Meidän lapsille kotiutui muutama viikko sitten tanskalaisen Mikk-Linen välikausihaalarit Kids Brand Storesta. Näillä keleillä on ollut välillä vähän haastavaa pukea lasta ulos, kun lämpötila vaihtelee niin kovasti. Tuo haalari on ollut tosi kätevä, koska se pitää hyvin tuulta ja vettä. Haalarin alla olen pitänyt Rebekalla Ruskovillan -villahaalaria tai lämpöisemmällä kelillä ihan pelkkiä sisävaatteita.

Lumensulatus puuhissa, taas!

 

Tyttö on kovin vilkas ja eläväinen, joten ulkovaatteiden tulee kestää hyvin kulutusta/leikkimistä ja pesua.

 

”Yhä ylööös yrittää…”

 

Tärkeintä lasten ulkoiluvaatteissa on juurikin nuo aikaisemmin mainitsemani seikat, mutta nämät haalarit saavat minulta myös tyylikkyydestänsä paljon plussaa.

 

 

Kävin kurkkimassa juuri äsken tuolla Kids Brand Storen sivuilla ja huomasin, että siellä on ”osta kolme, maksa kaksi”-tarjous, joten kantsii tehdä kamun kanssa kimppatilaus tai ehkä joku on jopa niin kätevä, että ennakoi jo tulevaa syksyä tai ensi kevättä, en tiedä :) Klikkaa tästä, niin pääset tsekkaamaan Mikk-Linet.

 

-Maj

 

 

Ps. Tässä vielä kuva Diegon haalarista :)

74 cm haalari odottelee vielä ensi syksyä.

 

0 Comments

 1. Maria 1.5.2012

  Hei!

  Sinullahan on Marc by Marc Jacobsin rannekoru? Tiedätkö myydäänkö Suomessa missään kyseisen tuotemerkin koruja? Olen ihastunut siihen rannekoruun ja katsonut netistä, mutta sitä olis kiva päästä kokeilemaan ennen kuin tilaa.

  Vastaa
  • Maj 2.5.2012

   En kyllä tiedä :)

   Vastaa
 2. Paula 1.5.2012

  Tosi hyvän näköset haalarit ! Vaikka tänäänki paisto aurinko niin tuulenpitävät vermeet tartti päälle.

  Vastaa
  • Maj 2.5.2012

   Niin, nyt on vähä salakavalat kelit, helposti vilustuu…..

   Vastaa
 3. Salla 2.5.2012

  Mikä on Cubuksen verkkokaupan osoite, kun googlettamalla ei ainakaan löydy, muuta kuin sivu missä vaatteita esitellään.. sieltä ei saa tilattua..

  Vastaa
 4. audrey 2.5.2012

  Myös Bobo-lastenvaateliikkeisiin on tullut Mikk-Linen ulkovaatteita! :)

  Vastaa
 5. Elämisen ilo 2.5.2012

  Aivan mielettömän ihanan näköiset ja väriset haalarit!!! Selkeästi lapsille suunnatut, mutta kuitenkin tosi tyylikkäät :) Harmi vain että vielä puuttuu ne lapset kenelle pukea tuollaiset päälle, mutta täytyy pitää merkki mielessä tulevia vuosia varten!!

  -H-

  http://elamisenilo.blogspot.com

  Vastaa
 6. inkku 2.5.2012

  Onpa ihanant haalarit!

  Vastaa
 7. Sonjaaa 2.5.2012

  Tilasin Kid Brand Storesta lapsilleni Geggamojan tuotteita, mm. pipot. Olivat huonon malliset ja löröt joten palautin, en tykännyt :(

  Vastaa
  • Maj 3.5.2012

   Aijaa, aika jännä! Meidän vauvalla on käytössä Geggamojan pipo, mun mielestä se on tosi laadukas ja kaikinpuolin kiva :) Rebekan vaaleanpunainen huppari samalta merkiltä on ollut kovassa käytössä, eikä mitään valittamista!

   Vastaa
 8. PikkuMy 3.5.2012

  Meillä kans Mikk-Line haalari koko 74cm odottelee kaapissa syksyn tuloa :) Aikasemmin ei ole Mikk-Line ollut mutta hyvältä vaikuttaa.

  Vastaa
 9. Sascia 6.5.2012

  Hih, meillä on samanlainen pinkki Mikk-Line ja kovin tykätty täälläkin. Me tilattiin omamme Oulaavasta. :) Kivoja keväisiä ulkoilukuvia, tykkään!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *