Moi, täältä kaaoksen keskeltä! Lasten kanssa on aika paljon puuhaa, enkä ehdi millään tekemään kaikkia postauksia, jotka oikeasti  tahtosin tehdä. Täällä on ollut nimittäin vauhtia ja välillä vähän vaarallisia tilanteitakin. Päässäni pyörii niin paljon juttu-ideoita ja välillä turhauttaa, kun ne tosiaan jää vain ideoiksi. Blogini ei silti ole elämässäni se prioriteetti ykkönen, vaikka kivaahan tämä touhu on ilman muuta :) Ja kuulkaas touhuan täällä teille Tamperelaisille lukijoille (miksei muillekin) shoppailuiltaa Ideaparkin Vero Modaan, mitä tuumatte ideasta? Kaikenlaista kivaa olisi tiedossa, mutta palaan asiaan vielä myöhemmin.

ps. Nämä kuvat todisteena siitä, että olen käyttänyt muitakin vaatteita, kun harmaata kotiuniformuani. Äitini kutsuu kotipöksyjäni muuten norsunpylly-housuiksi, kuulostaa aika imartelevalta?

 

0 Comments

 1. Helena 9.5.2012

  MUKANA OLLAAN! Jotain tälläista olenkin mielessäni toivonut.

  Vastaa
 2. jansQ 9.5.2012

  Olitko tänään ideaparkissa? Näin siellä ihan sun näkösen näisen menemässä tuhatta ja sataa pienen vauvan kaa :). Halusin viä sanoa et ihana blogi ja erityisesti tykkään postuksia Rebekasta ja tietenkin vaavista.

  Vastaa
 3. Miija 9.5.2012

  Oi, aivan ihana idea! miksen minäkin asustele tampereella? :/ tästä halutaan kyllä kuulla lisää! :)

  Vastaa
 4. Nanda 9.5.2012

  Kuulostaapa kivalta! Mukana ollaan, jos ja kun tällainen eventti järjestyy :)

  Vastaa
 5. Johanna 9.5.2012

  Minä oon kulkenut viimepäivät nimenomaan harmaissa kotipöksyissä=) Ymmärretään hyvin, että arjen keskellä lasten kanssa ei postausten teolle välttämättä ole aikaa. Sitä kivempi sitten kun on kerrankin aikaa, niin touhusta nauttii kovasti.

  Vastaa
 6. Herkules 9.5.2012

  Ootko muuten huomannu että tuossa teidän perheen esittelyssä ois päivittämisen varaa :)

  Vastaa
 7. vanilja 10.5.2012

  Heips ihanan näköstä! mite saat hiukset laitettuu aina noin kivasti ettei näy jakaus selvästi..jos nyt yhtään osaan selittää… :D

  Vastaa
 8. Paula 10.5.2012

  Ideapark ilta kuulostaa tosi hyvälle! Oon mielelläni mukana.

  Perhe ykkösenä ja muut jutut sitten, oikea meininki sulla. Vaikka tiedän tunteen kun tekis mieli tehä vaikka mitä mutta ei vaan ehdi tai jaksa lapsiperheen arjelta.

  Ite oon nauttinu suunnattomasti kun oon kotivuosien jälkeen ollu ny vuoden opiskelijana. Nyt nautin ku huomenna alkaa loma ja saa olla koko kesän lasten kans kotona.

  Tsemppiä arkeen ja mukavia norsunpylly-housu hetkiä! ;D

  Vastaa
 9. kalamuija 10.5.2012

  Kuulostaa niin tutulta. Kotona kiirettæ ja postukset jaavat vain ideatasolle.. ja toi kuvailemasi kotiunivormu:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *