Meistä on nyt sitten tullut ihan virallisesti Crocs-perhe, sillä Magicpoks on mukana Indiedaysin ja Crocsin yhteistyökampanjassa. Crocsilta löytyy nykyään kenkiä monenlaiseen menoon, talvikengistä kiilakorolliseen malliin ja kaikkea siltä väliltä. Crocsit tuntuvat hyvältä niin lapsen, kuin aikusenkin jalassa. Meillä ainakin Rebekka oppi ensimmäisenä laittamaan juurikin Crocsit itse jalkaan ja ylpeänä tepastelee usein ne jalassa sisälläkin. Lasten kesäkenkinä Crocsit ovat myös ihan ehdottomat mielestäni! Moni Crocsien vastustaja on myös joutunut pyörtämään puheensa uusien tyylikkäiden mallien tullessa myyntiin. Voiko niin miellyttävät kengät olla myös tyylikkäät?

 

Rebekka testailemassa parvekkeella uusia Crocsejaan, voitteko muuten väittää, että tämä pari ei näyttäisi suloiselta? Shayna Girls-malli on vähän sirompi, mitä se perus klassikko Crocs.

 

Messuilta ostetut Hello Kitty-kuosiset tennarit ovat olleet kovassa käytössä. Tennarit ovat ihan super kevyet ja tyttö itse totesi, että ”näillä on hyvä kävellä”.

 

”Minun”

Tämän kesän hitti on varmasti nämät auringossa väriä vaihtavat Crocs Chameleonsit. Chameleonsit vaihtavat heti väriä, kun ne altistuvat auringonvalolle, hei miten siistii :D

 

Mulla on jalassa tämän kevään uusi malli, kiilakorolliset Crocsit. Kengissä on nahkapäällinen ja säädettävä nilkkaremmi. Tuntuvat muuten ihan yhtä pehmeiltä ja kevyiltä jalassa, kuin klassikko Crocsitkin.

 

Olisitteko tienneet, että nämä ballerinat on Crocsit? Tässä kohtaa saattavat pahimmatkin Crocsin vastustajat kääntää kelkkansa, joten on loistavaa, että sain mahdollisuuden tarjota lukijoilleni alennuskoodin www.crocs.fi -verkkokauppaan. Asioidessasi Crocs-verkkokaupassa käytä alennuskoodia magicpoks20  ja alennusta ropsahtaa! Koodi on voimassa toukokuun loppuun saakka :)

 

Viivin herkulliset mehujään väriset ballerinat <3

 

Kaikki asiat näyttävät maailman söpöimmiltä miniversioina. Pikku-Samuelin Kosmobootit pääsevät lämmittämään maailman suloisimpia varpaita sitten syksyllä…

 

Tässä kuvassa on yhden käännytetyn jalat ja niissä uudet tennarit ;) Miikalla on jo kolmet Crocsit, hihi!

 

Mitä te piditte meidän valitsemista Crocseista? Muuttuiko suhtautumisenne Crocseihin tai kelpuuttaisitteko mitään näistä malleista itsellenne? Innostuitteko kenties tilaamaan jotain itsellenne Crocsin verkkokaupasta? 

 

Tälläkin kertaa tähän yhteistyökampanjaan liittyy kilpailu, missä teillä on mahdollisuus voittaa hemmotteluviikonloppu itsellesi ja ystävällesi. Osallistua voit  Crocsin Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/CrocsSuomi. Osallistuminen edellyttää tykkäämistä Crocsin Facebook-sivusta. Sinun tulee myös valita suosikkisi kevään trendeistä ja perustella miksi juuri sinun tulisi voittaa hemmotteluviikonloppu kahdelle. Crocs valitsee kilpailun voittajan ja on heihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Kilpailu päättyy 20.5. joten olepa vikkelä!

-Maj

Ps. Kannattaa oikeasti osallistua kilpailuun, sillä palkinto on aika ihana… Hemmotteluviikonloppu sisältää yöpymisen Glo Hotel Artissa (1 yö, 2h huoneessa), illallinen Namu-ravintolassa (2:lle henkilölle),  mini-pedikyyyri/jalkahieronta Elegia Day Spassa (2:lle henkilölle) sekä vielä lisäksi molemmille 100 €:lla shoppailurahaa Crocs Store Helsingissä. Toivottavasti joku teistä Magicpoksin lukijoista voittaisi, pidän peukkuja!

 

0 Comments

 1. jenny 11.5.2012

  Toivottavasti sun lapsillas on oikeankokoiset kengät, kun omistasi tulee varpaat nätisti ulos:)

  Vastaa
  • onna 11.5.2012

   Todella kivannäköisiä kenkiä, ja todellakin suhtautuminen muuttui vielä parempaan suuntaan! Hullareilta löysin turkoosit Crocsin kumpparit ja ne ainakin toimii kivasti kesäpuutarhaa laittaessa. Nyt on ollut hakusessa tyylikkäät ja jaloille mukavat balleriinat, joten kiitos vinkistä: pitää suunnata heti tänään kaupoille :) Ja Maj, sun blogi on todella ihanaa luettavaa ja tuo täydellistä piristystä 10 tentin toukokuuhun. Aurinkoista kevättä koko teidän perheelle!

   Ps. Joku ehti jo kommentoimaan kenkien koosta. Voihyvänenaika. Kaikillahan avokärkisistä kengistä varpaat meni yli pohjallisen ja oon varma, että osaat valita lapsillesi oikean kokoiset kengät. Kateellisia ihmisiä maailmaan mahtuu..

   Vastaa
  • Oodi 11.5.2012

   Liian pienistä kengistä tulee kantapäät ulos, varpaat taas yöntyy luonnollisesti, pakostakin ulos etenkin eteenpäin nojatessa! Ihan vinkkinä sulle seuraavia kenkäostoksia varten, ettet tolla kriteerillä osta itelles liian isoja kenkiä, arvoisa Jenny. :)

   Vastaa
   • jenny 11.5.2012

    Oletteko ikinä kuulleet käyntivarasta? Myös sandaaliin/avokärkiseen malliin tulee jättää vähintään puolisenttiä (aikuisella) tilaa, koska jalkaterä pitenee kävellessä. Avokärkisissä malleissa/sandaaleissa pitää valita omaan jalkaan sopiva malli ja koko, kaikki kengät eivät vain istu kaikkiin jalkoihin. Jos malli on omaan jalkaan oikea, ei jalkaterä pääse kävellessä valumaan esimerkiksi peep toe-tyyppisissä jalkineissa eteenpäin ja kengän ulkopuolelle.

    Vastaa
    • Maj 11.5.2012

     Ettehän te nyt tosissanne kiistele mun kengän koosta, hyvät leidit! Huikatkaa joku, että vitsivitsi tähän väliin. Ps. Ne on oikeesti ihan sopivat, mulla on vaan metrin pituset varpaat, seuraava koko ei olisi pysynyt jalassa :D

     Vastaa
     • MouMou 12.5.2012

      Just mietin kans, että jos kengässä on jopa puoli senttiä tilaa, millähän hitolla se pysyy jalassa!:D


 2. miu 11.5.2012

  Aivan ihanat Crocsit kaikilla…<3 Ja ei todella uskois että on Crocseja noi kaikki..! Millaset noi balleriinat on jalassa, hankaako mistään? Onko ne millasta materiaalia? Ihastuin!

  Vastaa
 3. Jensba 11.5.2012

  Heippa!!

  Mulla on ollu töihin paluun myötä ihan suunnaton hiljaisuus ihan siis kaiken blogimaailman kannalta, ja nyt vasta pääsen onnittelemaan Samuelia tosi kauniista ja kivasta uudesta nimestä!!! :)) Aivan ihania kuvia teistä oli ne perhekuvat, Viivillä ja Repsullakin niin söpöt tantut päällä :)

  Arvaa, meille just tuli kans myyntiin noita crocseja, ja siis mun työkaveri kiikutti mua kohti just noita kiilakorollisia ”hei ihan sun näköiset”, en kokeillu niitä vielä, mut veikkaan et on varmaan aika hyvät, siis vaikka juoksulenkilläkin ? ;D

  Jos joskus liikut seinäjoella päin, niin tervetuloa moikkaamaan mua intersporttiin! :)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Kiitos kovasti, me vahingoissa koko ajan kutsutaan Samuelia Diegoksi, se on tainnut jäädä päälle :) Mä en kyllä varmaan kauheasti liikuskele S-joelle, mutta jos eksyn sinne Intersporttiin, niin vannon, että kysyn sua heti kassalta :D

   Vastaa
 4. iituliina 11.5.2012

  Täytyy myöntää, että edelleenkään en lämpene :D paitsi ehkä ihan hitusen noille kiilakoroille, mutta kun mää en oo vielä tavannu crocseja, jotka olis mukavat jalassa..

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   No mä olen ainakin kaikkeni yrittänyt, ei vais <3

   Vastaa
 5. S 11.5.2012

  Multa löytyy noi samat leobaltsut :) Ostin jo viime kesänä ja on tosi ihanat jalassa, helppo käyttää sadekelilläkin ku on muovia. Yhdet lemppari kesäkengät :)

  Kelpuuttaisin kyllä monetkin crocsin kengät kotiin. Teidän valitsemat kengät on kivoja ja vähän erilaisia, ei pelkästään niitä peruscrocseja :)

  En varmaan heti tilaa mitään, mut ehkä kesäks vois taas jotku baltsut kotiuttaa, tai sit nahkaset wedget ;)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Olipas kiva kuulla :)

   Vastaa
 6. Sanna 11.5.2012

  Crocseista tykkään minäkin. Kahdet talvimallin omistan ja taidanpa käydä kattomassa nyt sitten noita kesämalleja myös kun tuo kiva alennuskin olisi mitä käyttää ;) Kaikki kaverit on ihastelleet talvimalleja ja ikinä eivät crocseiksi olisi arvanneet. On ne niin tyylikkäitä ja kivan näkköisiä. Kaukana puutarhakengistä.

  Kävelin eilen Helsingin Crocs myymälän ohi ja mietin, että mitähän myyjä tekee ulkona pari lasten kenkiä kädessä ja pyörittelee niitä ylösalaisin hyvin mietteliään näköisenä. Haa, tämä postaus selvensi niiden olleen juurikin pari Crocs Chameleonseja :)

  Vastaa
 7. Pinde 11.5.2012

  Miksi sulla on liian pienet kengät? Luulisi aikuisen osaavan valita oikeankokoiset kengät..

  Vastaa
  • sannnij 11.5.2012

   Jos katsot ihan tarkkaan, jää kanta päästä ihan pieni kolo vajaaksi, mikä tarkoittaa vaan sitä, että jalka on työntynyt eteenpäin kengässä, niinkuin avokärkisissä varsinkin tuppaa. Katso nyt toista jalkaa, ihan täydellisestihän näyttää jalkaan menevän? Älä anna kuvan huijata.

   Vastaa
   • Maj 11.5.2012

    Pinde, oonks mä muka aikuinen? Kengät on ihan sopivat, mut jos ne alkaa puristamaan ni voin myydä ne edullisesti sulle?

    Vastaa
 8. Marika 11.5.2012

  Minä pyörsin mieleni ja pyörsin sen uudelleenkin. ;) Crocsien materiaali on kerta kaikkiaan loistava sairaalaympäristössä työskennellessä ja aiemmasta Crocs-inhosta huolimatta hankin itselleni ballerinamalliset Oliviat.

  Pariakaan viikkoa niillä ei tarvinnut kävellä, kun pohjan liian pehmeä materiaali oli painunut lyttyyn. Kantapäiden alla ei ole tukea lainkaan ja ne ovatkin selkeästi kuopalla (Olen pienikokoinen, joten paljon siihen ei vaadittu!). Lisäksi jalan asento on niissä aivan väärä ja 8h jalkojen päällä aiheutti kipua niin polviin kuin alaselkäänkin.

  Eli kävelemiseen ainakaan ne kengät eivät olleet tarkoitetut. Niiden ostosta tosin on 2v aikaa, toivottavasti kengät ovat siitä kehittyneet.

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   No voi että :/ Mun sisko on jo vuosia käyttänyt crocseja työskennellessään sairaalassa ja vannoo niiden nimeen… Ehkä sulla kävi huono tuuri ja sait jonkun valmistusvirheellisen tms.?

   Vastaa
 9. Essi 11.5.2012

  Vitsi miten ihanat noi leopardi crocsit!! :-)

  Vastaa
 10. Suvi 11.5.2012

  Hei

  Kiitos hyvistä vinkeistä. Todella kivat nuo lasten kevyet crocsit lenkkarit. Pitää kyllä ehdottamasti käydä kokeilemassa niitä meidän prinsessalle.

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Kantsiiii!

   Vastaa
 11. eeva 11.5.2012

  Musta crocsit on kyllä käteviä. Työkenkinä olen käyttänyt jo vuosia ja yhdet pehmustetut mulla on myös kotikenkinä. Nuo uudet mallitkin vaikuttavat tosi kivoilta! Ootte valinnu kivoja! :)

  Vastaa
 12. Kerttu 11.5.2012

  Tosi kivan näköisiä kenkiä, ei uskoisi crocseiksi! ;) Ja varmasti hyviä kävellä!

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   On kyllä :)

   Vastaa
 13. Rytsis 11.5.2012

  Just vapun aikaan päätin, että ostan Crocsit. En ole varsinaisesti vastustaja ollut, mutta ei vaan ole tuntunut tarpeellisilta / omilta. Mutta kun oltiin Norjan vuorilla ja pitkän hiihtopäivän jälkeen jalat muusina tungin vielä vaelluskenkiä jalkaan, päätin että crocsit mulle nyt. Ja on mahdollista, että kesän aikana jalkoja turvottaa… ;) Eli crocsi kaupoille olisi tarkoitus suunnata! Kiva, kun alkaa olemaan hyvännäköisiä malleja mistä valita. Ainakin noi teidän kengät on tosi kivoja.

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Aaaa, vai että kesällä jalat turvoksissa, oletko sä raskaana? ;)

   Vastaa
 14. Sanna 11.5.2012

  no nyt kyllä muuttu käsitys crocseista! Ennen oon ajatellut niitä mukavina työkenkinä, jotka kuitenkin mun kuulemani mukaan on kielletty aika monessa työpaikassa työturvallisuuden varjolla..

  mutta eihän tollaset olis ollenkaan pahat kesäkengät! :) Erityisen suloiset on nuo ensimmäisen kuvan versiot Rebekalla :)

  Vastaa
 15. Heini 11.5.2012

  Peruscrocsit menevät mulla kategoriaan ”voin viedä nämä jalassa roskat, mutta en mene edes kauppaan” :D silti harmitti, kun omat crocsini VARASTETTIIN automurron yhteydessä… Tällä hetkellä ainoat crocsini ovat kiilakorolla varustetut mary jane -tyyppiset mokkakengät. Eivät yhtään peruscrocsin näköiset ja oikein mukavat jalassa. On siellä monta muutakin mallia, jotka kelpuuttaisin! :)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Crocs-varkaita, pöh :(

   Vastaa
 16. LPP 11.5.2012

  Onpas kivat noi tennarit!

  Meille löysin talven aleista tosi kivat crocsit myös:

  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/2012/02/ihankuin-oikeat-kengat.html

  Todennäköisesti Nopsterille tulee täksi kesäksi ne legon crocsit, oli NIIN kivat :)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Nuo pikkuiset kengät ovat aina vaan yhtä <3

   Vastaa
 17. Silja 11.5.2012

  Hei Maj! Tilasin innoittamanasi ensimmäiset crocsini juuri äsken! Nämä tilasin mustana: http://www.crocs.fi/crocs-olivia/10335,fi_FI,pd.html?cid=040&cgid=women-footwear-flats

  Vastaa
 18. millamainen 11.5.2012

  UUU! Enpäs olis tunnistanut suurinta osaa noista kengistä Crocseiks! Varsinkin noi sun jalassa olevat on upeita!

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Hähää, jes :)

   Vastaa
 19. Iisa 11.5.2012

  Täytyy kyllä myöntää, että minun kelkkani taitaa kääntyä! :) Nuo kiilakorkkarit näyttävät tosi hyvältä! :)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Ja voi kun kokeilet niitä jalkaasi ;)

   Vastaa
 20. Noora 11.5.2012

  Ihana Maj, juuri lähti äidille tilaukseen söpöt ballerinat myöhästyneeksi äitienpäivälahjaksi ja saatoinpa siinä vahingossa kotiuttaa itsellenikin yhdet baltsut! ;) Minulla ei ollut aiemmin hajuakaan, että uusia malleja on nykyään NOIN PALJON <3

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Ihana Noora :) Kiva jos tästä oli hyötyä!

   Vastaa
 21. Fiipi 11.5.2012

  Mulla on just noi samat leopardiballerinat Crocsilta, ostin viime kesänä Flamingon liikkeestä. Hirveen montaa kertaa ei tullut pidettyä mutta hyvä kun muistutit, ne pitää kaivaa kellarista esille (kirjaimelliseti kaivaa, kellari on kattoa myöten täynnä)! Noi kiilakorotkin näyttää hyvältä! Nykyään taitaa Hkin keskusta löytyä Crocsin liike niin ei tartte sinne jumalan selän taakse enää lähteä :D

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Mulla on samatilanne kellarissa, ou-nou :( Vai että jumalan selän takana… btw ootko ikinä käynyt Nivalassa? :DDDDDDDDDDDDDDD

   Vastaa
   • Fiipi 11.5.2012

    Oon kerran :D Kaverin kanssa hakenu sen poikakaverille autoa :D Ja me tultiin pohjoisemmasta että sellainen Jumalan selän takana se :D Mutta sinne menee puolipäivää mennä, siis Flamingoon :D

    Vastaa
 22. Venla 11.5.2012

  Moi,

  Luulin jo olevani ikuinen Crocs-kenkien vihaaja, kunnes huomasin noi ballerinat! Aivan tajuttoman ihanat ja juuri sellaiset, jotka näyttää mukavilta jaloissa ja hyviltä kävellessä. Kiitos tästä hei! :)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Hihii, eipä mitään!

   Vastaa
 23. anonyymi 11.5.2012

  En ole ollut uusien mallien puolesta tai kenkien mukavuudenkaan puolesta croksien vihaaja, mutta tutustuttuani niiden aiheuttamiin muutoksiin jaloissa sanon ehdottoman ei:n. Ehdoton ei varsinkin lasten kohdalla, toivon, että tekin jäätte miettimään niiden vaikutuksia mm. pohjelihaksen muokkautumiseen ja käyttäisitte hankkimianne crokseja esim vain parveke kenkinä. En voi vaikuttaa teidän valintoihinne, mutta suosittelen ajattelemaan asiaa..

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   En voi oikein kommentoida puolesta, enkä vastaa, sillä en ole tiedä, etkä ole koskaan kuullut/lukenut mitään aiheesta.

   Vastaa
 24. Niina 11.5.2012

  Aivan ihania kuvia! Olen ollut Crocs-fani ihan ensimmäisten mallien lanseerauksesta lähtien, enkä vielä ole törmännyt kenkiin, jotka olisivat yhtä hyvät jalassa. Omistan tällä hetkellä 5 parit, joista 2 paria perusmallia, 2 paria sandaaleja ja 1 pari talvisaappaita (mallia Berryessa, varjeltu rakkauteni!). Alennuskoodi houkutteli jälleen surffailemaan nettikauppaan ja laskeskelemaan alennuksenjälkeisiä hintoja… Siniset Hover Midit toivelistalla seuraavana. ;)

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Noni, nyt on hyvä mahku tilata :) Munkin mielestä monet näistä kuvista onnistui kivasti :)

   Vastaa
 25. Danielina 11.5.2012

  Ihana takki sinulla!

  Mistä se on? :D

  Vastaa
  • Maj 11.5.2012

   Se on Burberryn, joten niitä saa kai monestakin paikasta :)

   Vastaa
 26. kkiira 11.5.2012

  Aamulla tuli luettua sun bloggaus ja pakko myöntää, et kipasin töiden jälkee crocsin liikkeessä hakemassa itelleni leopardikuvioiset ballerinat! Hyvät jalassa ja näyttää hyvältä! ;)

  Vastaa
 27. Lattenainen 11.5.2012

  Moi. Ite just mietin noita vrocsin tennareita. Yhdet läpsyt mulla jo on ja ne on kyllä ihant jalassa. Paljonko olla koodilla saa alennusta?

  Vastaa
 28. Henssi 11.5.2012

  Ei kyllä uskois, että noi kaikki on crocseja! Onpa söpöjä kenkiä Rebekalla, ihanan pinkkejä! ♥

  Vastaa
 29. Pimpula 13.5.2012

  Hei!

  Voisitko kertoa, minkä kokoiset kengät otit Rebekalle ja minkä pituinen jalka hänellä on? Voisin ostaa nuo eka kuvassa olevat tytölleni, mutta en ole varma otanko koossa 23 vai 24 :) :) Mielestäni nämä on pikkulaste parhaat kenkulit.

  Itse työskentelen sairaalassa ja mulla ei kyl ole lyttääntynyt yhtään mun crocsit, vaikka oon kävellyt niillä yli vuoden. Nyt pitäisi itsellekin uudet hankkia!

  Vastaa
 30. rita 13.5.2012

  Kelkkani kääntyi ja kotiin tilasin leobaltsut! :-) Kiitos Maj tästä postauksesta – mun jalkaparat tarvii shoppailuystävälliset kengät ja sitä H&M:n ballerinat ei ole, tuli testattua!

  Vastaa
 31. Jensu 13.5.2012

  Näyttää kyllä tosi hyviltä noi sun molemmat Crocsit! Tuli itelle kauhee Crocs-kuume ;) Tähän mennessä oon vaan niitä muutamia perusmalleja käyttänyt työkenkinä, enkä oo tajunnutkaan, että näin kauniita kenkiäkin sieltä löytyy! Kävin jo vähän kattelemassa siellä verkkokaupassa ja tosi kivan näkösiä kangaskenkiäkin siellä näytti olevan.. Saattaapi olla että täytyy käyttää tota alennuskoodia hyväksi! :)

  Vastaa
 32. kaima 14.5.2012

  Minulla on perinteiset Crocsit, malleja on aivan hirveeesti nykyisin ja ovat vielä niin kauniita,siksi tahtoisin … klassiset mallit ovat mieleeni ja nuo lasten kengät ovat myös ihanat..

  Vastaa
 33. heidi 14.5.2012

  ihan söpöjä nuo kengät…varsinki noi mitkä eivät näytä peruscrocseiltä…en kyl itse ostais lapselleni noit hello kitty kamaa…

  Vastaa
 34. sharleen83 14.5.2012

  Kehuja ja aplodeja saatte ihanista merihenkisistä Melbourne II Nautical Graphic crocseista. Jo nyt pystyy valmiiksi kuvittelemaan että kengät ovat kevyet ja mukavat jalassa. Ja nätit kuin mitkä! Siis niiiin pakko saada! :)

  Minulla on kohta vuosi rankkoja hoitoja takana, sairastan nimeltämainitsematonta sairautta ja samalla rukoilen jospa hoitojakson loputtua tulisin terveeksi. Jos en, niin sama rumba jatkuu taas uudestaan. Elän niin stressaavaa elämää tällä hetkellä että voitto tuntuisi kuin olisin saanut kuun taivaalta. Palkinto teillä on nimittäin kaiken tavoin hyvin hyvin herkullinen! <3 <3 <3

  Vastaa
 35. K 18.5.2012

  Kiitos alekoodista! Enpä olisi uskonut, että löytyy noin maikeita Crocseja :) ps. Sun blogi on mahtavaa luettavaa, kiitos myös siitä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *