Rebekan ja viivin tismalleen samanlaiset mustavalkoiset mekot ovat ostettu Zarasta. Ekaksi ostin ne mustat, mutta sitten ne alkoivatkin tuntumaan liian synkiltä, joten ne menivät vaihtoon. Oman mekkoni olen joskus tilannut Asokselta samalla, kun tilasin tämän postauksen mekon. En suunnitellut etukäteen pukevani tätä kuvan mekkoa ristiäisiin, enkä muistanut edes sen olemassa oloa ennenkuin viime hetkellä… Kannattaa siis tutkia omaa vaatekaappia, ennen ostoksille menoa, sillä joskus voi tehdä löytöjä ;) Laitoin omat ja Viivin hiukset kaiken häslingin keskellä suoristusraudalla kiharoille (pikavauhtia), mutta mielestäni onnistuin ihan hyvin tällä kertaa :) Mulla olisi ollut myös mustat (huiman) korkeat avokkaat ja Viivillä ballerinat, mutta oltiin vaan mukavasti sukkiksilla. Pikkutyttöjen mustia sukkiksia saa muuten Stokalta ja KappAhlista, kun joku niistä kyseli tuolla aikaisemmin:)

-M

 

0 Comments

 1. sini 6.5.2012

  Olen luullut että olet Maj luonnostaan hieman tumma, mutta huomattavasti vaalemmat kädet paljastavat että taidat käyttää jotain ruskettavia aineita? ;-)

  Vastaa
  • Maj 7.5.2012

   Taidan käyttää.

   Vastaa
 2. kaisa 6.5.2012

  Hei Maj. Voisitko tehdä postauksen esimerkiksi siitä kuinka teet suoristusraudalla tuommoiset kiharat? :) Videopostari vois olla kiva, niin siinä näkisi miten kiharoiden tekeminen tapahtuu. :)

  Vastaa
  • Maj 7.5.2012

   No siihen tarvittaisiin kolme henkilöä, mun lisäks yks ihminen malliks ja toinen kuvaamaan :D Vapaaehtoisia?

   Vastaa
  • Anne 8.5.2012

   Mä meinasin pyytää ihan samaa. En ole uskaltanut hankkia rautaa jos kiharat ei onnistukaan näin pitkään tukkaan. Tai siis jos en itse saakaan niitä laitettua. Näyttää noissa kuvissa tytöillä niin luonnollisen kivoilta kiharat. Video olis kyllä tosi jees… :) Kaipaisin myös vinkkiä siitä millainen rauta hoitaa parhaiten homman. Tarvitaanko kampaamotason laite vai saako kiharaa tehtyä myös edukkaammalla vehkeellä.

   Vastaa
 3. Linnea 6.5.2012

  Hei ohi aiheen, mutta kyselen taas että mistä teidän eteisen matto on ku en saanut alempana vastaausta kiitos?

  Vastaa
  • Maj 7.5.2012

   Ööh, se on ollut meillä jo edellisessäkin asunnossa, muistaakseni ostettiin se Sotkasta? :)

   Vastaa
 4. kalamuija 6.5.2012

  Oi teilla on ollut bileet. Onnea:) Eikøs helpottanutkin;) Kiva nimi:)

  Vastaa
  • Maj 7.5.2012

   Helpotti, kai? Kiitokset <3

   Vastaa
 5. liivia 6.5.2012

  Hämmentääkseni lisää jo aloitettu sukkakeskustelua niin kyllä se todellakin on niin, että juhlissa (häät, hautajaiset, ristiäiset) PIDETÄÄN kengät jalassa. Huvittaa kommentointi, että lattiat menee piloille ym shaissea. Siis kuka menee häihin ja riisuu kengät tai on sukkasillaan vaikka tilaisuus olisi kotona. Juntit on sukkasillaan ja tekee koko juhla-asusta täysin naurettavan, miksei olisi samanten sukkasillaan. Samoin mua myös ärsyttää jos jotkut tulee kylään paljain jaloin (siis riisuu kengät eikä ole sukkia). Maalla ehkä ei ole totuttu, että tuo kyllä kuuluu ihan yleissivistykseen, sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä rentouden vaan junttiuden kanssa. Sorppa vaan.

  Tuskin pappi oli sukkasillaan?

  Vastaa
  • Vee 6.5.2012

   Arvaa mitä? Mulle tuli ihan sellainen olo, että blaah, olet varmasti ihan raastavan tylsää seuraa. Siis sinä, Liivia. Niin etiketteihin ja kaavoihin kangistunut. Kannattaa miettiä mikä todellisuudessa ahdistaa, kun pitää tuollaisesta asiasta tulla tänne pätemään. Ei se elämä niin vakavaa ole, relaisit vähän! <3 Tee itsellesi palvelus ja riko sinäkin välillä jotain rajoja. Kokeile. Ei siihen kuole. Saattaa olla aika vapauttava kokemus sinunlaisellesi. :)

   Vastaa
  • miukkks 7.5.2012

   Tommonen kommentointi ja yleinen närkästyminen jostakin noin turhasta vasta junttia onkin :D tosijuntit keskittyy tommosiin täysin epäolennaisuuksiin vieraiden ihmisten ollessa kyseessä. ja koska itse osaat tämmöisen tärkeän ja erittäin oleellisen tavan pitää kengät jalassa juhlissa, niin ihan varmasti olet kaikkien muiden yläpuolella ja voit puhua mitä sylki suuhun tuo.

   Ja jos se kengättömyys ja sukkasillaan olo niin kovasti häiritsee, niin voi pysya niissä omissa hienoissa kengällisissä piireissään ja jättää muun maailman sitten vähemmälle :D

   en oikeesti kestä, että tollasia ihmisiä on olemassa, ja varsinkaan sitä että ne sanoo tollasia asioita ääneen. tämä on sinun mielipiteesi ja voit pitää sen omanasi, mutta mieti tosiaan kuinka junttia on kommentoida toisen ihanan päivän yhteydessä kuinka naurettavan näköiseksi juhlijat ovat saaneet itsensä?

   ja Majlle, et varmasti tosiaan puolustelijoita tarvi, mutta koitahan jaksaa! onneksi sulla on rento ja kiva perhe, eikä näitä ihmisiä tarvitse oikeassa elämässä kestää :) kommentoin jo tuonne alempaan postaukseen, mutta vihastuttaa kommentoijat, joilla ei ole mitään tarkoitusta muutakun loukata. (erityisesti tosiaan nyt, kun teillä oli ristiäiset. jos joku tulisi kommentoimaan vastaavasti jostain meidän perheen juhlista, jossa kaikki on ihan väärin pukeutuneet, niin voi olla että käyttäytyisin itsekin aika junttimaisesti. enkä missään hauskassa mielessä. )

   Vastaa
 6. liivia 6.5.2012

  siis lauseessa piti lukea, että miksei olisi samantien paljainjaloin – yhtä noloa.

  Vastaa
 7. tytti 6.5.2012

  eiköhän jokainen itse päätä omissa juhlissaan etiketistä – ollaanko sukkasillaan vai ei :-) en usko et tähän sukkahousukeskusteluun osallistuneet ovat kaikki mitään etikettimestareita itsekään.

  Vastaa
 8. Liina_ 6.5.2012

  Huhhuh, miten ihmiset jaksaa vääntää tuota sukkajuttua! Aina pitää olla kritisoitavaa huoh. Mun mielestä perheen kesken juhlissa voi ihan hyvin olla vaikka juuri sukkasilteen, paljon rennompaa kaikille näin :) itsekin omissa yo-juhlissa illalla oli vaan pakko ottaa kengät pois, vaikka vieraitakin oli! Iik kamalaa…

  Ootte ollu tosi nätteinä, ja ihanan nimen poika sai :) Oon tehnyt nimilistaa kivoista nimistä, jotka voisi antaa lapsoselle sitten joskus, ja Samuel on yhtenä pojan nimenä siellä :) ja nimiä ei siis ole paljoa siinä :D

  Liina_

  Vastaa
  • villa 6.5.2012

   vauvan av-palstalla puidaan lieskojen kera samaa keskustelua ja ihan relevanttia keskustelua, ettei samoja tyylimokia nykynuorisossa satu enää (vrt. syödään pipo päässä (oliko Miika muuten jossain vanhoissa postauksissa iänikuinen haiseva pipo päässä kun söi) se on kamalaa

   Vastaa
   • Maj 6.5.2012

    Jaa, haisiko se sinne asti, aika jännäää :D

    Vastaa
   • Millis 7.5.2012

    Siis oletko nyt ihan tosissas? Eiköhän juhlafiilis tule ihan muusta kuin kengistä sisällä? Etiketti kyllä venyy. Miten katkera voi ihminen olla?

    Vastaa
 9. Iza 6.5.2012

  Sukkakommenttiin sen verran vielä, että meillä ainakin pappi oli ilman kenkiä pienokaisemme kastetilaisuudessa. Pidimme juhlat siis kotona.

  Vastaa
 10. Katja 6.5.2012

  Ihan pakko kommentoida sinun Maj puolesta, vaikka tuskin puolestapuhujia tarvitsetkaan. Joka tapauksessa todella ala-arvoisia kommentteja jotkut kenkä- ja pipoheitot. Huh huh, toivottavasti jätät ne omaan arvoonsa, sillä muuta ne ei ansaitse. Joillakin ihmisillä lienee vaan tarkoitus yrittää loukata.

  Itse tekisin aivan samoin ja viettäisin ko. juhlat sukkasillaan, moukkamaista tai ei. Ja onhan se nyt jo ihan hygieniakysymyskin, jos siellä lattialla ja matoilla kävellään ulkokengillä ja lapsukaiset leikkii samaisilla lattioilla ja matoilla. Anyway, muista, että kateellisia/ilkeitä blogilukijoita on vain murto-osa meistä kaikista. Tsemppiä ja kiva, kun jaat teidän kuulumisia meille!

  Vastaa
 11. Omenapiirakka 6.5.2012

  Mua suorastaan ottaa pannuun tämä typerä kritiikki jostain sukilla olemisesta ja että teidät on jossain vauvaforumeilla julistettu juntiksi tällaisen takia, hah… suoraan sanottuna itse en ole ikinä ajatellut edes koko asiaa pitääkö olla kengät vai ei… on tullut lähinnä mieleen viittiikö ihmisten mattoja/lattioita ”liata” kengillä yms…kai mäkin sitten olen juntti. Toki on ymmärrettävää että esim häissä ja hautajaisissa ei olla sukkasillaan koska nämä pidetään monesti jossakin virallisissa juhlapaikoissa, mutta kotona pidettävät juhlat ovat asia erikseen, sillon saa olla sukillaan tai vaihtoehtoisesti pitää kenkiä jalalssa.. meidän suvun juhlissa ei ole kyllä tällaisiin kiinnitetty erfityistä huomiota, toiset pitää kenkiä ja toiset ei :)

  Toivottavasti osaat antaa asioiden mennä ohi korvien..vaikka ymmärränkin jos tulee sellainen tunne että mitä kuvia tänne viitsii enään laittaa jos asioista nousee kohu. Mutta itse ainakin toivon että jatkat blogiasi entiseen malliin :)!!

  Hyvää kesän odotusta :)

  PS. Minulla olisi yksi bloggausehdotus….kertoisit tulevan kesän suunnitelmista ja haaveista :)

  Vastaa
  • Maj 6.5.2012

   No jaa, kai me vähän juntteja sit ollaan, mut hyvä niin :D Hauskaa, että ihmisiä kauhistuttaa niin pienet asiat, kuin vaikka kengät tai niiden puute!

   Vastaa
 12. Paula 6.5.2012

  Todellakin ot onnistunu noissa kiharoissa! niinkauniisti kiertyy. mä oon iha onneton tekeen niitä itelle tai tytöille. Jos vaan jaksat siitä postata niin vinkit ois tervetulleita.

  Vastaa
 13. Helena 7.5.2012

  En tiedä kuka kirjoittaa kaikki tämä hölynpöly siitä sukat! Kyllä, mitä kaikki ero!

  Maj kauniita kuvia!

  Vastaa
 14. tweet 7.5.2012

  Teillä on ollut suloiset ristiäiset ja ihanat juhlat. Harmi, että ihmiset ovat niin kapeakatseisia eivätkä ymmärrä edes onnitella, vaan keskittyvät mielummin katsomaan sukkianne! Onnea ”Diegolle” Samuel nimestä! :)

  Vastaa
 15. Fiipi 7.5.2012

  Ihanasti olitte kuin kolme marjaa mekoissanne :)

  Mulle kävi sama juttu viime vkolla kun pe oli yks työjuttu minne piti pukeutua paremmin. Kerkesin ommella tunikan (josta tuli sittenkin liian iso) ja käydä kaupoissa tuskailemassa mitä laitan päälle kun muistin Marimekolla käydessä että mulla MM:n yks tosi kiva tunikamekko liehuvalla helmalla jonka kaivoin kaapista esiin ja silitin niin oli kuule hyvä vaate! Joten täällä kävi samoin, tutki eka kaappiasi ennen kuin menetät hermot (siis minä menetin). Jakkuna kävi kirppislöytö, alunperin Kappahlin jakku mutta kirppiksellä sille tuli hintaa 2,50 euroa niin ei yhtään huonot vaatteet ollu :)

  Vastaa
 16. Linda 9.5.2012

  Hei! Tälleen nopeasti kysäden et onko sulla ruskeet piilarit!? Vai onks ihan omat? :) haluaisin myös ja aattelin että

  Mistä oot ostanut jos sulla sellaset on :) tai mikä merkki yms!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *