenna on taas maanantai ja uudet kujeet :) Saat s-postia.

  Vastaa
 20. alisa 11.6.2012

  Nyt on munkin kommentoitava tänne vaikka onkin vanha postaus ja moneen kertaan jauhettu asia, mutta jestas jotkut ihmiset voi olla tyhmiä. Kuten joku aiemman postauksen kommenteissa sanoikin, on tässä maailmassa ja maassakin monilla lapsilla oikeitakin ongelmia ja äidin poissaolo ravintolaillan verran ei kuulu niihin. Sun blogista näkee että lapsillas on asiat hyvin ja oot rakastava ja huolehtiva äiti :) Musta on hienoa että nykyään on paljon äitiblogeja, joissa puhutaan avoimesti siitä ettei sitä arkea voi jaksaa loputtomiin ja tuodaan esille äitien oikeutta omaan elämään edes silloin tällöin. Oot varmasti tiennyt saavasi aiheesta negatiivista palautetta jo etukäteen, enkä usko että sunkaltaiselle ihmiselle tarvitsee vakuutella mitään, mut sanonpa nyt mäkin että älä välitä muista, elä omaa elämääs ja ennenkaikkea äitiyttäs just niinkuin itse haluat.

  T. eräs lapseton mutta työn kautta hyvinkin paljon erilaisia perheitä kohtaava ja äitiyteen kykeneviä suuresti ihmettelevä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *